6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
maxi, tak to si s anabelkou teda uije . ale je pravda, e kdy ti zemře zvířátko, dalí ti ohromně pomůe, vím z vlastní zkuenosti .
a co se nekouření týče, já přestala, kdy jsme se začali snait o miminko. to trvalo dlouho a párkrát jsem jetě "klopýtla", naposledy jsem si zapálila tuím v červnu 2006, kdy nám umřela babička..
pokud jsi rozhodnutá s tím pratit, drím palec
Upravil(a) dagi (24. 7. 2009 21:54)
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:03)
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:03)
Není tady
Tý jo, tak jsem koukla na mapu a ono je to fakt blízko. Je to nějakých 40 km a tak necelá hodinka cesty. Tak kdyby jste to chtěli náhodou spojit třeba s prohlídkou sklípku, tak se klíďo ozvi.
Není tady
ahoj holky .
tak babucha u uívá zaslouené dovolené . taky bych si dala říct a blani, za tebou bych dojela hned .
já jsem teď poslední dny docela ko.. ta otřesná rýma se mě drí u 2 měsíce, tak jsem nakonec zala k dr., podstoupila nějaká vyetření, rtg.. hrozně jsem se bála, e budu muset na propíchávání dutin, ale nakonec to nebude nutné.. mám zduřelou sliznici, moná v důsledku nějaké alergie, take jsem dostala atb a něco na alergii a snad to zabere .
no a co vy ostatní???
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:07)
Není tady
holky, potvrzuju, e v kempu to bylo fakt . být mladí bez závazků .
copak je s esky? jak to vypadá v práci???
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:07)
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:08)
Není tady
nazdárek
teda tady chcípl pes . babu, na jaké farmě?
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:08)
Není tady
jo tááák, tak tam já nejsem
Přihlásila jsem se na Babinet s tím,e si s někým pěkně popovídám,ale jak tak procházím příspěvky vude je rok 2008 nebo mám vlčí mlhu?
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:09)
Není tady
Ahojky holčeny, jak se pořád máte??? Já jsem se ted úplně odmlčela, zase nemám net doma, rozela jsem se s příou, tak u nemám spojení oba kompy si odtáhl, ale neva, aspon je čas na spoustu jiných příjemnějích věciček Mám ted nového přítele take se ani netrápím, ani nenudím...
A Babu farmu mám pěkně zpustlou co? Jinak prachy jsem vydělávala tak, e jsem hodně sázela papričky, tak to skákalo celkem rychle ted u se vůbec nechytám...
A v práci jsem pořád...no vypadá to tam pořád bledě, a navíc nám vyla hodně blbě inventura a jeliko máme hmotku, tak nám kadýmu chtěj dát k úhradě 20 tisíc... to budou Vánoce letos ach jo...
Snad vy se máte lépe Mějte se krásně holky
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:10)
Není tady
Ahoj holky ;-)
To jsem ale ostuda, tak dlouho jsem tu nebyla... Jak se máte? Co nového? Kolik nových dětí a tak?
Není tady
Jo a nala jsem vás na Facebooku, jmenuji se teď Peřinová ;-)
Není tady
Ahoj holky,
tak jak jsem slíbila, alespoň ve stručnosti bych vám ráda popsala, jak se to vechno seběhlo.
Jak asi víte, řeila jsem s bývalým přítelem neustále nějaké problémy. Hlavně tedy z mojí strany. Neustále mi vechno vadilo. Potom se seběhla ta věc se sousedem a u se to nikdy nevrátilo do starých kolejí. Jednoho dne jsem si uvědomila, e u s ním jsem jen proto, e tam bydlím, e tam mám domov, který jsme společně vytvořili a e se vlastně nemám kam vrátit. A v tomto rozpoloení jsem potkala Kamila. A po x letech jsem se zamilovala... No a pak u to lo ráz na ráz. Stěhování do dost hrozných podmínek, ale nic mi nevadilo. Jaromír to nesl dost těce, ale tu agónii u opravdu nemělo smysl dál protahovat. Ke vemu se ve seběhlo před Vánocemi, take si asi dovedete představit, jaká to byla situace. Nai to taky vydýchávali dost dlouho. Natěstí se naskytla monost pronajmout si byt, take dalí stěhování a po půl roce svatba v Domalicích jen ve čtyřech (foto na FB)
Upravil(a) janica (4. 12. 2009 19:40)
Není tady