6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:00)
Není tady
Ahoj holky, díky za podporu a zájem, váím si toho
Zatím nic nevím...nikdo pořádně nic neřekne, jen si o tom kadý uká, ach jo... moná odpo toho budu vědět víc Fakt...to je jednání jak s největí onucí....
Není tady
esky . myslím na tebe.. snad u to konečně rozseknou
eskymko tak co? pořád nedali nic vědět?
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:00)
Není tady
ahoj holky...pardon, e jsem nenapsala, výsledek je tedy takový, e končíme, jen jetě nevím přesně ke kterému dni...jestli to bude zítra, pozítří, moná za týden...
a zajímalo by mě...nevíte některá, z čeho se počítá podpora? a jestli musí mít člověk odpracovaný rok nebo ne...
díky za info
Není tady
esky, to mě fakt mrzí . a bohuel nevím, zákony se změnily u snad několikrát, co jsem doma, tak fakt nejsem v obraze .
ale zavolej si na úp, podají ti info.. jak dlouho jsi tam pracovala?
Upravil(a) dagi (9. 7. 2009 22:24)
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:01)
Není tady
...
Není tady
ahojky holky...jak se máte? já mám konečně volno, mám za sebou 7 dvanáctek, včera u jsem myslela, e to nedám...ale penízky jsou potřeba a kdo ví co bude,tak se hodí kadá kačka V práci to ted vypadá tak, e jedna směna u má sepsané výpovědi a ta moje zatím nic, čekáme co bude. 21. má přijet oblastní sdělit nám, e éfka podává výpověď a co bude s námi, ale my u ted víme, e nás tam nechce, e chce sestavit jakejsi "top team" take jsme jasní..No a my ted akorát řeíme, jestli tu výpověd dát taky, nebo čekat a nám ji dá on + odstupný, co ale asi nehrozí, nebot on si najde nějaký důvod nás vyrazit...bude to jetě veselé...kapitalisti zasr....
jo na facebooku jsem taky si tě přidám do přátel chce
Není tady
...
Není tady
tak jo holky, jdu vás najít
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2014 21:02)
Není tady
Babu děkuji, vak jsi můj vzor
Není tady
esky, a já ne jo? já nekouřím dýl ne babucha .
a jak se to jinak vechno vyvíjí?
To ví e jo Dagi,i ty, vzorem jste mi vichni, co jste přestali kouřit
a jak se to vyvíjí v práci?...ted mám dovolenou, take je klid a v úterý má přijet oblastní, tak uvidíme...
Není tady
AHOJ holkýýýý moje drahý !
Píe Vám Maxina, jestli si pamatujete moje Večerníčky v "Od komára k velbloudovi ".Moc jste mi vechny v roce
2007 pomohly, kdy mi zemřel manel.V srpnu toho roku mi odela i maminka.Čas vak běí jak voda a ivot
je člověk nucen ít. Jetě jednou Vám vem MOC DĚKUJI !
Můj Maxík mi umřel 13 tého června a je mi po něm moc smutno (rotvajler,jak jsem tenkrát psala,e se bojím návratu epileptického záchvatu).Doma po něm zůstalo prázdno a dcera pravila, e na to je jediný lék.Dalí
zvířátko.
Jeliko jsem v důchodovém věku a zatím jetě soudná osoba, je mi jasné, e dalího pejska u mít nemohu. Bylo
by to nezodpovědné vůči tomu psovi a vůči mé rodině taky.
Nemůu třeba v jedenáct večer zavolat dceři mající dva chlapečky ve věku 4,5 a 1,5 roku a manela v práci mimo domov " Hej dcero, je mi jaksi nevolno, přijď mi vyvenčit psa ".
Lidičkové z domu byli z Maxova odchodu smutní a tak jsem neustále odpovídala " Ne, dalího psa u ne. Ne ani
malého.Jedině snad kočičku."
A 30 tého odpoledne zazvonil zvonek a u dveří stál mladý mu s přítelkyní (z domu) a v náručí drel bílou
malou kuličku.
" Dovezli jsme Vám kočičku, děl syn mé přítelkyně."
Míca to dotvrdila " Mňáááááuuuu"
Řeknu Vám, to byla přepadovka jak hrom. Ona věta, mnohdy trapná " NEJSEM NA TO PŘIPRAVENÁ", kterou slyíme v kdejakém sitcomu a filmu a kterou přímo nesnáím ze mně málem vypadla.
" Co to je ?", vznesla jsem na první poslech debilní dotaz.
V očích mladého páru se objevil děs, "Ona si ji snad nevezme ", říkal jeijch výraz a mládenec přitiskl čícu k sobě.
" Ňááááááá ", zaprotestovala kulička a koukla na mně " Tak Ty si mně teda neveme, jó ?",vydala znovu zvuk
připomínající miniaturní zavřetění.
Mladí koukali na mně a já tupě zírala na ně. "Proboha,vdy já nic doma nemám,trochu mlíka v ledničce a nějaký
pikoty, to mlíko musím svařit aby neměla průjem,jeimarjá a co čurání a kakání?", rotovalo mi v hlavě.
Na moji otázku odpověděli jednoslovně " Kočička "
"Ptala jsem se jestli je to holka nebo kluk . ", hlesla jsem a bylo to zpečetěný."Holka je to, my jsme ji při-
vezli z Tinova ".
Natáhla jsem ruce. "Dej ji sem. já si ji vezmu, přece ji nepovezete zpátky." Pokračování zítra. Vae MAXINA !
Není tady
Ahoj holky, copak provádíte pořád? Jedete letos některá na dovolenou? S mimčama asi ne co, a co ty Babu? Jedete někam? Já tak max. prstem po mapě
No a v práci to ted vypadá tak, e éfka a celá druhá směna končí k 31.7. já a moje pokladní zatím zůstáváme jetě v srpnu a pak se uvidí. Je toti na mou pozici vypsáno výb.řízení, do kterého, kdy budu chtít, budu zařazena a bud si pozici obhájím nebo nazdar... Tak uvidíme no...
Není tady
ahoj holky a maxi zdravím obzvlá .
eskymko, mno nevím.. chtěla bys tam po tom vem zůstávat?
Ahoj Holkýýýýýý!
Zdravím v podvečer,teď jsem trochu pročítala jak ijete.Ohledně práce to stojí za.....,e Eskymko-nedávala bych výpověď a nenechala bych se vyhecovat spolupracovníky k výpovědi.Dře jak Bulhar,ale práci má-zatím.
Jak se říká drela bych se zuby nehty a čekala a tu výpověď dostanu.Nevím na jakém jsi prac.poměru,jestli má
nárok na odstupné a mezi tím bych hledala práci,co určitě dělá.Kadý den se toti počítá.A rozhodně bych se nesvěřovala spolupr.pokud mám výhled na nějakou novou práci.Pokud spadne klec,tak hned na pracák,protoe
pak by jsi musela doplácet zdravotní pojitění.Drím pěsti Vám vem, kterým hrozí výpověď, aby jste
brzo něco naly. Máte to holky těký, ale nesmíte se dát!!!
Jak se Vám podařilo přestat kouřit ? Jsem kandidát.
Vydrela jsem nekouřit 3 měsíce a kdy manel zemřel vlítla jsem do toho zas.Musí holt člověk CHTÍT !
A teď pokračování Večerníčku.
Převzala jsem mňoukající bílou kuličku a nesla ji do kuchyně.Svařila jsem trochu mlíčka,přihodila do toho
4 pikoty a jala se havit telefon.Jetě,e mám tu moji zlatou dceru chovající čícu Máruku.Během hodiny zazvonil zvonek a dcera mi přivezla Kočkolit, granulky pro kočičí mimina a taky kapsičky s masíkem.Kočkolit jsem nasypala do hlubokého plechu a poloila čičinu v rychlosti dcerou pokřtěnou na Anabelku do plechu na kočkolit a párkrát jsem jí tam hrábla pacičkami.
Věřte nevěřte to 6 týdenní kotě,vyskočilo z plechu,udělalo okruh po kuchyni,ladným skokem se přeneslo zpátky do plechu
a udělalo svoji první potřebu v novém domově.
(ioppppú- tohle Vám teď napsala Anabelka-v kočičí řeči"Je to pravda,nekecá.")
Mlíčko s pikoty jsem dala pryč, nasypala granulky,nalila do malé misky vodu a do dalí misky jsem dala masíčko z kapsičky(v duchu jsem zavyla nad cenou.Ale co, uivila jsem Maxíka,tak to s Anýýý zvládnu taky řekla jsem si)
Any přikročila k misce a opatrně očichala obsah.
"Neznám to, ale je to jedlý" sdělila mi po té, co ochutnala od kadého troku pochvalným zamňouknutím.Po jídle se postavila před moji idli." Teď si budem hrát,e jo?!" Tak u v tom zase lítám pomyslela jsem si.
Udělala jsem z letáku kouli a vytáhla hračky po Maxíkovi včetně velkého stočeného lana se dvěma uzly na
konci a pár tenisáků přidala malou prázdnou petflaku,klesla na čtyři a hrála jsem s Anabelou na schovku.
Přidala se scela vědomě. Já vykoukla za křeslem z jedné strany. Any přiběhla z druhé.Pak se mi to nevyplatilo.
Číhala jsem zase na opačné straně.Na to mi neskočila. Oběhla to zpátky a zakousla se mi do palce u nohy.
Byla vítěz.
Kde se v tom drobném kočičím tělíčku bere tolik energie nad tím asnu neustále. Veletoče,salta,kotrmelce vpřed i vzad, výskoky vemi čtyřmi do vzduchu, přímo kaskadérské útoky na předmět- jakýkoli a schopnost prozkoumat
otvor i minimálního rozměru.
S hrůzou neustále zjiuji, e můj byt je PAST plná nástrah a HLEDÁM ANY. Vyhlauji pátrání málem přes Interpol.
Na čtyřech jsem víc ne na dvou při mejdění po bytě .
Můj pohyb po bytě se stal ostraitým.
Otvírám ledničku a při zavírání se skláním a zjiuji jesli mi tam neskočila.
Dávám prádlo do pračky-je tam-není tam?
A skříně,to je kapitola sama pro sebe.
Přerovnávali jsme se synem věci ve skříních a co chvíli jsme se ujiovali,kde je Anabelka.Zavřeli jsme jednu
a slyíme slabé mňouknutí.
"Kde je zase,pod postelí?"zeptal se syn?
Znělo to slabě,"Hele ona je určitě ve skříni",podotkla jsem."Není,vdy jsem se tam díval."
"V tý ne,v tý druhý cos byl před chvílí."
"Toje blbost tam jsem byl před 10 minutama"
"Mňaúúúúúú!" ,ozvalo se znovu přidueně.
Skříň byla otevřena a z horní police vypadla napůl uduená Anabelka.
Nicméně po 10 minutové aklimatizaci,řádila zas.
No u budu pomalu končit.Pokračování přítě
a s pozdravem Pac a drápek a dobrou noc
Vám přeje Maxina
Histericky kontroluji,kde je zrovna otevřené okno,zda na ventilačku nebo úplně
Není tady