Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 2. 4. 2008 17:37

klaudynka
♥------

padání vlasů

Už téměř 8 měsíců mi zvýšeně vypadávají vlasy.Přechodně se to na chvíli zlepšilo,nyní je to opět horší.Zkusila jsem snad všechny vitamíny,methionin,drahé vitamínové injekce.Bez úspěchu.Tak mě napadlo zda by to nemohlo být antikoncepcí.Máte někdo takovou zkušenost?Beru 12 let Tri-minulet a občas mi vlasy na podzim vypadávaly,ale vždy to za 2-3 měsíce přešlo a teď ne.Gynekolog tvrdí že to tím být nemůže,ale já si začínám myslet,že ano.Vždy když mám týdenní přestávku a neberu tablety tak vlasy padají málo.Pak se to zase zhorší.Ale několika mým známým naopak začaly vlasy vypadávat po vysazení antikoncepce tak se bojím ji vysadit,aby to nebylo ještě horší.Jestli vůbec tělo dokáže po 12 letech braní hormonů normálně fungovat.

Není tady

#2 3. 4. 2008 7:05

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Re: padání vlasů

Oni vlasy vapadávají samovolně. Je to jako u psů když línaj....ale opravdu. Jako by se tělo snažilo zchodit kožich. Když nepomohly vitamíny ( ani pantenol a jiná na vlasy) tak pak jedině kožní (pokud je to spojené se svěděním) a nebo taky změna kosmetiky, barvy na vlasy,laku,tužidla..... ale antikicepce to asi nebude, hlavně po tolika letech

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#3 8. 9. 2008 12:08

Muffy
♥♥-----

Ahoj! Mám trochu jiný problém, ale o to větší. Vlasy mi začly padat z čista jasna na konci tohoto července. Zkrátka jsem jednou ve sprše vyhodila strašně moc vlasů a od té doby lezou dolů. Po měsíci a půl mám všude plešky, mám tak čtvrtinu vlasů a to jsem je měla nádherně husté a dlouhé až po zadek. Teď mám pár chlupů po krk :-(
Kožní se mi snaží pomoct. Zatím nezabralo nic, ale ty to nemᚠtak akutní, takže ti zkusím poradit.
Kupo si Alpecin, šampon. Prý hodně pomůže.
A k té anti. Každé vysazení a nebo nasazení anti je pro tělo hrozný šok, nenech si namluvit nic jiného (moje gynekoložka mi DOPORUČILA vysadit anti a zacit ji brat jen na velke prazdniny (dovolene...) a po nich v zari zase vysadit - divila jsem se a ptala se, zda mi to nemuze ublizit... pry NEEEEE). Takže to vidíš.
Vysadila jsem a nasadila anti. s odstupem asi 2 mesicu behem kterych jsou dostala 2x vyvolavacku - takze silene davky hormonu. Gynekolozka to do me ale vsechno s cistym svedomim cpala. A tak to dopadlo. Mozna ze to neni jen tim, ale vysazeni anti je svinstvo. Jestli to chces vysadit, vysad, ale upozornuju te, neber ji zpatky :-( :-( :-(

Není tady

#4 25. 3. 2017 21:08

Lajla03
♥♥-----

Já mám ten stejný problém, akorát mi přijde, že se to zhoršuje, takže nevím jestli to mám řešit nějakými přípravky nebo si zajít k lékaři

Není tady

#5 25. 3. 2017 22:38

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Vsadím se, že za pár dnů Ty nebo někdo Tobě podobný už vědět rozhodně budete a upřímně poradíte.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#6 11. 7. 2017 13:08

Myska25
♥♥♥----

Buď lékař nebo tricholog se specializuje na tyto problémy.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí