6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, mám prosbu. Nemáte, prosím někdo tuení jak dostat moc octovou chu z omáčky? Mamka poprvé zkouela svíčkovou z kance a naloila to podle receptu a má to samej ocet i kdy to hodně zředila :-(( Budu ráda za kadej tip...díky
Upravil(a) Ambra (22. 3. 2008 19:02)
no já bych zkusila více lehačky,cukru ..a nebo jetě udělat zeleninu novou ,rozmixovat a přidat,,
Není tady
Kdy se dělá zálivka na salát a dá se do ní moc octa, tak se přidá sůl a cukr, ve správné kombinaci (ochutnávat a přidávat) lze dosáhnout toho, e chu octa se zmírní
Není tady
To je zajímavé, taky jsem se zamyslela jak bych to řeila a nic mě nenapadlo. Take dobré rady
Není tady
Netrvala bych prostě na svíčkové.
Vzhledem k tomu, e neumím vařit, ale kupodivu to prý velmi chutná, nechala bych omáčku omáčkou, dochutila bych a k příjemnému pocitu, zrobila vizuálně interesantní oblohu a podávala. Nazvala bych jídlo exoticky, něco jako "Čínský kanec v jablečném sadu" a podávala bych s nadějně tajemným úsměvem japonské císařovny na rtech.
Zatim na tu fintu nikdo nepřiel a funguje skvěle.
Upravil(a) gymnasión (14. 5. 2014 9:47)
Není tady