Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 28. 3. 2008 19:13

janeta
♥♥♥----

Re: souziti ve trech

Asi je to pravda ted jsem odhalila,ž to mé podezření stou ženskou je pravdaáááááááááá.Řekla jsem mu co mi řekl jeho kolega z práce to jsem si,ale vymyslela no lest a on řekl tak už to víš,ale nic nebylo jsem úplně na dně stále jsem doufala,že to je jinak a ono je to tak.Pak,že intuice nefunguje u mě to podezření bylo tak silný jen mě odrazovala mamka a kamarádky,které říkali prosimtě takhle nemocnej a ještě nemůže seš blázen a vidíte já nebyla a jsem.Petře tvoje maminka má pravdu,ale já se snad utopím žalem

Není tady

#102 28. 3. 2008 19:27

janeta
♥♥♥----

Jak je to možný nechci se nějak vytahovat,ale jsem štíhlá,upravená no prostě na sebe dbám na svůj věk nevypadám dělá to moje malá postava.A ona je tlustá,velká a má dítě já to nechápu proč jsem tak zoufalá,když jsem chtěla pravdu a já si jí půl roku skládám a dozvím,že to co jsem tišila je pravda jen ted nevím jak vyřešit toho kolegu on mi totiž vůbec nic neřekl to já vymyslela a on se jen chytil.Najednu stranu než to tahání za nos je úleva si přiznat,že už aspon vím.V jistotě se špatně žije,ale v nejistotě hůře

Není tady

#103 28. 3. 2008 20:19

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Jenate, vůbec se s ní nesrovnávej a nehledej v tom žádnou logiku, žádná tam není. Je naprosto běžné, že si najdou milenku, která manželce nesahá ani po kotníky.
Nejspíš je to od něj útěk z kruté reality a tvojí osobou to nemá nic společného. Zoufale nejspíš potřebuje si něco dokazovat a já se mu asi ani nedivím. Pro chlapa to musí být velké trauma, co potkalo tvého muže, to si my ženské asi ani nedovedeme představit.
Je zoufalý, kope kolem sebe. Z jeho reakce na tvé "odhalení" na mne dýchá to, že ti chce ukázat, že na to má. Jako by byl rád, že jsi ho odhalila a teď můžeš trpět jako trpí on. Ze zoufalství je zlý a právě na tebe .... ale to bývá dost časté, že něčí neštěstí a zlobu odnášejí právě ti nejbližší.

Myslím na tebe, ať to zvládáš co nejlíp. Vybul se a pak zkus začít žít trochu po svém, jak radí holky ........ hjarta

Není tady

#104 28. 3. 2008 20:26

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

janeta napsal(a):

Jak je to možný nechci se nějak vytahovat,ale jsem štíhlá,upravená no prostě na sebe dbám na svůj věk nevypadám dělá to moje malá postava.A ona je tlustá,velká a má dítě já to nechápu proč jsem tak zoufalá,když jsem chtěla pravdu a já si jí půl roku skládám a dozvím,že to co jsem tišila je pravda jen ted nevím jak vyřešit toho kolegu on mi totiž vůbec nic neřekl to já vymyslela a on se jen chytil.Najednu stranu než to tahání za nos je úleva si přiznat,že už aspon vím.V jistotě se špatně žije,ale v nejistotě hůře

Janetko .. toho kolegu z práce asi ani neřeš ..klidně řekni mužskýmu, že to byla lest, že sis vše vymyslela, protože jsi potřebovala vědět na čem seš ... a klidně bych mu řekla ..tak vidíš .... sám ses nakonec prozradil ... jinak ... je mi to líto ....ale ber to z lepší stránky ... blbá jistota je lepší než nejistota ...ted víš co se děje tak se s tím dá něco ....cokoliv.... udělat ...
A s tou druhou se nesrovnávej ... to k ničemu nevede ... 
posílám pussa

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#105 28. 3. 2008 20:30

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s Fanny .... pořád o tom přemýšlím, to není normální nevěra. Hlavně že jdeš k tomu psychologovi - pomůže ti to vidět jinýma očima.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#106 28. 3. 2008 21:18

janeta
♥♥♥----

Děkuji za povzbuzení a rady,ale ani nebulím snad se mi i ulevilo víte to podezření bylo tak silné,že jsem byla jak blázen.Měla jsem tušení,ale jen maličké tušení.Když se na mě nějaká ženská podívala a jen usmála běžné a já blik co,když je to ona?Blázen je slabý slovo proto se mi asi ulevilo je to hořký,ale jistý.On,že jí nemiluje je vážně divná  a to dokazuje,že raději odcházel za takovou,když já v té době bych mu snesla modré z nebe a neměl strach,že ztratí rodinu,která ho milovala.Jsem tak dementní,protože já si myslela,že mě nic takovýho v tomhle životě nepotká.Holky já jsem si byla tak jistá jím,že mě to fakt ani ve snu nenapadlo pitomá co

Není tady

#107 29. 3. 2008 14:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nezúfaj, nerozmýšľaj nad tým, aká si bola, čo ona, neporovnávaj sa s milenkou - premysli is, čo chceš ty a potom sa ho spýtaj, čo ďalej(skús bez kriku a obviňovania, čo najvecnejšie).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#108 31. 3. 2008 7:40

vera
♥♥♥♥♥♥-

janeta napsal(a):

Děkuji za povzbuzení a rady,ale ani nebulím snad se mi i ulevilo víte to podezření bylo tak silné,že jsem byla jak blázen.Měla jsem tušení,ale jen maličké tušení.Když se na mě nějaká ženská podívala a jen usmála běžné a já blik co,když je to ona?Blázen je slabý slovo proto se mi asi ulevilo je to hořký,ale jistý.On,že jí nemiluje je vážně divná  a to dokazuje,že raději odcházel za takovou,když já v té době bych mu snesla modré z nebe a neměl strach,že ztratí rodinu,která ho milovala.Jsem tak dementní,protože já si myslela,že mě nic takovýho v tomhle životě nepotká.Holky já jsem si byla tak jistá jím,že mě to fakt ani ve snu nenapadlo pitomá co

toto potkalo přesně i mě,................byla jsem si taaaaaaaaaak jistá

Není tady

#109 31. 3. 2008 11:25

Kerrin
♥♥♥♥---

Tak včera jel muj M k ní na chvilku. Holky, co už mám dělat?
Opět večer stál za h....  On to pak všechno zabalí, i já jsem otrávená z těch debilních otázek, na kterou neumí odpovědět.(nebo nechce).
na rovinu mi neřekl co a jak má s ní a co a jak myslí se mnou. Já už ani nevím zda mě má rád nebo ne, jsem z toho v pr....
Asi ale nemá........copak se tak člověk chová? že když už mu teče do bot, tak bude zticha a nebude se ani hájit, aspon tím, že s ní nioc nemá nebo nechce mít????
Jenom to, že ví jak se ke mě chová, že to není nej...
A ještě mazec......... ono by tomu mýmu fakt vyhovovalo, aby bydlel jinde a k nám jezdil a užívali jsme si i toho sexu.To by se mu zřejmě líbilo, že když je takhle doma, tak to není ono. Já už jsem fakt zralá asi na psycho!

Není tady

#110 31. 3. 2008 12:19

Romin
♥♥♥♥---

To záleží na tobě jak dlouho se chceš ještě trápit Kerrin.

Není tady

#111 31. 3. 2008 13:40

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin a na co se nás to vlastně ptáš? Co máš dělat? Jako co máš dělat, aby se s ní tvůj muž přestal stýkat? No to je bohužel jednoduchá odpověď - ty nemůžeš dělat vůbec nic. Jistě, můžeš to s ním dál do zblbnutí rozebírat, jako to děláš, celkem se divím, že tě nepošle do p..... a že to s tebou probírá, ale možná mu to dává pocit důležitosti.
Nebo můžeš konečně zase někde na zemi sebrat svoji hrdost a začít její existenci konečně ignorovat, tedy zakázat ve vaší rodině jakékoliv debaty o ní.
Nicméně ani prvním, ani druhým způsobem nemusíš dosáhnout toho co chceš. To prostě záleží čistě na tvém manželovi. A pokud ti sám říká, že jemu by se moc líbilo mít vás obě, no tak co chceš řešit.
Buď ho chceš mít jako svého manžela za každou cenu, tedy i s milenkou a nějak se s tím musíš srovnat nebo s jeho dvojím životem zásadně nesouhlasíš a pak to budeš muset být ty, kdo řekne "končím".
Zapomeň na pohádkovou představu, jak tvůj muž vidíc tvůj smutek tě bere do náruče, omlouvá se se slzami v očích a hned před tebou volá té druhé, že s ní nemůže pokračovat, protože si uvědomil jak strašně moc miluje svoji ženu. Prostě zapomeň.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí