|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Regi, neblbni, nic není ještě napevno a o týden to snad můžem šoupnout, stejně to byl jeden z původních termínů!
A Keito, ty taky neblbni, já pojedu Pinďolínem rovněž, páč se nebudu pinožit po D1 a pak polmama - tak pojedem spolu 
A je fakt, že Moravandy jezděj na akce do Práglu až se z nich kouří, tak proč by to nemohlo být zas na jejich, že.....
Upravil(a) lupina montana (27. 3. 2008 20:26)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Regi, neblbni, nic není ještě napevno a o týden to snad můžem šoupnout, stejně to byl jeden z původních termínů!
A Keito, ty taky neblbni, já pojedu Pinďolínem rovněž, páč se nebudu pinožit po D1 a pak polmama - tak pojedem spolu
Lupi, jasně, pojedem spolu. Aspoň můžeme pokecat
...Jenže teď jsem si uvědomila, že nejde ani tak o cestování, jako spíš o to, že je to dálava a tudíž to zabere víc času..a na jeden den s tou cestou je to blbost, takže dny dva ...a teda přespání... A jak a kde? .....ach jo, jsem už přece jen paní v letech
a tak je to na mě moc komplikací...a tak podobně 
Není tady
Holt pojedeme Pinďolínem skóro útrom a až nás únava skolí, tak je to o lehkém spočinutí na voňavých lukách nebo se cestou zpět vyspíš na mém rameni. Mám ho dostatečně vyfutrované, aby ses nepopíchala
.
Není tady
Ale houby, děvčátka, vy nepozorně čtete......hele:
"Velká louka, les,ubytko velmi levné v penzionku....jsou tam i komoni a vaří se tam..."
Jo a milá Keitislavo, nezapomeń, že jsi mladší, než já 

Upravil(a) lupina montana (27. 3. 2008 21:07)
Není tady
Milé duchny, taky bych se moc ráda přidala. Hlásím ale dopředu - chrápu.
Snad si už konečně zajezdím na koňovi, neumím to, ale chci to aspon zkusit!
Není tady
Ale houby, děvčátka, vy nepozorně čtete......hele:
"Velká louka, les,ubytko velmi levné v penzionku....jsou tam i komoni a vaří se tam..."
Jo a milá Keitislavo, nezapomeń, že jsi mladší, než já
Lupi, mladší? ......Jo, o tři dny 
K tomu ubytování – tak dalece mě to časové a prostorové přesunutí zaskočilo, že jsem ho ouplně přehlédla ....Hele a je to vaše poslední slovo? Přijde mi, že se nevyjádřili všichni aktéři. Co? 
Regi, ty jsi hodná, jak jsi pohotově nabídla ramínko
…kdo ví, třeba na něj dojde
...JInak, koně klidně oželím, hlavně kdyby to bylo blíž ...uááááá 
Není tady

Já tedy duchní vlákna spíš pročítám než přispívám (jsem novicka ve stádiu zjišťování
), ale duchního sletu se ráda zúčastním.....mohuliž 
Není tady
Keito, přestaň lkát, ono je to z Moravy do Prahy úplně stejně daleko, jako z Prahy na Moravu. Ovšem je fakt, že Pražáci tomu moc nevěřej, že?
Hele, ber to tak, že my Moravandy jezdíme za vama do Práglu furt a ani nemuknem, tož kurňa jednó se aj Praha može pohnót, ne? 
Peti - moheš! 
Není tady

Hani napsal(a):
Keito, přestaň lkát, ono je to z Moravy do Prahy úplně stejně daleko, jako z Prahy na Moravu. Ovšem je fakt, že Pražáci tomu moc nevěřej, že?
Hele, ber to tak, že my Moravandy jezdíme za vama do Práglu furt a ani nemuknem, tož kurňa jednó se aj Praha može pohnót, ne?
Peti - moheš!
Děkuji děkuji

Není tady
Hani napsal(a):
Keito, přestaň lkát, ono je to z Moravy do Prahy úplně stejně daleko, jako z Prahy na Moravu....
Neee, Hani nesouhlasím!!! Ty zřejmě neznáš zákon, který praví - čím více vzdoru/odporu/nechuti , tím se přímoúměrně prodlužuje vzdálenost 

Upravil(a) keito (29. 3. 2008 21:41)
Není tady
Jééééžiš, Keitímíro....dyk na Hlavák to máš dvě zastávky metrem...na Hlaváku nasedneš do Pinďolína hned poté, co tě tam s Regi najdem - pak to bude několik hodinek pohodlného a velmi zábavného cestováníčka, v Olomócu nasednem na busík a za půl hoďky jsme na rozkošné loučce, kde nás čeká v pozadí decentní a velmi útulný pensionek, kol nějž se pasou přepůvabná zviřátka......na kopci vznešená katedrála a my rozbalíme koše, plné dobrot....roztáhneme dečky a v líbezném zářijovém slunci, jež hřeje, ale nepálí, usedneme do vonné trávy a vyndáme víno a gin......

Kde tam najdeš jaký odpor, simtě??? 
Peťáku - mohe každý, kdo se nebojí duchních řečí - a ty moheš zejména! 
Vítána jest každá dobrá duše!
Není tady
Jako dobrá duše se i já ráda zúčastním , pokud můj chlebodárce nenamíří mé koště na jinou stranu. Do září je ještě nějaký čásek, tak to není úplně na tuti. Nebo jo?
Není tady
Jééééžiš, Keitímíro....dyk na Hlavák to máš dvě zastávky metrem...na Hlaváku nasedneš do Pinďolína hned poté, co tě tam s Regi najdem - pak to bude několik hodinek pohodlného a velmi zábavného cestováníčka, v Olomócu nasednem na busík a za půl hoďky jsme na rozkošné loučce, kde nás čeká v pozadí decentní a velmi útulný pensionek, kol nějž se pasou přepůvabná zviřátka......na kopci vznešená katedrála a my rozbalíme koše, plné dobrot....roztáhneme dečky a v líbezném zářijovém slunci, jež hřeje, ale nepálí, usedneme do vonné trávy a vyndáme víno a gin......
Kde tam najdeš jaký odpor, simtě???
Lupíšku, dyk jsem říkala, že mi nejde jen o tu cestu, ale o případné komplikace s ní spojené
...ale máš pravdu, už jsem zticha
... teď si nemůžu uvědomit, padl tu už konkrétní termín, nebo se bude teprve domlouvat? Aby z toho pak nakonec nebyl prosinec
...A ten termín by se měl pořádně vypíchnout, aby se k němu duchny,mající zájem, mohly vyjádřit
... a hlavně, aby s ním počítaly a nechtěly ho pak měnit
.... a prostě - vnesla bych do toho pořádek, ať je všem jasno! 
Není tady
dobře, takže snad už definitivně - 27.-28.září 2008 aby mohla i Regi a Méďa a doufám, že už to nikomu nebude kolidovat.......
Helí, rády tě poznáme!
Není tady
šmarja, co jste to vymyslely!!!!!! ...Nešlo by to dřív, aby bylo možno váleti se venku a sluníčko aby ještě trochu hřálo?
Dyk tohle už je skoro jako prosinec
.....Lupišu, psala jsi - usedneme do vonné trávy - to už ale budou meze studenýýýý 
Upravil(a) keito (30. 3. 2008 23:14)
Není tady
No musíme doufat, že bude dlouhé a výživné babí léto, nedá se nic dělat. Kdyžtak budem sedět na tlustých dečkách, ty kuviku
o týden dřív nemůže Regina, která se tak těšila, že snad jí to můžem šoupnout a ještě o týden dřív je půlka duchen v Chorvatsku s Pan....
Inum jak pravila Méďa, bude to těžký.....duchny jsou furt někde v Mexiku 
Není tady
Ahoj Andromedo, přeju Ti krásné narozeniny 

... ať se ti splní všechno, co si přeješ a ať jsi stále v pohodě.
P.S. Pozdravuj kocóra
Není tady
Jéjé, Andýsku, hepy bérzdej tu jůůůů, a taky zdravíčko, štěstíčko a pořáááádnou lásku, co hory přenáší!
Lupíšku, a proč se tu nemluví o prvním zářijovém víkendu, 5.-6.9.? To bude vyšší pravděpodobnost, že bude ještě teplo? Holky jedou k móři až o týden pozdějí.
Není tady
Nojo? Proč vlastně?? 
tak honemhonem, šupšup, sjednotit se milé duchny -VČIL!
Není tady
Safra anděli, ty máš dnes svůj slavný den
. Tak fšecičko nejlepší ti přeji, bohatého ženicha, spoustu peněz a vilu s bazénem
. Abych pak kam měla jezdit na dovolenou
. Takže posílám virtuálního chlupáče a narozeninového hubana k tomu

Nojo? Proč vlastně??
tak honemhonem, šupšup, sjednotit se milé duchny -VČIL!
To bychom musely jinam, prže v penzionku a chatičkách je v létě jezdecký tábor. Ale jinak můžu v srpnu. Jenže - se mi tak zdá, že jak začnem kombinovat, tak se sejdem tak na svatýho Dyndy. 
Není tady