6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Salen, teď jsem se pobavila jak jsi to vtipně upravila. U jsem měla strach, e se ty dalí varianty v diskusi ztratí.
Moji rodiče po rozvodu taky měli skvělý vztah a skvěle spolupracovali, ikdy později měli kadý nového partnera.
Není tady
Salen napsal(a):
Pokud chcete u sebe upřesnit nějaký údaj - dobré je vidět dobu trvání manelství a jak dlouho se problém řeil - tak napite, také doplním.
To upřesňuji - 17 let manelství, mimomanelský poměr 2 měsíce. Vyřeeno bylo ze dne na den, kdy mi ex-milá jednoznačně naznačila, e buď moje ena nebo ona. Bez jakékoli ironie, smekám před její rozhodností, protoe jinak bych se v tom plácal jetě kdovíjak dlouho.
A jen tak pro detail: Já jsem "odhalen" nikdy nebyl - o své nevěře jsem v lehké opilosti enu informoval 14 dní předtím, ne k čemukoliv dolo, nače jsem to natolik zamlil, e moje paní si myslí, e jsem jí nikdy nevěrný nebyl... to jen tak pro pořádek...
Upravil(a) Mike (24. 3. 2008 15:22)
Není tady
Somaia napsal(a):
Rena napsal(a):
Mě by zajímalo,zda existuje varianta-Rozvedli se,rozeli se,ale zůstali přáteli a společně vychovávají své děti a v rámci moností si pomáhají.
No jistěe... u jsem to tady psala, takhle se k sobě chvají moji rodiče a troufám si říct, e obdobně na tom bude i Petra72
Sice to mělo různorodé vývoje - jednou nahoře, jednou dole, ale momentálně je tohle pro mě ta aktuální varianta.
Som -
Alosek napsal(a):
Předtím ovem mix - jedna utajená nevěra, dalí veřejná. "Byl mnou odejit z domu" a nala se třetí, se kterou teď ije.
A teď jsem moc ráda, e spolu v pohodě vycházíme, mluvíme, diskutujeme, dokáeme se dohodnout, syn je taky v pohodě. Je to obrovská úleva po tom vem, čím jsem si procházela.
Akorát pán pořád řeí, co vlastně chce, a s kým chce být, jak je to hrozně těké, se rozhodnout. Já neřeím nic, iju.
Alí - jsi má sestřička. O 2 roky mladí. Za dva roky na tom budete podobně, pokud tě tedy nějaký princ neoblouzní a ty miláčkovi nedá vale.
Mike napsal(a):
A jen tak pro detail: Já jsem "odhalen" nikdy nebyl - o své nevěře jsem v lehké opilosti enu informoval 14 dní předtím, ne k čemukoliv dolo, nače jsem to natolik zamlil, e moje paní si myslí, e jsem jí nikdy nevěrný nebyl... to jen tak pro pořádek...
To má někdo ale z pekla těstí.
Upřesnění- 20 let manelé, 4 a 1/2 roku mimomanelský poměr (minimálně 2 roky to tuím), 1/2 roku je to oficiálně provaleno a řeíme, vlastně já řeím bez viditelných úspěchů. Zatím pendluje od jedné k druhé, patrně dle chování mého a milenčina.
Není tady
F)
Vlastně nevím, jaká jsem kategorie... M si nala zřejmě nějakého lepího sponzora, jak uvádí vtipně Pan a byl jsem "odejit".. Abych nezapomněl: 16 let spolu, z toho 14 let manelé, zatím manelství platí, i kdy iju u devět měsíců jinde a dvě krásný princezny, jedna 14ti letá a druhá dva a půl..
Upravil(a) klokan (24. 3. 2008 17:58)
Není tady
Já jsem se v ádné kategorii nenala ex to s ní skončil, e chce být s námi, ale ona pořád psala mě, nedala pokoj, ourala, my se jen hádali a prásk a bylo a on je teď sám a já taky
Není tady
zdravím klokane
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zdravím klokane
Hoj hooooj Kdy pudem na to pivo ???
Není tady
klokan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zdravím klokane
no a mě na něj přeci pozve
Není tady
PPavlaa napsal(a):
klokan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
zdravím klokane
no a mě na něj přeci pozve
A to mám dělat takle na veřejnosti ??? Co kdy se tam pak sejde půlka Babinetu ??? Si ani pořádně neskecnem.. Ale jinak se bránit nebudu, vinobraní jsme u pro...li, tak klidně su úúúplně pro Take Tě tímto zvu!! Kam ráda chodí ??
Upravil(a) klokan (24. 3. 2008 18:14)
Není tady
ke Dvoum volům marjá, teda to teď ale vypadá
Neboj, babineáci by se na nás ani nevys.ali, vykecáme se ouplně v klidu
Není tady
To teda jo Platí !! A platím
Není tady
U nás bych řekla, e jsme z varianty C přeli postupně do varianty A.
Jinak 6 let spolu, 2 roky manelé, nevěra 1 rok.
Není tady
E) manel mnou odejit po 15 letech manelství, po roce podal ádost o rozvod, s milenkou ji neije a nyní (po 4 letech) spolu vycházíme velice dobře
Není tady
Čistě statisticky: Vímáte si, e kdy pomineme Nabuko, tak to jsou vechno případy, kdy manelství trvala 15, 20, 25 let??? Čili - "hrozně dlouho".....
Není tady
Manelství trvalo 14let po narození druhého dítka přila krize,pak mé stěhování a první známky o nevěře.Tenkrát mi řekl,e se dozvěděl,e nevěrná jsem byla já!Poměr s milenkou a zároveň spolupracovnicí trvá ji 4 roky a kadý tu dobu bydlíme jinde.Maneství trvá a nikdo nic neřeí.Děti 19let a 4 roky.Manel nás podporuje finančně,ale občas bouchne,e u končí.Komunikace poslední rok lepí a lepí.
Není tady
Mike napsal(a):
Čistě statisticky: Vímáte si, e kdy pomineme Nabuko, tak to jsou vechno případy, kdy manelství trvala 15, 20, 25 let??? Čili - "hrozně dlouho".....
A co já??? My jsme spolu byli 10 let, z toho jsme spolu bydleli/ili 7 let...
Ráda bych jetě dodala,e v mém případě za rozpad manelství podle mého manela můu jen já a to svým stěhováním.(odstěhovala jsem se do naeho společného bytu,který jsme akorát zrekonstruovali a manel tady má stále trvalé bydlitě.)Manel nikdy nepodnikl vstřícný krok a nechtěl u nic řeit.Chtěl konečně začít ít,tak to oznámil starímu synovi.Nikdy bych nevěřila,e tak snadno spálí mosty.Přes vechny své výhrůky zatím nepodal ádost o rozvod a zřejmě čeká a to milenka nebo manelka vyřeí.
Není tady
Alosek napsal(a):
A co já??? My jsme spolu byli 10 let, z toho jsme spolu bydleli/ili 7 let...
10 let u je taky hodně Já svůj příspěvek napsal hlavně proto, e mě fascinují příspěvky typu "Jsem 3 roky vdaná a on mi byl nevěrný" - kdyby mi po třech letech manelství někdo řekl e manelce zahnu, urazil bych mu hlavu...
Není tady
Rena napsal(a):
Ráda bych jetě dodala,e v mém případě za rozpad manelství podle mého manela můu jen já a to svým stěhováním.(odstěhovala jsem se do naeho společného bytu,který jsme akorát zrekonstruovali a manel tady má stále trvalé bydlitě.)Manel nikdy nepodnikl vstřícný krok a nechtěl u nic řeit.Chtěl konečně začít ít,tak to oznámil starímu synovi.Nikdy bych nevěřila,e tak snadno spálí mosty.Přes vechny své výhrůky zatím nepodal ádost o rozvod a zřejmě čeká a to milenka nebo manelka vyřeí.
Klid, mě taky předhazoval, e já měla chlapa, on to prostě věděl a hotovo ! A za rozpad taky můu já, páč jsem nebyla dost tolerantní a nebyla schopná hodit jeho vztah s milenkou a její otravování ihned za hlavu, přece co bych chtěla, já byla ta jediná, kterou miloval, chtěl s ní mít děti a bla bla bla ...
Není tady
Mě teď zaujalo, e milenecké vztahy nevydrely tam, kde manelky na nic nečekaly a od nevěrníka se hned odstřihly, bez dlouhého čekání na zázrak :-).
Není tady