Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 24. 3. 2008 20:13

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Re: Statistika nevěr a mimomanželských vztahů na Babinetu

Ještě doplním, že s BM jsme byli manželé 13 let, když si JI našel... rozvod byl tři měsíce před 14tým výročím svatby...
První milenku - dvacetiletou měl po 10ti letech manželství - trvalo to celkem asi 4-5 měsíců, ustáli jsme to, té druhé bylo 41.
A nejlepší prý jsem já - věkově přesně uprostřed nimi  tummenupp lol dumbom

Není tady

#52 24. 3. 2008 20:16

Alosek
Host

Salen napsal(a):

Mě teď zaujalo, že milenecké vztahy nevydržely tam, kde manželky na nic nečekaly a od nevěrníka se hned odstřihly, bez dlouhého čekání na zázrak :-).

Jojo, akorát by se potom nesměla objevit "ta třetí"... lol

#53 24. 3. 2008 20:59

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Naše milenka je starší než manželka,takže věk zas takovou roli nehraje.

Není tady

#54 24. 3. 2008 21:04

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Tak si dovolím také přispět do statistiky: varianta F
spolu jsme 5 let (oba již rozvedení a spolu nesezdaní), máme 3-leté dítě, po 20-ti dnech jeho "lásky na první pohled" a jeho první noční výpravě jsem dala nůž na krk - buď já, nebo ona, ukončoval to 1 měsíc. Občas si ještě teď napíší (tajně), ale už 3 měsíce se s ní nesešel. Je to poměrně čerstvé, dávám šanci 1 rok na ustálení a znovunezakopnutí - jinak nastane varianta E (miluji ho moc, tak bych mu popřála akorát štěstí, nejsem už nejmladší, abych své stáří probrečela)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#55 24. 3. 2008 21:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rena napsal(a):

Naše milenka je starší než manželka,takže věk zas takovou roli nehraje.

Což ovšem nemusí být na závadu, pokud je Tvůj muž zatížen na starší ženy, podobně jako já tummenupp
PS: "Vaše milenka"... vy s ní spíte spolu? lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#56 24. 3. 2008 21:08

x21365
Host

tummenuppgodlike
supr:godlike
Ikdyž Salen, já bych prosila D - ale specialitu - manžel se přizná manželce, nechce se rozvádět , ale chce žít po svém s " druhou životní partnerkou " a hned po přiznání dodává, že doufá, že si manželka t鞠 najde někoho jiného , ale je zbytečné bourat rodinu a nechce se mu z hnízdečka - tím chci říct, není bludný osel ale naiva winkvissla , jinak on přesně ví, co chce a jak by to mělo být stolt

Tak jo, dala jsem mu půl roku , v duchu - vlastně do 1 roku skoro přesně rozvod, z mé strany / po 14 letech / , BM dnes žije s ní , doufám že je štastný a spokojený. retareta

Upravil(a) Misa II (24. 3. 2008 21:11)

#57 24. 3. 2008 21:12

Vanda
Host

Teda to mě dostalo...neprobrečet své stáří! Dobrý!

#58 24. 3. 2008 21:19

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

ještě bych doplnila, že milenka je vdaná, pokud by se rozvedla, nastala by varianta A - když jsem svého přítele ponoukla, a se ji tedy zeptá, zda se kvůli němu rozvede, řekla, že si nechce bourat rodinu, ovšem pak si to rozmyslela, a že prý by byla ochotná... takže se domnívám, kdyby byla víc akční a kývla by na rozvod hned, jak se zeptal, asi by byla u nás varianta A (pravděpodobně ten můj vzplanul větší láskou, než ona, čímž ho zklamala...)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#59 24. 3. 2008 21:23

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Ikdyž Salen, já bych prosila D - ale specialitu - manžel se přizná manželce, nechce se rozvádět , ale chce žít po svém s " druhou životní partnerkou " a hned po přiznání dodává, že doufá, že si manželka t鞠 najde někoho jiného...

K tomuhle jen asi tolik: Znal jsem manželství, kde se dohodli na něčem podobném - "Já budu mít milenku a ty si najdi milence" .... vydrželo jim to asi 2 roky, dnes už jsou od sebe...

Není tady

#60 24. 3. 2008 21:26

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš, takže asi takto- vše získané v době trvání manželství se rovná SJM,tak proto je i milenka NAŠE!

Není tady

#61 24. 3. 2008 21:28

hrosanek
Host

Tak nevím, do které varianty patřím, ještě nejsme rozvedení.

Měli jsme problémy a nebyli schopní o nich mluvit. Z dnešního pohledu lehce řešitelné. Celkově jsme spolu byli třináct let. Oba jsme si byli nevěrní, protože jsme měli hloupý pocit, že nás ten druhý nemá už rád. Rozešli jsme po vzájemné dohodě, by s tím přišel muž. Do jeho skutečného odchodu jsme pro mě prožili nejhezčích pět měsíců mého manželství. Najednou jsme spolu mluvili, řešili, spali spolu. Přesto jsem neměla touhu ho zadržet. Nevím, zda někoho má, protože říká, že ne. Dneska je víc těch chvil, kdy spolu vycházíme dobře než těch kdy ještě bouchnou saze. Jsme přátelé, o děti se stará, když je problém pomůže.

Můj sen je dopracovat se k nirváně, že mě nepřepadají pocity, jak mi strašně chybí a pak nesmyslně vytahuju šuplíky s bolestí, co už bolí jenom mě. smile

#62 24. 3. 2008 21:28

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Jinak manžel není na starší ženy a nikdy se mu dotyčná nelíbila,ale dokázala ho hravě dostat do postele,tak proč on by se chudák bránil,že jo!

Není tady

#63 24. 3. 2008 21:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Můj sen je dopracovat se k nirváně, že mě nepřepadají pocity, jak mi strašně chybí a pak nesmyslně vytahuju šuplíky s bolestí, co už bolí jenom mě. smile

Hrošánku, já se Ti nebetyčně omlouvám, ale i tak je moje omluva malá.... sad
Na srazu Babinetu 28.12.2007 jsem Ti omylem sbalil kamínek, který Ti dala Vanda... opravdu v tom nebyl zlý úmysl, takový já nejsem... nacpal jsem si ho do kapsy, když jsem pod stolem hledal kartu, kterou ztratila Fatima - a pak mi to už nedošlo... takže mᚠho u mě, a až se spolu uvidíme, rád Ti ho předám... godlike

Upravil(a) Mikeš (24. 3. 2008 21:44)

Není tady

#64 24. 3. 2008 22:06

hrosanek
Host

Jé a kdybys věděl, jak jsem byla smutná, že se mi ztratil. smile

#65 24. 3. 2008 22:20

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Prosím zařadit asi do  Speciality: Po sedmi letech manželství manželova dlouhodobá cca 2 roky trvající nevěra. Manželství přetrvalo, ale bylo to čím dál horší, a tak jsem se po 23 letech rozvedla, děti jsou již dospělé. BM se po 1 měsíci od rozvodu oženil, potom se chtěl vrátit, potom se vrátil k NM, potom se zase vrátil, zůstal u NM. Celou dobu si ode mě půjčoval peníze a kdykoliv nás navštívil, vždy nás i okradl. Dala jsem na vrata řetěz a už se s BM nestýkáme já ani děti. reta

Upravil(a) Tetamáma (24. 3. 2008 22:21)

Není tady

#66 24. 3. 2008 22:37

juli
♥♥♥♥---

taky přidám,jen nevím kam patřím,8let chození,14let manželství,9 a 14leté děti.M nevěru nikdy nepřiznal i když si jeho milenka pro něj jezdila do naší vesnice......,v práci to všichni vědí-má bezdětnou spolupracovnici-,bydlí spolu,o děti nemá zájem.
M povýšení na ředitele,milejší motorka a přátelé než milující rodina a najednou  zjištění  že jsem mu ukradla 14let života,2 roky se řeší,1stání vyřešeno,dále krizová doba pro mě!!!. Dodnes jsem se nesmířila s odchodem M!!!!Rozvod jsem podala já M jménem(máme dohodou-jednoho právníka).

Není tady

#67 24. 3. 2008 23:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja netušínm, kam zaradi rozchod mňa a bývalého: 9 rokov spolužitia a spoločného starania sa o jeho snya... občasné jednorazové nevery, prakticky vždy (myslím) sa prevalili, lebo ich ani vežmi netajil, po cca dvojročnej kríze si našiel druhú a zamiloval sa; ja som to vycítila ešte skôr, než sa s ňou vyspal, asi pol roka to ahal s nami obidvoma a nijako sa tým netajil. Ja som spočiatku oňho bojovala, aspoň som sa snažila - ale jedného dňa som to vzdala a len som trpne čakala, ako sa to skončí. Po asi trištvrte roku sa na moje narodeniny zbalil a odišiel... Predtým ešte urobil niekožko podrazov a o.i. "odložil" syna, aby mohol robi otca deom tej druhej yikes Po poldruha roku, keď sa za dramatických okolností rozišli a on bol v srabe, sondoval, či niekoho mám alebo nie... Už som mu neodpovedala; bola som už niekde inde a nemala som záujem.
Krížené A, B, a D.. .asi.

Upravil(a) Selima (24. 3. 2008 23:19)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#68 24. 3. 2008 23:35

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

G po 10 letech manželství, manželství zatím právně trvá, 19 měsíců nevedeme společnou domácnost

Není tady

#69 25. 3. 2008 5:05

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Tak já doplním- nevěra po 16 letech manželství, veděla jsem to hned- po pěti dnech od kámošky- trvalo to intenzivně od ledna do září, pak se snažili rozcházet, no ale 5. března tam opět šupl a to byla poslední pověstná kapka- z mé strany konec. On to nechce pochopit, že je konec.

Není tady

#70 25. 3. 2008 7:57

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tak já nevim do který varianty patřim...
po 7 letech vztahu (4 roky manželství) se objevila "kamarádka" - jen kamarádka lol
ke který se po roce od mýho zjištění odstěhoval na 4 měsíce, pak návrat, ale neobnovené soužití...
po dalšim roce a půl rozvod
a teď rok po rozvodu mi pomáhá předělávat byt do kterýho se stěhuju big_smile

jeho představa: byt pronajmi a zůstaň bydlet tady smile VEDLE mě tongue

to jsem teda zvědavá kam mě zařadíte lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#71 25. 3. 2008 8:04

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Salen, hlásím se k variantě A. I když manžel nikdy nevěru nepřiznal, Péa byla maximálně jeho kamarádka. Ale rozhodl se pro rozvod, řekl mi, že se mnou už nechce žít, že nᚠvztah je mrtvý a že se chce rozvést. To mi řekl 3.září 2005, 1.3.2006 se odstěhoval a Péa začala bydlet s ním, 12.září 2006 jsme se rozvedli a do roka potom se oženil a narodilo se mu dítě. Je šastný a spokojený a já jsem sama a opuštěná. Stále se s tím nedokážu vyrovnat - chodili jsme spolu 3 a půl roku, pak se vzali a 24 let byli manželé. Pořád ho miluju, i když vím, že jsem absolutně bez šance.

Upravil(a) Ivana (25. 3. 2008 8:04)

Není tady

#72 25. 3. 2008 9:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já myslím, že každý má svou vlastní kategorii...

Není tady

#73 25. 3. 2008 9:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#74 25. 3. 2008 10:34

lavai
♥♥♥♥---

Rena napsal(a):

Mě by zajímalo,zda existuje varianta-Rozvedli se,rozešli se,ale zůstali přáteli a společně vychovávají své děti a v rámci možností si pomáhají.

Asi tomu tak nějak odpovídá moje situace...rozvedeni.... Já sama...BM u milenky.... já ASI pořád do něj zamilovaná... Ale už na jiné úrovni....
V rámci možností VYCHOVÁVÁME 3 děti.... On by se chtěl starat i víc-jinými slovy trávit u nás skoro všechen svůj čas - což mu nebylo mnou umožněno..  Což tedy nechce přijmout, ale postavily se k tomu taki děti...
A snad bych to nazvala -vztahem kamarádským....
Hm... gloria

Není tady

#75 25. 3. 2008 10:56

lavai
♥♥♥♥---

Tak taky nevím do které skupiny patřím...
Vdaná jsem byla 17 let, pak manžel přiznal milenku....  milenku měl skoro po celou dobu manželství ... 12 let.. Nic jsem nepoznala,měla jsem 3 malé děti....
Situace mu vyhovovala..v pobíhání sem a tam našel radost...
Ve slabou chvilku přistoupil na rozvod.
Odejít nikdy nechtěl.. ..Typický osel.....nechtěl od nás odejít... a já ho nemohla "odejít"...
Rozvedená jsem už několik let, ale nezměnilo se nic. Nejradši by u nás trávil veškerý volný čas... Tak jsem mu řekla, že si to nepřeji..Sice byla hádka...že ho nemám co vyhazovat, ale  přidaly se ke mně i děti... Tak návštěvy u nás zrušil. Ale nelíbí se mu to...
Přijde jen pokud s něčím potřebujeme pomoct.
Takže je u milenky...ale nejradši by nás měl obě...
A jestli je spokojený? Nevím, ale určitě mu to přeji..
A já? Jak někdo napsal - jeho štěstí mě stálo hodně bolesti... kapitulationkapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí