|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Potřebuji poradit, uvítám radu i od všech lidiček tady. Píšu bakalářskou práci na téma Firemní kultura jako významný faktor zvyšování efektivity organizace a nějak se do toho motám a času je málo. Poraďte, co vše bych tam měla uvést.
Předem za nápady moc díky Verunka
Není tady
A čeho se tak cca týká, na co se chceš zaměřit a kam dojít? 
Ráda bych Ti pomohla, ale potřebuji nakopnout.... 
Není tady
Toho je tak strašně moc co patří do firemní kultury - vytváření vhodného prostředí pro zaměstnance i zákazníky, taktéž pro dodavatele či partnery firmy, komunikace uvnitř firmy i komunikace se zákazníky a s partnery firmy, formální i neformální akce uvnitř firmy a taktéž pro partnery a zákazníky, propagace firmy, etický kodex zaměstnanců, veškerá různá pravidla ve firmě, směrnice pro vykonávání práce....
Není tady
No to je právě to, co já sama nevím, taky bych potřebovala nakopnout. Myslela jsem, že bych mohla jít tímto směrem, udělala jsem dotazník na průzkum firemní kultury a oslovila státní podnik, s. r. o., a. s., no jo ale jak to teď zhodnotit, vše je tak rozdílné
Není tady
No tak si udělej napřed tabulky, vztah firmy k zaměstnancům, druhá k zákazníkům, třetí k dodavatelům - nahoře to co budeš porovnávat např. nároky na další vzdělávání zaměstnanců, zda mají nějaká nařízení či omezení v oděvu (např. oděvy ve friemních barvách, ne holá ramena aspod.)
a dolu vyjmenuješ firmy ve kterých se budeš dotazovat (počítej s tím že spousta firem tě odmítne a nebude chtít odpovídat)
to už mášminimálně 3 tabulky, porovnáš a dál budeš okecávat + zakoupit příslušnou literaturu nebo vypůjčit v knihovně, pokud z ní budeš citovat, nezapomeň uvést zdroje!!!
Heleď ale je to divné když končíš školu a píšeš o svém oboru bakalářskou práci a nevíš ve svém oboru který studuješ...vždyť jsi na té škole strávila čas ...
Není tady
Když napíšeš pár stran o tom všem, co jsem ti uvedla nahoře, tak máš vyhráno, vždyť to jsou krásná témata o kterých se toho dá najít, zpracovat a napsat spousta...
P.S. a myslím si, že oslovit třeba jeden podnik i když různého druhu absolutně nestačí, je třeba oslovit více podniků, jeden o ničem nevypovídá, je třeba udělat porovnání. Tak získáš i více materiálu.
Upravil(a) Bety (4. 4. 2008 10:54)
Není tady
Bety já vím, že to zní divně, ale já studuji obor Sportovní a volnočasový pedagog, tohle téma jsem si vybrala, protože mě zajímalo, já sama vedu svojí finanční firmu. Zkontaktovala jsem 6 podniků a už mám 5 z nich zpátky, je to o kontaktech, které díky práci mám.
Teoretickou část mám, teď dopracovat praktickou a chci, aby moje práce byla dokonalá. Něco samozřejmě už z ní mám, ale není nad to se zeptat někoho jiného. Víc hlav víc ví.
Není tady
Stránky: 1