Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 29. 3. 2008 20:40

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: rozvod - a HNED

PPavlaa napsal(a):

No ty dnešní holky jsou teda fakt někdy děsný, snad nemají doma zrcadlo, nebo co va  Bokovky, upnutý trička a špeky jim tečou kde se dá ... fuj. Jejich sebevědomí bych chtěla mít roll
Na druhou stranu jen některé pětačtyřicítky mají soudnost. Jsou takové, co dokáží zdůraznit svý přednosti, mají šmrnc, jsou sexy a při tom nejsou trapný. A pak ty, co se snaží hrát si na to, jak je jim pořád dvacet a svýmu okolí jsou jen pro smích hmm

jo, špeky vytékající z bokovek - to je fakt nechutné usch

Upravil(a) PetrHl (29. 3. 2008 20:41)

Není tady

#127 30. 3. 2008 15:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: ".... ale prosil bych podrobnější vysvětlení, protože jako chlap tomu tolik nerozumím"

big_smile big_smile jaké ještě podrobnější? big_smilebig_smile

Není tady

#128 30. 3. 2008 15:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Mikeš: ".... ale prosil bych podrobnější vysvětlení, protože jako chlap tomu tolik nerozumím"

Už nic, seděl jsem si na vedení tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#129 30. 3. 2008 15:44

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Už nic, seděl jsem si na vedení tummenupp

No, přiznám se, že by to asi stejně nebylo v mých písemných silách big_smile

Není tady

#130 31. 3. 2008 8:09

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No Petře, to jsou zase žvásty tady o těch 30tkách? Takže já mám být vlastně neštastná z toho, že žádnýmu chlapovi neperu fusekle, nelítám s taškama domů,abych udělala večeři a snažíla se vlastně furt tvářit mile,a hlavně žádné bokovky, ze kterých by mi lezly špeky, přeci už nejsem nejmladší"smile))))  Cha chá.
Opět jsem se dost pobavila poránu:))

No ono pánové v druhé pubertě,kolem 50ti, kteří nosí rozhalenou havajskou košili, ve výstřihu zlatý řetěz a na nohou kecičky Diesel,hodící se pro náctileté, tak to je taky pecka:))) lol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#131 31. 3. 2008 8:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

No Petře, to jsou zase žvásty tady o těch 30tkách? Takže já mám být vlastně neštastná z toho, že žádnýmu chlapovi neperu fusekle, nelítám s taškama domů,abych udělala večeři a snažíla se vlastně furt tvářit mile,a hlavně žádné bokovky, ze kterých by mi lezly špeky, přeci už nejsem nejmladší"smile))))  Cha chá.

No ono pánové v druhé pubertě,kolem 50ti, kteří nosí rozhalenou havajskou košili, ve výstřihu zlatý řetěz a na nohou kecičky Diesel,hodící se pro náctileté, tak to je taky pecka:))) lol

Klubko já tě miluju smile hjarta vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#132 31. 3. 2008 8:20

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

kalupinka napsal(a):

"Už jsi slyšel, že od Karla odešla manželka?"
"Jo? A jak to snáší?"
"Teď už je v pohodě, ale ze začátku měl strach, že se vrátí!"

"jak se máš?"
"ale, nemůžu si stěžovat..."
"vidíš, kdyby ses neženil, tak bys moh´"

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#133 31. 3. 2008 10:32

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Klubko máš naprostou pravdu. Souhlasímgodlike

Není tady

#134 31. 3. 2008 10:51

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

lollollol tak to jsem rád že tě mé příspěvky rozesmály - smích je zdravý smile

Není tady

#135 31. 3. 2008 10:55

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

ještě jsi zapoměla paruku s kohoutem na hlavě tonguetonguetongue
ale ty bokovky platí kolikrát spíš pro ty holky kterým ještě nebylo 20, ženské ve 30 kolikrát vypadají daleko líp smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí