6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heleno,
Moje první operace odstartovala děsné období .Snail se , ne e ne.
Jen mu nedolo, e ne kadá nemoc a potíe jsou viditelné jako zlomená ruka. A e to můe trochu trvat, ne se dá ena do pořádku
Během tří měsíců byla druhá operace, ale před ní jsem leela ve pitále pár týdnů, u nevím jestli 3 nebo 5.
Jak il nevím, ale provoz domácnosti s pomocí tchýně zvládl. Pak dalí týdny sex. abstinence a taky začaly mé klimakterické výkyvy nálad.
To u začala doma houstnout nepohoda.
ena v přechodu a děti v pubertě, obzvlá syn s LMD.
No nezvládl to. Přestalo mu s námi být dobře, take kdy se do toho zamotala jiná ena a sex v novém kabátě, byl rozhodnutý.
U jsem to tu někde psala, to jsme ustáli, ale o 2 roky později odeel definitivně.
Tak asi kombinace útěku od velkých starostí a intenzivní intimní ivot s čerstvou a bezdětnou enou, kde děti nekřičí, nenosí poznámky, kde je stále uklizeno atd.
Na vechno jsou v manelství dva, určitě jsem tomu nějakým způsobem přispěla.
Jene mui neradi řeí a já jsem asi podcenila signály, které občas jakoby mimochodem, vysílal.
Není tady
Stále mám pocit - ale môem s akruto mýli - e keby príbeh váho vzahu musel povinne ma meno, neznelo by Nevera, ale Útek pred realitou alebo Nezvládol som zaakávaciu skúku... Sorry, ale naozaj by som ete pochopila(hoci nie obdivovala... ale... ), keby hžadal sex idne za okolností, e doma je nemoný... ale odchádza nemusel a asi nemal. No ale vetci občas robíme veci, ktoré by sme nemali. Bohuiaž. Neprislúcha mi súdi ho, nakoniec neviem presne, kao by som sa v podobnej situácii zachovala ja... ale o nevere to naozaj nemusí by.
Není tady
Seli,
u na tom nic nezměním, pravé pohnutky zná jen on. Prostě si vzal od ivota to, co chtěl a to bez ohledu na děti a enu.
Vlastně jsem na počátku chtěla jen říct, e nás někdy ivot dokope ke změně postojů a názorů dost bolestivým způsobem a vechny ty změny mě dost a nadlouho rozhodily.
e se v tom budu hrabat i za tak dlouhou dobu jsem vak netuila.
Není tady
Iste. Mňa zasa rozchod s mojím bývalým donútil prizna si, e človek, s ktorým som 9 rokov ila, mal aj vlastnosti, ktoré som nevidela alebo nechcela vidie. Taký je ivot. Aspoň mi nemusí by žúto, e u nie sme spolu - takého, ba lepieho, nie je problém nájs.
Není tady
Selima: "Zamilovanos je iné kafe, iste, ale ja som skôr mala na mysli: Ak sa zamilujem do človeka v jeho konjunktúre a on potom z nejakých dôvodov(asi skôr iných ako osobná lenivos, povedzme) padne na dno, neprestanem ho bezpodmienečne milova a neopustím ho.
Jo, tak to je myslím naprosto jasné, e neopustím člověka, kterému se v ivotě "nezadaří". Já jsem měla spí na mysli představu, kdy jdu po hlaváku v Praze (nebo kolem popelnic na naem sídliti) a uvidím toho "smradlavého bezdomovce" - tam prostě není moné, abych se v ten moment "bezpodmínečně" zamilovala - takhle jsem to myslela já, ví? . Na to já fakt nemám .
"Ak pravda neurobí niečo, pre čo si ho prestanem źUDSKY VÁI. "
Tak vidí, e vdycky nějaká podmínka lásky existuje .
Není tady
Vidí Seli, i Ty má tohoto partnera stále plnou hlavu. Ve svých příspěvcích o tom vztahu sem tam něco zmíní. Taky tam asi bude nějaká bolístka, která potřebuje na světlo , aby mohla být vyhnaná ven.
Někteří partneři se prostě zadřou pod kůi a rozum je na to krátký.
Díky tomuhle vláknu jsem něco nala a ukáním uvolnila. Jene stačí jiný úhel pohledu a vyskočí dalí aspekt a můu ukat znova.
Dnes mi přila malá zkouka do cesty a je mi jasné, e jsem ji moc nezvládla. Pozvala mě na kafe a pokec bývalá tchýňka. Jako vdy jsme semlely kde co. Taky dovolenou . Při té příleitosti mi ukázala pohledy ze slunné jiní Evropy, kde se plavil v přepychové lodi její syn se svou enou. Obecně mu přeji odpočinek po těké práci. Fakt je to dříč.
Na druhé straně jeho a můj syn předělává starý barák a to jsou kadé ikovné ruce dobré a nějaká hmotná pomoc by taky nebyla k zahození. A tady je ze strany otce ticho po pěině a syn si o pomoc sám neřekne.
Jsem patný člověk, kdy mě to s..., e si BM vude natřásá peří a krev své krve zapřel, jakoby děti vůbec neměl. Je mi z toho smutno...moc smutno
Co jsem udělala patně?
Kolik toho ena matka unese, ne ji to totálně p.ř.i.s.e.r.e k zemi?
Nemusíte reagovat, jen jsem si dovolila upustit páru.
Není tady
No, toto bol hlavne zatiaž môj jediný pokus o rodinný ivot - a nadlho, ak nie natrvalo, ma z takýchto túob vyliečil. Hm, natrvalo asi nie, pomaly dozrievam k ďalej ivotnej etape, ale poznamenal ma dos, hlavne teda vzah k jeho synovi a jeho vyústenie... Ale neznamenal pre mňa zasa ani rezignáciu na vzahy, ani zatrpknutie na chlapov, vďakabohu.
A Tercila, keď som to napísala a predstavila si jeden svoj vzah ku konkrétnemu človeku, opravila som si, e vlastne ISTÝM spôsobom mám rada aj niekoho, koho si u žudsky neváim. Iba som v kontakte s ním ostraitá a nechcem s ním ma úzke vzahy; ale keď bude treba, pomôem mu a kžudne si nechám od neho aj pomôc. Mám ho rada ako vzdialeného príbuzného, zhruba. Take asi áno... nie vežmi intenzívna, ale ISTÁ láska existuje bez podmienok.
Není tady
Heluko, ahoj
asi kombinace útěku od velkých starostí a intenzivní intimní ivot s čerstvou a bezdětnou enou
Asi by odeel stejně... Ty jsi, zaujata svými problémy (a ani se nedivím), přehlíela "jeho signály" a on si, přesně jak píe, neuvědomil, e to není "viditelně zlomená ruka". Take kdy se v jeho okolí vyskytla nová ena, měl určitou "výhodu" v tom, e měl KAM odejít. Přece jen je to lepí, ne ubytovna a, oklivě řečeno, líp se odchází z takzvaně "velké lásky", ne přiznat sobě i okolí, e s tou nemonou babou v přechodu (sorry) a prudícími puberáky u být nechce, protoe se najednou od něj poadují věci, které nikdy nedělal (přestoe ta enská je předtím zvládala s přehledem).
Fakt je to dříč. Na druhé straně jeho a můj syn předělává starý barák a to jsou kadé ikovné ruce dobré a nějaká hmotná pomoc by taky nebyla k zahození. A tady je ze strany otce ticho po pěině a syn si o pomoc sám neřekne. Jsem patný člověk, kdy mě to s..., e si BM vude natřásá peří a krev své krve zapřel, jakoby děti vůbec neměl.
Taky si o hodně věcí neumím říkat - mé kámoky tomu říkají různě - od falené hrdosti po blbost :-). Moná je tvůj synek to samé, moná se zaal, kdy táta odeel, moná má pocit, e by táta měl pomoc nabídnout sám, nevím. Na druhou stranu, tihle dříči, kteří se k něčemu dopracovali vlastní prací (co je asi případ tvého BM) si velmi často myslí, e kdy to dokázali oni, můou ti druzí taky, aneb "mně taky nikdo nic nedal zadarmo". Prostě kluci jsou dospělí, tak a se snaí. Já vím, jak to cítí, moje děti takhle "nechtěli" babi s dědou (moji rodiče). Ti se, pravda, místo milenek, věnovali ostatním vnoučatům, ale ve výsledku je to toté. Přemílá, co je patně, proč oni ano a ti druzí ne - ale NENÍ to tvoje vina. Prostě mají jinak nastavené vztahy a bohuel nezbývá, ne se s tím smířit. Ví, říká se "koně můe dovést k vodě, ale napít se musí sám"...
Není tady
Heluko,
ve co se nám děje, kadé příkoří, má příčinu v naem chování v minulém ivotě. Nic se nám neděje náhodou.
Představ si sama sebe v jeho roli, to samé: oputění nemocné a "opotřebované" partnerky jsi provedla kdysi ty.
Teď vidí jak bolestivé to je. Není to ale jen o poučení, je to i o odputění. Protoe pokud mu teď neodpustí, přítí ivot se vae role zase vymění, stane se nástrojem jeho poučení. A tak pořád dokola, dokud si to jeden neuvědomí a nepřeruí ten kruh.
Jinak s tebou soucítím, je to smutné a věřím, e to není lehké
Není tady
Pol,
díky za návrat do reality
To , co píe je pravda, dávno to vím.
Jenom vědět je jedna věc a srovnat se s tím je věc dalí.
To teď nemyslím sebe, ale v obecné rovině.
Ty moje bolístky jsou hodně staré a některé se mě festovně drí, take nevylučuji, e jsem si je přitáhla z jiného ivota.
A teď to v sobě převykuji a pitvám, hledám cesty, kudy ven, jak se osvobodit .
Je to na , někdy mám dojem , e jsem dola zatím jen tam, kde jsou jiní třeba ve 25 letech.
Heleno
Ty o tom ví něco víc? Jako bych slyela sama sebe. Nečte se to dobře , ale je to tak.
Není tady
Heleno Ty o tom ví něco víc? Jako bych slyela sama sebe. Nečte se to dobře , ale je to tak.
Heluko, tovíejo Ne teda odchod k jiné, ale "odchod" jaksi duevní. Tělo zůstává - přece jen potřebuje, aby se o ně "někdo" postaral, e... To jsou ty ivotní zkuenosti, bohuel.
Není tady
Holky já nevím. Pořád hledáte vinu u muů, jak nezodpovědně utíkají od Vás, za jinou ... A to jako věříte, e utíkají za enou co líp uklízí, líp vaří a líp ehlí ? Nebo je to v tom, e díky své uklízecí posedlosti nejste enami plné váně a sexuální touhy ?
Protoe za sebe Vám můu říct, e kdy budu mít plné břicho a prázdný pytlík, rozhodně neuteču a ani nebudu mít důvod. A pozoro. Uvařím sám a líp, ne větina z Vás. Aspoň zatím jsem kadou vykrmil tak o 10 kilo ( neplánovaně ).
Není tady