Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 26. 3. 2008 12:12

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Statistika nevěr a mimomanželských vztahů na Babinetu

A kdo teď pere?

Není tady

#127 26. 3. 2008 12:14

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Já jen ještě dodám - rozvod zatím nedokončen, pouze svěření syna do péče; vyskytuje se převozník :-) Skoro BM s přítelkyní žije a vychovává jejího života. 10. dubna to bude přesně rok od finálního provalení (resp., kdy jsem mu řekla, že to vím, nevěrný byl asi od ledna, v březnu jsem se to dozvěděla já).

Není tady

#128 26. 3. 2008 12:15

petra72
Host

Kukačka napsal(a):

A kdo teď pere?

Jestli otázka směřuje ke mě.... tak já grater grater grater

Ale on zas platí  vissla   gloria gloria

#129 26. 3. 2008 12:15

Nabuko
♥♥♥♥♥--

petra72 napsal(a):

Jsem v seznamu stroze - takže doplním:

Manželé jsme byli 12 let, předtím rok chození. Dvě děti. Po 8 letech kulový blesk - změna chování manžela, krize 40-ti let a ujíždějící vlak, má výhružka odstěhování - BM šel tedy sám....
Po odstěhování k mamince lol  první milenka, druhá milenka, 2 neúspěšné návraty zpět k rodině, pak další milenka-podřízená v práci.  Jejich vztah trval 3,5 roku.

Na mou žádost se BM odstěhoval - střídavě u milenky, u nás, u maminky. lol

Po 12-ti letech rozvod. Teď jsme rok rozvedeni. Komunikace byla téměř vždy celkem ucházející, BM s námi trávil i v době temna více volného času než s milenku. Kdybych ho nežádala o odcházení na noc k milence, byl by u nás i spal a ke slečně chodil jen občas. Dovolené BM chtěl trávit s námi i s ní - celkem klasický Burianův oslík.

Teď BM se od ledna snaží vrátit k naší původní rodině.

Tč. skoro měsíc milenka už není aktuální. PRÝ. BM se snaží vrátit se zpět, opravdu dělá vše pro to, abychom to zkusili žít zase spolu. Měsíc je opravdu zlatíčko. Musím říct, že je to fakt až neuvěřitelné.

ŽE BY NOVÝ ZAČÁTEK? lol

Takže - skorem všechny písmenka, i to pod čarou. lol   Je krásné, jak je život pestrý. lol

Petro, a jak to cítíš Ty? Chceš ho zpět? Jsi určitě nadějí pro mnohé z nás (i když já mám teď momentálně pocit, že bych ho zpět nechtěla ani za zlaté prase, i přesto, že si myslím,že ho stále miluju). smile

Není tady

#130 26. 3. 2008 12:16

Nabuko
♥♥♥♥♥--

petra72 napsal(a):

Kukačka napsal(a):

A kdo teď pere?

Jestli otázka směřuje ke mě.... tak já grater grater grater

Ale on zas platí  vissla   gloria gloria

Ty máš svatozář. :-)

Není tady

#131 26. 3. 2008 12:17

petra72
Host

Jo - a abych byla spravedlivá - u mě se za ty 4 roky vyskytovali nějací převozníci + jeden bajkař. gloria gloria

Svatá jsem nebyla. Po cca roce truchlení jsem se vložila do života jak se patří. gloria gloria

#132 26. 3. 2008 12:19

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Petra není nadějí, spíš odstrašující případ, Koukni na ni - je rozvedená rok a stále mu pere:)
Sorry, Petruš, ale já to částečně píšu v legraci a částečně to myslím vážně. Zacyklíte nějakou situaci a v ní se budete nacházet ještě za 5 let. Tohle není k ničemu. Nechápu, že mu to nezatrhneš.
jak máte vyřešeno bydlení? je tvoje? jeho? Chtěla bys ho zpět? Nebojíš se, že to bude stejné a ještě horší?

Není tady

#133 26. 3. 2008 12:21

Alosek
Host

petra72 napsal(a):

Jo - a abych byla spravedlivá - u mě se za ty 4 roky vyskytovali nějací převozníci + jeden bajkař. gloria gloria

Svatá jsem nebyla. Po cca roce truchlení jsem se vložila do života jak se patří. gloria gloria

Sestřičko, máme společného asi víc lol ...

#134 26. 3. 2008 12:25

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

Petra není nadějí, spíš odstrašující případ, Koukni na ni - je rozvedená rok a stále mu pere:)
Sorry, Petruš, ale já to částečně píšu v legraci a částečně to myslím vážně. Zacyklíte nějakou situaci a v ní se budete nacházet ještě za 5 let. Tohle není k ničemu. Nechápu, že mu to nezatrhneš.
jak máte vyřešeno bydlení? je tvoje? jeho? Chtěla bys ho zpět? Nebojíš se, že to bude stejné a ještě horší?

taky skoro rok po rozvodu mu peru rodna
ale on mě vozí do práce, nakoupit... můj byt upravuje...
jeho noťas používám víc já než on...

asi budem zacyklený lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#135 26. 3. 2008 12:33

petra72
Host

Kukačka napsal(a):

Kuki - pozoooor, peru mu teprve týden!!!!  vissla  Já jsem teprve začala.  reta

Poslední slečny prádlo s vyžehlenýma ponožkama jsem zde uváděla.

MMch. Jak tento víkend BM vysypal špinavé prádlo, tak jsem ho hodila do pračky. Až při věšení na sušák jsem zjistila, že se tam vyskytuje pro mě neznámý ručník.  dumbom  Tak jsem to patřičně okomentovala. Sice jsem se snažila být freee, ale pusa se mi sama křivila, takže se BM začal smát. dumbom dumbom

Tak jsem poznamenala, že i kdybych se v takovýchto chvílích co nejvíc snažila, tak mi to prostě nepůjde. usch  Tvářila jsem se asi jako ten smailík.

BM prohlásil, že jí ho bude muset jít vrátit.  big_smile

Upravil(a) petra72 (26. 3. 2008 12:55)

#136 26. 3. 2008 12:35

x62358
Host

Petro lol je rozvedená rok a UŽ mu pere lol

#137 26. 3. 2008 12:37

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

hrosanek napsal(a):

... Sama říká, že dostává za pár měsíců víc než dostala v porci lásky a úcty za celý život.

jasně, říká se, že nezáleží na tom, jak dlouho vztah máš , ale jak intenzivně ho prožíváš smile

všem tady přeju, aby našly(-i) ten svůj vztah a aby si ho dokázaly(-i) užít
p.s. řeknete si, to se jí ti to přeje, když je to zadarmo smile, ale myslím to upřímně  hjarta

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#138 26. 3. 2008 12:40

petra72
Host

Kukačka napsal(a):

Jestli něco zacyklíme - to nevím. Zatím to neřeším. Beru ho jako "nového" partnera - nový vztah. Dokud mi bude vyhovovat a bude mi to příjemné, není co řešit. OBA - já i BM - o tom mluvíme jako o zkoušce. Takže žádné naostro. ZKOUŠKA JE TO.  reta

Byt je můj - po rozvodu už je pouze můj. A jestli se něčeho bojím?  BOJÍM :  anděla. reta  Páč já se těším do pekla.  vissla vissla

#139 26. 3. 2008 13:10

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, nový vztah, prosím to beru.

Znám několik lidí, kteří, ač rozvedeni, stále spolu bydlí, tráví svátky a dovolené a podobně...upřímně nechápu, proč se tedy rozváděli.
Pro mě rozvod nebyl jednoduchá věc a nepovažuji to za srandu. Nebrala bych to na lehkou váhu, koukám, že někde je to jako houska na krámě, běžná věc...teď se rozvedem, teď se dáme zas dohromady....už mě to nebaví, tak se zase rozvedem...

Hrošánkův způsob moderního manželství je pro mě srozumitelnější.

Ale pozor, nikoho nekritizuji, jen konstatuji. Neberte si to, prosím, nikdo osobně.

Upravil(a) Kukačka (26. 3. 2008 13:22)

Není tady

#140 26. 3. 2008 13:10

Romin
♥♥♥♥---

A kam patřím já?Po 7měsících provalena manželova nevěra.Vyhození manžela2krát  s tím ,že podruhé byla podaná žádost o rozvod,která byla ztažena -z mé strany.Z milenkouto skončil, vrátil se a vše funguje

Není tady

#141 26. 3. 2008 13:12

Romin
♥♥♥♥---

Ještě dodám 6let spolu a 4 roky manželství

Není tady

#142 26. 3. 2008 13:14

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Kukačka napsal(a):

Kuki, myslela jsem to tak, že je nadějí, že chlap může otevřít oči a zjistit, že měl to pravé ořechové. A teď je to už jen na něm, aby si Petru získal zpět. To je hezké, ne? Max. pocit zadostiučinění by mě fakt hřál u srdce. big_smile

Není tady

#143 26. 3. 2008 13:20

Alosek
Host

petra72 napsal(a):

...MMch. Jak tento víkend BM vysypal špinavé prádlo, tak jsem ho hodila do pračky. Až při věšení na sušák jsem zjistila, že se tam vyskytuje pro mě neznámý ručník.  dumbom  Tak jsem to patřičně okomentovala. Sice jsem se snažila být freee, ale pusa se mi sama křivila, takže se BM začal smát. dumbom dumbom
Tak jsem poznamenala, že i kdybych se v takovýchto chvílích co nejvíc snažila, tak mi to prostě nepůjde. usch  Tvářila jsem se asi jako ten smailík.
BM prohlásil, že jí ho bude muset jít vrátit.  big_smile

No, já bych nic neřekla, ručník bych hodila do popelnice a tvářila se jako by nic... vissla

#144 26. 3. 2008 13:26

hrosanek
Host

Kuki,

jen pro pořádek. Já nežiju v moderním manželství. smile Jsme rozejití, každý si žijeme po svém. Máme se dál rádi, jsme schopní vypadnout někam s dětmi, chovat se k sobě jako přátelé. Protože jsme zůstali kamarádi. Budu ho mít ráda do konce života.

Nejsem pro slepované hrníčky, které věčně potečou. Jenže po pár letech můžou jako v případě Petry zmizet negativní emoce, ti dva si rozumí, mají rádi svoje děti. Pokud k tomu přijde bonus nové zamilovanosti, pak není důvod si spolu znovu začít. Ony totiž zmizí důvody starých výčitek a všech proč, které by jinak jeden nebo druhý mohli vytahovat. Oni tuhle krizi prošli, přežili, prožili každý zvlášť. Pomohlo jim to změnit pýchu (ne hrdost) ve vstřícnost. Tyhle vztahy, které se daly dohromady po letech nefungování spolu jsou nové začátky se vším všudy. Od uplácání z hlíny, přes vytvarování, přes namalování kytiček, po zastrčení do trouby a vypálení nového hezčího kafáče...

#145 26. 3. 2008 13:33

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Já si tedy nějaký návrat vůbec představit nedovedu. Necítím k bývalému vůbec nic a pokud něco, tak odpor.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#146 26. 3. 2008 13:33

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já vím, že "moderní manželství" je výraz jednoho tvého hošíka a moc se mi líbí smile
Chápu taky dobře to vyprchání emocí. I já si dovedu představit, že by se ke mně ex vrátil. Byly doby, kdy jsem si to toužebně přála.
A jako že nikdy neříkám NIKDY, tak tohle se NIKDY NESTANE!
Odpor necítím, dokonce si myslím, že oba zůstaneme sami a že bychom spolu mohli znovu začít, třeba s příchodem vnoučat a tak.

Upravil(a) Kukačka (26. 3. 2008 13:35)

Není tady

#147 26. 3. 2008 14:09

Kerrin
♥♥♥♥---

Když jsme se poporvé s M rozešli, tj. před 4-mi lety. Byli jsme od sebe pul roku, s tím, že jsme se i přes to stýkali. behem té doby 3 měsíce cca (měla jsem takového převozníčka) to bylo spíš o naštvanosti z mé strany, nechtěla jsem se s ním zdržovat a zbytečně se bavit, protože mi ubližovalo, když si jel pro dítě, to jak na něm prcek visí,, skáče 2 m vyskoko, že přijel tatínek.
Do roka a do dne jsme byli spolu, ale asi jsme vše unáhlili a dál se o nic nestarali navzájem, jen jsme vzali to, že jsme spolu........... no a ted je z toho ta nevěra.Ted to vidím z toho pohledu, že jsme málo pracovali obs na našem vztahu a ze mě se stala závislačka na něm.Postupně jsem viděla jak začal mizet z domu s začala jsem vše rozebírat.
Ještě musím ríct, že předtím to nebylo  jen  z důvodu nevěry jako ted, sice tam možná nějaký kontakt s někým byl, ale nepociťovala jsem to jako ted.
Nyní mi to přijde, že se do tohoM zabředl a ta druhá 2 x rozvedená ho k sobě táhne zuby nehty. Vidím to tak, že když se jí to nepovedlo, tak ted si potřebuje urvat chlapa.třeba jen proto, aby si měla s kým popovídat, užila si intimna atd.S mým M se potkala několik měsíců po rozvodu, takže si myslím, že z toho nebyla asi taky úplně venku, ale to se mohu jen domnívat, protože jinak na to  mám názor tskový, že ji spíše považuji za běhnu.A je jí fuk, zda dětem ukáže někoho a za pár měsíců jiného. Ale to je jen jsk to vidím já.
nebo potom co z toho mají ty milenky, když třeba muj M je  fuč tak1-2x týdne na pár hodin a jede domů spát, přes den nikam neodjíždí (myslím víkendy), v týdnu pracuje dlouho a času moc není.

Ted v této situaci, nevím, zda k sobě najdeme cestu a ty hoviry a řešení mne unavuje. Manžel mi jen řekl, že s tím (milenkou) něco udělá ))) (nevím teda co), odcházet nějak nechce. když jsem řekla, at jde, tak se k odchodu neměl.
Prohlásil, že chce být sám, při jednom našem rozebírání a mého nátlaku.......no ale zůstal. Sakra, nevyznám se v tom.
Pro začátek přestávám se vyptávat, koumat co on (i když je to těžké pro mne). On nic neřeší, málo se vyjadřuje k něčemu, tak mu nebudu pořád sdělovat svoje pocity, problémy, city....
Dále jsme se shodli na tom, že nám ze vztahu zmizela ta "šťáva, jiskra". Zda budeme dál spolu fungovat a jak to ted nevíme asi ani jeden. jinak já jsem smířená i s tím, že klidně budu s prckem sama a vykašlu se na to, když mi to s ním nebude vyhovovat.
Vidím, že tady člověk nebude ani první ani poslední a třeba s něčím špatným, přijde zase něco nového, hezkého.

Není tady

#148 26. 3. 2008 14:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ivana napsal(a):

Já bych děsně ráda žila spokojeně a šťastně dál, ale jaksi nemám proč. To, co jsem si celý život malovala, je fuč a já nějak nevím, co dál. Jo, mám a hledám kamarády, chodím cvičit, na procházky, do kin, do divadla, na koncerty, nemusím žehlit košile a můžu si číst, kdy chci a nemít špatné svědomí, že se nevěnuju manželovi, starám se o děti, ale nic z toho mě nějak neuspokojuje.  Plácám se v tom a nevím, jak z toho. Občas si řeknu, že si tedy najdu chlapa a dám si inzerát nebo na nějaký odpovím, už jsem byla asi na deseti schůzkách, ale nikdy z toho nic nebylo. Ti chlapi jsou tak příšerně CIZÍ, z představy, že by se mě některý z nich dotkl, je mi usch Tak si pak řeknu, že to nemá smysl a zas toho nechám. Mám pocit, že se točím v kruhu a nevím, jak z toho ven.

Mně by ještě Salen zajímalo, jak se s odchodem manžela tvé statistické ženy vypořádaly, našly si jiný vztah nebo zůstaly samy a jsou spokojené?

Ivanka, ja ani neviem prečo, ale mám pocit, že pre teba by bolo najväčším TRESTOM, keby sa k tebe ten tvoj ideál vrátil a ty by si zistila, že ste už medzičasom odcudzili, že je to už vlastne iný človek(čo určite je, aj ty si nepochybne iná) a že si veľmi nemáte čo povedať, nehovoriac už o tých činnostiach, ktoré by vás mali spájať. Z nejakého dôvodu ti viac vyhovuje žiť mimo realitu ako v nej.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#149 26. 3. 2008 14:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Salen napsal(a):

Ivano já ti naprosto rozumím! Cítím to úplně stejně. Nemám si na co stěžovat, jsem zdravá, mám práci, dobře bydlím, mám auto, jakž takž peníze, mohu se věnovat jen sobě a kamarádkám, mohu se seznamovat, chodit na rande, střídat chlapy v posteli, syn je samostatný, skvělý a má mě rád, máti bydlí pode mnou, zatím se o sebe postará ...... tak proč se mi chce každou chvíli zařvat "do pr..... já chci mít někoho, kdo si mě bude vážit, bude mě mít rád a bude se mnou chtít být" ???
Seš dobrá, že na ty rande chodíš. Mě už nebaví ani to.
Asi holt tomu musíme dát čas a nějakou dobu jen žít a učit se být spokojené s tím co máme. Tys byla u Pandorry na škole? Nepomohlo?

A ve statistice zatím uvedly jen dvě z nás, že už mají nový vztah - je to tam napsáno.
Ale neklesej na duchu, že všechny opuštěné našeho věku zůstanou už samy. Ty, které už zase naplno žijou, ty už sem číst a psát nechodí. Ale kdyby náhodou, tak je prosím o povzbuzující příspěvky, že i o naši věkovou kategorii má někdo zájem.

Ja som začala so vzťahmi poldruha roka po rozchode, ale boli to také krátke, hoci intenzívne vzťahy bez perspektívy do budúcnosti (z mojej strany). Prvý vzťah, ktorý bol podľa mňa intenzívnejší a "perspektívnejší", prišiel asi až po siedmich rokoch od rozchodu. Ale vyhovovalo mi to tak, ja som už práve netúžila po tom štopkať niekomu ponožky a čakať s plánovaním víkendov a dovoleniek na "pána a vládcu"... ako som to zažila v predošlom vzťahu. Až po takomto čase som začala pripúšťať možnosť, že ďalší dlhodobý vzťah by mohol byť úplne iný ako ten predošlý...
Pre štatistiku: Mám 40 rokov, rozchod pripadol presne na moje 30. narodeniny roll ... ON bol (a asi stále je big_smile )o 9 rokov starší.

Upravil(a) Selima (26. 3. 2008 14:52)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#150 26. 3. 2008 15:46

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Koukám, že nejvíc je zatím případů, kdy manžel váhá mezi milenkou a manželkou. Ten můj byl aspoň čestnej - našel si novou, tak odešel od staré. Ale nevím sakra jestli mě to má těšit.

No, ty vztahy po rozpadu manželství. Já se dopzvěděla, že mě opuští v září a už v říjnu jsem šla na první "rande" - myslela jsem si, že najdu něco, jako mého ex v bleděmodrém. A ono ne, byl to úplně jinej chlap, vzhledově, povahou, zkušenostmi, vším - a strašně se mi hnusil.
Vlastně musím říct, že mě na těch mých schůzkách ještě nikdo ani trošku nepřitahoval, spíš mi bylo nanic při pomyšlení, že by se mě dotkl. Ale to je taky tím, že ve mě antidepresiva zabily sexuální touhu. Dokázala bych se vyspat s někým, koho bych opravdu milovala, ale jen proto, abych mu udělala radost, sama tu potřebu prostě nemám. Ale jak se můžu do někoho zamilovat, když už na první schůzce vím, že z toho nic nebude, ten člověk je mi nepříjemný a protivný.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí