4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Dobrý den, mám prosbu. Nemáte, prosím někdo tušení jak dostat moc octovou chuť z omáčky? Mamka poprvé zkoušela svíčkovou z kance a naložila to podle receptu a má to samej ocet i když to hodně zředila :-(( Budu ráda za každej tip...díky
Upravil(a) Ambra (22. 3. 2008 19:02)
no já bych zkusila více šlehačky,cukru ..a nebo ještě udělat zeleninu novou ,rozmixovat a přidat,,
Není tady
Když se dělá zálivka na salát a dá se do ní moc octa, tak se přidá sůl a cukr, ve správné kombinaci (ochutnávat a přidávat) lze dosáhnout toho, že chuť octa se zmírní
Není tady
To je zajímavé, taky jsem se zamyslela jak bych to řešila a nic mě nenapadlo. Takže dobré rady
Není tady
Netrvala bych prostě na svíčkové.
Vzhledem k tomu, že neumím vařit, ale kupodivu to prý velmi chutná, nechala bych omáčku omáčkou, dochutila bych až k příjemnému pocitu, zrobila vizuálně interesantní oblohu a podávala. Nazvala bych jídlo exoticky, něco jako "Čínský kanec v jablečném sadu" a podávala bych s nadějně tajemným úsměvem japonské císařovny na rtech.
Zatim na tu fintu nikdo nepřišel a funguje skvěle.
Upravil(a) gymnasión (14. 5. 2014 9:47)
Není tady