27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
U téměř 8 měsíců mi zvýeně vypadávají vlasy.Přechodně se to na chvíli zlepilo,nyní je to opět horí.Zkusila jsem snad vechny vitamíny,methionin,drahé vitamínové injekce.Bez úspěchu.Tak mě napadlo zda by to nemohlo být antikoncepcí.Máte někdo takovou zkuenost?Beru 12 let Tri-minulet a občas mi vlasy na podzim vypadávaly,ale vdy to za 2-3 měsíce přelo a teď ne.Gynekolog tvrdí e to tím být nemůe,ale já si začínám myslet,e ano.Vdy kdy mám týdenní přestávku a neberu tablety tak vlasy padají málo.Pak se to zase zhorí.Ale několika mým známým naopak začaly vlasy vypadávat po vysazení antikoncepce tak se bojím ji vysadit,aby to nebylo jetě horí.Jestli vůbec tělo dokáe po 12 letech braní hormonů normálně fungovat.
Není tady
Oni vlasy vapadávají samovolně. Je to jako u psů kdy línaj....ale opravdu. Jako by se tělo snailo zchodit koich. Kdy nepomohly vitamíny ( ani pantenol a jiná na vlasy) tak pak jedině koní (pokud je to spojené se svěděním) a nebo taky změna kosmetiky, barvy na vlasy,laku,tuidla..... ale antikicepce to asi nebude, hlavně po tolika letech
Není tady
Ahoj! Mám trochu jiný problém, ale o to větí. Vlasy mi začly padat z čista jasna na konci tohoto července. Zkrátka jsem jednou ve spre vyhodila straně moc vlasů a od té doby lezou dolů. Po měsíci a půl mám vude pleky, mám tak čtvrtinu vlasů a to jsem je měla nádherně husté a dlouhé a po zadek. Teď mám pár chlupů po krk :-(
Koní se mi snaí pomoct. Zatím nezabralo nic, ale ty to nemá tak akutní, take ti zkusím poradit.
Kupo si Alpecin, ampon. Prý hodně pomůe.
A k té anti. Kadé vysazení a nebo nasazení anti je pro tělo hrozný ok, nenech si namluvit nic jiného (moje gynekoloka mi DOPORUČILA vysadit anti a zacit ji brat jen na velke prazdniny (dovolene...) a po nich v zari zase vysadit - divila jsem se a ptala se, zda mi to nemuze ublizit... pry NEEEEE). Take to vidí.
Vysadila jsem a nasadila anti. s odstupem asi 2 mesicu behem kterych jsou dostala 2x vyvolavacku - takze silene davky hormonu. Gynekolozka to do me ale vsechno s cistym svedomim cpala. A tak to dopadlo. Mozna ze to neni jen tim, ale vysazeni anti je svinstvo. Jestli to chces vysadit, vysad, ale upozornuju te, neber ji zpatky :-( :-( :-(
Není tady
Já mám ten stejný problém, akorát mi přijde, e se to zhoruje, take nevím jestli to mám řeit nějakými přípravky nebo si zajít k lékaři
Není tady
Vsadím se, e za pár dnů Ty nebo někdo Tobě podobný u vědět rozhodně budete a upřímně poradíte.
Není tady
Buď lékař nebo tricholog se specializuje na tyto problémy.
Není tady