Oznámení

9.srpna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.srpna : Bleskový koláč jako od babičky. Jednoduchý recept, který se nedá pokazit!

10.července : Potřebujete pomoc, nebo pomoci někomu v nouzi chcete? Dejte o sobě vědět na Pomahejtesi.cz!

#1 28. 3. 2008 10:42

Tomislav
♥♥♥♥---
Místo: Praha 9
Registrovaný: 8. 12. 2006
Příspěvky: 328
Web

Pstruh na víně po chorvatsku

Rybu vykucháme a zbavíme žáber, ncvyplachujeme, jen vytřeme utěrkou. Z uvedených ingrediencí uvaříme nálev a necháme zcela vychladnout.
Do studeného nálevu vložíme rybu a přistavíme na ohoň.jukrnile se začne vařit, stáhneme plamen a vaříme zvolna asi 25 minut. Podáváme s vařenými bramborami.
1 pstruh (1-1,5 kg) 1 I bílého vína
2,5 dl vody
1-2 cibule
svazeček petrželové a celerové natě několik zrnek pepře
15 g soli
kolečko citrónu

Upravil(a) Tomislav CK Dalmacijatour (28. 3. 2008 10:42)

Není tady

 
NÁŠ TIP:

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů