|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
madli čaaaau, už zase v našem oblíbeném témátku co? 
Eli schody sejde klidně v roce a půl ale je to na celej den
u energy se mi líbí že jsou odpružená kola, není to kostitřas, do bugga půjdu až tak příští jaro.... 
Není tady

chipollino nenene
má ho kamarádka a je to hroznej křáp a nestabilní, prostě na prd
, Buggy je super, my ho hodně do města užijeme a i na výlety a hodně v něm i chrupe 

Není tady

jo, jo.............. naše oblíbené tématko
Ján už mám ale smůlu, myslím si, že už mi manžel nedá žádné kešenke na nové vozítko.............. Pravda, nevím co bych měnila........... Buggster je skvělý a hokáč taky........
Byla jsem si v Ov vyzkoušet buzz, jsem si říkala, koupím na mmb starší. Ještě že jsem to neudělala, bych se do hlavy bila 
Není tady
Eli jsou moc pěkné ale dost drahé, písni mi prosím potom jestli nehrkají na dlažbě a jak jsou odpružené, díky moc a ať ti dobře slouží.....
Není tady
Jé Eli, mám radost! Tak nakonec taky Inglesina Zippy? Budete určitě spokojení...
Upravil(a) Martina78 (16. 6. 2008 7:11)
Není tady

tak já si objednala nakonec peg perego plico completo, red bubble - barvu... uvidime
Není tady
Nemáte některá zkušenost s tímto kočárkem http://www.nej-kocarky.cz/golfac-brevi- … -nanozniku ?
Není tady

Jooo, tak peregac je fajn, je to tedy fkat do mesta, na dobry povrch, u nas se s nim nechytam,ale na to mam sportak z kombinace...
Není tady