6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska jsem viděla poprvé naživo buggstera a musím říct že jsem nadšená, holky co ho máte, prosím písněte jaká je jízda na nerovném terénu, ty kola vypadaly dobře, ale realita bývá jiná..... díky
Není tady
Čekan, mám ho doma a je bombastický. Mám ještě ten neodpružený. Dokoupila jsem si přední dvojkolo ( to už dělají odpružené). Jezdím s ním tady u nás přes pole, olšinou a super!!!!!!!!
Nikča se v něm vyspí. Permanentně jezdíme i s panenkou a místa má dooooost!
Není tady
jitka2 napsal(a):
Nety mám přesně ty co chceš, ale červené Rubino 06, per perego pliko P3 completo a velká spokojenost je ale pravda že na kostkovici moc nejsou
Co je to kostkovice ? My tak slivovice
Jinak se mi moc líbí na PP, že zádíčka jdou až do lehu, boudička se dá zdá jde šikovně posunout. A vysouvycí rukojeť ocení můj vysoký chlap. Mně je to asi jedno. A jestli bude fungovat jako kočár od PP, tak jsem už dopředu spokojená, pak vám řeknu. Ale jinak počítám s tím, že jsou to golfky, ne sporťák do lesa. A tedy že se na ně těším.... moc moc moc. Doufám, že budou vychytané jako kočárek.
Upravil(a) Nety (6. 4. 2008 21:44)
Není tady
Nety kostkovice jsou kočičí hlavy.......je perfektní, boudička je super vychytaná, už mockrát jsem sledala jako obrovskou výhodu její polohování, které bezvadně chrání proti slunci a větru, malá se v nich pohodlně vyspinká, když usne třeba na výletě,ale první kočá jsem měla Jané powetrack, který byl vyloženě do terénu, takže jsem si na ně delší dobu zvykala....
Není tady
Tak my máme kočičí hlavy jen na některých silnicích ve městě. Tak to by mělo být dobrý Já se na ně tak těšim, co jsem je viděla a zkusila naživo, jsem jako prvnička nedočkavá..... Moje bílý puntíky už abyste došly Ježiš já se tak těšim, teď jsem četla nějaké diskuze o nich a jsem ještě víc zamilovaná. O té boudičce taky hodně holky psaly, že je bombová třeba proti větru a tak. Tak to bude prima.
Není tady
Nety - skoro ti to závidím já se hrozně těším až už budou ten moving mít na krámě abych se na něj mohla jet podívat :-) Pokud se mi bude líbit i na živo tak ho rovnou koupíme :-) a kdyby náhodou měl nějaký mouchy a nelíbil se mi tak mám v záloze ten osann vegas - už aby to bylo
Není tady
Jinak já bych právě radši movinga kvůli těm kolům. Přeci jenom má trochu větši pěnová kola. Ty úplně mrňavý kolečka u těch lehoučkých golfek by u nás na dlažbě neobstály. Sice jezdím po Praze, ale kolikrát je to tu horší než někde na vsi v terénu
Není tady
Ahojky Blue,jsi mi nasadila brouka-ty moving jsou fakt pěkný.Až je budou mít písni,taky se na ně chci mrknout a ten dětský dům mám kousek.Líběj se mi ty se zeleným.A tobě?
Není tady
Ještě jsem chtěla napsat,že se mi zdají kočíky ABC kvalitní-mám dva(viděla jsi je oba)-sportak a golfky,ale potřebuju spíš něco mezi.
Není tady
mates - my bychom asi ty růžový :-) písnu ti až je budou mít
Není tady
no mě se právě podle parametrů moc líbí, ale přeci jen si nekoupím kočár který neuvidím na vlastní oči, takže si počkám až bude na krámě a pak uvidíme :-)
Není tady
HOlky mám ještě takovou otázku netušíte kolik váží kočárek Osann Vegas? a taky co je to za značku? Na obrázku i na krámě se mi moc líbil a rozhodně nejsem typ co musí kupovat jen zboží světoznámých značek, ale přeci jenom jsme o téhle značce nikdy neslyšela
Není tady
Tak Blue, včera došlo Pliko P3. Je to normální mercedes, absolutně vychytaný, co se dá dělat s tou boudičkou, jak jde pěkně dopředu, vypadá nádherně, záda úplně do lehu, jsem z thoo paf, fakt úplně dojatá. Za chvíli jsem to měla složený a ještě se s tím seznamuji, ale jak hluboký, tak autosedačka a teď tohle jako bombonek mne utvrdilo v tom, že na Peg Pérego nedám dopustit. Jsem zvědavá, kdy už do nich budeme moct, ale tři měsíce utečou jako voda, navíc v hlubokém vydržíme dost dlouho asi, má vnitřní rozměr 88 cm a polohovací zádíčka. Já už chci července, srpen a golfááááče, pomoc!
Pak sem hoď, co jsi objevila. Segra taky vybírá, i když myslím až uvidí a ozkouší ten můj kousek, že to koupí taky
Není tady
Nety - tak to gratuluju já ty nový perega viděla na vlastní oči u kamarádky a jsou fakt krásný. Nebýt toho že sporťák máme fakt skvělej a chceme jen nějaký lehounký golfky co budu moct tahat sama do mhd tak bych do nich asi taky šla
Není tady
jinak tohle jsou ty co se mi líbí společně s tím movingem
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=359762
viděla jsme je na vlastní oči a fakt super. Lehoučký, snadno skladný, dobře se polohují zádíčka i nožičky (žádný šňůrky a pásky) tak uvidíme...
Není tady
holky, máte prosím zkušenost někdy s těmahle golfkama?
http://www.detskyraj.cz/zbozi/4385-chic … 5-vyprodej
Není tady
Klea - zkušenosti nemám, ale kámoška měla golfky od chicca a byla celkem spokojená. A podle těch parametrů co tam píšou si myslím že za tu cenu jsou super
Není tady
Blue, pokud chceš jen golfky do obchodu a do MHD, tak zkus tyhle http://www.babyportal.cz/kocarek-moon-b … 2008?var=3
Já je mám, a jsou perfektně skladný a lehounký Mám k nim i pár připomínek, ale pozitiva jednoznačně převažují
Není tady
Pinky - no na ty jsem koukala jako na jedny z prvních, ale já bych radši spojené to horní madlo. berany mi moc nevyhovují. Chodím s kočárem často i se dvěma psama na vodítkách, takže potřebuju snadno ovládat kočár jednou rukou :-)
Ale jinak jsou tyhle moonky ideální "nákupní" kočárek.
Zatím čekám až přijdou na krám ty abc desing moving, protože za tu cenu se mi zdají naprosto perfektní, ale chce to vidět. a kdyby to nevyšlo tak asi půjdu do těch osann vegas, ty už jsem si i v obchodě vyzkoušela a jsou fajn
Není tady
Ahoj Pinkáčku, ty jsou krásný fakt. Můžeš mi prosím napsat těch pár připomínek? Díky díky.
PS: Jukla jsem na vaše stránečky a malá je naprostou kouzelná!!!!!!
Není tady
Tak jsem teď v obchodě narazila na tento kočárek a vážně mě zaujal: http://www.detskyraj.cz/zbozi/4380-chicco-simplicity
Není tady
Souris - vypadá dobře, akorát mi tam trochu chybí polohování nožiček a ten koš je hrozně schovanej pod kočárem. To mám totiž já u cortiny, když chci dát do košíku nákup tak většinou roztrhnu igelitku a nebo tam musím dávat jen menší věci a jednu po druhé, protože je košík těžko přístupný
Není tady
Blue,tak to mi taky u cortiny strasne vadi,to je taky jedn z duvodu,proc me tak zaujal ten ABC Moving,tak kos vypada suprove....ptala jsem se na neho holky,co s nim jezdi mesic a chvalila si ho,jen rikala,ze je delany z dost tenke latky
Není tady
tak nakonec jsem koupila tyhle:
http://www.detske-potreby.cz/chicco-mul … -22-p.html
zatim jsem spokojená. Jsou teda robusnější než jsem původně chtěla, ale když jsem malou posazovala tak tyhle mi přišli nejstabilnější s tím, že záda jdou do uplnýho lehu a je tam i polohování nožiček.
Není tady