Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 28. 3. 2008 8:20

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Partnerova žárlivost

Romčo, ono ani není tak důležité, co říká, jako to, co dělá.

Není tady

#77 28. 3. 2008 8:23

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

romca999 napsal(a):

No jo, je to těžký, příběhy, které píšete jsou právěže až moc extrémní a do takových mezích bych to nenechala dojít! To, že by mi zakazoval nebo dokonce nedovolil se stýkat s mou rodinou, tak tohle opravdu nehrozí. S kamarádkama na kafé chodit můžu, to je taky bez problémů, ba naopak, to mi říkal, že je naprosto v pořádku, a že nechce, abych se s kamarádkama přestala vídat. Ovšem kafé s chlapa v podstatě nepřichází v úvahu, tohle bych asi neprosadila. I když, možná ano, ale musel by prý vědět kde jsme, jak dlouho tam budeme a kdy skončíme.

to je trochu podobné s člověkem,který koketuje s drogami. Taky si zezačátku říká, že se ho těžká závislost netýká.... ale ono pak pomaličku, polehoučku je to v p.....i

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#78 28. 3. 2008 8:58

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Ahoj,
mám podobný případ jako Eva.36 s tím rozdílem, že jsem se rozvedla nedávno, po 5 letech se to nedalo vydržet. Ze začátku to bylo fajn, pak se narodil syn, a žárlil na malého, že se mu víc věnuju. Chvíli byl relativní klid, než jsem začala chodit do práce. A už to začalo. Jak to, že jsem zhubla, proč jdu do práce v sukni, proč mám stíny, když si je normálně nědělám atd.atd.  Na oslavy, které se konaly v práci mi šoupl syna, to byla jeho pojistka, že nepůjdu s holkama ještě někam na kafe.Nevěrná jsem mu nebyla, ale neměla jsem k tomu daleko. Četl mi SMS, ICQ prostě vše co mohl, ani se mi neptal, nakonec jsem chodila s mobilem i spát.

Evi, držím moc palce, doufám, že je ti teď lépe, vím, o čem to je:)

Není tady

#79 28. 3. 2008 9:53

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Barusja: Já už jsem od něj 3 roky pryč smile A líp je. Ty zkušenosti píšu, aby si holky jako romca999 viděly, kam to taky může dojít. A jak to jde poměrně snadno, já si dokonce myslela, jak mě strašně miluje, když na mě třeba čekával den co den po práci a odvážel mě domů (nějak mi, kravce, nedošlo, že ani nemůžu jít koukat odpoledne po krámech, on mě vysadil doma - u dítěte a pak zase odkvačil "do práce"...přišel kolem devátý, desátý...ehm...).  Třeba nebudou muset tak dlouho přicházet na to, že tohle opravdu normální není a třeba se nebudou muset ptát samy sebe, kde ony dělají chybu (jako jsem se kdysi ptala sebe já a snažila se věci urovnávat a chovat se, abych nezavdávala příčinu k ničemu....hrozná kravina...).

Partnerky žárlivců: Jestli ten váš nevidí, že je chorý, je třeba se s ním v zájmu zachování vlastního zdravého rozumu rozejít. Dřív, než vám udělá kopu dětí a vy na něm budete finančně závislé a on vás tím bude držet u krku (jako kdysi mě, i když dceru mám jen jednu a jsem za ní ráda).

Není tady

#80 28. 3. 2008 10:50

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Eva.36 Já to znala z domova, táta taky na mámu žárlil. Jednou jsem zažila jak se s ní v noci pral. Máma chtěla jít spát, ale on jí nechtěl pustit, bouchali dveřma, tak jsem se vzbudila. Samozřejmě k tomu neměl podstatný důvod. A já si myslela, že dopadnu lépe, ale bouhužel.
Jsem moc ráda, že jsem se k tomu dokopala. On v podstatě ani moc neprotestoval, tak mě asi zase tolik nemiloval jak tvrdil. Malému je 5, od ledna spolu bydlíme v pronájmu a jsme šťastnýsmile

Není tady

#81 28. 3. 2008 12:52

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Eva36 napsal(a):

Barusja: Já už jsem od něj 3 roky pryč smile A líp je. Ty zkušenosti píšu, aby si holky jako romca999 viděly, kam to taky může dojít. A jak to jde poměrně snadno, já si dokonce myslela, jak mě strašně miluje, když na mě třeba čekával den co den po práci a odvážel mě domů (nějak mi, kravce, nedošlo, že ani nemůžu jít koukat odpoledne po krámech, on mě vysadil doma - u dítěte a pak zase odkvačil "do práce"...přišel kolem devátý, desátý...ehm...).  Třeba nebudou muset tak dlouho přicházet na to, že tohle opravdu normální není a třeba se nebudou muset ptát samy sebe, kde ony dělají chybu (jako jsem se kdysi ptala sebe já a snažila se věci urovnávat a chovat se, abych nezavdávala příčinu k ničemu....hrozná kravina...).

Partnerky žárlivců: Jestli ten váš nevidí, že je chorý, je třeba se s ním v zájmu zachování vlastního zdravého rozumu rozejít. Dřív, než vám udělá kopu dětí a vy na něm budete finančně závislé a on vás tím bude držet u krku (jako kdysi mě, i když dceru mám jen jednu a jsem za ní ráda).

Vzhledem k impotenci svých vlastních myšlenek si dovolím na svůj blog zkopírovat příběhy Evičky - protože to je fakt téměř výukový materiál.

Romčo: dle mého názoru doporučuji věnovat čas a ty příspěvky od Evičky a dalších zkopíruj, důležité pasáže si dej tučným písmem a čti každé ráno cesou do práce a z práce... Alespon tohle pro sebe (i pro tvého miláčka) udělej.
Pokud to je již tak daleko, že neustále hledáš chybu v sobě a nezavdávat příčinu k žárlivým scénám...časem je nebezpečí, že se zacyklíš. A cesta z toho tě bude stát několik let. Což je třeba škoda. A možná také ne. Intenzita vlastních chyb a poučení z nich je prý stejně nejlepší.

Měj se pěkně a krásný víkend pod dohledem :-)

Není tady

#82 28. 3. 2008 13:01

romca999
♥♥-----

Nicolasi, děkuji za přání hezkého víkendu pod dohledem nebo spíš drobnohledem :-), já vám všem taky přeji hezký víkend!!!

Není tady

#83 28. 3. 2008 21:37

janeta
♥♥♥----

Můj muž,když to ještě bylo v dobrém taky nepřirozeně žárlil.Zpočátku mě to těšilo,že o mě tak stojí,ale on kontroloval vše a,každý můj krok.Je to trapné,ale i spodní prádlo,které jsem odložila do špinavého prádla jenže on si začal románek a žárlí pořád.Před chvíli jsem byla u mamky na kafču bydlí 500m od nás a už mě obvinil,že jsem měla sraz a chtěla si něco zařídit.On taky nerad vidí,že mám prý moc kamárádek a kamarádů to nesnese vůbec.Možná,že už vím co on udělal mě a bojí se,že to oplatím,ale to já neudělám jen at si klidně myslí

Není tady

#84 29. 3. 2008 8:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Neda mi to,abych se take nepridala se svou zkusenosti se zarlivcem.Byl jim muj zenaty pritel.Jeho zarlivost se zacinala projevovat jeste driv nez jsme kdy spolu neco meli.Bylo to jeste jeho postupne otukavani.Pak me zacal vycitat,ze hazim ocka po jednom skoro 60 letem kolegovi s prace.V zamestnani jsem tenkrat byla nova a je jasne,ze jsem pozorovala lidi co tam pracuji.
Pak jsem ze zenacem sla na veceri.Tam me bylo vycteno,ze se chtel zbalit a odject domu,ze si tam pripadal jako uplnej blbec,ze jsem porad pozorovala dva muze co sedeli naproti u stolu.Vysvetlovala jsem mu,ze ty muzi po nas koukali a bavili se tim,jak dokazou dva pro ne starsi lidi byt zamilovani.Tak jsem se obcas po ocku na ne podivala.
V praci to same,ze mam pro kazdeho oci a,ze jeden kolega o me pry rekl,ze vypadam jako bych ho tam chtela mit.
Vadili mu me kamaradky,kamaradky manzel ktery me doma vzdycky neco opravil.Pak si vymyslel,ze moje kamaradka musi donaset jeho zene,abych se s ni moc nebavila a spousta dalsich nesmyslu.Ma kamaradka jeho zenu vubec neznala.
Kdyz zatelefonoval vzdycky jsem musela byt u telefomu jinak jsem to vzdycky s nekym delala.Jednou zavolal v nevhodnou chvili kdy jsem si zrovna neco zkousela z vyprodeje v kulturnim dome na zachode.Ozvena ktera byla slyset v telefomu mu pripadala jako vzdechy a telefon me polozil s tim at si to uziju.Pri mem zpernem volani telefon vypinal.
Zajimave je,ze kdyz chtel ukoncit vtah s manzelkou tak mu manzelka brecela,ze ona nikoho jineho nema ani kamaradku.Oni spolu chodili i nakupovat ona nikam nechodila sama.Takze jsem usoudila,ze ji vlastne delal to same zbavil ji pratel a nasel si jinou teda me.S cimz ona vubec nepocitala pri jeho zarlivosti.
Kdyz jsem zenacovi casto vycitala,ze je zarlivej tak on me tvrdil ze to neni pravda.Ze ja se chovam netaktne a,ze az ja budu mit jiny vztah tak si pry jeste na nej vzpomenu,az me ten novy da pres hubu za moje chovani.On nemel jediny duvod na me zarlit  pred vztahem s nim jsem 10 let nikoho nemela cemu on stejne neveril.Nikam jsem nechodila a byla jsem jeho hloupoucka a oddana milenka ktera by za nej i dychala.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#85 29. 3. 2008 8:19

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ted jediny co mu preju,ze se role obratili a ma doma chorobne zarlivou manzelku.Ktera ho chodi nekolikrat denne kontrolovat na pracoviste jestli se se mnou nebavi.Kdyz chtel jeho spolupracovnik pomoct neco z pocitacem on sam nikam nesmel jela s nim.
Kontroluje mu mobil,nahodne ho kontroluje i u pocitace,aby nahodou nepsal me.Kdyz to jeste tahnul se mnou musel ji ukazovat uctenku kolik utratil a ona si vse lepila do sesitu.To,aby me nekupoval zadny darecky a nekupoval benzin za cestu za mnou coz bylo 20 kilometru.Nakupovat chodi jenom spolu.Kdyz me chtel dat darek k narozkam tak me dal co meli doma,aby to zena nepoznala.

Upravil(a) eremuruss (29. 3. 2008 8:24)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#86 29. 3. 2008 13:03

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

eremuruss napsal(a):

Ted jediny co mu preju,ze se role obratili a ma doma chorobne zarlivou manzelku.Ktera ho chodi nekolikrat denne kontrolovat na pracoviste jestli se se mnou nebavi.Kdyz chtel jeho spolupracovnik pomoct neco z pocitacem on sam nikam nesmel jela s nim.
Kontroluje mu mobil,nahodne ho kontroluje i u pocitace,aby nahodou nepsal me.Kdyz to jeste tahnul se mnou musel ji ukazovat uctenku kolik utratil a ona si vse lepila do sesitu.To,aby me nekupoval zadny darecky a nekupoval benzin za cestu za mnou coz bylo 20 kilometru.Nakupovat chodi jenom spolu.Kdyz me chtel dat darek k narozkam tak me dal co meli doma,aby to zena nepoznala.

To nebyla žárlivost, jen chránila majetek, aby ho ten její ve stavu zbavení smyslů neprošustroval s milenkou - pokud to tedy skutečně dělala. Taky to může být výplod jeho fantazie - často mají podobné důvody, proč nemohou kupovat dárečky,...prostě investovat - prostě investovat nechtějí, tak slepičce nakecají takovéhle blbosti a ona je ještě lituje

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#87 29. 3. 2008 13:56

janeta
♥♥♥----

Jenže na kontrolu svých věcí jsou muži hodně opatrní.Jeden můj kolega tvrdí,že hodně nevěr ze strany mužů se stane proto,protože muž si je nejistý svou osobou natolik,že si chce dokázat,že on na to má a pak,když se mu to povede tak to nějak nedokáže ukončit.A,když se zamyslíte něco na tom může být.Proto si myslím,že mnoha mužům nic nechybí jen chtějí být obdivovaní

Není tady

#88 29. 3. 2008 14:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

To nebyla žárlivost, jen chránila majetek, aby ho ten její ve stavu zbavení smyslů neprošustroval s milenkou - pokud to tedy skutečně dělala. Taky to může být výplod jeho fantazie - často mají podobné důvody, proč nemohou kupovat dárečky,...prostě investovat - prostě investovat nechtějí, tak slepičce nakecají takovéhle blbosti a ona je ještě lituje

Myslim,ze nekecal,protoze kazdy tyden platil dopravu do prace kolegovi s prace.Kdyz platil za me limcu tak tomu kolegovi musel zaplatit tim,ze mu nacepoval benzin a musel zaplatit kartou.Jinak ja od neho zadny drahy darecky nedostavala.Spis to byli jenom pozornosti jako cokolada a tak proste co sebral doma.

Není tady

#89 29. 3. 2008 14:08

mashanka
Zablokovaný

eremuruss napsal(a):

mashanka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Myslim,ze nekecal,protoze kazdy tyden platil dopravu do prace kolegovi s prace.Kdyz platil za me limcu tak tomu kolegovi musel zaplatit tim,ze mu nacepoval benzin a musel zaplatit kartou.Jinak ja od neho zadny drahy darecky nedostavala.Spis to byli jenom pozornosti jako cokolada a tak proste co sebral doma.

Ježíši, nic ve zlém, ale to mi tedy řekni, co jsi na takovém ubožákovi viděla yikes

Není tady

#90 29. 3. 2008 14:15

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

mashanka napsal(a):

Ježíši, nic ve zlém, ale to mi tedy řekni, co jsi na takovém ubožákovi viděla yikes

Mozna to bylo opravdu tim,ze jsem byla dlouho sama.A jeho lichotky me dostali.Ted,uz to taky vidim jinak.Uz jsem z te zamilovanosti procitla a vidim vsechno jinak nez drive.Sama si uvedomuju,ze zivot by snim byl peklo.

Není tady

#91 29. 3. 2008 16:53

mashanka
Zablokovaný

eremuruss napsal(a):

mashanka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Mozna to bylo opravdu tim,ze jsem byla dlouho sama.A jeho lichotky me dostali.Ted,uz to taky vidim jinak.Uz jsem z te zamilovanosti procitla a vidim vsechno jinak nez drive.Sama si uvedomuju,ze zivot by snim byl peklo.

Tak gratuluji k návratu na pevnou zem tummenupp

Není tady

#92 30. 3. 2008 18:04

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

erem: "a tak proste co sebral doma."

Jééé, to je tak krásná věta, hodně mě rozesmála big_smile
Já jsem totiž nedávno zapomněla na narozky svého kolegy, a protože máme vždycky nějaké zásoby čokolád a dalších pamlsků pro případ jaderného ohrožení naší země big_smile, prohrabávala jsem kvůli němu ve spěchu před odchodem do práce tu naši spížku big_smile tummenupp (se stydím)

Jo ale erem, jak popisuješ tu žárlivost manželky svého milence, tak tedy ne, že bych se jí chtěla nějak zastávat, ale nemyslíš, že je trošku rozdíl mezi tou zbytečnou a nepodloženou psycho-žárlivostí, a mezi situací, kdy ta jeho manželka tušila nebo i věděla, že skutečně její tatík chodí s Tebou???  wink Nedělá mi sebemenší problém koupit manželovým pracovnicím dárek (jakože ho koupil on), ale vědět, že mi s jednou táhne a "ztrácí" s ní čas, přičemž to ví celá dílna, asi bych mu taky zrovna plnou nádrž do auta na výlet za ní nenatankovala.... big_smile wink To jsem ale potvora, viď? wink

Upravil(a) Tercila (30. 3. 2008 18:10)

Není tady

#93 30. 3. 2008 18:13

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

janeta: "Jenže na kontrolu svých věcí jsou muži hodně opatrní.Jeden můj kolega tvrdí,že hodně nevěr ze strany mužů se stane proto,protože muž si je nejistý svou osobou natolik,že si chce dokázat,že on na to má a pak,když se mu to povede tak to nějak nedokáže ukončit...."

No, to je taky dobrý; a že chudák ta nejistá osoba mužského pohlaví "měla na to", aby se oženila wink big_smile Já bych i řekla, že by jim to mohlo stačit, aby o sobě přestali pochybovat big_smile big_smile

Není tady

#94 30. 3. 2008 18:26

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

janeta napsal(a):

Jenže na kontrolu svých věcí jsou muži hodně opatrní.Jeden můj kolega tvrdí,že hodně nevěr ze strany mužů se stane proto,protože muž si je nejistý svou osobou natolik,že si chce dokázat,že on na to má a pak,když se mu to povede tak to nějak nedokáže ukončit.A,když se zamyslíte něco na tom může být.Proto si myslím,že mnoha mužům nic nechybí jen chtějí být obdivovaní

já si to nemyslím... že je v tom prvoplánově nejistota svou osobou .... spíš touha po změně, únik z reality?? ?? Možná by se mohli vyjádřit spíš přítomní muži ??

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#95 30. 3. 2008 18:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

erem: "a tak proste co sebral doma."

Jééé, to je tak krásná věta, hodně mě rozesmála big_smile
Já jsem totiž nedávno zapomněla na narozky svého kolegy, a protože máme vždycky nějaké zásoby čokolád a dalších pamlsků pro případ jaderného ohrožení naší země big_smile, prohrabávala jsem kvůli němu ve spěchu před odchodem do práce tu naši spížku big_smile tummenupp (se stydím)

Jo ale erem, jak popisuješ tu žárlivost manželky svého milence, tak tedy ne, že bych se jí chtěla nějak zastávat, ale nemyslíš, že je trošku rozdíl mezi tou zbytečnou a nepodloženou psycho-žárlivostí, a mezi situací, kdy ta jeho manželka tušila nebo i věděla, že skutečně její tatík chodí s Tebou???  wink Nedělá mi sebemenší problém koupit manželovým pracovnicím dárek (jakože ho koupil on), ale vědět, že mi s jednou táhne a "ztrácí" s ní čas, přičemž to ví celá dílna, asi bych mu taky zrovna plnou nádrž do auta na výlet za ní nenatankovala.... big_smile wink To jsem ale potvora, viď? wink

Ale ja s tebou souhlasim.Ja bych milence manzela taky nadrz za ni netankovala.Ja jsem tim chtela jen rict,ze on zarlil na me zcela zbytecne a vlastne me tim deptal aniz by si to uvedomoval.Ted,kdyz si to proziva on na vlastni kuzi tak mu to taky prijemne neni.To je vse co jsem tim chtela rict .Rozhodne nesouhlasim s tim,aby manzel dotoval nejakou milenku.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí