29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi je to pravda ted jsem odhalila,ž to mé podezření stou ženskou je pravdaáááááááááá.Řekla jsem mu co mi řekl jeho kolega z práce to jsem si,ale vymyslela no lest a on řekl tak už to víš,ale nic nebylo jsem úplně na dně stále jsem doufala,že to je jinak a ono je to tak.Pak,že intuice nefunguje u mě to podezření bylo tak silný jen mě odrazovala mamka a kamarádky,které říkali prosimtě takhle nemocnej a ještě nemůže seš blázen a vidíte já nebyla a jsem.Petře tvoje maminka má pravdu,ale já se snad utopím žalem
Není tady
Jak je to možný nechci se nějak vytahovat,ale jsem štíhlá,upravená no prostě na sebe dbám na svůj věk nevypadám dělá to moje malá postava.A ona je tlustá,velká a má dítě já to nechápu proč jsem tak zoufalá,když jsem chtěla pravdu a já si jí půl roku skládám a dozvím,že to co jsem tišila je pravda jen ted nevím jak vyřešit toho kolegu on mi totiž vůbec nic neřekl to já vymyslela a on se jen chytil.Najednu stranu než to tahání za nos je úleva si přiznat,že už aspon vím.V jistotě se špatně žije,ale v nejistotě hůře
Není tady
Jenate, vůbec se s ní nesrovnávej a nehledej v tom žádnou logiku, žádná tam není. Je naprosto běžné, že si najdou milenku, která manželce nesahá ani po kotníky.
Nejspíš je to od něj útěk z kruté reality a tvojí osobou to nemá nic společného. Zoufale nejspíš potřebuje si něco dokazovat a já se mu asi ani nedivím. Pro chlapa to musí být velké trauma, co potkalo tvého muže, to si my ženské asi ani nedovedeme představit.
Je zoufalý, kope kolem sebe. Z jeho reakce na tvé "odhalení" na mne dýchá to, že ti chce ukázat, že na to má. Jako by byl rád, že jsi ho odhalila a teď můžeš trpět jako trpí on. Ze zoufalství je zlý a právě na tebe .... ale to bývá dost časté, že něčí neštěstí a zlobu odnášejí právě ti nejbližší.
Myslím na tebe, ať to zvládáš co nejlíp. Vybul se a pak zkus začít žít trochu po svém, jak radí holky ........
Není tady
janeta napsal(a):
Jak je to možný nechci se nějak vytahovat,ale jsem štíhlá,upravená no prostě na sebe dbám na svůj věk nevypadám dělá to moje malá postava.A ona je tlustá,velká a má dítě já to nechápu proč jsem tak zoufalá,když jsem chtěla pravdu a já si jí půl roku skládám a dozvím,že to co jsem tišila je pravda jen ted nevím jak vyřešit toho kolegu on mi totiž vůbec nic neřekl to já vymyslela a on se jen chytil.Najednu stranu než to tahání za nos je úleva si přiznat,že už aspon vím.V jistotě se špatně žije,ale v nejistotě hůře
Janetko .. toho kolegu z práce asi ani neřeš ..klidně řekni mužskýmu, že to byla lest, že sis vše vymyslela, protože jsi potřebovala vědět na čem seš ... a klidně bych mu řekla ..tak vidíš .... sám ses nakonec prozradil ... jinak ... je mi to líto ....ale ber to z lepší stránky ... blbá jistota je lepší než nejistota ...ted víš co se děje tak se s tím dá něco ....cokoliv.... udělat ...
A s tou druhou se nesrovnávej ... to k ničemu nevede ...
posílám
Není tady
Souhlasím s Fanny .... pořád o tom přemýšlím, to není normální nevěra. Hlavně že jdeš k tomu psychologovi - pomůže ti to vidět jinýma očima.
Není tady
Děkuji za povzbuzení a rady,ale ani nebulím snad se mi i ulevilo víte to podezření bylo tak silné,že jsem byla jak blázen.Měla jsem tušení,ale jen maličké tušení.Když se na mě nějaká ženská podívala a jen usmála běžné a já blik co,když je to ona?Blázen je slabý slovo proto se mi asi ulevilo je to hořký,ale jistý.On,že jí nemiluje je vážně divná a to dokazuje,že raději odcházel za takovou,když já v té době bych mu snesla modré z nebe a neměl strach,že ztratí rodinu,která ho milovala.Jsem tak dementní,protože já si myslela,že mě nic takovýho v tomhle životě nepotká.Holky já jsem si byla tak jistá jím,že mě to fakt ani ve snu nenapadlo pitomá co
Není tady
Nezúfaj, nerozmýšľaj nad tým, aká si bola, čo ona, neporovnávaj sa s milenkou - premysli is, čo chceš ty a potom sa ho spýtaj, čo ďalej(skús bez kriku a obviňovania, čo najvecnejšie).
Není tady
janeta napsal(a):
Děkuji za povzbuzení a rady,ale ani nebulím snad se mi i ulevilo víte to podezření bylo tak silné,že jsem byla jak blázen.Měla jsem tušení,ale jen maličké tušení.Když se na mě nějaká ženská podívala a jen usmála běžné a já blik co,když je to ona?Blázen je slabý slovo proto se mi asi ulevilo je to hořký,ale jistý.On,že jí nemiluje je vážně divná a to dokazuje,že raději odcházel za takovou,když já v té době bych mu snesla modré z nebe a neměl strach,že ztratí rodinu,která ho milovala.Jsem tak dementní,protože já si myslela,že mě nic takovýho v tomhle životě nepotká.Holky já jsem si byla tak jistá jím,že mě to fakt ani ve snu nenapadlo pitomá co
toto potkalo přesně i mě,................byla jsem si taaaaaaaaaak jistá
Není tady
Tak včera jel muj M k ní na chvilku. Holky, co už mám dělat?
Opět večer stál za h.... On to pak všechno zabalí, i já jsem otrávená z těch debilních otázek, na kterou neumí odpovědět.(nebo nechce).
na rovinu mi neřekl co a jak má s ní a co a jak myslí se mnou. Já už ani nevím zda mě má rád nebo ne, jsem z toho v pr....
Asi ale nemá........copak se tak člověk chová? že když už mu teče do bot, tak bude zticha a nebude se ani hájit, aspon tím, že s ní nioc nemá nebo nechce mít????
Jenom to, že ví jak se ke mě chová, že to není nej...
A ještě mazec......... ono by tomu mýmu fakt vyhovovalo, aby bydlel jinde a k nám jezdil a užívali jsme si i toho sexu.To by se mu zřejmě líbilo, že když je takhle doma, tak to není ono. Já už jsem fakt zralá asi na psycho!
Není tady
To záleží na tobě jak dlouho se chceš ještě trápit Kerrin.
Není tady
Kerrin a na co se nás to vlastně ptáš? Co máš dělat? Jako co máš dělat, aby se s ní tvůj muž přestal stýkat? No to je bohužel jednoduchá odpověď - ty nemůžeš dělat vůbec nic. Jistě, můžeš to s ním dál do zblbnutí rozebírat, jako to děláš, celkem se divím, že tě nepošle do p..... a že to s tebou probírá, ale možná mu to dává pocit důležitosti.
Nebo můžeš konečně zase někde na zemi sebrat svoji hrdost a začít její existenci konečně ignorovat, tedy zakázat ve vaší rodině jakékoliv debaty o ní.
Nicméně ani prvním, ani druhým způsobem nemusíš dosáhnout toho co chceš. To prostě záleží čistě na tvém manželovi. A pokud ti sám říká, že jemu by se moc líbilo mít vás obě, no tak co chceš řešit.
Buď ho chceš mít jako svého manžela za každou cenu, tedy i s milenkou a nějak se s tím musíš srovnat nebo s jeho dvojím životem zásadně nesouhlasíš a pak to budeš muset být ty, kdo řekne "končím".
Zapomeň na pohádkovou představu, jak tvůj muž vidíc tvůj smutek tě bere do náruče, omlouvá se se slzami v očích a hned před tebou volá té druhé, že s ní nemůže pokračovat, protože si uvědomil jak strašně moc miluje svoji ženu. Prostě zapomeň.
Není tady