21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak se tím u netrap, Macex, nech toho pána a si píe co chce, ty ses rozhodla, e to prostě číst nebude a u vůbec nepřichází do úvahy, abys za to vyhodila jedinou kačku. Tečka. I kdy důvody, které jsi uvedla se nezakládají na skutečnostech , jsou to větinou jen tvé domněnky a dedukce , přesto má na ně plné právo. Já jsem zase učinila rozhodnutí, e předkládat v instantní podobě něco, co jsem zkoumala celé roky nelze, protoe je to zhola nemoné a vedlo by to jen k dalím nedorozumněním. Taky mám na to právo. A myslím, e stejného práva vyuila i Pandora.
Já reagovala na toto vlákno a na styl poukazování na pravost a naprostou pravdivost něčeho někde, kdes na nějakých stránkách, co normální smrtelník nemůe pro zajímavost okem zahlédnout...
Promiň, e si trochu rejpnu, nedalo mi to, je to příli okaté:
co to je ten normální smrtelník???
....asi někdo kdo vydá 1000 Kč měsíčně za cigarety, ale kroutí se mu palce u nohou, kdy má poslat 78,00 Kč na duchovní osvětu, aby si něco přečetl... asi tak by to taky mohlo být...
Upravil(a) Somaia (15. 5. 2008 14:08)
Výborně a je to vyřízené....
PS: ač se mi jednalo opravdu jen o prákování a tu funkčnost toho CB a důvodu, proč by ji měl někdo pouívat.... jsem ráda, e si tomu studování tohoto konkrétního problému věnovala několik let, jak sama píe a e si dola k nějakému zjitění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....
Viz tvoje řádky: Já jsem zase učinila rozhodnutí, e předkládat v instantní podobě něco, co jsem zkoumala celé roky nelze, protoe je to zhola nemoné a vedlo by to jen k dalím nedorozumněním.
Není tady
Somaio, ale co má duchovní osvěta společného s těma stránkama, kde je sice i něco léčitelství apod...,ale jsou tam hlavně věci naprosto duchovna prosté?
Tyto věci o prákoví lidí a sledování černými vrtulníky a jiné záleitosti, to přece nemá s duchovnem ani ň společného.... Sestrojování CB-čka a jiné dalí věci....
Ano koupit si kvalitní knihu nebo pravidelně vydáváný časopis zaměřený na duchovno, to je v pořádku....
Ale platit někomu poplatek za to, abych si přečetla, e Gottova dcera musí být poprákovaná, kdy má horečku?
Ale promiň, u jsi to uzavřela, e ty to číst bude, já ne a tím to haslo... kadého věc.... v pořádku....
Není tady
....aby nedolo k omylu, já jsem nikde nenapsala, e se jedná pouze o "prákování" a to co nazývá CB
a toto jsem taky nenapsala : e si dola k nějakému zjitění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....
.... jsem na cestě
O co jde Macex? Proč se rozčiluje? Vdy o nic zásadního nejde.... Nebo ,ano?
Upravil(a) Somaia (15. 5. 2008 14:23)
Somaia napsal(a):
....asi někdo kdo vydá 1000 Kč měsíčně za cigarety, ale kroutí se mu palce u nohou, kdy má poslat 78,00 Kč na duchovní osvětu, aby si něco přečetl... asi tak by to taky mohlo být...
Čoveče Macindo, tys musela mít v těch Ratajích těkej absák, kdy si za celej víkend nevytáhla ani jedno váro a přitom se schopná vyhodit za cigára měsíčně celej talíř ...
Ovem to jednoznačně vysvětluje, proč ti nezbývá 78,- Kč na duchovní osvětu
Upravil(a) Mía Kulička (15. 5. 2008 14:26)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ne vem, ale vemu. Raději budu mít vysmátej ivot ne zatrpklej, no ni?
Jo tohle je myslim docela zásadní věc celýho tohohle vlákna a podobnejch blábolů. On si člověk opravdu můe vybrat zda ten svůj přidělenej časovej úsek na tomhle světě opravdu proije a nebo se bude kadý ráno probouzet s hrůzou co na něj zase "globální vláda" připravila a zda ho bude prákovat berýliem a nebo pouze sledovat kamerama na křiovatkách.
Ono je docela zajímavý sledovat co nastane ve chvílce kdy si z těhle povídaček uděláte pr...legraci. Okamitě přijde někdo (stále ti stejní) se zdvieným prstem a poukazem na to jak jááá mohu vědět e to není pravda. Ano nevím jestli je to pravda ale to nevědí ani oni. Pouze jsou ochotni uvěřit těmto povídačkám pana Maka a spol. a nechat si jimi otrávit svůj vlastní ivot.
Dalí věc je ta e snáze tomu uvěří právě lidé vlastním ivotem zklamaní po proitých nějakých traumatech, rozvodech, nevěrách a podobnejch nepříjemnostech. Ono se tím sledováním oblohy a laděním CBček dá celkem snadno zapomenout třeba na to e je člověk sám, e ho opustil partner či ho vyrazili z práce. Takovým lidem je opravdu velice snadné předloit toho nepřítele který můe za jejich ivotní smůlu a podat mu rádoby pomocnou ruku v cestě za SVĚTLEM.
Pandorraa napsal(a):
Horí je to ale ustát, kdy vyjadřuje své přesvědčení a kolem sebe má pořád lidi, kteří vyjadřují zase to svoje, které vůbec nemusí být identické, přesto k tobě stále přicházejí
(asi tak, jako ty pořád na osud ap. - nedá ti to spát, nezapírej)
Pandorro já myslim e u jsem víckrát napsal e mě do určité míry zajímají vechny "úchylky" který lze na internetu najít. Take jsem občasným návtěvníkem nejenom Osud.cz ale i vesmirnilide.cz, imanuel.eu , ksm.cz, odpor.org a jánevímjakých jetě v jistém smyslu sobě podobných stránek. Ono je opravdu hodně zajímavý jak jsou si v některých věcech vééélmi podobné a jejich vyznavači stejní.
Tady se řeí CBčko a proto to moná vypadá e jsem od rána na Osudu abych zjistil co nového nám pan Maek předloí.......
Jo je pravda e prákování oblohy a CBčko mě docela zaujalo, povauju to za docela povedenej majstrtyk kterýmu ovečky velice snadno uvěří. Odmalička jsme přece pozorovali "malující" letadla po obloze, tak proč teď neuvěřit vysvětlení e nás tím vlastně kdosi chce zlikvidovat nebo přeprogramovat mozek. Navíc u tankování letadel nás větina neasistuje, take nemáme monost potkat onoho tajemného pána sypajícího do nádrí berýlium........ hu...... úplně sem sám sebe vyplail...... jdu si zkontrolovat slipky.
P.S. Velmi oceňuji e tohle vlákno zatím uniklo pozornosti největího babinetího mudrlanta za kterým se eny ohlíejí......... docela se obávám toho e by nám sem napsal něco ve smyslu e ON se s ním minimálně znal či dokonce byl tím tajemným pánem sypajícím berýlium ale e teď u hodlá rozdávat jen radost a lásku po světě.
Není tady
Somaia napsal(a):
....aby nedolo k omylu, já jsem nikde nenapsala, e se jedná pouze o "prákování" a to co nazývá CB
![]()
![]()
![]()
a toto jsem taky nenapsala : e si dola k nějakému zjitění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....
.... jsem na cestě
O co jde Macex? Proč se rozčiluje? Vdy o nic zásadního nejde.... Nebo ,ano?
Já se nerozčiluju já se jen snaím Ti naznačit, e schovává za duchovno jakési technické záleitosti, které s duchovnem nijak nesouvisí...
Já poloila ca. 5 dotazů ryze technických a praktických a ty si mi odpověděla, e instantní odpovědi nedává... léta studia atd... atd....... Proto má reakce, e Ti gratuluji ke studiu této problematiky....
Není tady
Ale promiň, u jsi to uzavřela, e ty to číst bude, já ne a tím to haslo... kadého věc.... v pořádku.... ano to si taky myslím, kadého individuální věc je, co povauje za dobrou knihu, kvalitní časopis nebo internetový server, za co peníze vydá nebo ne.
Dobrou knihu taky nepozná podle toho, e si přečte výcuc z čtenářského deníku nějakého vánivého čtenáře. Není nad to, kdy se člověk rozhodne si jí přečíst osobně, i kdy to třeba nakonec vzdá a zjistí , e to za nic nestojí....
Macex napsal(a):
Já se nerozčiluju já se jen snaím Ti naznačit, e schovává za duchovno jakési technické záleitosti, které s duchovnem nijak nesouvisí...
Ano, za takzvané duchovno se dá schovat véélká spousta věcí......... podobně jako třeba za spravedlivou beztřídní společnost či čistou rasu.
Není tady
Nic neschovávám,naopak si myslím ,e vechno souvisí se vím a lidský vývoj se bez duchovních mylenek neobejde a naopak...
Upravil(a) Somaia (15. 5. 2008 14:35)
Mikuli a proč myslí, e jsem měla pořád dlouhý rukáv a ani očkem jste nespatřily kůi moji přehladkou?
Vude, ale doslova vude jsem měla nalepené kuřácké náplasti, abych ten víkend s váma nějak přeila....
A jestli mne bude jetě Somaia zlobit a tengrovat, tak vezmu do Jedlí na podpal dva tři balíky Spiritů, které jsem si v 80. letech kupovala....
Upravil(a) Macex (15. 5. 2008 14:42)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
Čoveče Macindo, tys musela mít v těch Ratajích těkej absák, kdy si za celej víkend nevytáhla ani jedno váro a přitom se schopná vyhodit za cigára měsíčně celej talíř ...
Ovem to jednoznačně vysvětluje, proč ti nezbývá 78,- Kč na duchovní osvětu
Kulí, myslím, e ti unikla podstata ... to byl můj pokus o přiblinou definici "obyčejnýho smrtelníka" určitě jsem neměla na mysli nikoho konkrétního.
Macex napsal(a):
Mikuli a proč myslí, e jsem měla pořád dlouhý rukáv a ani očkem jste nespatřily kůi moji přehladkou?
Vude, ale doslova vude jsem měla nalepené kuřácké náplasti, abych ten víkend s váma nějak přeila....
A jestli mne bude jetě Somaia zlobit a tengrovat, tak vezmu do Jedlí na podpal dva tři balíky Spiritů, které jsem si v 80. letech kupovala....
Jsem si to hned myslela, ale na marjánu ti nikotinový náplasti moc nepomůou
Není tady
Somaia napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Somaia napsal(a):
Ovem to jednoznačně vysvětluje, proč ti nezbývá 78,- Kč na duchovní osvětuKulí, myslím, e ti unikla podstata ... to byl můj pokus o přiblinou definici "obyčejnýho smrtelníka" určitě jsem neměla na mysli nikoho konkrétního.
Klídek, o nic nejde.
Jinak já se za normálního smrtelníka nepovauju, bo su občas těce ulítlá, ale 78 kaček za přístup na ty stránky nedám u z principu. Připadá mi to jako levný marketingový tah - vystrait lidi a pak se pakovat na jejich obavách. Ale nemíním se o tom hádat. Je to můj názor, tvůj je jiný. Respektuju to.
Není tady
"PAKOVAT" ... to slovo mě fakt rozesmálo..., pod vlivem znalostí pravého stavu věcí..... no nic... paká jedna zatracená, vleze to do nóbl hotelu a nemá na zaplacení.... pac a pusu...
Upravil(a) Somaia (15. 5. 2008 14:58)
Ono to Somaio a tak legrační není.... Články, které za nic nestojí, ale musí tam být, aby jako bylo vidět, e nééé vechno je za peníze.... ty jsou zcela zdarma... Ale něco, co trochu zavání skandálem a chtivým zájmem lidí, e si to budou chtít přečíst, ty jsou jasně označeny pouze pro členy.... Opět mluvím pouze o technické sekci, nikoliv o částech, které se týkají duchovna, ty neřeím....
A pakovat se neznamená, e si někdo cpe miliony do kapsy.... Někdy jde jen o haléřový princip....
Není tady
Somaia napsal(a):
"PAKOVAT" ... to slovo mě fakt rozesmálo..., pod vlivem znalostí pravého stavu věcí..... no nic... paká jedna zatracená, vleze to do nóbl hotelu a nemá na zaplacení.... pac a pusu...
Ano - pakovat. Vyuívat strachu a neznalosti lidí k vydělávání peněz. Chápu, e se ten pán nějak ivit musí a neberu mu to. Ale stejně jako odmítám kupovat třeba Blesk, nekoupím si ani přístup k jeho článkům. To je ve.
Není tady
Rozdíl je v tom, e já plně chápu a s jistotou vím , e ten pán by se několikanásobně lépe uivil jinak a jinde, take jsme opět u tisíckrát omletého poadavku, aby někteří vyvolení k tomu určení, chtějí-li vytvářet nějaké hodnoty( v to počítám i mylenkové ) spali pod mostem a ili ze vzduchu. Já jen předkládám jiný úhel pohledu, k zamylení, nic víc...
Macex napsal(a):
To mi příjde trochu smutné chtít ířit svoji osvětu do světa, ale pouze za peníz.... Bez penízu si třeba chcípni....
....
Hele, neplete ty si náhodou soukromou iniciativu, navíc podle vás zcela pomýlenou, se servisem, který by ti měl za tvé daně poskytovat stát???
Ten by tě přece ve svých mediích měl zcela PRAVDIVĚ a NEZAUJATĚ informovat o dění kolem tebe. Bez toho, aby ti ve okomentoval - tedy jako nesvéprávnému telátku PŘEDVEJKAL.
Take pláče na patném hrobě. Jestlie se Jirka rozhodl informace zpoplatnit - za časopis na stánku taky zaplatí, pochybuji, e ti ho se slovy: Pani tady máte a počtěte si ZADARMO, máte přece právo na informace! nějakej trafikant vnutí.
Jediné, nač já se Jirky zeptala bylo, zda má skutečně za potřebí toto své rozhodnutí stále vysvětlovat a obhjajovat. Doufám, e u nemá.
Není tady
Macex napsal(a):
Pandorroo, napsala si, e ho velice dobře zná a tím pádem jsem čekala, e zná i tuto záleitost, která se tady řeila a pár větama mi objasní, jak to ten Tvůj známej myslí....
Čekat můe, co chce, v tom ti bránit nemohu.
Já zase nemám potřebu cokoliv PÁR VĚTAMA objasňovat.
Informací, dokonce i NEPLACENÝCH ten, kdo se skutečně chce něco dozvědět, na netu najde víc ne dost.
Není tady
Somaia napsal(a):
Já jsem zase učinila rozhodnutí, e předkládat v instantní podobě něco, co jsem zkoumala celé roky nelze, protoe je to zhola nemoné a vedlo by to jen k dalím nedorozumněním. Taky mám na to právo. A myslím, e stejného práva vyuila i Pandora.
Tak jest náčelníků
Není tady
Maci, tady jsem nala nějaké informace ... a má to zadarmo
http://www.mysterydogs.cz/index.php/Zah … rails.html
Není tady
Macex napsal(a):
Výborně a je to vyřízené....
PS: ač se mi jednalo opravdu jen o prákování a tu funkčnost toho CB a důvodu, proč by ji měl někdo pouívat.... jsem ráda, e si tomu studování tohoto konkrétního problémuvěnovala několik let, jak sama píe a e si dola k nějakému zjitění, které tě obohatilo či uspokojilo atd....
Viz tvoje řádky: Já jsem zase učinila rozhodnutí, e předkládat v instantní podobě něco, co jsem zkoumala celé roky nelze, protoe je to zhola nemoné a vedlo by to jen k dalím nedorozumněním.
Sakra Som, je to tady - kdy u si člověk myslí, e má napracováno, dostane d za ucho, take to prostě neubrzdím:
Macex, se fakt tak natvrdlá???
Nechápe, e tu nejde o nějaké prákování, ale o celý komplex informací, postojů a pohledů, informací, které odrtreny jedna od druhé, tvoří onu INSTANTNÍ PODOBU, která není k ničemu a o které píe Som???
Myslí si, e kdy ti někdo vysvětlí, jak funguje telefon, pochopí zároveň princip operace menisku????
Upravil(a) Pandorraa (15. 5. 2008 16:10)
Není tady
ty se umí tak krásně nadzvednout ze idle a odbrzdit...
proč já jsem furt tak zabrděná???