|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Duchny je od Kachny? 
Není tady
Duchna je něco mezi peřinou a samicí od duchovního

Není tady
Říp, Jo? No to není špatný.......
Není tady
To je pro všechny, neboj! Však taky proto piknik - a na velký louce 
Není tady
Velká louka, les, ubytko velmi levné v penzionku - to všechno máme na Moravě!
Hnedle u Olomouce u Svatého kopečka. Jsou tam i komoni a vaří se tam. Z Olomouce jede městskej autobus každou půlhoďku.
Lupi, nechci ti nahlodávat rozhodnutí, ale jak to tak vidím, tak do prázdnin už máme všichni spoustu akcí, včetně Černošic, co tak pouvažovat nad zářím? No já vím, je to až za dlouho, ale než mrknem jedním vočičkem..... Poletuše vyroste tráva, meze budou ještě vyhřátý....
Není tady

Září je pro mě zatím dobré datum a Holomóc ještě lepší místo 
Není tady
Pro mě Holomóc taky lepší 

Akorát v červnu jeden víkend Černošice a hned další (půlka června) se vdává kamarádka, takže to nemůžu a v září tuším 7.-18týho jsem s velebéruš u móře
Pro mě ideál léto 

Není tady
Méďo, pro mě taky, ale znám to - slavit třeba narozeniny někoho, kdo je měl v létě, vyžadovalo vždycky úsilí téměř nadlidské
Všichni jsou prostě v Mexiku.....
Tak jo: to je konečně slovo do pranice - a já souhlasím - čili Svatý kopeček (to je heezký!
) a září, jo? 
Není tady
To je fakt....
No, snad se nás aspoň pár sejde
a zas - do září je víc času, diáře ještě nejsou tak popsaný......je větší naděje, že se najde více volných Duchniček 
Není tady
To vymyslela Bublinka 
...nechť autorku nezasype prach zapomnění 
Není tady
Tak bychom měly ještě zvolit přesný termín, ať si ho můžem zapsat a nezapomenout. Navrhuji 20. a 21.9.(to kvůli Médě, aby mohla taky), nebo o týden později. 
Není tady
Radši tenhle - to ještě bude babí léto
týden nato už může být taky hnusně....
Hani, kráásněs to vymyslela! 
Není tady
Hnusně nebude, páč každé počasí je krásné, které nás vyžene do hospody a hospoda tam je a útulná!!! 
Na zajištění ubytka je ještě čas, ale tak řekněme v červnu...
Program teda vymýšlet nebudu, bude to jen výlet a jaký si to kdo udělá, takový to bude mít. Ale dá se tam navštívit bazilika minor na Svatém Kopečku, taky tam mají eňo něňo cukrárnu, pár hospůdek, pro turisty spousta tras, voňavej les, louky, kopce, v údolí řeka.... psy na dlachmání půjčím své a zadara.
Jo a kousek je i hvězdárna - to pro naše astroložky! 
Není tady
Nene - však jsme si říkaly, že výjimečně bez programu! Kdyby něco, jsou tam koňové, ne? 
Není tady
čiperky jste 
Není tady
V Holomóoócííí za Duchnu mňa brááááli, horoskop mi na radixúúúú propráááálííííí.....
Sííím, tehdy je u nás Vinobraní, to nemůžete mým 30 přátelům udělat! Prosím o týden dřííív!
Není tady
Ajajaj.....dyť to vidíš, Regi..o týden dřív je půlka duchní u moře s Pan
Leda o týden později, to jsem sice protestovala, že už nebude babí léto, ale co...třeba bude
A když ne, jak pravila Hani: každé počasí, které tě zažene do hospody, je krásné 
Není tady
Tak nic, zkusím to prokombinovat, sakra...o letní Černošice přijdu kvůli oslavám 40. narozenin mého muže a třech dalších přátel a 16tinám syna...není mi souzeno.Uvidíme, řekl slepej, nic kvůli mě nepředělávat!
Není tady
Chjo, vy mi dáváte. Člověk se sem dostane až navečer a jak se zdá, už je rozhodnuto...O nás bez nás
....Já se natěšila, že duchní piknik bude květen/červen a vy ho klíďo odložíte až na září. A pak Olomóc je děsně daleko. Jako Blíženec bych měla cestovat ráda, jenže já spíš nerada než ráda. ...Nešlo by to sejít se někde blíž, co? 
Upravil(a) keito (27. 3. 2008 20:06)
Není tady
Keito, sedneš na Pendolíno, máš ho pár zastávek metra!
Není tady