18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Baf
Tak a rychle nakecáme dalí tisícovku!
Upravil(a) dagi (28. 3. 2008 6:10)
Jujda, my u máme taky svůj druhý domeček, to je úspěch, kdy uváíme, kolik se nás tu poslední dobou vyskytuje. Dagi, tak a se mimís ukáe v plné kráse, a u ví co to bude.
Pak písni. Ty u nechodí na ICQ?
Není tady
blani, tak se konečně umoudřil a nechal si nakouknout mezi noky - je to kluk . dokonce mám dvě fotky pidníka .
na icq bývám, ale větinou jako neviditelná. je to straný rout času, stejně jako babinet .
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:24)
Není tady
ahoj holky!
jak je u vás? tady trochu poprelo, ale snad se to vybere a bude z toho krásný jarní den. se ségrou se toti chystáme na nákupy . jaké máte plány vy?
hezký víkend
Dagi, tak to jsou krásný fotečky. Nikdy jsem to tak neviděla, je to srandovní.
My dneska máme akci, jsou u nás Tři sestry koncert, take u teď k nám jezdí kamarádi, kteří na koncert jdou a tak je tu veselo. Já s nima nejdu, u si to netroufnu ten kravál a taky tolik lidí, ale jak to skončí, tak budeme zase pokračovat. Take si asi schrupnu přes koncert, a jsem čilá. Laďa je soucitnej, tak na koncert taky nejde. Chce být se mnou, a nejsem sama a stejně pak někteří budou u nás spát, take jetě zapaříme.
Není tady
Nazdar holky. Já jsem blba koupila jsem si lak na nehty se třpytkama. Furt mi bylo divné, e to na nehtech nedrí a ted jsem přila na to, e jsou to linky na oči. Je tam napsano eyeliner já to četla hodně krát a a ted mi dolo, e to jsou oční linky.
dobré ránko .
blani, ty si chuděro noedpočine ani o víkendu . děkuji za pochvalu, ten pindík vypadá fakt legračně, e? a holky těhulky z toho mají legraci, e prý je dobře vybavený .
mayo, teda ty jsi expert .
No jo no. Tak dneska musím balit. Moc se mi nechce. Zítra mě čeká lítání po uřadech přihláení trvalého bydlitě, plynárny, elektrárny. Kdyby jste někdo měli nějaký typ co nesmím zapomenout za doklady rada si to přečtu jeliko to budu dělat poprve.
Uterý to bude malovaní nového bytu a pokládání koberců, návtěva optika a lékaře. Středa musím do práce a to zrovna stěhujem. A čtvrtek je jasný práce a pak rozmistování a montování a ukládání věci. A pátek a víkend uklid a malování starého bytu a jeho předávka. To to mám nabité co.
dobré ráno holky .
mayo, sice to má nabité, ale zase to děláte pro sebe .
No to je sice fakt. Dneska jsem byla vyřizovat i na uřadě na nové radnici. Trvalo mi 20 minut ne jsem nala správný kancl bo v tom bluditi něco najít zvlát kdy je tam člověk prvně to je sila. A nakonec jsem stejně nic nevyřídila protoe mi neuznali fotku na občanku, e pry je patná.
Upravil(a) Maya.82 (31. 3. 2008 13:48)
Nazdar dámy tak co je s vami?? Ted se mi urval při balení třetí gelový nehet. Natěstí ten můj zustal. No měla jsem je odrostle u dávno jsem měla jit na doplnění. A vubec mi ted bez nich nejde psat ani na klavesnici ani sms.
bré ráno dámy .
mayo, já měla gelovky jednou a u bych do toho nela.. není nad vlastní nehty .
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:26)
Není tady
ahoj holky!
tak mi dnes přila sms od blaničky - od pondělka je v nemocnici na kapačkách, chytla nějakou střevní chřipku, ale u je jí lépe. moc vás pozdravuje.
tak snad se dá chuděrka rychle do kupy .
ahoj holky!
tak blani u dnes pustili z nemocnice , ale musí samozřejmě doma odpočívat. snad se mezi nás zase brzy dostane..
Ahoj holky,
tak jsem tu, ale jen na chviličku. Mám nařízený leení, take toho moc neudělám. Ale to nevadí, hlavní je mimi.
Od pondělí do středy budu u naich, tak za váma skočím, protoe taka má noas.
Moc jste mi chyběli, jetě e jsme si kdysi vyměnili ty telefonní čísla.
Holky, jdu hajat, zase se ozvu. Papá
Není tady
ahoj blani!
hlavně odpočívej, to teď potřebuje ze veho nevíc.. myslí, e u zůstane doma, nebo jetě půjde do práce?
fakt dobře, e na sebe máme kontakt! taky jsi tady chyběla a jsem moc ráda, e jste i s mimískem ok .
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:27)
Není tady
Ahoj holky, tak dřív jsem se za váma nedostala. To je síla co? Dneska byl den blbec, snad bude zítra líp.
Dagi, chtěla jsem se tě zeptat, jak má vycházky v těhu? A chodí v těhu kontroly? Mě dnes napsal doktor od 8 do 17 hodin, jinak si prý mám domluvit se svým gynekologem, tyto mi napsal obvoďák. Navíc i kdy mám sice vycházky, tak teď 3 dny budu u naich, co je v jiné vesnici, tak bych to asi měla někde nahlásit ne? Nebo kontroly nechodí?
Jinak jak ses ptala, tak do práce u nepůjdu, protoe u zůstávám na rizikovém.
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:27)
Není tady
ahoj holky!
blani, tak to je fajn, alespoň u bude v klidu a bude mít taky nějaký čas pro sebe .
kontroly prý chodí, ale mě zatím nikdo nepřiel. vycházky mám jen od 12-16, ale nějak jsem si u zvykla . kadý dr. je ale dává jinak. a netuím, jestli je nutné hlásit, e jsi jinde, ale pokud příjde kontrola, tak na adresu, kterou má uvedenou v nemocenském lístku.. co by mohly být problém.
Ahoj holky,
tak kontrola proběhla v klidu, jsem v pořádku i s mimískem. Tak jsem moc astná. Neschopenku u mám a do konce, tak si začnu uívat - dokonce mám vycházky neomezené.
Není tady
blani, tak jetě jednou velká gratulace . uívej klidu a volna, vak u si to taky zaslouí..