6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jetě doplním, e s BM jsme byli manelé 13 let, kdy si JI nael... rozvod byl tři měsíce před 14tým výročím svatby...
První milenku - dvacetiletou měl po 10ti letech manelství - trvalo to celkem asi 4-5 měsíců, ustáli jsme to, té druhé bylo 41.
A nejlepí prý jsem já - věkově přesně uprostřed nimi
Není tady
Salen napsal(a):
Mě teď zaujalo, e milenecké vztahy nevydrely tam, kde manelky na nic nečekaly a od nevěrníka se hned odstřihly, bez dlouhého čekání na zázrak :-).
Jojo, akorát by se potom nesměla objevit "ta třetí"...
Nae milenka je starí ne manelka,take věk zas takovou roli nehraje.
Není tady
Tak si dovolím také přispět do statistiky: varianta F
spolu jsme 5 let (oba ji rozvedení a spolu nesezdaní), máme 3-leté dítě, po 20-ti dnech jeho "lásky na první pohled" a jeho první noční výpravě jsem dala nů na krk - buď já, nebo ona, ukončoval to 1 měsíc. Občas si jetě teď napíí (tajně), ale u 3 měsíce se s ní neseel. Je to poměrně čerstvé, dávám anci 1 rok na ustálení a znovunezakopnutí - jinak nastane varianta E (miluji ho moc, tak bych mu popřála akorát těstí, nejsem u nejmladí, abych své stáří probrečela)
Není tady
Rena napsal(a):
Nae milenka je starí ne manelka,take věk zas takovou roli nehraje.
Co ovem nemusí být na závadu, pokud je Tvůj mu zatíen na starí eny, podobně jako já
PS: "Vae milenka"... vy s ní spíte spolu?
Není tady
supr:
Ikdy Salen, já bych prosila D - ale specialitu - manel se přizná manelce, nechce se rozvádět , ale chce ít po svém s " druhou ivotní partnerkou " a hned po přiznání dodává, e doufá, e si manelka té najde někoho jiného , ale je zbytečné bourat rodinu a nechce se mu z hnízdečka - tím chci říct, není bludný osel ale naiva , jinak on přesně ví, co chce a jak by to mělo být
Tak jo, dala jsem mu půl roku , v duchu - vlastně do 1 roku skoro přesně rozvod, z mé strany / po 14 letech / , BM dnes ije s ní , doufám e je tastný a spokojený.
Upravil(a) Misa II (24. 3. 2008 21:11)
Teda to mě dostalo...neprobrečet své stáří! Dobrý!
jetě bych doplnila, e milenka je vdaná, pokud by se rozvedla, nastala by varianta A - kdy jsem svého přítele ponoukla, a se ji tedy zeptá, zda se kvůli němu rozvede, řekla, e si nechce bourat rodinu, ovem pak si to rozmyslela, a e prý by byla ochotná... take se domnívám, kdyby byla víc akční a kývla by na rozvod hned, jak se zeptal, asi by byla u nás varianta A (pravděpodobně ten můj vzplanul větí láskou, ne ona, čím ho zklamala...)
Není tady
Misa II napsal(a):
Ikdy Salen, já bych prosila D - ale specialitu - manel se přizná manelce, nechce se rozvádět , ale chce ít po svém s " druhou ivotní partnerkou " a hned po přiznání dodává, e doufá, e si manelka té najde někoho jiného...
K tomuhle jen asi tolik: Znal jsem manelství, kde se dohodli na něčem podobném - "Já budu mít milenku a ty si najdi milence" .... vydrelo jim to asi 2 roky, dnes u jsou od sebe...
Není tady
Mike, take asi takto- ve získané v době trvání manelství se rovná SJM,tak proto je i milenka NAE!
Není tady
Tak nevím, do které varianty patřím, jetě nejsme rozvedení.
Měli jsme problémy a nebyli schopní o nich mluvit. Z dneního pohledu lehce řeitelné. Celkově jsme spolu byli třináct let. Oba jsme si byli nevěrní, protoe jsme měli hloupý pocit, e nás ten druhý nemá u rád. Rozeli jsme po vzájemné dohodě, by s tím přiel mu. Do jeho skutečného odchodu jsme pro mě proili nejhezčích pět měsíců mého manelství. Najednou jsme spolu mluvili, řeili, spali spolu. Přesto jsem neměla touhu ho zadret. Nevím, zda někoho má, protoe říká, e ne. Dneska je víc těch chvil, kdy spolu vycházíme dobře ne těch kdy jetě bouchnou saze. Jsme přátelé, o děti se stará, kdy je problém pomůe.
Můj sen je dopracovat se k nirváně, e mě nepřepadají pocity, jak mi straně chybí a pak nesmyslně vytahuju uplíky s bolestí, co u bolí jenom mě.
Jinak manel není na starí eny a nikdy se mu dotyčná nelíbila,ale dokázala ho hravě dostat do postele,tak proč on by se chudák bránil,e jo!
Není tady
hrosanek napsal(a):
Můj sen je dopracovat se k nirváně, e mě nepřepadají pocity, jak mi straně chybí a pak nesmyslně vytahuju uplíky s bolestí, co u bolí jenom mě.
Hroánku, já se Ti nebetyčně omlouvám, ale i tak je moje omluva malá....
Na srazu Babinetu 28.12.2007 jsem Ti omylem sbalil kamínek, který Ti dala Vanda... opravdu v tom nebyl zlý úmysl, takový já nejsem... nacpal jsem si ho do kapsy, kdy jsem pod stolem hledal kartu, kterou ztratila Fatima - a pak mi to u nedolo... take má ho u mě, a a se spolu uvidíme, rád Ti ho předám...
Upravil(a) Mike (24. 3. 2008 21:44)
Není tady
Jé a kdybys věděl, jak jsem byla smutná, e se mi ztratil.
Prosím zařadit asi do Speciality: Po sedmi letech manelství manelova dlouhodobá cca 2 roky trvající nevěra. Manelství přetrvalo, ale bylo to čím dál horí, a tak jsem se po 23 letech rozvedla, děti jsou ji dospělé. BM se po 1 měsíci od rozvodu oenil, potom se chtěl vrátit, potom se vrátil k NM, potom se zase vrátil, zůstal u NM. Celou dobu si ode mě půjčoval peníze a kdykoliv nás navtívil, vdy nás i okradl. Dala jsem na vrata řetěz a u se s BM nestýkáme já ani děti.
Upravil(a) Tetamáma (24. 3. 2008 22:21)
Není tady
taky přidám,jen nevím kam patřím,8let chození,14let manelství,9 a 14leté děti.M nevěru nikdy nepřiznal i kdy si jeho milenka pro něj jezdila do naí vesnice......,v práci to vichni vědí-má bezdětnou spolupracovnici-,bydlí spolu,o děti nemá zájem.
M povýení na ředitele,milejí motorka a přátelé ne milující rodina a najednou zjitění e jsem mu ukradla 14let ivota,2 roky se řeí,1stání vyřeeno,dále krizová doba pro mě!!!. Dodnes jsem se nesmířila s odchodem M!!!!Rozvod jsem podala já M jménem(máme dohodou-jednoho právníka).
Není tady
Ja netuínm, kam zaradi rozchod mňa a bývalého: 9 rokov spoluitia a spoločného starania sa o jeho snya... občasné jednorazové nevery, prakticky vdy (myslím) sa prevalili, lebo ich ani vežmi netajil, po cca dvojročnej kríze si naiel druhú a zamiloval sa; ja som to vycítila ete skôr, ne sa s ňou vyspal, asi pol roka to ahal s nami obidvoma a nijako sa tým netajil. Ja som spočiatku oňho bojovala, aspoň som sa snaila - ale jedného dňa som to vzdala a len som trpne čakala, ako sa to skončí. Po asi tritvrte roku sa na moje narodeniny zbalil a odiiel... Predtým ete urobil niekožko podrazov a o.i. "odloil" syna, aby mohol robi otca deom tej druhej Po poldruha roku, keď sa za dramatických okolností rozili a on bol v srabe, sondoval, či niekoho mám alebo nie... U som mu neodpovedala; bola som u niekde inde a nemala som záujem.
Kríené A, B, a D.. .asi.
Upravil(a) Selima (24. 3. 2008 23:19)
Není tady
G po 10 letech manelství, manelství zatím právně trvá, 19 měsíců nevedeme společnou domácnost
Není tady
Tak já doplním- nevěra po 16 letech manelství, veděla jsem to hned- po pěti dnech od kámoky- trvalo to intenzivně od ledna do září, pak se snaili rozcházet, no ale 5. března tam opět upl a to byla poslední pověstná kapka- z mé strany konec. On to nechce pochopit, e je konec.
Není tady
tak já nevim do který varianty patřim...
po 7 letech vztahu (4 roky manelství) se objevila "kamarádka" - jen kamarádka
ke který se po roce od mýho zjitění odstěhoval na 4 měsíce, pak návrat, ale neobnovené souití...
po dalim roce a půl rozvod
a teď rok po rozvodu mi pomáhá předělávat byt do kterýho se stěhuju
jeho představa: byt pronajmi a zůstaň bydlet tady VEDLE mě
to jsem teda zvědavá kam mě zařadíte
Není tady
Salen, hlásím se k variantě A. I kdy manel nikdy nevěru nepřiznal, Péa byla maximálně jeho kamarádka. Ale rozhodl se pro rozvod, řekl mi, e se mnou u nechce ít, e ná vztah je mrtvý a e se chce rozvést. To mi řekl 3.září 2005, 1.3.2006 se odstěhoval a Péa začala bydlet s ním, 12.září 2006 jsme se rozvedli a do roka potom se oenil a narodilo se mu dítě. Je astný a spokojený a já jsem sama a oputěná. Stále se s tím nedokáu vyrovnat - chodili jsme spolu 3 a půl roku, pak se vzali a 24 let byli manelé. Pořád ho miluju, i kdy vím, e jsem absolutně bez ance.
Upravil(a) Ivana (25. 3. 2008 8:04)
Není tady
Není tady
Rena napsal(a):
Mě by zajímalo,zda existuje varianta-Rozvedli se,rozeli se,ale zůstali přáteli a společně vychovávají své děti a v rámci moností si pomáhají.
Asi tomu tak nějak odpovídá moje situace...rozvedeni.... Já sama...BM u milenky.... já ASI pořád do něj zamilovaná... Ale u na jiné úrovni....
V rámci moností VYCHOVÁVÁME 3 děti.... On by se chtěl starat i víc-jinými slovy trávit u nás skoro vechen svůj čas - co mu nebylo mnou umoněno.. Co tedy nechce přijmout, ale postavily se k tomu taki děti...
A snad bych to nazvala -vztahem kamarádským....
Hm...
Není tady
Tak taky nevím do které skupiny patřím...
Vdaná jsem byla 17 let, pak manel přiznal milenku.... milenku měl skoro po celou dobu manelství ... 12 let.. Nic jsem nepoznala,měla jsem 3 malé děti....
Situace mu vyhovovala..v pobíhání sem a tam nael radost...
Ve slabou chvilku přistoupil na rozvod.
Odejít nikdy nechtěl.. ..Typický osel.....nechtěl od nás odejít... a já ho nemohla "odejít"...
Rozvedená jsem u několik let, ale nezměnilo se nic. Nejradi by u nás trávil vekerý volný čas... Tak jsem mu řekla, e si to nepřeji..Sice byla hádka...e ho nemám co vyhazovat, ale přidaly se ke mně i děti... Tak návtěvy u nás zruil. Ale nelíbí se mu to...
Přijde jen pokud s něčím potřebujeme pomoct.
Take je u milenky...ale nejradi by nás měl obě...
A jestli je spokojený? Nevím, ale určitě mu to přeji..
A já? Jak někdo napsal - jeho těstí mě stálo hodně bolesti...
Není tady