29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiina napsal(a):
Ophelie vy spolu nebydlíte ne ? Tak proč bys měla řešit jeho investice ? Nechci se ho nijak zastávat, podle toho jak si ho popisovala se občas chová jako buran, ale pokud spolu nehospodaříte, jsou jeho peníze jen jeho a může si s nimi dělat co chce.
Další věc - to, že se ti někdo, koho si znala zabil na motorce je samozřejmě smutné, ale pokud to mám říct drsně, je to tvůj problém. Není to důvod aby se on vzdal svého snu.
Nicméně, mě se zdá, že ta motorka je jenom zástupný problém, že máte mnohem hlubší problém, než nějakou blbou motorku.
Jo, my máme jinej problém - já mám problém s jeho výrazným flegmatismem a neméně výrazným individualismem.
Není tady
Ahoj ..jsem s partnerem uz pres rok a ma kamaradku znaji se pres sport coz mi nejak nevadi. Ale celkem me vytaci kdyz jsem v praci a on si ji zve nekolikrat tydne domu. Nevim co mam delat... Dusim to v sobe nejakou dobu a nevim co mu mam na to rict a kde vubec zacit . Mkc dekuju za rady
Není tady
No, asi bych se ho zeptala, proč má potřebu několikrát týdně vidět svoji kamarádku ve vašem domově(tedy předpokládám, že máte společný domov, možná špatně) a proč ji nepozve, když jsi doma ty. A pohovořila bych s ním zcela na rovinu, mohlo by se ti stát, že už bys byla figurkou mimo šachovnici, ani bys nevěděla jak. Tedy zeptala bych se ho, co se za dané situace, kdy si několikrát týdně zve svoji kamarádku v době tvé nepřítomnosti (mmch několikrát týdně by bylo hodně i v době tvé přítomnosti
), očekává od tebe. Tedy co on očekává od tebe. Neboj se toho.
Není tady
Pokládám takové chování za neúctu k partnerce.
Pohovořila bych s ním, jak ti radí carpediem.
Pokud by nepřestal, rok je krátká doba, rozloučila bych se s ním.
(Můj BM měl taky různé kamarádky, po celou dobu trvání našeho manželství. Občas byly i u nás doma, když jsem já doma nebyla. A po 20 letech se ukázalo, že některé z nich nebyly jenom kamarádky...)
Upravil(a) Eva. (15. 1. 2015 12:25)
Není tady
Sabco, tak jak to napsala Carpediem, jednoduše bych se ho zeptala, zda je nutné, aby jeho kamarádka bývala u vás jen v době Tvé nepřítomnosti. Pokud to v sobě budeš dusit, moc Ti to nepomůže. Partnerství by mělo být o tom, že jste v něm oba dva dobrovolně a pokud mám k něčemu výhrady nebo jak to nazvat, není nic na tom se normálně bez nějakých emocí zeptat
Není tady
sabca napsal(a):
Ahoj ..jsem s partnerem uz pres rok a ma kamaradku znaji se pres sport coz mi nejak nevadi. Ale celkem me vytaci kdyz jsem v praci a on si ji zve nekolikrat tydne domu. Nevim co mam delat... Dusim to v sobe nejakou dobu a nevim co mu mam na to rict a kde vubec zacit . Mkc dekuju za rady
Aký to má dôvod? Ak má napr. tvoj priateľ nejaký skvelý trénovací stroj, tak je dôvod pomerne jasný a nezávadný... Inak by som sa ho spýtala, čo také lákavé máte doma, že ich to tam oboch ťahá, navyše niekoľkokrát týždenne.
Není tady
Jak si partnera vychováš, takového ho budeš mít. A pokud se k Tobě chová jako hovado, potom bych zainvestoval do kamery Gopro a celé jim to u kávy přehrál s otázkou, zda chtějí zažívat stejné okamžiky pohody
Není tady
flinku, použití skryté kamery mi v tomto případě přijde silně přitažené za vlasy a tak nějak hodně přes čáru. Obzvlášť, píše-li sabca, že: "on si ji zve nekolikrat tydne domu.", čiliže si ji zve k sobě domů.
Instalace skryté kamery do bytu přítele a tím pádem do cizího bytu nejenže není dvakrát košer, ale takový počin už je v přímém rozporu se zákonem a udělat to někdo mně - ať už bych byla vinna či nevinna - ztratil by u mě takový člověk navždy tvář a situaci bych řešila okamžitým rozchodem
Není tady
Kiaro, já bych z toho neusuzovala, že k sobě domů, ale k nim dvěma domů, že bydlí společně. K sobě domů by ji přece mohl zvát kdykoliv, ne jen když je ona v práci. A ona jasně píše, že když je ona v práci, on zve kamarádku domů. A ne k sobě domů.
Není tady
Ale flinkovo psaní je nesmysl, předpokládám, že to myslel jako vtip a ne vážně. Anebo - hned při čtení mě to napadlo - je to skrytá reklama na jakousi kameru.
Upravil(a) Eva. (18. 1. 2015 16:54)
Není tady
kdyz jsem v praci a on si ji zve nekolikrat tydne domu
By mě zajímalo, odkud to sabca ví...
Není tady
heleno, v tom není třeba hledat nic tajuplného. Třeba se o tom on sám zmíní.
Není tady
v tom není třeba hledat nic tajuplného
A na tos přišla jak, že tam něco takovýho hledám?
Není tady
helena napsal(a):
kdyz jsem v praci a on si ji zve nekolikrat tydne domu
By mě zajímalo, odkud to sabca ví...
Ja som nachádzala dve šálky od kávy, dva poháre, dva taniere - a nikto z kamarátov, ak ešte bývalý nejakých mal, sa k návštevám nehlásil... Ale, pravda, tam sa nejako veľmi nezatĺkalo a od začiatku bolo jasné, že tí dvaja nenacvičujú na spartakiádu, ani nechytajú založenie humanitárnej organizácie.
Není tady
Eva. napsal(a):
Ale flinkovo psaní je nesmysl, předpokládám, že to myslel jako vtip a ne vážně. Anebo - hned při čtení mě to napadlo - je to skrytá reklama na jakousi kameru.
No vážně: ještě je tu varianta, že si začne sabca vodit domů kamaráda a večer si všichni spolu společně zahrají žolíka
Není tady