|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, jsem rok a půl po porodu a už cca od prosince malého nekojím!!
HA také neberu, plánujeme další děťátko.
Trápí mě ale neustále slabší MS než na jakou jsem byla zvyklá před otěhotněním.
Nevím, zda je normální, když je po porodu MS slabší nebo ne????
Třetí den MS už jen prostě víceméně špiním (stačí mi 1-max.2 vložky na den).
celková délka MS je cca 5-6dní.
Před otěhotněním byla MS plných 7dní a to první tři dny velmi silná.
prosím vás, nevíte čím by to mohlo být způsobeno, že mám takhle slabší MS, když jsem nikdy v životě HA neužívala? Nebo je to po porodu normální?
Děkuji za reakci.
Není tady
Pavlen, důležité je, že aspoň ty 2 dny jsou krvácení - pokud by to bylo jen špinění bez krve, už by to asi chtělo zajít k Dr, ale pokud tam ty 2 dny krvácení jsou, je to v pohodě 
Není tady
Díky za odpověď!!!
Ano dva dny to je určitě, ale potom je to spíše už špinění.
ještě jsem se chtěla zeptat, (ale dost jsi mě uklidnila),zda pomůže kontryhelový čaj?
Není tady
Pavlen, může pomoct, ale nemusí
ale rozhodně bylinkami neuškodíš
ještě tu holky zkouší různé kapky - Gynex apod (objednávají to z netu) - jsou taky na podporu otěhotnění z bylinek
rozhodně ale kontryhelem nic nepokazíš 
Není tady
s kontryhelem opatrne... ja si udelala konvici a blindila jsem a litala na wc pul dne 
Není tady
Leni, toho taky nemáš vypít konvici
stačí šálek denně
ale je pravda, že někomu nechutná 
Není tady
no prave leni... salek... a me prave chutnal hodne... tak jsem si udelala k snidani konvici... no jelito 
Není tady
Ahojki,ja teda este nerodila,ale mela sem problemy s cykly,ted uz je to dobry-snad.
A moje MS trva 2 dny-silne krvaceni,3 den spineni a 4 den mikro spino a uz je aji sex:-))Tak ja doufam ze to takhle muze byt.
Není tady

ahoj pavlen, jestli tě to uklidní, tak já taky měla po porodu mnohem slabší menstruaci. Po porodu se tělo často chová jinak, než když žena dosud nerodila. Mě vždycky při MS trápily silný bolesti břicha a po porodu se to taky mnohem zlepšilo
Není tady
Ahoj Pavlen.
Já jsem 8 let po porodu a celou dobu mám 2 dny krvácení a pak 3 dny špíňo. Když sem to říkala dr. tak prý je to v poho.
Není tady
Ahoj Pavlo, já mám takovouhle menzes normálně. Dokonce myslim, že velmi silná by spíš neměla být. Tohle určitě nebude problém 
Není tady