27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj mayo!
no to u tak při stěhování býva . ale neboj, bude líp
. jak velký vlastně máte byt?
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:29)
Není tady
Dagi tak ted máme 2+1. Sice mení, ale hlavně, e ná, e u konečně ádný podnájem.
Babu tak hodně těstí se záchodem. ¨
My ted jezdíme po Ostravě a hledáme kuchynskou linku.
ahoj holky .
mayo, tak jak jste pořídili s kuch. linkou? já bych zajela i do polska, jsou levnějí..
Nepořídili jetě nijak. Tak kvuli linky do polska fakt nepojedu. Linku u +/- vybranou mám cena asi kolem 10000kč.
Akorát musíme počkat na peníze. Hodně peněz ted zeraly ty dva nájmy a malování a stěhování.
po dálnici jsi tam za chvíli .
my tam pro nábytek rozhodně vyrazíme. budeme toho potřebovat více, a tam uetříme docela podstatně..
Jene to bych tam musela jet maximálně na kole a to bych kuchynskou linku neodvezla. Řidičák budu mít teprve za 2-3 měsíce a auto taky tak.
no tak to je logické. já myslela, e auto s příou máte.
ahoj holky!
blani, já si cvičím doma, podle dvd tak 1-2x týdně. zrovna dnes jsem se odhodlala . začínají mě toti bolet záda a taky kyčle..
Nazdar dámy jakpak se máte krom toho, e vás bolí záda?? Já vam to těhotenství nezavidím. :-)
mayo, a ví, e mi to vůbec nevadí . kvůli miminka jsem ochotná vyret cokoliv
.
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:30)
Není tady
Zdravím dámy
krásné sluníčkové ráno! jakpak se máme?
Dobré ráno,
dneska to vypadá na krásný den, snad se to počasí nepokazí. Vdycky jak se blíí víkend, tak to stojí za prd.
Dnes mám troku nervy, protoe můj taka el dnes na operaci. Tak snad to dobře dopadne.
Není tady
..
Není tady
ahoj holky! jdu vám popřát hezký víkend . hlásí jasno, zatím je zataeno, tak uvidíme.. já bych tak ráda zase na zahradu! co doma pořád..
blani, co je s takou?
Ahoj holky, tak jak je? Dneska je opravdu krásně i včera bylo. Tak jsem se vrhla do praní zimních bund, a jsou pěkně čisté na dalí rok.
Taka měl nějaký nález na močovém měchýři, asi mu to prasklo, protoe čůral krev, take byl od úterý v nemocnici a v pátek el na operaci. Dneska tam mamka jela, vypadá to u líp, ale pořád má velké bolesti. Tak snad to bude brzo dobré.
Není tady
...
Není tady
krásné sluníčkové ráno .
blani, tak to je nepříjemné . snad se z toho taka rychle dostane!
ahoj holky .
blani, tak jak jste s manou oslavili 7mi leté výročí???
Dagi, otevřeli jsme si sedmičku červeného, já měla jen kapičku a dostala jsem malou kytičku a zmrzlinůůůůů.
Miláskovi jsem koupila lahvinku červeného, sice toho máme ve sklepě plno, ale něco jsem pořídit musela ne?
Jinak takovi je prý líp, návtěvy sice má, ale měl takové bolesti, e stejně jen tak na 5 minut a u zase kemral o injekce.
Zítra mě čeká kontrola u dr. To jsem zvědavá.
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:31)
Není tady
ahoj holky.
blani, tak vína přeci není nikdy dost . ale chudák taka, snad se mu brzy uleví..
já se taky těím na zítřek i pátek, protoe luki si vzal volno, tak budeme spolu . snad se alespoň trochu vydaří počasí a zajdeme alespoň na krátkou procházku..