Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 7. 5. 2008 21:48

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra - názor, diskuse

Heleno,

Moje první operace odstartovala  děsné období .Snažil se , ne že ne.
Jen mu nedošlo,  že ne každá nemoc a potíže  jsou viditelné jako zlomená ruka.  A že to může trochu trvat, než se dá žena do pořádku
Během tří měsíců byla druhá operace, ale před ní jsem ležela ve špitále  pár týdnů, už nevím jestli 3 nebo 5.
Jak žil nevím, ale provoz domácnosti s pomocí tchýně zvládl. Pak další týdny sex. abstinence a  taky začaly mé klimakterické výkyvy nálad.
To už začala  doma houstnout nepohoda.
Žena v přechodu a děti v pubertě, obzvl᚝ syn s LMD. dumbom dumbom
No nezvládl to. Přestalo mu s námi být dobře, takže když se do toho zamotala jiná žena a sex v novém kabátě, byl rozhodnutý.
Už jsem to tu někde psala, to jsme ustáli, ale o 2 roky později odešel definitivně.

Tak asi kombinace útěku od  velkých starostí a intenzivní intimní život s čerstvou a bezdětnou  ženou, kde děti nekřičí, nenosí poznámky,  kde je stále uklizeno atd.
Na všechno jsou v manželství dva, určitě jsem tomu nějakým způsobem přispěla.
Jenže muži neradi řeší a já jsem asi podcenila signály, které občas jakoby mimochodem, vysílal.

Není tady

#127 7. 5. 2008 23:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Stále mám pocit - ale môžem s akruto mýli - že keby príbeh vášho vzahu musel povinne ma meno, neznelo by Nevera, ale Útek pred realitou alebo Nezvládol som zaažkávaciu skúšku... Sorry, ale naozaj by som ešte pochopila(hoci nie obdivovala... ale... ), keby hžadal sex idne za okolností, že doma je nemožný... ale odchádza nemusel a asi nemal. No ale všetci občas robíme veci, ktoré by sme nemali. Bohužiaž. Neprislúcha mi súdi ho, nakoniec neviem presne, kao by som sa v podobnej situácii zachovala ja... ale o nevere to naozaj nemusí by.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 8. 5. 2008 1:59

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Seli,
už na tom nic nezměním, pravé pohnutky zná jen on. Prostě si vzal od života to, co chtěl a to  bez ohledu na děti a ženu.
Vlastně jsem na počátku chtěla jen říct, že nás někdy život dokope ke změně postojů a názorů dost bolestivým způsobem a všechny ty změny mě dost a nadlouho rozhodily.
Že se v tom budu hrabat i za tak dlouhou dobu jsem však netušila.

Není tady

#129 8. 5. 2008 9:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Iste. Mňa zasa rozchod s mojím bývalým donútil prizna si, že človek, s ktorým som 9 rokov žila, mal aj vlastnosti, ktoré som nevidela alebo nechcela vidie. Taký je život. Aspoň mi nemusí by žúto, že už nie sme spolu - takého, ba lepšieho, nie je problém nájs.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#130 8. 5. 2008 15:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: "Zamilovanos je iné kafe, iste, ale ja som skôr mala na mysli: Ak sa zamilujem do človeka v jeho konjunktúre a on potom z nejakých dôvodov(asi skôr iných ako osobná lenivos, povedzme) padne na dno, neprestanem ho bezpodmienečne milova a neopustím ho.

Jo, tak to je myslím naprosto jasné, že neopustím člověka, kterému se v životě "nezadaří". Já jsem měla spíš na mysli představu, kdy jdu po hlaváku v Praze (nebo kolem popelnic na našem sídlišti) a uvidím toho "smradlavého bezdomovce" - tam prostě není možné, abych se v ten moment "bezpodmínečně" zamilovala big_smile - takhle jsem to myslela já, víš? smile. Na to já fakt nemám big_smile.

"Ak pravda neurobí niečo, pre čo si ho prestanem źUDSKY VÁŽI. "

Tak vidíš, že vždycky nějaká podmínka lásky existuje wink.

Není tady

#131 8. 5. 2008 19:16

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Vidíš Seli, i Ty mᚠtohoto partnera stále plnou hlavu. Ve svých příspěvcích o tom vztahu sem tam něco zmíníš. Taky tam asi bude nějaká bolístka, která potřebuje na světlo , aby mohla být vyhnaná ven.
Někteří partneři se prostě zadřou pod kůži a rozum je na to krátký.

Díky tomuhle vláknu jsem něco našla a ukáním uvolnila. Jenže stačí jiný úhel pohledu a vyskočí další aspekt a můžu ukat znova.
Dnes mi přišla malá zkouška do cesty a je mi jasné, že jsem ji  moc nezvládla. Pozvala mě na kafe a pokec bývalá tchýňka. Jako vždy jsme semlely kde co. Taky dovolenou . Při té příležitosti mi ukázala pohledy ze slunné jižní Evropy, kde se plavil v přepychové lodi její syn se svou ženou. Obecně mu přeji odpočinek po těžké práci. Fakt je to dříč.
Na druhé straně jeho a můj syn předělává starý barák a to jsou každé šikovné ruce dobré a nějaká hmotná pomoc by taky nebyla k zahození. A tady je ze strany otce ticho po pěšině a syn si o pomoc sám neřekne.
Jsem špatný člověk, když mě to s..., že si BM všude natřásá peří a krev své krve zapřel, jakoby děti vůbec neměl. Je mi z toho smutno...moc smutno
Co jsem udělala špatně?
Kolik toho žena matka unese, než ji to totálně p.ř.i.s.e.r.e k zemi?
Nemusíte reagovat, jen jsem si dovolila upustit páru.

Není tady

#132 8. 5. 2008 23:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, toto bol hlavne zatiaž môj jediný pokus o rodinný život - a nadlho, ak nie natrvalo, ma z takýchto túžob vyliečil. Hm, natrvalo asi nie, pomaly dozrievam k ďalšej životnej etape, ale poznamenal ma dos, hlavne teda vzah k jeho synovi a jeho vyústenie... Ale neznamenal pre mňa zasa ani rezignáciu na vzahy, ani zatrpknutie na chlapov, vďakabohu.
A Tercila, keď som to napísala a predstavila si jeden svoj vzah ku konkrétnemu človeku, opravila som si, že vlastne ISTÝM spôsobom mám rada aj niekoho, koho si už žudsky nevážim. Iba som v kontakte s ním ostražitá a nechcem s ním ma úzke vzahy; ale keď bude treba, pomôžem mu a kžudne si nechám od neho aj pomôc. Mám ho rada ako vzdialeného príbuzného, zhruba. Takže asi áno... nie vežmi intenzívna, ale ISTÁ láska existuje bez podmienok.

Brita

Není tady

#133 9. 5. 2008 7:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Heluško, ahoj
asi kombinace útěku od  velkých starostí a intenzivní intimní život s čerstvou a bezdětnou ženou
Asi by odešel stejně... Ty jsi, zaujata svými problémy (a ani se nedivím), přehlížela "jeho signály" a on si, přesně jak píšeš, neuvědomil, že to není "viditelně zlomená ruka". Takže když se v jeho okolí vyskytla nová žena, měl určitou "výhodu" v tom, že měl KAM odejít. Přece jen je to lepší, než ubytovna a, ošklivě řečeno, líp se odchází z takzvaně "velké lásky", než přiznat sobě i okolí, že s tou nemožnou babou v přechodu (sorry) a prudícími puberáky už být nechce, protože se najednou od něj požadují věci, které nikdy nedělal (přestože ta ženská je předtím zvládala s přehledem).
Fakt je to dříč. Na druhé straně jeho a můj syn předělává starý barák a to jsou každé šikovné ruce dobré a nějaká hmotná pomoc by taky nebyla k zahození. A tady je ze strany otce ticho po pěšině a syn si o pomoc sám neřekne. Jsem špatný člověk, když mě to s..., že si BM všude natřásá peří a krev své krve zapřel, jakoby děti vůbec neměl.
Taky si o hodně věcí neumím říkat - mé kámošky tomu říkají různě - od falešné hrdosti po blbost :-). Možná je tvůj synek to samé, možná se zaal, když táta odešel, možná má pocit, že by táta měl pomoc nabídnout sám, nevím. Na druhou stranu, tihle dříči, kteří se k něčemu dopracovali vlastní prací (což je asi případ tvého BM) si velmi často myslí, že když to dokázali oni, můžou ti druzí taky, aneb "mně taky nikdo nic nedal zadarmo". Prostě kluci jsou dospělí, tak a se snaží. Já vím, jak to cítíš, moje děti takhle "nechtěli" babi s dědou (moji rodiče). Ti se, pravda, místo milenek, věnovali ostatním vnoučatům, ale ve výsledku je to totéž.  Přemíláš, co je špatně, proč oni ano a ti druzí ne - ale NENÍ to tvoje vina. Prostě mají jinak nastavené vztahy a bohužel nezbývá, než se s tím smířit. Víš, říká se "koně můžeš dovést k vodě, ale napít se musí sám"...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#134 9. 5. 2008 8:15

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Heluško,
vše co se nám děje, každé příkoří, má příčinu v našem chování v minulém životě. Nic se nám neděje náhodou.
Představ si sama sebe v jeho roli, to samé: opuštění nemocné a "opotřebované" partnerky jsi provedla kdysi ty.
Teď vidíš jak bolestivé to je. Není to ale jen o poučení, je to i o odpuštění. Protože pokud mu teď neodpustíš, příští život se vaše role zase vymění, staneš se nástrojem jeho poučení. A tak pořád dokola, dokud si to jeden neuvědomí a nepřeruší ten kruh.

Jinak s tebou soucítím, je to smutné a věřím, že to není lehké pussa

Není tady

#135 9. 5. 2008 23:16

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Pol,
big_smile díky za návrat do reality big_smile
To , co píšeš je pravda, dávno to vím.
Jenom vědět je jedna věc  a srovnat  se s tím je věc další.
To teď nemyslím sebe, ale v obecné rovině.

Ty moje bolístky jsou hodně staré a některé se mě festovně drží, takže nevylučuji, že jsem si je přitáhla z jiného života.
A teď to v sobě přežvykuji a pitvám, hledám cesty, kudy ven, jak se osvobodit .
Je to na dumbom,  někdy mám dojem , že jsem došla zatím jen tam, kde jsou jiní třeba ve 25 letech.

Heleno

big_smile Ty o tom víš něco víc? Jako bych slyšela sama sebe. Nečte se to dobře , ale je to tak.

Není tady

#136 12. 5. 2008 10:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Heleno Ty o tom víš něco víc? Jako bych slyšela sama sebe. Nečte se to dobře , ale je to tak.

Heluško, tov횞ejo http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png Ne teda odchod k jiné, ale "odchod" jaksi duševní. Tělo zůstává - přece jen potřebuje, aby se o ně "někdo" postaral, že... To jsou ty životní zkušenosti, bohužel.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#137 3. 1. 2019 16:17

starykocour
♥------

Holky já nevím. Pořád hledáte vinu u mužů, jak nezodpovědně utíkají od Vás, za jinou ... A to jako věříte, že utíkají za ženou co líp uklízí, líp vaří a líp žehlí ? Nebo je to v tom, že díky své uklízecí posedlosti nejste ženami plné vášně a sexuální touhy ?
Protože za sebe Vám můžu říct, že když budu mít plné břicho a prázdný pytlík, rozhodně neuteču a ani nebudu mít důvod. A pozoro. Uvařím sám a líp, než většina z Vás. Aspoň zatím jsem každou vykrmil tak o 10 kilo ( neplánovaně ).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí