|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Milé duchničky, na Pokecu právě organizujeme piknik - takový Všeduchní. Jenže se mi zdálo, že tam teď moc lidí nezabrousí, tak tady zakládám tohle.
Takže - hlavní body:
Čas - prozatím to vypadá na půli června, případně půli května.
Místo- něco, co je dostupné co nnejlépe pro všechny, aby sem někdo nejel půl dne, pak se půl dne povaloval v trávě a zase musel klusat. Bohužel mi z toho vychází Praha - vzhledem k hvězdicové struktuře zemí českých - anebo Poletuščino Posázaví. Ale navrhujte, navrhujte, ať se nikdo necítí ošizen 
Program - veškerý žádný - respektive když si někdo zmyslí hrát bedminton, aby se celodenně neválel, tak jasně, ale na Astrosletu jsme si říkaly, že by bylo fajn udělat jen takové setkání bez plánování - takže asi tak.
Dodatek:
aby nově příchozí nemusely absolvovat naše složité debaty ohledně termínu
tak:
6.-7. září letos, místo - pod Svatým kopečkem u Olomóca. Konkrétní bod srazu bude upřesněn na tomto vlákně, vytyčí ho Hani.
Teď už se iba hlašte 
Upravil(a) lupina montana (1. 4. 2008 14:24)
Není tady
Poletucha
holky já si nemyslí že to co nabízím je to nejlepší řešení dopravně a pozemek ještě není zarostej, ale je to o tom:
že se tam dá udělat oheň
že zmožené si můžou jít lehnout
že se tam dá uvařit kafe
že je možno jít procházkou k řece nebo do cukrárny
že je tam poblíž hospoda
že tam jede vlak z hlavního nádraží Praha(1h)
Noo...tak nevím, proč se mi to nepovedlo zkopčit celý 
Není tady
kopíruji:
Lupiš, nabízím to jako poslední řešení, páč v současnosti je na povrchu hlína, musí se to osejt, doufám, že to vůbec do června stihnu. :)Takové sparťanské podmínky. :-)
-pak máme ještě malou zahradu v Davli, tam bychom taky mohly, suchý záchod, elektřina... ticho,... houpačky, ale jinak nic kolem.
nemá někdo bližší zahradu? 
Upravil(a) poletucha (26. 3. 2008 14:26)
Není tady
Davle zní taky hezky, Pol, je se obávám, že než se tam někdo dokodrcá ....
Já jsem původně chtěla někam do Českého ráje, ale uznávám, že tam taky bychom se dokodrcávaly....teda já ne, ale chudinky vzdálené ano.....
A tak ti mi z toho čéče nejlíp vylejzá Šervůd......

Není tady
ty jo, sem si vzpoměla, že kamarádka má "zámek" s vélkou zahradou
se zeptám esi by nám ho nepučila 
Upravil(a) poletucha (26. 3. 2008 14:27)
Není tady
poletucha napsal(a):
nemá někdo bližší zahradu?
Ale co největší 

Není tady
Zámek????????????? A budem tam muset nosit plstěný papuče???? 
Není tady
lupina montana napsal(a):
nejedem do zámku, přece ne? sídlili bychom v zahradě, ne? do zámku bychom chodili jen čurat. 
Není tady
prosím tě , nepoužívej na mě tyhlety zhrůzněný smajlíky, já si dycky říkám, cože jsem to tak strašně blbýho řekla.
Upravil(a) poletucha (26. 3. 2008 14:31)
Není tady
Davle zní taky hezky, Pol, je se obávám, že než se tam někdo dokodrcá ....
Já jsem původně chtěla někam do Českého ráje, ale uznávám, že tam taky bychom se dokodrcávaly....teda já ne, ale chudinky vzdálené ano.....
A tak ti mi z toho čéče nejlíp vylejzá Šervůd......
ja ci takýýýýýýýýý moje rodiště..... i po čtyřech tam dolezu.................. i kdyby na chleba nebylo... 
Upravil(a) Somaia (26. 3. 2008 14:34)
Já mám v českém ráji taky pár ověřených zahrad, jenže jsou tam všickni do jednoho potvory majetnický a nepučej....
Ještě mě napadá, že jednu zahrádku u Mladé Boleslavi vlastní můj milující bratr, tak já zkusím lehce ťuknout, esli už se zbavil majetnických pudů... ta je totiž super éňo ňůňo a od Prahy coby dup... a kamenem hodil...
Upravil(a) Somaia (26. 3. 2008 14:40)
tož český ráj, proč ne?
a kde tam?
Není tady
Tak jo, jestli nevadí, že tam bude dozor (tchyně ,pes a manža), tak nabízím zahradu s krytou pergolou, bazén(možná už napuštěný), gril, hospod a cukráren jako máku a svůj fungl superhyperextrabáječný kapučínovar na Mělníku! Židlí a skleniček mám hafo, jídlo si nějak rozdělíme, navrhuju, že koupím maso a budeme barbecuovat a pro nemasé udělám ovocný a zeleninový salát.
Jako hřeb večera návštěva nejširší studny v České republice.
Doprava je jednoduchá, od autobusáku je to cca 7 minut pěšky, od vlakáče 15 minut.
U garáže je samostatný WC s umyvadlem, trávníček na povalování.
V případě vichřice a krup je tu k dispozici jídelna, babiččina hodobóžová a hlavně mimo byt.
To je slovo do pranice!!!
Tady ilustrační foto http://galerie.xko.sk/displayimage.php? … ;pos=-3212
Upravil(a) Regina (26. 3. 2008 15:09)
Není tady
poletucha napsal(a):
prosím tě , nepoužívej na mě tyhlety zhrůzněný smajlíky, já si dycky říkám, cože jsem to tak strašně blbýho řekla.
Pokusím se, leč neslibuji napevno, můžu se zapomenout
....kdyžtak mi to odpusť a neber si to osobně - to je jenom temperamentní nátura (mám komplet ohnivej trigon
)
Pokud ovšem připustíme, že můžem spát pod širákem a pod dekou a čůrat do křoví, tak nemusíme ani hledat zahradu 

Není tady
Regi, to fakt hodláš obětovat tchyni, psa i manžu na oltář duchního pikniku? 

Není tady
poletucha napsal(a):
nejedem do zámku, přece ne? sídlili bychom v zahradě, ne? do zámku bychom chodili jen čurat.
No dyť....na to čůrání jsem myslela
Jako v papučích....
Není tady
Lupi, ohnivej trigon? čéče, ale ten smailík mi přijde jak zrovna politej ledovou vodou 
holky , to je najednou zahrad! no bezva. ale Lupiš má pravdu, že nemusíme mít nic, žádnej komfort a přesto to může být naprosto úžasný.
Stačí zvolit tu jednu louku.
Není tady
Tak zasejc nic. Tak to vidím pořád na ten park na Vyšehradě...nebo žeby Petřín?
Není tady
Pojedte do Bolky, Somaio supr nápad, bych vás i s mýma holčičkama přepadla, at zavčas viděj jak můžou dopadnout
DOufám, že budu vítaná ?
Není tady
Regina napsal(a):
Tak zasejc nic. Tak to vidím pořád na ten park na Vyšehradě...nebo žeby Petřín?
Regi, tvá nabídka byla excelentní a velmi obětavá! ale ten výlet by měl být pro všechny o svobodě a nestarání se a to i pro tebe.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Pojedte do Bolky, Somaio supr nápad, bych vás i s mýma holčičkama přepadla, at zavčas viděj jak můžou dopadnout
DOufám, že budu vítaná ?
Ty jsi z Bolky????
já taky ... blahé paměti... neznáme se náhodou ??? 
Upravil(a) Somaia (26. 3. 2008 17:23)
Když chcete prostor, co takhle Strahov?
aspoň se tam všechny vejdem
Není tady
No, myslím, že na Strahově bychom asi v těch spacákách dlouho nevydržely. Už to vidím, jak nás všechny odvádí Policie....
Není tady
Tak to radši louku pod Troskama.....jenže já furt zkoumám, jak by to bylo nejlepší pro ty z Moravy - a ony ani nenakouknou!
Kdyby nebyl Petřín tak zalidněnej, namouduši, že by byl nejlepší! Je to koneckonců ústřední svatý vrch zemí českých 
Není tady
A co Říp?

Není tady