|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jojo, můžu potvrdit

Není tady
Jedle v Posázaví,hmmm....píšu si, potřebuju ještě jednu indícii, ó tajnosnubná ! Nebo ne, nechám se překvapit!
Není tady
Regina napsal(a):
Ad buben, jeden mám vypěstovaný na své břiše, ale žel nebubnuje,jen se vrtí, natřásá a škrundá
Ten se hodí na břišní tance tak vzhůru do nich 
Není tady
Není tady

Regina napsal(a):
Jedle v Posázaví,hmmm....píšu si, potřebuju ještě jednu indícii, ó tajnosnubná ! Nebo ne, nechám se překvapit!
Když jsem hledala indicie já, tak mě strýc Gůůůglujc poslal ouplně jinam. Takže Regi radši nehledej a těš se na květen 
Není tady
Holky, včera navečer jsem na některé maily rozeslala fotky co mám ze srazu já. Bohužel nemám maily na všechny, takže kdo nic nedostal, tak mi pošlete na sebe kontakt přes tunější mail, ju? 

Není tady
Andromeda napsal(a):
Holky, včera navečer jsem na některé maily rozeslala fotky co mám ze srazu já. Bohužel nemám maily na všechny, takže kdo nic nedostal, tak mi pošlete na sebe kontakt přes tunější mail, ju?
Andromedo, vítám tě doma od móře ( to je teplotní šok, co ?) a děkuju za fotky. Já hlásím, že mám taky ještě fotky ve foťáku, ale mám nějaký nedorozumění s technikou , takže je dostanete asi až k Vánocům.
Není tady

Tak jsem si tady u té písničky http://mp3s.nadruhou.net/56763-nightwis … nder-fbfa# vzpomněla na ty naše bubny 
Není tady
Míšo, písničku jsi vybrala skvělou 
Zavřela jsem při ní oči a viděla živě plápolající oheň večer u moře, kde bubnovali mladí muži
a my jsme tancovaly s hedvábnými šaty kolem nich v rytmu bubnů .... 
Hned si jdu zatancovat pár pohybů, co jsme se naučily v orientálních tancích, ať mi to zítra na další lekci jde.
A buben už mám doma

Upravil(a) ajka.m (21. 9. 2008 14:31)

Není tady

To vybrala céra ... abych prý vzala na milost její oblíbenou skupinu - oni hrají poněkud jiný žánr, ale tadle se jim vážně povedla 
No, ale když si je tu tak poslouchám, tak ani ten jejich metal nejni tak hroznej, jak když ho slyším šeptat z jejích sluchátek doma na vzdálenost cca 2-3 metrů 
Upravil(a) Míša Kulička (22. 9. 2008 10:30)
Není tady
Míšo, tak metálu jsem se vždycky vyhýbala. Brácha ho pouštěl pěkně nahlas a to se nedalo poslouchat.
Ovšem třískat do bubnu a ječet mi už trochu jde, záleží jen, jak dlouho to vydržím 

Není tady
Náhodou moc hezky hrají ti Nightwish, to je jeden z mála metálu, co můžu poslouchat bez újmy na zdraví a psychice 
Není tady
chej, viste samá rekreacíía 

Není tady
No vžyť! Kdo chce bejt kreativní, musí se furt rekreovat 

Bubli, co to tam máš za panožky???? 

Není tady
Tak schválně, to je kvíz, co to je za panožky na mém obrázku 
Není tady
Výbojka, žejo? Bo jakseto...taková ta prskací lampa, co když na ni šaháš, tak ty výbojky lezou za tebou 
Mně to Bubli připadá neobyčejně.....francouzské 

Není tady
Lupi, trefa
Je to plazmová lampa. Jsem ani nevěděla, že něco takového existuje, ale nedávno jsem na to narazila na internetu. A mě se to prostě hrozně líbí 
Není tady
A to sis na ni ještě ani nešáhla! Je to úžasný - opravdu tak malilinko jako praská a když položíš ručku na sklo tý lampy, tak se výbojky seběhnou k tobě a zevnitř ji jako očmuchávají 
Není tady
lupina montana napsal(a):
A to sis na ni ještě ani nešáhla! Je to úžasný - opravdu tak malilinko jako praská a když položíš ručku na sklo tý lampy, tak se výbojky seběhnou k tobě a zevnitř ji jako očmuchávají
Samozřejmě, to jsou čítankové zákony fyziky pro 4. ročník 
Není tady