|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ja som počula ódy na pupalku a brutnák(neviem to po slovensky), ale ksôr pri úprave než pri úplnom vynechaní alebo posunutí Menzes. Mne sa osvedčil orient. tanec na PMS a na bolesti, ale krvácanie mi skôr silnie... vekom. Kua, v päťdesiatke budem nakoniec dostávať transfúzie... 
Není tady
Když už jsem u tampónů a koupání, zkoušeli jste někdo menstruační kalíšek? 
Není tady
Selene napsal(a):
Když už jsem u tampónů a koupání, zkoušeli jste někdo menstruační kalíšek?
Nezkoušela, ale v rámci poradenské činnosti mám o něm hromady materiálů, načteno, nastudováno, tak do toho asi půjdu. Zkusím, uvidím. Tampony nemůžu, tohle by mohla být cesta.
Upravil(a) Alosek (17. 4. 2008 16:19)
Selima napsal(a):
INak, existuje vraj cvik, nazývaný Jelení cvik, ktorý pri pravidelnom cvičení zastavuje menštruáciu úplne. Našla som v nejakej knihe o Tao, tuším Tao každodenného života, alebo Vnitřní cviky Tao alebo také niečo. Považujem menštruáciu za pomerne dôležitú očistnú záležitosť, preto som ho ešte neskúšala, ale možno to stojí za vyskúšnaie skôr ako nejaké silné lieky....
"Považujem menštruáciu za pomerne dôležitú očistnú záležitosť..." Jak to ti chlapi dělají, že ještě nevymřeli na sepsi, že ... 
Není tady
abadon napsal(a):
Selima napsal(a):
INak, existuje vraj cvik, nazývaný Jelení cvik, ktorý pri pravidelnom cvičení zastavuje menštruáciu úplne. Našla som v nejakej knihe o Tao, tuším Tao každodenného života, alebo Vnitřní cviky Tao alebo také niečo. Považujem menštruáciu za pomerne dôležitú očistnú záležitosť, preto som ho ešte neskúšala, ale možno to stojí za vyskúšnaie skôr ako nejaké silné lieky....
"Považujem menštruáciu za pomerne dôležitú očistnú záležitosť..." Jak to ti chlapi dělají, že ještě nevymřeli na sepsi, že ...
Že by neměli dělohu, vaječníky, vejcovody, pochvu...??? (tudíž neměli co "čistit") Jenom hádám... 
Alosek napsal(a):
Že by neměli dělohu, vaječníky, vejcovody, pochvu...??? (tudíž neměli co "čistit") Jenom hádám...
Ženy po přechodu to taky mají a není třeba čistit...
Není tady
Bety napsal(a):
Alosek napsal(a):
Ženy po přechodu to taky mají a není třeba čistit...
Ale no tak...
Jde snad o to, že po přechodu se snižuje produkce jistých hormonů, dozrávání vajíček, jejich odchod v případě neoplození ustává... tudíž není proč spouštět čisticí proces.
Nebo to bylo myšleno jako vtip?