29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
No ty dnešní holky jsou teda fakt někdy děsný, snad nemají doma zrcadlo, nebo co
Bokovky, upnutý trička a špeky jim tečou kde se dá ... fuj. Jejich sebevědomí bych chtěla mít
![]()
Na druhou stranu jen některé pětačtyřicítky mají soudnost. Jsou takové, co dokáží zdůraznit svý přednosti, mají šmrnc, jsou sexy a při tom nejsou trapný. A pak ty, co se snaží hrát si na to, jak je jim pořád dvacet a svýmu okolí jsou jen pro smích
jo, špeky vytékající z bokovek - to je fakt nechutné
Upravil(a) PetrHl (29. 3. 2008 20:41)
Není tady
Mikeš: ".... ale prosil bych podrobnější vysvětlení, protože jako chlap tomu tolik nerozumím"
jaké ještě podrobnější?
Není tady
Tercila napsal(a):
Mikeš: ".... ale prosil bych podrobnější vysvětlení, protože jako chlap tomu tolik nerozumím"
![]()
jaké ještě podrobnější?
Už nic, seděl jsem si na vedení
Není tady
jaké ještě podrobnější?
Už nic, seděl jsem si na vedení
No, přiznám se, že by to asi stejně nebylo v mých písemných silách
Není tady
No Petře, to jsou zase žvásty tady o těch 30tkách? Takže já mám být vlastně neštastná z toho, že žádnýmu chlapovi neperu fusekle, nelítám s taškama domů,abych udělala večeři a snažíla se vlastně furt tvářit mile,a hlavně žádné bokovky, ze kterých by mi lezly špeky, přeci už nejsem nejmladší")))) Cha chá.
Opět jsem se dost pobavila poránu:))
No ono pánové v druhé pubertě,kolem 50ti, kteří nosí rozhalenou havajskou košili, ve výstřihu zlatý řetěz a na nohou kecičky Diesel,hodící se pro náctileté, tak to je taky pecka:)))
Není tady
Klubko napsal(a):
No Petře, to jsou zase žvásty tady o těch 30tkách? Takže já mám být vlastně neštastná z toho, že žádnýmu chlapovi neperu fusekle, nelítám s taškama domů,abych udělala večeři a snažíla se vlastně furt tvářit mile,a hlavně žádné bokovky, ze kterých by mi lezly špeky, přeci už nejsem nejmladší"
)))) Cha chá.
No ono pánové v druhé pubertě,kolem 50ti, kteří nosí rozhalenou havajskou košili, ve výstřihu zlatý řetěz a na nohou kecičky Diesel,hodící se pro náctileté, tak to je taky pecka:)))
Klubko já tě miluju
Není tady
kalupinka napsal(a):
"Už jsi slyšel, že od Karla odešla manželka?"
"Jo? A jak to snáší?"
"Teď už je v pohodě, ale ze začátku měl strach, že se vrátí!"
"jak se máš?"
"ale, nemůžu si stěžovat..."
"vidíš, kdyby ses neženil, tak bys moh´"
Není tady
Klubko máš naprostou pravdu. Souhlasím
Není tady
Klubko napsal(a):
No Petře, to jsou zase žvásty tady o těch 30tkách? Takže já mám být vlastně neštastná z toho, že žádnýmu chlapovi neperu fusekle, nelítám s taškama domů,abych udělala večeři a snažíla se vlastně furt tvářit mile,a hlavně žádné bokovky, ze kterých by mi lezly špeky, přeci už nejsem nejmladší"
)))) Cha chá.
tak to jsem rád že tě mé příspěvky rozesmály - smích je zdravý
Není tady
Klubko napsal(a):
ještě jsi zapoměla paruku s kohoutem na hlavě
ale ty bokovky platí kolikrát spíš pro ty holky kterým ještě nebylo 20, ženské ve 30 kolikrát vypadají daleko líp
Není tady