8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
ahoj babulky.
jak se máte? venku je krásně, tak u máme vyvěené prádlo a dalí hromadu v pračce .
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:28)
Není tady
dobré ráno ovečky .
babu, tak jaké to bylo?
Ahoj holky, já se teď vrátila z obchodu, normálně jsem přila spocená, jak je tam horko. A to jsem měla jen tričko a lehkou mikinu. Taky se chystám vyprát a vyvěsit na dvůr, at to lépe schne, jene kdo to zase bude potom ehlit? No nic, asi já.
Jinak se mám fajn, uívám volna. Jak jsem si představovala, e se budu doma nudit, tak asi nehrozí, protoe jsem pořádně neuklízela ani nepamatuju, tak kdy kadý den uklidím trochu, tak to uteče jak voda.
Není tady
blani, já se dnes cestou z obchodu taky hezky zapotila .
a s tím uklízením - kdy to vydrelo takovou dobu, tak to i teď jetě chvíli počká, ne? já si vechno dělám pomalu a postupně, pak nehrozí, e bych se nudila .
...
Není tady
ahoj holky!
tady nám to váně nějak upadá . koda, a to nás tady ze začátku bylo tolik..
jaké máte plány na víkend? mana nebude celý den doma, tak asi poklidím a dále se uvidí podle počasí .
Ahoj holky, já jdu na oslavu padesátin, take se budu celý den připravovat a odpočívat.
To počasí se nám zase zvrhlo, co? Včera jsem celý den byla venku, vyprala jsem asi 3 pračky a vechno v klídku uschnulo. Je bych potřebovala někoho akčního, kdo by tu hromadu teď vyehlil, jo to se to pere a suí, ale co pak s tím, e?
Nic jdu nachystat obídek a pak hurá do pelíku, aspoň chvilku.
Není tady
Nazdárek dámy tak zítra ve 12:00 přijedou stěhováci a u se stěhuju. Budu ted chvíli bez internetu. Toho balení u mám plné zuby to je pytlů a taek. Hrůza. U jsem s toho jaksi k.o.
dobré ráno .
tady svítí sluníčko, tak doufejme, e dnes bude krásně!
blani, jaká byla oslava?
Ahoj Dagi, oslava byla nakonec super. Vydrela jsem tam do 11 hodin. Jedlo se, pilo se a vykládalo, ostatní tančili a pařili, no sranda. Jak se mi tam moc nechtělo, tak to bylo fakt dobrý.
Má hezkej metřík.
Není tady
blani, děkuju .
tak to je fajn, e ses dobře bavila. a co podniká dnes, odpočívá?
ahoj holky!
jak je při pondělku? blani, nám co jsme doma asi fajn, co ?
o víkendu jsem tady zahlídla eskymku, ale koukám, e nám nenechala ádný vzkaz..
Ahoj Dagi, jsem tu jen na skok, vezla jsem Míu do kolky, teď jsem chvíli v práci a provokuju kolegyně jak je mi doma dobře a taky se dneska chystám k mojí babičce. Mám tam schovaný kočárek a nějaké věci, take se tím proberu a z kočárku musím vybrat věci, co jdou vyprat, abych ho měla hezky voňavý a nachystaný.
Já jsem si včera s Eskymkou psala přes ICQ, psala e se má dobře, v práci to klape, s příou hůř, ale e to neřeí. Psala, e sem dá vzkazík, ale asi jí to nevylo. Třeba přítě.
Dagi, teda to má výbavičku, já jsem včera říkala, e u taky asi vytáhnu krabice, tak uvidíme.
Není tady
blani, dneska jsem filípkovi pořídila dalí kousek . já váně po těch obchodech přestávám chodit .
Dagi, tak my se právě vrátili z Brna, byli jsme s Míou u psycholoky kvůli kole. Cestou domů jsme se stavili v Tescu a tak jsem taky zabrousila do dětského a koupila pár bodýček a overalků, Mía vybral dudlík a botičky a tatínek lahvičku. Přítě a pojedeme do Brna, tak prý se mám nachystat na nákup, říkal Laďa, taky stál u těch různých soupraviček. Horí jak enská.
Není tady
...
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:29)
Není tady
...
Není tady
Blanik napsal(a):
Dagi, tak my se právě vrátili z Brna, byli jsme s Míou u psycholoky kvůli kole. Cestou domů jsme se stavili v Tescu a tak jsem taky zabrousila do dětského a koupila pár bodýček a overalků, Mía vybral dudlík a botičky a tatínek lahvičku. Přítě a pojedeme do Brna, tak prý se mám nachystat na nákup, říkal Laďa, taky stál u těch různých soupraviček. Horí jak enská.
blani, vdy je to super a to nakupování pro filípka mě táááák baví . včera mu luki taky přinesl jednu soupravičku, tak jsem byla mile překvapená. moc hezky vybral .
Babucha napsal(a):
čááááááááu, Dagi, ty má ten pupík
Před chvílí byla online i Blaník, ale u zmizla
no jo, pěkně porostl, co . za chvíli si budu muset na záda dát batůek zatíený nějakou tou cihlou, abych nepřepadla .
...
Není tady
ahoj holky .
no tak se babucho pochlub, co vechno tě bolí, ty blázne jeden . hlavně to s cvičením nepřeháněj, veho moc kodí .
Nazdar dámy tak u jsem tady. U přestěhovaná a stoj to za prd. Jetě se musí pořídit tolik věcí. Kuchynská linka, postel, vysavač.
Vysavč mi normálně ted schořel. Si tak v klidu vysávám pak se otočím a dýmu a smradu no fuj. Některý věci mám jetě v takách není to kde dát. Take nemůu nic najít síla no.