Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 3. 2008 23:59

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Statistika nevěr a mimomanželských vztahů na Babinetu

Po těch dvou letech, co tady čtu naše příběhy, si troufám tvrdit, že by je samozřejmě každý vztah jedinečný, ty příběhy nevěr se neuvěřitelně podobají, a už ve svém průběhu, tak i v těch emocích, které to doprovází.
Tak mě napadlo ty varianty stručně popsat a požádat vás, a se ztotožníte s tou vašemu příběhu nejbližší a stručně uvedete jak to u vás dopadlo nebo jak to stále probíhá. Pokud najdete variantu další, doplňte :

A) Manžel se zamiloval, oznámil, podal žádost o rozvod, odešel
     (není co řešit, manželka většinou nemá šanci)
              Salen - po 23 letech m., rozvod za 10 měsíců, ex s milenkou žije víkendově, Salen je sama.
             Heluška - ex s milenkou žije
             Hana1 - ex s milenkou žije
             kamarádka Somaii - po 18 letech m., ex s milenkou žije, ona už má také nový vztah (po 3 letech)
             AlixaZS - po 13 letech m.,v době žádání o rozvod milenku manžel nepřiznal, hned po rozvodu s ní ale začal žít. Nevydrželo jim to, je                 
                           sám, rád by se vrátil
                           (jednalo se o druhou nevěru, první byla po 10 letech m., vztah trval 4-5 měsíců a manžel jej ukončil)
             Ivana - po 24 letech m., milenku sice nepřiznal, o rozvod požádal z toho důvodu, že není v manželství spokojený, ale hned po jeho
                        odchodu začal žít s jinou. Rozvod proběhl do roka, vzápětí se oženil a mají dítě. Ivana je sama.
             Vanda - manžel se zamiloval, rozhodl se pro milenku, jen tomu chybí to, že by odešel - neb milenka je vdaná a jemu se nechce budovat
                         něco od nuly
             LinaB - po 24 letech m. rozvod, BM odešel k milence, oženil se s ní, žijí spolu, Lina už má také nového přítele. Milenek měl
                        během m. více, ideálně chtěl mít obě a Lina nedokázala sama odejít
             Zet - 3 roky m. (celkem 10 let vztah), našla důkaz o rok trvající nevěře v době svého těhotenství, manžel to přiznal a odešel, žije s milenkou

B) Manžel mívá jednorázové nevěry, snaží se je utajit, pokud manželka na něco přijde, nepřizná, většinou není nijak zamilovaný, jen si zpestřuje život a něco si dokazuje, časem si vytváří i vztahy
     (pokud se nad to manželka dokáže povznést, není co řešit - pokud ne, zřejmě to časem přejde do jiné varianty)
            Selima - 9 let spolu, partner jednorázové nevěry, pak vztah, půl roku měl obě, po necelém roce odešel k milence. Vztah jim nevydržel,
                         měl pak tendence se vrátit k Selimě, ale ta už ho nechtěla

Dadka06 - 16 let m., manžel míval mnoho milenek, někdy i současně, dlouho to tolerovala, pak se přidal alkohol i násilí,
                                 pak s dětmi odešla (před rokem). Po ní se hned k manželovi nastěhovala poslední milenka.

C) Manžel má déletrvající mimomanželský vztah, tají jej, ale manželka tuší, přesto manžel tvrdí že o nic nejde (spolupracovnice, kamarádka aspol.). Manžel nic řešit
    nechce, manželka většinou nevydrží chovat se doporučovaným způsobem a pokouší se získávat důkazy, střídá pokusy o vážné rozhovory s velkými hádkami a pokusy dělat se záhadně nedostupnou :-) ....... většinou časem přejde tento stav do fáze D, vyjímečně fáze A
           Rena - po 14 letech m., dlouho manžel vztah tajil, trval 4 roky, pak odešla Rena s dětmi, bydlí zvl᚝, manželství formálně trvá, vztah
                         mají teď dobrý
           Nabuko - po 2 letech m. (6 let spolu celkem), nevěra byla i v době těhotenství Nabuky, po roce trvání nevěry probíhá rozvod
           Juli - 14 let m. (23 let celkem spolu), vztah manžel nepřiznal nikdy, ale všichni věděli, nyní bydlí u milenky, stav trvá 2 roky, rozvod
                   probíhá
           Lavai - manželství 17 let, z toho 12 let měl manžel tajně druhý vztah. Po provalení nebyl schopen jeden ukončit, chtěl mít obě. Na rozvod
                     nakonec přistoupil, ale i po rozvodu hodlal domů docházet. Lavai na to nepřistoupila.
           Kerrin - po 7 letech m. (10 let spolu celkem) má manžel  milenku, vztah trvá půl roku, ale manžel jej tají a odmítá se o tom bavit,
                       o rozvodu nemluví, Kerrin zatím neví co bude dál

D) Manžel má déletrvající mimomanželský vztah a přiznal jej před manželkou. Problém je že neví ...... střídavě pendluje mezi oběma ženami, u každé ho drží něco jiného,
    klasický "Buridanův osel". V pokročilejším stádiu přebývá u jedné z žen více, ale i to se střídá podle toho, která jej méně tlačí do rozhodnutí a řešení, časem přestává
   jasné kdo je vlastně milenka :-). Bohužel tento stav trvá až roky a téměř nikdy jej nerozhodne muž, ale ta z žen, která dojde k rozhodnutí, že už o tu kreaturu chlapa
   vlastně nestojí. Případně se objeví žena třetí a manžel přejde na variantu A.
             Emanuela - po 30 letech m., stav trvá 2 roky veřejně, před tím asi rok tajně
             Leila - po 16 letech m., manžel se pokouší vztah ukončit, ale vždy po čase skončí u milenky
             Lálina - po 20 letech m., vztah manžela trvá 4,5 roku, z toho 2 roky tušila a posledních půl roku je milenka věcí veřejnou
             MisaII - po 14 letech m., manžel měl představu, že bude žít s milenkou a Misa si taky někoho najde, rozvod nechtěl. Misa čekala půl
                         roku, pak požádala o rozvod, proběhl do roka. BM žije s milenkou.
            Jája - po 4 letech m. (celkem 7 let spolu) našel manžel "kamarádku", po roce vztahu k ní odešel na 4 měsíce, vrátil se domů, ale doma
                     už problémy a po dalším roce a půl rozvod. Nyní přátelský vztah, exmanžel chce s Jájou opět bydlet.
            Růža - po 18 letech m., vztah trval dva roky, po kterých se manžel rozhodl pro rozvod. Rozvod probíhá, vztah manželů je přátelský, asi
                      díky tomu, že Růža už je také šastná s novým partnerem :-)
            Majka 63 - ukázkový Buridan : Po 20 letech m. oznámil manžel zcela nečekaně odchod, vrátil se, odešel, vrátil se .... za půl roku přiznal
                            milenku, další dva roky coural mezi manželkou a milenkou, ideálně si přál mít legálně souběžně oba vztahy. Majka to
                            ukončila, dnes už žijí rok odděleně, on s milenkou, Majka zatím sama s dětmi a po prožitém je jí teď dobře. Rozvod ještě
                            nebyl, probíhá dělení SJM.
            Petra72 - po 8 letech m. se manžel v krizi 40tníka odstěhoval k mamince, postupně si pořizoval milenky a vracel se domů, pak měl
                          3,5letý vztah, ale i při něm pořád pendloval mezi manželkou, milenkou a maminkou. Po 4 letech tohoto života rozvod. Nyní
                          je rok po rozvodu a BM se opět snaží vrátit a začít znovu.

E) Velmi málo četná varianta - manžel zahnul, manželka to zjistila, bez váhání ho vyhodí nebo odejde sama
             Eremuruss - odejitý manžel s milenkou nevydržel
             Alosek - odejit pro jeho chování v důsledku nevěry, po 7 letech m. a předchozích 10 let známosti, s milenkou nevydržel, už je s jinou

Astina - po 15 letech m. odejit, do roka rozvod, s milenkou mu vztah nevydržel, nyní po 4 letech mají dobrý vztah

F) Manžel se zamiloval, po odhalení vztah ukončil a zůstal s rodinou ...... a nebo se finále nakonec nepovedlo
             Mikeš - po 17 letech m., vztah trval 2 měsíce a nůž na krk mu dala milenka (manželka jen tušila), přiznává, že sám by to byl zřejmě nevyřešil :-)
              Bazalka
              IvanaM - po 18 letech m., vztah trval 6 měsíců, manžel se rozhodoval 2 měsíce

PPavlaa - manžel to sice skončil, ale milenka byla vytrvalá, rozvod nakonec byl. Vztah s milenkou nevydržel, teď jsou oba sami.
              Zklamaná - spolu 5 let, vztah trval necelý měsíc, manžel to ukončoval další měsíc. Milenka byla vdaná. Nyní je manžel "v podmínce",
                                pokud by to zopakoval, Zklamaná to ukončí.
              Vanilka - 18 let m., manžel prošel od tajných nevěr (asi 4 roky), přes mimomanželský vztah (rok a půl), až k návratu k rodině (hned
                            po provalení vztahu)  a ještě se uvidí :-), manželství je nyní lepší než před krizí
              Lucie33 - po 15 letech m. a rostoucích neshodách si manžel našel milenku, vztah trval 3 měsíce do provalení, pak se měsíc rozmýšlel a
                            nakonec se rozhodl zůstat s Lucií. Nevěra jim pomohla ujasnit si priority a dnes - dva roky poté - mají lepší vztah než před tím
             Vera - po 33 letech m. si našel manžel milenku, vztah trval 2 měsíce, Věra ji navštívila, rozhodla se o manžela "bojovat", manžel vztah
                       ukončil, soužití se zdálo zase dobré, ale v poslední době u manžela velký problém s alkoholem a prášky, deprese
             Romin - po 4 letech m. (6 let spolu) nevěra manžela, po 7 měsících provalena, dvakrát manžela "vyhodila", podala žádost o rozvod,
                         manžel se vrátil, žádost stáhla a nyní vše opět funguje

G) Zamiluje se manželka, spálí mosty, rozvede se
              Klokan - po 16 letech m., manželství ještě trvá, 9 měsíců žijí odděleně
               PetrHl - po 10 letech m., manželství ještě trvá, 19 měsíců žijí odděleně

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Speciality :

Fanny5 - oba současně měli vedlejšák, rozvedli se, posléze se s partnery rozešli a opět se vrátili k sobě, celé to trvalo dva roky
Hrosanek - 13 let spolu, oba vedlejšáky, rozešli se po dohodě, nežijí spolu, rozvod ještě nebyl
Tetamáma - po 7 letech m. manželův dvouletý mimomanž. vztah, ukončil jej, ale manželství to poznamenalo, stav horší a horší, po 23 letech m.
                  podala žádost o rozvod Tetamáma, BM se vzápětí oženil, začal se vracet, ale bral doma věci, peníze, takže Tetamáma ukončila zcela
                  kontakty, nestýká se ani s dětmi

Solkla - po 10 letech m. byla nevěrná ona, vztah trval rok, z toho půl roku o tom manžel věděl. Manžel je profi přes vztahy a zachoval se přesně podle
            návodů rodinných poradců a vyplatilo se. Solkla se s milencem rozešla a dnes, po pěti letech, je manželství lepší než před nevěrou. O nevěře se
            doma nikdy nemluvilo, pouze při provalení se manžel zeptal, zda má odejít a Solkla řekla ne.

Korkyra - po 5 letech m. (celkem 9 letech ) si našel manžel vztah, provalilo se po 8 měsících trvání, slíbil ukončení, o rozvodu nechtěl slyšet,
              pokračoval však tajně dál. Později se zamilovala i Korkyra do ženatého přítele. 8 let pokračovalo soužití, kdy manžel měl další
              milenky. Přítel Korkyry chtěl zůstat co nejdéle se svými dětmi. Pak se rozvedla Korkyra a za další roky i její přítel, dnes jsou konečně
              spolu.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Kdo dokázal po rozvodu zůstat s BM v přátelském vztahu :

rodiče Somaii
kamarád Hany1 - ale šlo o rozvod chtěný z obou stran, po dohodě
Petra72
Alosek - navození přátelského vztahu trvalo rok po rozchodu, teď po dvou letech je to sále lepší
Astina - po 4 letech od rozchodu pěkný vztah
Jája - BM by s ní rád zase bydlel
Růža - rozvod sice teprve probíhá, ale vztahy jsou přátelské, oba mají nové partnery

Upravil(a) Salen (30. 3. 2008 13:32)

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#2 24. 3. 2008 0:02

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: Statistika nevěr a mimomanželských vztahů na Babinetu

Sama jsem prožila variantu A - já jsem zůstala sama, manželovi se to vyplatilo, má láskyplný nový vztah. Od zamilování manžela do rozhodnutí rozvést se to trvalo cca 4 měsíce, rozvod proběhl za 10 měsíců od jejich seznámení. Manžel 50, já 46, ona 42, manželství trvalo 23 let a bylo funkční, bez velkých extrémů. Nesdílela jsem ale s manželem jeho koníčky (ona všechny)  a podle jeho slov jsem si ho dostatečně nevážila.

Upravil(a) Salen (24. 3. 2008 0:17)

Není tady

#3 24. 3. 2008 0:25

emanuela
♥♥-----

Prožívám variantu D, ANO klasický Buridanův osel, žiji tak 2 roky, nikdo není spokojený, vyřeší to ten kdo vypadne z toho začarovanýho kruhu, pokud z něj nikdo nevystoupí, opravdu to trvá roky

Není tady

#4 24. 3. 2008 1:26

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Nejbližší varianta v mém případě je A
Zamiloval se, byl odhalen. Po rozboru situace se rozhodl pro milenku, sbalil kufry a odešel. Žádost o rozvod podal
až pod mým tlakem. Udělal by to stejně, ale já chtěla, aby se rozhodl rychle. Dnes je údajně  šastně ženatý s touto ženou .
Je to děs běs, do kolika vět se dá shrnout zpackané manželství.

Není tady

#5 24. 3. 2008 5:24

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja prozila variantu E.Kdyz se podivam zpet udelala bych to same i po letech.Sveho muze jsem moc milovala,ale duvera byla v haji.On mel take svou hrdost nepremlouval me.Odesel k zene o 10 let starsi,ze spatnou minulosti.Dnes,uz s ni neni ,nadelali si dluhy a ji opustil.Ji vystehovali do holobytu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#6 24. 3. 2008 7:27

Vanda
Host

smile

Upravil(a) Vanda (6. 10. 2008 22:37)

#7 24. 3. 2008 7:48

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Tak to není veselé téma. Ale rozhodně velmi zajímavé a poučné.
Z vyprávění nás žen ale ti chlapi vycházejí nějak zvláštně nemužně, nerozhodně, neví co vlastně chtějí, případně chtějí všechno a nechápou proč to nejde, slabí, a hloupí, takové malé děti, které nechtějí nic řešit.... sad

Obzvl᚝ "výživný" a smutný mi přišel bod C.
Tak bych možná dopadla já.
Ale chtěla bych (když už nevěra přijde), být schopna reagovat jako v bodu E. smile

Není tady

#8 24. 3. 2008 8:13

Somaia
Host

Taky přispěji do statistiky. Sice ne mým vlastním vztahem, big_smile ale příběhem kvůli kterému jsem se ocitla tady na babinetu , když jsem hledala psychologickou pomoc pro svou kamarádku.
Jednoznačně spadá do kategorie A. Manžel ihned po oznámení odešel a nedal manželce ani nejmenší šanci něco řešit.(manželství trvalo 18 let)

Upravil(a) Somaia (24. 3. 2008 8:14)

#9 24. 3. 2008 8:19

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Ajoj všem, u nás D). A protože "tam" byl před necelými třemi týdny, tak jsem mu řekla, že o něj nestojím / hodně ostře, hodně razantně/. Řekla jsem, že taky chci někoho, že sama nebudu. Nikam s ním nechodím, nespíme spolu a on se drží doma, k ní nejezdí.
Nechápu a už ani chápat nechci. Nechci už nad tím přemýšlet, protože k pochopení to není.

Není tady

#10 24. 3. 2008 8:39

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Taky přispěji do statistiky. Sice ne mým vlastním vztahem, big_smile ale příběhem kvůli kterému jsem se ocitla tady na babinetu , když jsem hledala psychologickou pomoc pro svou kamarádku.
Jednoznačně spadá do kategorie A. Manžel ihned po oznámení odešel a nedal manželce ani nejmenší šanci něco řešit.(manželství trvalo 18 let)

To je jako náhlá smrt. Člověk je v šoku, a snaží se to "pochopit", co se stalo.

Jak se má teď ta Tvá kamarádka? Je sama?

Není tady

#11 24. 3. 2008 8:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímavé téma....
Nikde jsem se tam nenašel, proto přidám variantu:
F) Manžel se zamiloval jinde, ale když došlo na lámání chleba, rozhodl se zůstat u rodiny.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#12 24. 3. 2008 8:50

Somaia
Host

Damila napsal(a):

Somaia napsal(a):

To je jako náhlá smrt. Člověk je v šoku, a snaží se to "pochopit", co se stalo.

Jak se má teď ta Tvá kamarádka? Je sama?

Ano, přesně jako blesk z čistého nebe , tak to proběhlo. V podstatě v tu chvíli, kdy to jedno krásné červnové  sobotní dopoledne před obědem  doma oznámil, tak za hodinu na to byl  zbalený  a pryč..... definitivně.
Ještě se s tím vnitřně nevypořádala,(v červnu to budou 3 roky), protože to, co se dělo poté , jako finační vyrovnání a problémy s dospívající dcerou  , nebylo zrovna férové a způsobilo další velké škody a ztráty.  Následky to má dodnes. Jinak žije s novým přítelem, v rámci možností spokojeně.

#13 24. 3. 2008 8:53

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Já se nějak nemůžu napasovat do žádné varianty. BM začal psát SMS - ne tajně, ale klidně přede mnou, začal přijíždět domů až v noci, ale tvrdil, že nikoho nemá. Za 3 týdny podal žádost o rozvod s tím, že já jsem taková a maková, že je to moje vina, žádnou jinou prý nemá. Chce si užívat, UŽ MU BUDE 36 LET a nic si neužil. Syn už ho prý tolik nepotřebuje (tehdy mu bylo necelých 13)... Odstěhoval se. Pak si užíval s přítelkyní, nadělal nějaké ty dluhy, pak motorka...... A teď by se rád vrátil. Užívat si už nechce, nebaví ho to, je sám. S přítelkyní není, prý proto, že jí vadilo, když jel za synem (podotýkám, že když s ní byl, vzal syna tak 1x na jednodenní výlet za půl roku, párkrát ho navštívil u nás doma tak na 5-10 minut a já se mu vyhýbala jako čert kříži)... BM nᚠrozvod teď hodnotí tak, že potřeboval dospět, váží si mě proto, co jsem pro něj všechno dělala, chce aby měl syn úplnou rodinu  blablabla... a se nebojím, že svoje dluhy si zaplatí, synovi vrátí, co mu dluží.... blablabla...
Tak nevím. Rozvedl se se mnou kvůli jiné ženské nebo proto, že si chtěl užívat a já ho držela při zemi...
Že by tedy varianta F? Nebo G?

Upravil(a) AlixaZS (24. 3. 2008 8:54)

Není tady

#14 24. 3. 2008 8:55

Rena
♥♥♥♥♥♥-

G) Odešla manželka s dětmi a manžel má mimomanželský vztah,který dlouho popíral a každý z manželů bydlí v jiném bytě.Manželství trvá a plní funkci pouze ekonomickou,protože každý z manželů si žije po svém.

Upravil(a) Rena (24. 3. 2008 8:55)

Není tady

#15 24. 3. 2008 10:38

Hana1
♥♥♥----

prožila jsem variantu A s tím, že manžel odešel bez vysvětlení, po několika dnech mi řekl, že jsem hrozná, dcery 11 a 14 dospělé a mám si žít svůj valstní život. Den před odchodem říkal, že mě miluju a spal se mnou. Byl to šok, ale neměla jsem šanci. A dnes- dcery otce zavrhly, studují, nestojí o kontakt s ním, on žije s bývalou milenkou tedy partnerkou, stará se o její dceru a já se snažím najít vlastní štěstí. Jeho štěstí mě stálo hodně bolesti a zklamání. Zatím se mi  moc nedaří najít partnera, manžela jsme hodě milovala a co je horší nedokážu tak nějak věřit můžům a opět se zamilovat. Snažím se ,snad časem ....

Není tady

#16 24. 3. 2008 11:16

Lálina
♥♥-----

U nás jednoznačně varianta D, po půl roce bych asi chtěla, aby se to zvrtlo ve variantu A, protože variantu E nedokážu provést.

Není tady

#17 24. 3. 2008 11:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ještě tam chybí varianty, kdy je to manželka, kdo najde tu pravou lásku nebeskou a spálí mosty a nebo kdy najde lepšího a schopnějšího sponzora.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#18 24. 3. 2008 11:44

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Mě by zajímalo,zda existuje varianta-Rozvedli se,rozešli se,ale zůstali přáteli a společně vychovávají své děti a v rámci možností si pomáhají.

Není tady

#19 24. 3. 2008 11:52

Somaia
Host

Rena napsal(a):

Mě by zajímalo,zda existuje varianta-Rozvedli se,rozešli se,ale zůstali přáteli a společně vychovávají své děti a v rámci možností si pomáhají.

No jistěže... už jsem to tady psala, takhle se k sobě chvají moji rodiče a troufám si říct, že obdobně na tom bude i Petra72

#20 24. 3. 2008 11:54

Hana1
♥♥♥----

Tu variantu Reno, o které píšeš, vidím ve svém okolí u jednoho kamaráda. Rozvedli se, pomáhají si a jsou přátelé. Pravdou je, že se rozváděli po vzájemné dohodě, kdy vzájemně došli k tomu, že žijí jen vedle sebe a por všechny to bude nejlepší....sám kamarád, řekl že už nešlo o lásku,ale o úctu, ohled a svým způsobem dík za prožitá pěkná léta. Mají střídavou péči a navenek jsou všichni tři v pohodě.

Není tady

#21 24. 3. 2008 11:56

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

H) Oba měli ve stejnou dobu milence(ku), pak následovala přebíhačka, v průběhu ní proběhl rozvod, pak po půl roce rozchod a když se oba uklidnili ........ návrat. lol Více než dvouletá vyčerpávající anabáze.

Není tady

#22 24. 3. 2008 11:59

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Já bych se k té variantě hrozně ráda dopracovala,ale manžel se občas chová,jako ublížené dítě a teď třeba bojkotuje alimenty a nenamáhá se ozvat,kdy mi vrátí prcka.Měl ho vrátit včera,ale ani nenapsal.Už to neřeším a neplaším,ale ráda bych si zachovala nějakou úctu k chlapovi,kterého jsem milovala a snad ještě miluji.

Není tady

#23 24. 3. 2008 12:01

Alosek
Host

Rena napsal(a):

Nejenom Petra72, ale i já... akorát bez rozvodu, my jsme se nevzali.
Předtím ovšem mix - jedna utajená nevěra, další veřejná. "Byl mnou odejit z domu" lol a našla se třetí, se kterou teď žije.
A teď jsem moc ráda, že spolu v pohodě vycházíme, mluvíme, diskutujeme, dokážeme se dohodnout, syn je taky v pohodě. Je to obrovská úleva po tom všem, čím jsem si procházela.

Akorát pán pořád řeší, co vlastně chce, a s kým chce být, jak je to hrozně těžké, se rozhodnout. Já neřeším nic, žiju.

#24 24. 3. 2008 14:14

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem do úvodního příspěvku doplnila statistiku a těším se na další příspěvky - opět doplním.
Pokud chcete u sebe upřesnit nějaký údaj - dobré je vidět dobu trvání manželství a jak dlouho se problém řešil - tak napište, také doplním.

Není tady

#25 24. 3. 2008 14:55

Alosek
Host

Dobrý, Salen,
akorát bych doplnila, že nebyl odejit po veřejné nevěře, ale po tom, jak se přitom choval... ponižování, urážky, pomluvy, nespolehlivost, kašlání na syna, nedodržování dohod, vyhrožování, atd. Pro mě nevěra jako taková důvodem k odchodu-vyhazovu není. Ale ono asi všechno souvisí v tomhle případě se vším...

10 let chození, 7 let soužití, pak odchod bývalého, při odchodu sedmiletý syn, rok trvalo, než jsme spolu začali normálně mluvit, po dvou letech od odchodu je to čím dál, tím lepší...

Upravil(a) Alosek (24. 3. 2008 14:57)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí