1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tak to já Opehelie klidně. A fakt nechápu jak můu teda ít. Tak třeba máme stejné známé,ne? Kolikrát se stalo, e jsem la dříve se společným kámoem a přítel tam zůstával s ostatními. Nebo zase on se nebavil, já jo, tak poádal svého kámoe, aby mě doprovodil,abych nela sama.
To si jako kadej myslí, e jsme se na sebe hned za rohem vrhli?
Není tady
sharek napsal(a):
Já jeho kamarádky celkem toleruji, má jednu nejlepí kamarádku ´v Americe tak si často píou přes skype a mě to ani nevadí...teda dřív mi to vadilo,ale promluvily jsme si o tom a ted je to v klidu. Kdy s nima chce nekam jit,tak vim e mue jit klidne sám beze mě a pak to spolu v posteli třeba probreme,zdrbneme a tak
. stejně jak on toleruje moje kamarády tak ja neochuzuji jeho a basta!
No vidí, a ten můj je takovej tajnůstkář, e mi neřekne víc ne pár nicneříkajících informací, kdy se ho ptám, co takovou dobu probírali... přitom já nechci kdovíjaký detaily, ale zeptat se přece můu, ne? Zajímám se prostě, co probírali... Kdy mi takhle nic neřekne, tak mě to tve tím víc... prostě se cítím vyachovaná a e oni mají uzavřenou společnost a bezmála e se paktujou proti mně...
Není tady
Holky, a nenapadlo vás, e vám to ti mui neříkají jen z důvodu, e znají u dopředu Vae reakce?
Není tady
Klubko napsal(a):
Tak to já Opehelie klidně. A fakt nechápu jak můu teda ít. Tak třeba máme stejné známé,ne? Kolikrát se stalo, e jsem la dříve se společným kámoem a přítel tam zůstával s ostatními. Nebo zase on se nebavil, já jo, tak poádal svého kámoe, aby mě doprovodil,abych nela sama.
Kdy máte společný známý, tak klidně. Jde o to, e on mě prostě s těma kamarádkama nijak neseznámil.
My máme kadej svůj okruh přátel a ty lidi se vzájemně neznají. On by mě pořád seznamoval se svýma kámoema (s kamarádkama ne), ale oni mě z nějakýho nepochopitelnýho důvodu při společných setkáních poměrně ignorujou (to u jsem rozebírala na jiné diskusi tu na babinetu). Já ho taky chci seznámit se svýma kamarádkama a kamarádem, ale on se vzpírá, kamarádka nám drela jednou stůl, ale on ne, on si s nima nesedne ke stolu, protoe mu prej vadí její manel, přitom ho skoro nezná. Kdy nás můj kamarád zval na jednu akci, kde slavil narozeniny, tak příteli zase nebyl vhod druh hudby, která se tam měla hrát, ačkoli tam lo primárně o lidi, ne o hudbu, take prostě není jak je seznámit, kdy se ani nedostanou do nějaké zvlátní blízkosti.
Není tady
Klubko napsal(a):
to jsem si teď vzpoměla, jak jsme u nás na vesnici měli vloni na parketu zábavu a protoe přítel jí jako dobrovolný hasič organizoval a musel tam být dřív, tak pro mě poslal svýho starího nezadanýho bráchu, take jsme tam přili spolu. No a ke konci, kdy jsem byla unavená a chtěla jít u domů, jene přítel jetě nemohl tak abych nemusela sama (cesta domů kolem lesa), tak mě zase doprovodil jeho bratr. No hned druhý den to po Hoticích jelo a uzavírali se sázky s kym to teda ta m*cha co se sem přistěhovala táhne...
Upravil(a) Manie (25. 3. 2008 19:58)
Není tady
Manie napsal(a):
Klubko napsal(a):
To si jako kadej myslí, e jsme se na sebe hned za rohem vrhli?to jsem si teď vzpoměla, jak jsme u nás na vesnici měli vloni zábavu a protoe přítel jí organizoval a musel tam být dřív, tak pro mě poslal svýho starího nezadanýho bráchu, take jsme tam přili spolu. No a ke konci, kdy jsem byla unavená a chtěla jít u domů, jene přítel jetě nemohl tak abych nemusela sama (cesta domů kolem lesa), tak mě zase doprovodil jeho bratr. No hned druhý den to po Hoticích jelo a uzavírali se sázky s kym to teda ta m*cha táhne...
![]()
Manie, na tomhle teda nevidím naprosto nic patnýho ... rodina a společný známý jsou naprosto ok
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Manie napsal(a):
Klubko napsal(a):
To si jako kadej myslí, e jsme se na sebe hned za rohem vrhli?to jsem si teď vzpoměla, jak jsme u nás na vesnici měli vloni zábavu a protoe přítel jí organizoval a musel tam být dřív, tak pro mě poslal svýho starího nezadanýho bráchu, take jsme tam přili spolu. No a ke konci, kdy jsem byla unavená a chtěla jít u domů, jene přítel jetě nemohl tak abych nemusela sama (cesta domů kolem lesa), tak mě zase doprovodil jeho bratr. No hned druhý den to po Hoticích jelo a uzavírali se sázky s kym to teda ta m*cha táhne...
![]()
Manie, na tomhle teda nevidím naprosto nic patnýho ... rodina a společný známý jsou naprosto ok
no jo jene vysvětli to tady těm a moc vímavým a starostlivým lidem, ale to jsem si fakt jen vzpoměla
Není tady
Majja napsal(a):
Jo je to v podstatě jenom o sebevědomí, ale to asi vechno ... navíc to určitě taky zná - e člověk, kterej si nevěří, to docela vyzařuje a tím ty ostatní jetě ... jak to říct ... odradí, má z toho blbej pocit, a jede to pořád dokola. Já bych to nelámala přes koleno, lepí udělat si fajn večer bez partnera a jeho kámoů, kdy se tam necítí dobře nebo vyrazit někam v mení skupině, třeba dvě dvojice, to u se prosadí a bude mít téma hovoru na přítě. A napadá mě, jestli tvůj přítel ví, e si tam připadá divně? Moh by ti nějak pomoct, nadhodit společný téma, aby ses chytla nebo tě nechat něco dovyprávět.
Majjo, párkrát u jsem se příteli zmiňovala, tvářil se, e rozumí, ale nevím, jestli to dostatečně pochytil. Vpodstatě na to neřekl nic (Take fakt nevím, na čem jsem). Asi si s ním o tom budu muset promluvit jetě znova...
Není tady
Manie napsal(a):
Opheliaa napsal(a):
Manie napsal(a):
to jsem si teď vzpoměla, jak jsme u nás na vesnici měli vloni zábavu a protoe přítel jí organizoval a musel tam být dřív, tak pro mě poslal svýho starího nezadanýho bráchu, take jsme tam přili spolu. No a ke konci, kdy jsem byla unavená a chtěla jít u domů, jene přítel jetě nemohl tak abych nemusela sama (cesta domů kolem lesa), tak mě zase doprovodil jeho bratr. No hned druhý den to po Hoticích jelo a uzavírali se sázky s kym to teda ta m*cha táhne...![]()
no jo jene vysvětli to tady těm a moc vímavým a starostlivým lidem, ale to jsem si fakt jen vzpoměla
e jsem taky z vesnice, tak tohle dokonale znám... nj, holt "kolektivní dohled"
Není tady
No já nevím, no. A co třeba třídní srazy? Jednou jsem la večer od kámoky se psem, a na hlavní třídě u nás můj chlap na ramenou spoluačku, rozjuchaný dav a jen křičí "Nazdááár kočko moje, já jsem na kai, my jetě pokračujeme do baru, pa pa" a zmizeli. No a co jako. Doma oznámil, e jde na sraz gymplu po 20ti letech a tak se bavil. Já se jen smála, vyfotila ho mobilem, aby si ráno viml, jak vypadá oralej hnusně
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Manie napsal(a):
Opheliaa napsal(a):
Manie, na tomhle teda nevidím naprosto nic patnýho ... rodina a společný známý jsou naprosto okno jo jene vysvětli to tady těm a moc vímavým a starostlivým lidem, ale to jsem si fakt jen vzpoměla
e jsem taky z vesnice, tak tohle dokonale znám... nj, holt "kolektivní dohled"
no jo, vdy jsme taky tenkrát vyhráli TOP 10
Není tady
Klubko napsal(a):
No já nevím, no. A co třeba třídní srazy? Jednou jsem la večer od kámoky se psem, a na hlavní třídě u nás můj chlap na ramenou spoluačku, rozjuchaný dav a jen křičí "Nazdááár kočko moje, já jsem na kai, my jetě pokračujeme do baru, pa pa" a zmizeli. No a co jako. Doma oznámil, e jde na sraz gymplu po 20ti letech a tak se bavil. Já se jen smála, vyfotila ho mobilem, aby si ráno viml, jak vypadá oralej hnusně
Klubko, co dělá, kdy já tam nejsem, je mi putna. Mně plně stačí, e mi včas řekne, e ruí nae pravidelný sobotní rande a klidně mi jenom zhruba řekne, kvůli čemu. Přes týden je mi úplně jedno, kde je a s kým a co tam dělá. Jediný, co mi vadí, je to, kdy mi kdy jsme někde spolu věnuje málo pozornosti a nijak neomezí své přílině se vtírající se kamarádky
Není tady
O partnerových kamarádkách bych mohla mluvit pouze v hypotetické rovině, ale z druhé strany - mému příteli vadí moji kamarádi, a to se s nimi vídám pouze v hospodě a jetě tak maximálně jednou za čtvrt roku.
Překousnout to nemůe....
Není tady
janica napsal(a):
O partnerových kamarádkách bych mohla mluvit pouze v hypotetické rovině, ale z druhé strany - mému příteli vadí moji kamarádi, a to se s nimi vídám pouze v hospodě a jetě tak maximálně jednou za čtvrt roku.
Překousnout to nemůe....
No a ten můj se s mými kamarádkami a kamarádem ani pořádně seznámit nechce... a já mu mám tolerovat ty jeho rozpínavé kamarádky.
Není tady
Opheliaa:
Ten můj taky ne. Ale ani nevím, jestli by to byl dobrý nápad, myslím, e generační rozdíl by asi způsobil značné rozladění
Ale něco Ti poeptám..... Já jsem ráda, e ten můj ádné kamarádky nemá...jen kamarády
Není tady
janica napsal(a):
Opheliaa:
Ten můj taky ne. Ale ani nevím, jestli by to byl dobrý nápad, myslím, e generační rozdíl by asi způsobil značné rozladění
Ale něco Ti poeptám..... Já jsem ráda, e ten můj ádné kamarádky nemá...jen kamarády![]()
Nj, můj přítel má kamarádek víc ne kamarádů, přede mnou neměl nikdy ádnej pořádnej vztah, dlouho mu enský nic neříkaly a byl zaranej do svých koníčků a nechápal, co na tom ostatní mají - chodit s někým. Prostě dost dlouho dost ve věci vztahů nezralej. A ty enský ho uháněly, ale jemu to prostě nedocházelo, e ony o něj stojí - na to jsme společně přili, kdy jsem mu řekla, jak si jeden čas enská polovina mé třídy o něm vykládala a áchichala, e ho tam a tam potkala. No nasbíral těch kamarádek za ty leta díky tomuto svýmu přístupu teda dost.
Není tady
Jo taky jsem měla jednoho takového "milého" kterému byly milé jeho kamarádky.... Ale ono je to vdycky "vocaď pocaď"
Není tady
Opheliaa napsal(a):
janica napsal(a):
Opheliaa:
Ale něco Ti poeptám..... Já jsem ráda, e ten můj ádné kamarádky nemá...jen kamarády![]()
Nj, můj přítel má kamarádek víc ne kamarádů, přede mnou neměl nikdy ádnej pořádnej vztah, dlouho mu enský nic neříkaly a byl zaranej do svých koníčků a nechápal, co na tom ostatní mají - chodit s někým. Prostě dost dlouho dost ve věci vztahů nezralej. A ty enský ho uháněly, ale jemu to prostě nedocházelo, e ony o něj stojí - na to jsme společně přili, kdy jsem mu řekla, jak si jeden čas enská polovina mé třídy o něm vykládala a áchichala, e ho tam a tam potkala. No nasbíral těch kamarádek za ty leta díky tomuto svýmu přístupu teda dost.
Mno tak ale on si z toho davu ctitelek vybral tebe, tak si to neka árlením na ty ostatní. A jetě malá poznámka, říkat mu, jak po něm vechny holky vzdychaj, to není strategické
Není tady
Majja napsal(a):
Opheliaa napsal(a):
janica napsal(a):
Opheliaa:
Mno tak ale on si z toho davu ctitelek vybral tebe, tak si to neka árlením na ty ostatní. A jetě malá poznámka, říkat mu, jak po něm vechny holky vzdychaj, to není strategické
Já vím, vak jsem mu to řekla jednou a od té doby nikdy, co budu jeho u tak aktivním kamarádkám jetě přihřívat jejich polívčičku?
Jinak - jo, vybral si mě, ale ony opruzovat nepřestaly... grrrrrr
Není tady
Achojky holky, muj pritel ma spoustu kamaradek, ja osobne moc kamaradu opacneho pohlavi nemam, vetsina mych pratel jsou stejneho pohlavi. Muj pritel se vzdycky pohyboval v zenskych kolektivech, kde taky nasbiral vetsinu svych kamaradek, ma i takove, s kterymi do práce ci skoly nechodil. Nekdy si zajde s nejakou sednout (beze me). Zpocatku mi to vubec nevadilo, ale cim vic jsme spolu byli, tim jsem si na nej delala vesti narok a po chvili mi to lezlo na nervy. Nedokazala jsem pochopit, ze se musi bavit s jinymi zenami, kdyz ja se s muzi bavit moc nemusim. Vrtalo mi to hlavou a nejvic ze vseho me stvalo, ze to vubec resim. A tak jsem se rozhodla na sobe zapracovat. Doslo mi, ze obcasne popovidani pritele s kamaradkou u pivka nebo kavy nas vztah vubec neohrozuje a ze je zvykly brat kamaradky jako kamarady. Nerikam, ze je mi to 100% prijemne, ale chapu to. Myslim si, ze je dobre, kdyz ma muz kamaradky, lepe pak rozumi zenam. Samozrejme nic se nema prehanet. Kdyby muj pritel byl s kamaradkou vic jak se mnou, tak by mi to urcite vadilo. Jednou za cas to vubec nevadi, spis naopak. Co se tyce toho, co jsem jeste schopna tolerovat, tak se musim priznat, ze vzajemne navstevovani doma by mi asi vadilo
Upravil(a) terezka007 (25. 3. 2008 20:52)
Není tady
myydlinka napsal(a):
Do jaké míry jste ochotni tolerovat (nebo se smířit s existencí) kamarádky vaeho partnera? Kde máte hranice, co vám u "kamarádění" nevadí a co u je za hranicí?
Např. Pokud si půjdete s partnerem někam sednout a on tam automaticky pozve svou kamarádku? Nebo pokud si budou občas chodit posedět sami? Nebo pokud bude vaeho partnera jeho kamarádka navtěvovat u vás doma v době vaí nepřítomnosti? Nebo kdy vae volné chvilky s partnerem bude jeho kamarádka neustále přeruovat SMS příp. voláním na mobil? Nebo kdy kamarádka bude od vaeho partnera neustále chtít nějakou pomoc a slubičky (např. oprava kola) či po něm neustále bude jakoe chtít nějaké rady psychologického rázu, ač na to je lépe pokecat s kamarádkou...či si s ním často psát po icq, skypu... atd., atd.....
Stojíte vůbec o to, aby měl vá partner kamarády opačného pohlaví? Můe to být pro vá vztah k něčemu dobré nebo to spíe hrozí být zdrojem různých budoucích hádek a problémů ve vztahu?
Můj partner má těch kamarádek opravdu řadu, moc to zatím neskousávám, zajímalo by mě, jak to mají ostatní...
Ja mám sama celkom nevinné kamarátstva s mumi, tak to chápem aj u partnera... A nasrdilo by ma, keby mi ich chcel zredukova. Znepokojilo by ma to len vtedy, keby mi on tie svoje tajil... to by mi pripadalo čudné.
Není tady
Op,
proč ho pořád omlouvá?
Jsem zvědavá, jak dlouho si jetě nechá tahat za nitky
Opheliaa: vdy to ty jsi zaloila diskuzi http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=28558 zdá se e ten tvůj si z tebe dělá opravdu blázna a ty jsi jediná kdo to nevidí, vdy nemá ani kapku hrdosti... ví proč se tak chová? Protoe si to můe vůči tobě klidně dovolit, stejně se ho bude dret zuby-nehty a on si bude dělat co bude chtít... nemá k tobě ani troku úcty.
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Op,
proč ho pořád omlouvá?
Jsem zvědavá, jak dlouho si jetě nechá tahat za nitky
Já ti to řeknu naprosto přesně: pravděpodobně mi to konečně dojde, a bude naprosto pozdě. (stejně jako minule...)
Já prostě hrozně moc chci věřit, e je to slunej a dobrej člověk. U něj mám fakt ale pocit, e je to slunej a dobrej člověk ... a z toho se zachová podivně ... a z toho je k serání ... a teď si vyber, čemu věřit.
Prostě nevím, jak se v tom mám zorientovat.
Není tady
Slunej a hodne... jen kdy se mu to náhodou hodí..... jinak jede podle svojeho bez ohledu na tebe. To je sobeckost a arogance, ne slunost.
Není tady