Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 3. 2008 13:07

snehule
♥------

souziti ve trech

Ahoj, ziju take ve trech. Manzel mi je neverny skoro rok. Ted je porad zamilovany jak rika,ale snad uz vi, ze chce byt s nami. Rikal mi, ze chce ukoncit milenecky vztah, ale po 3 mesicich mi rekl, ze mu to nejde. Snad se pokouseli nevidat, ale tvrdi, ze to je silnejsi nez oni.  Doma se o nas stara, nosi mi darky, planuje vse s nami, zarizuje dum, doma mi pomuze. S milenkou se kazdy den vida ve vlaku a zrejme spolu chodi obcas na kafe ci obed, prochazky. Vice nevim,ale ani sex mi nepoprel. ale pres vikendy je s nami, jezdi k mym rodicum, coz ja bych nedokazala. Nevim co mam delat, zda ho mam nekam talacit, nebo to vse nechat volne plynout. ale trapim se  a uplne spokojena v takovem manzelstvi nejsem. Chodi psat tajne SMS, pride mi to ubohe. Nechci a a ni nebudu narizovat koho ma mit rad, a ve stesti mu take nechci stat. Nekolikrat jsme mu to rikala, stesti ma pry se mnou. Kdyz mu reknu at me posle do haje, tak mi rekne at se ale brzo vratim. Naposledy rikal, ze chce byt s nami, ale momenstalne nechce skoncit ani jeden vztah. Poradte mi co mam delat.

Není tady

#2 26. 3. 2008 14:57

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Re: souziti ve trech

Sněhule - Tvůj příběh je tu popsán mockrát.  Je to vše jak přes kopírák. Nejvíce záleží na Tobě - co chceš Ty - Tvůj muž nechce vědět (tento způsob života mu vyhovuje) a rozhodne to jedna z Vás.  Přečti si statistiky na tomto foru od Salen a Kukačky.

Není tady

#3 26. 3. 2008 15:41

Nabuko
♥♥♥♥♥--

snehule napsal(a):

Ahoj, ziju take ve trech. Manzel mi je neverny skoro rok. Ted je porad zamilovany jak rika,ale snad uz vi, ze chce byt s nami. Rikal mi, ze chce ukoncit milenecky vztah, ale po 3 mesicich mi rekl, ze mu to nejde. Snad se pokouseli nevidat, ale tvrdi, ze to je silnejsi nez oni.  Doma se o nas stara, nosi mi darky, planuje vse s nami, zarizuje dum, doma mi pomuze. S milenkou se kazdy den vida ve vlaku a zrejme spolu chodi obcas na kafe ci obed, prochazky. Vice nevim,ale ani sex mi nepoprel. ale pres vikendy je s nami, jezdi k mym rodicum, coz ja bych nedokazala. Nevim co mam delat, zda ho mam nekam talacit, nebo to vse nechat volne plynout. ale trapim se  a uplne spokojena v takovem manzelstvi nejsem. Chodi psat tajne SMS, pride mi to ubohe. Nechci a a ni nebudu narizovat koho ma mit rad, a ve stesti mu take nechci stat. Nekolikrat jsme mu to rikala, stesti ma pry se mnou. Kdyz mu reknu at me posle do haje, tak mi rekne at se ale brzo vratim. Naposledy rikal, ze chce byt s nami, ale momenstalne nechce skoncit ani jeden vztah. Poradte mi co mam delat.

Jj, jako by to bylo u nás. Přečti si příspěvky Vanilky a zkus se podle nich řídit. Já to nedokázala (byla jsem těhotná, hysterická kráva). Nyní manžel vesele žije s milenkou a jejím synem a já začínám nový život. Ne horší, ne lepší, ale jiný.

Držím pěsti.

Není tady

#4 26. 3. 2008 19:12

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Snehule,
opravdu záleží na tom co chceš ty a na co se cítíš!!!On prostě  vidí své nej...žití ve třech, jestli ti to až tak nevadí, vydrž - tedy i jestli ten tvůj chlap ti stojí za to.....nikde nemáš dáno, že ona milenka tedy  tlak žití vydrží, začne třeba ona prudit a půjde od válu, protože  taková prudící milenka muže nebaví....nebo jí to taky nebude vadit a  budete přetrpovat v takovém kvázi vztahu obě....
Fakt se zamysli, kam ty až bys to chtěla nechat zajít, neradím tak ani tak, vše má své výhody a nevýhody a nakonec jsou i horší věci než "život ve třech"....ale každý dle sebe.

U nás taky něco podobného bylo - proto moje rada zůstat v klidu, u nás po čase začala prudit milenka a   když jí nebylo vyhověno, tak si nabalila jinýho přítele - milence....

ale nikdy nemáš nic jistýho  a vše se kdykoliv zase může různě  vrtnout.....

takže končím  se slovy: hlavně když jsme zdravý a na jednom nevěrníku opravdu svět nestojí...

Není tady

#5 26. 3. 2008 19:32

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Je mi trošku zvláštně, když tak pročítám ty příběhy...
Vůbec si neumím představit, že bych si dovolila manželovi říct, že miluju někoho jiného. Tedy v situaci, kdy bych chtěla zůstat s manželem pod jednou střechou.
Znám manžela 24 let a nemyslím si o něm, že by mi tohle "u večeře" vykládal.
Já tady ta přiznání těch chlapů bez snahy něco řešit (tedy "zmoralizovat se" smile a zůstat u svých dětí nebo manželský vztah ukončit) opravdu nechápu. Připadne mi to "nenormální". Asi by mi nečinilo potíže takového ufňukaného a nerozhodného bačkoru opustit.
Jak píšou holky, záleží to na Tobě; Ty si musíš ujasnit, co Ti ten chlap dává a co Ti naopak bere.

Není tady

#6 26. 3. 2008 21:49

janeta
♥♥♥----

VÍTE PŘESTO,ŽE SVÉHO MANŽELA OPRAVDIU MILUJU,ALE TU TŘETÍ NĚJAK NEMŮŽU NEBO NEMOHLA BYCH VYDÝCHAT A TAKY SI MYSLÍM,ŽE KDYŽ ŽENSKÁ ODVÁDÍ ŽENATÝHO CHLAPA A JEŠTĚ TŘEBA TÁTU OD DÍTĚTE JE TO UBOŽAČKA,KTERÁ NA TO VĚTŠINOU DOJEDE,ALE VĚTŠINOU.pROŠČ SI TAKOVÁ NENAJDE SVOBODNÝHO CHLAPA A MOTÁ HLAVU ŽENÁČŮM.Jedna má známá né kamarádka odvedla otce od rodiny.On sní trávil pár chvilek a jinak byl se svou rodinou.Ona na vánoce,dovolené sama a pak už byla starší on je se svou rodinou a ona sama a víte,že jí to přeju.Jeho žena roky trpěla a ona si užívala,akorát toho muže nepostihl žádný trest aspon za vyučenou měl dostat a on slízl jen smetanu všem přeji,aby ty naši chlapi,který tak milujeme dostali rozum pak by to na tom světě bylo krásný

Není tady

#7 26. 3. 2008 22:00

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Tercilo - mě napadlo přesně to samé - že tohle je prostě k neuvěření a že bych chtěla vidět reakce dotyčných pánů, kdyby se role obrátily. Nejspíš by manželku profackoval a vyrazil rovnou z bytu za milencem a ať se vrátí, až bude vědět co chce.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#8 26. 3. 2008 22:06

janeta
♥♥♥----

Pro Snehuli-Víš jestli si četla mé příspěvky tak já prosila,skoro žebrala o jeho přízen ted ho nechávám jak mi holky poradily je to asi lepší,protože těm sms stejně zabránit nemůžeš tak jako já.Kolikrát jsem se šla sprchovat a vylezla ven aniž by věděl,že jsem z vany a on držel telefon.Sms jsou beze zvuku trhá mi to srdce,ale at jsem dělala cokoliv bylo to ještě horší proto si myslím dělej,že tě to nezajímá a bud k němu odměřená at on má zájem o tebe a ne oni.On je ubožák,když se k tobě takhle chová,ale pro ni nemám slov.Nikdy bych si nezačala se ženatým mužem ani přesto co se děje mě,protože chudák ta manželka a máma od dětí,která se stará a miluje děti a muže a pak jí nějaká koza poblázněná zničí život.Asi dokážeš mužovi odpustit,ale nikdy nezapomeneš a budeš žít stím co,když se zase něco přihodí.Až pípne sms budeš jako na trní at odejde kamkoliv budeš si říkat a není sní je to hnus,ale je to tak aspon já to tak cítím.Říkám si to co dříve dával mě má ted ona a proč za co na to už odpovědět nedokážu,ale myslím na tebe sněhulko,protože věř,že já dobře vím co prožíváš mám to samé a ještě nemoc k tomu.

Není tady

#9 27. 3. 2008 7:45

vera
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

J
. Asi by mi nečinilo potíže takového ufňukaného a nerozhodného bačkoru opustit.

Tercilo, taky jsem si to myslela..............................jo

Není tady

#10 27. 3. 2008 9:20

Kerrin
♥♥♥♥---

Asi jíž někteří zde znáte mou situaci, ale nedá mi to nenapsat.S M tento týden pořád řešíme co a jak bude s náma. Dokonce se i zapojuje do hovorů a furt nemlčí jako před tím. Včera už pochopil, že je na čase rozhodnutí.
Vidím na něm, že rozhodnut není. Ještě podotýkám, že o milence mluví jako o "kamarádce  ", které se nechce vzdát a neřekne jak tedy na tom je.Jestli je zamilovaný, jestli s ní chce být, jen tak nad tím kroutí hlavou.Ale to jen když se zeptám já.cítím, že tam něco je. Když se zeptám, zda je to o sexu, tak prý ne.(no ale neříkají si jaké je počasí). Proběhlo i  v našem hovoru, proč se k ní nechtěl nastěhovat, pak že kdyby odešel hned, mohli jsme mít klid.
Také mi řekl,:  vím, jak jsem ti ublížil, že by chtěl , abych byla v pohodě. Že kdybychom si mohli dát ještě nějaký čas, ale sám prohlásil, že ten už jsme si dávali několikrát, tak to asi neee.Oba jsme se shodli na tom, že tím, že se odstěhuje a pak by se chtěl vrátit, to dělt nechceme, kvůli dítěti.Zu to tady 2x bylo.
Pak nějak řekl, že bude dobré, když se odstěhuje  a to, že nechce, abych se trápila. Já mu na to řekla, že se trápit nebudu, pokud budu vědět, že ten jeho vztah k ní si nějak vyřeší, když je tedy tady s náma. Že vím, že se něco mezi náma dělo, co se hned ze dne na den nespraví, ale je to jen a jen na nás.
Pak se mne zeptal na to jestli se bojím  rozvodu? Tak to mě dost překvapilo......spíš jsem tam cítila to, že má strach on.
Já sama jsem mu řekla, že samontýho rozvodu asi ani ne, sice jsme to nikdy neprožili, ale toho všeho kolem.
A ještě intimno je pořád mezi náma, prostě mi říká, jak je to mezi náma skvělý, co se mu na mě fyzicky líbí atd. Jenže co to ostatní???

Co vy na to? Promin te asi je to pořád stejné, ale nějak nevim do které skuoinky se začlenit.

Není tady

#11 27. 3. 2008 10:34

janeta
♥♥♥----

AHOJ KERRIN TED MI JEDNA ZNÁMÁ ŘEKLA,ŽE MANŽEL ŽIL DVOJÍ ŽIVOT A TAKHLE SE CHOVAL JAKO TEN TVŮJ.JE JINÁ POVAHA NEŽLI JÁ TVRDÁ A NEŮSTUPNÁ.ŘEKLA MU,ŽE AT JDE KAM HO SRDCE TÁHNE,ŽE NEMUSÍ BÝT SNÍ,KDYŽ NECHCE,ŽE ONA SI ŽIVOT ZAŘÍDÍ PO SVÉM.ZAČALA SE BAVIT A ON ZA TŘI TÝDNY BYL NA KOLENOU JENŽE ASI TO TAK NEMÁME VŠICHNI,ALE ONA ŘÍKÁ,ŽE JE PŘESVĚDČENÁ,ŽE TO TAKHLE DOPADNE SKORO VŠUDE PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ

Není tady

#12 27. 3. 2008 12:00

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin - nezlob se, ale ty děláš pořád tu samou chybu. Proč se s ním o tom takhle bavíš? Jsi snad jeho matka nebo přítelkyně, aby s tebou probíral svojí milenku? Co je tobě do toho? On si zavařil, on ať si to vyžere. Kdyby to bylo poprvé ...... ale takhle? Tak buď ho chceš za každou cenu, pak se musíš smířit s jeho vedlejšáky a nestarat se o to nebo takovýho chlapa nechceš a pokud on se toho vzdát neumí, pak ti bude lépe samotné.

Není tady

#13 27. 3. 2008 12:10

x62358
Host

Kerrin malou otázku: K čemu ti je pořád to rozebírat? 
A malá odpověď: není ti to k ničemu, jen si pořád obnažuješ rány a rejpeš v nich nožíkem. A jemu to asi taky nebude po chuti - jako každýmu chlapovi...
Nech to být, bude to tak jak má být a to i přes to, že to takhle moc pitváš. Stačí jednou a dost. Je zbytečný to dělat horší, když už to takhle není dobrý. Nech tomu čas. Sobě nech čas, jemu nech čas.

#14 27. 3. 2008 12:58

Romin
♥♥♥♥---

A co když on to s milenkou řešit nebude,ale ani neodejde?Protože jak Kerrin píše tak asi ani sám neví co chce.

Není tady

#15 27. 3. 2008 13:02

janeta
♥♥♥----

jENŽE,KDYŽ TEN VZTAH NESKONČÍ ON SNÍ TAK TY ZKUS UKONČIT SNÍM JINÁ MOŽNOST TU ANI NENÍ,PROTOŽE ČÍM VÍCE CHUDÁK ŽENSKÁ ČEKÁ A DOPROŠUJE SE TAK ON NEMÁ DŮVOD UKONČOVAT ANI JEDEN VZTAH A TO TY JÁ ANI NIKDO ZNÁS PŘECI NECHCEME,ALESPON V N´ĚM ZASEJ TOHO ČERVÍČKA ŽÁRLIVOSTI ABY SE ON TAKY ZAČAL BÁT O TEBE ZKUS TO

Není tady

#16 27. 3. 2008 13:02

x62358
Host

Romin pak se Kerrin v souladu s tímto může rozhodnout - jsem schopná s tím žít dál a jsem schopná překousnout, že má milenku a nebo nejsem schopná s tím žít dál a pak se rozvést, odejít, cokoliv uzná za vhodné.
Rozhodně ho nemůže k ničemu nutit.

#17 27. 3. 2008 13:06

Romin
♥♥♥♥---

Dobře nutit ho nemůže,ale jak dlouho má čekat než on to vyřeší.On třeba vůbec řešit nebude,ale ona pořád bude čekat,že to řešit bude.Jak dlouho?A ona podle toho co jsem četla asi odejít z bytu nemůže.Psala tam aby on odešel.Ona třeba nemá kam jít.Tak co má dělat?

Není tady

#18 27. 3. 2008 13:11

x62358
Host

Romin každá si dáváme svoje termíny, každá má jinou trpělivost, není na to paušální doba. Záleží na tom, jaký je její vztah k němu - jak silný je, jaký býl vůbec jejich vzájemný vztah před tím.

#19 27. 3. 2008 13:35

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Romin - vždycky je nějaké řešení! I u rozvodu musíte mít bydlení vyřešené.
Jenže Kerrin to řešit nechce. Tedy chce, ale tak aby se jí manžel vrátil. A to zřejmě on teď neumí. No tak když chce čekat na jeho rozhodnutí, musí čekat a čekat ...... a čekat ...... Podívej se do statistiky - to netrvá měsíce, to bývá v rocích.

Není tady

#20 27. 3. 2008 13:45

Kerrin
♥♥♥♥---

bydlení mám vyřešené, s tím problém nemám. finančně také nestrádám, tak mě jako co se týče financí  zas tolik nežere. On má kam jít také.
jo tak asi čekat, čekat...

Není tady

#21 27. 3. 2008 13:56

Nabuko
♥♥♥♥♥--

ffly napsal(a):

Kerrin malou otázku: K čemu ti je pořád to rozebírat? 
A malá odpověď: není ti to k ničemu, jen si pořád obnažuješ rány a rejpeš v nich nožíkem. A jemu to asi taky nebude po chuti - jako každýmu chlapovi...
Nech to být, bude to tak jak má být a to i přes to, že to takhle moc pitváš. Stačí jednou a dost. Je zbytečný to dělat horší, když už to takhle není dobrý. Nech tomu čas. Sobě nech čas, jemu nech čas.

Přesně, jak píše Ffly. A věř, že já s tím mám velké zkušenosti. S manželem jsme se asi tak stokrát bavili o milence. Jaká je, jak ho vzrušuje, co spolu podnikají a co se mu líbí a nelíbí na mně, co si představuje, jestli mu nevadí, když se mnou spí a zároveń miluje ji atd. atd. atd. Úplně zbytečné blafy. Dozvěděla jsem se vždy jen to, co mě koplo ještě níž. Buď o tom, jak já jsem špatná nebo o tom, jak ona je úžasná.

A musím se přiznat, že i teď se tomu někdy nevyvaruju. Např. naposledy - přišel k nám, ptala jsem se ho, jestli chce večeři (ano, stále jsem takový pitomec), že bych udělala naše oblíbené makarony. Řekl, že by rád, ale že měli k obědu špagety. A já husa se ještě ptala, co do nich Zuzk a dává. Tak mi to začal vyprávět. Uvnitř jsem si říkala - bože, to je ale hrozná kombinace, to Ti přeci nemohlo chutnat. A jemu jsem řekla, hhmmm to muselo být dobré. No a k čemu mi to bylo - no samozřejmě k ničemu, jen jsem si zase v sobě vymyslela, že kdybych mu něco takového uvařila já, tak se pozvrací, ale když to uvaří ona, tak ji za to pochválí ..... No jsem prostě debilní.

Není tady

#22 27. 3. 2008 13:57

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Romin napsal(a):

Dobře nutit ho nemůže,ale jak dlouho má čekat než on to vyřeší.On třeba vůbec řešit nebude,ale ona pořád bude čekat,že to řešit bude.Jak dlouho?A ona podle toho co jsem četla asi odejít z bytu nemůže.Psala tam aby on odešel.Ona třeba nemá kam jít.Tak co má dělat?

Jak dlouho? Do té doby, než bude úplně na dně. Tak jako byla většina z nás. Pak to jde ze dne na den a pak už je jen líp :-)

Není tady

#23 27. 3. 2008 14:00

Kerrin
♥♥♥♥---

jo máte pravdu, pitvám se v tom já. a kolika z vás ten čas pomohl, jako myslím k tomu , aby se zachránil vztah, nebu za tu dobu jste přišly samy na to, že budete šťastnější, vyrovnanější bez toho svýho???

Není tady

#24 27. 3. 2008 14:03

Kerrin
♥♥♥♥---

Nabuko, nšjak jsme psaly současně, nestohl jsem přečíst tvůj příspěvek.
Poprvé jsem zjistila an vlastní oči, že jel k ní min. týden. Tak to jsem si fakt připadala na dne. ted zase nějak ne. Asi mě balamutí jen tím, že je tady.
Nejdraději bych si to místo, které by rádo řešilo a pitvalo, vyzmizíkovala z mozku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Není tady

#25 27. 3. 2008 14:07

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Kerrin napsal(a):

jo máte pravdu, pitvám se v tom já. a kolika z vás ten čas pomohl, jako myslím k tomu , aby se zachránil vztah, nebu za tu dobu jste přišly samy na to, že budete šťastnější, vyrovnanější bez toho svýho???

To je taky otázka, Kerrin. Za mnohé z nás to rozhodl partner. Pak už Ti tak nějak nezbyde nic jiného, než si přijít na to, že sama budeš šťastnější....big_smile V každém případě platí jedno - záchranu vztahu musí chtít oba. Jeden sám nic nezmůže. Protože pak se může stokrát snažit být takový a onaký a stejně to bude málo. Ale obecně si myslím, že se ten čas dá počítat na měsíce - cca rok trvá zamilovanost. Pak už i ten nový vztah sklouzává do stereotypu. U nás vztah trval cca 3/4 roku, z toho půl roku jsem o tom veděla já. Pak jsme ukončili náš vztah a manžel v podstatě od Nového roku žije s milenkou (od března už úplně oficiálně).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí