18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přesně. A současným trendem je prý návrat k nim, jakoto k přírodnímu materiálu.
Není tady
Judyna napsal(a):
Přesně. A současným trendem je prý návrat k nim, jakoto k přírodnímu materiálu.
Tohle tedy patří spí do asociací, ale pro zpestření musím dodat vzpomínku:
Kdy jsme se s mou sestrou (někdy v pubertě) pokouely napěchovat deku peřím (maminka ji proívala do čtverců), pomáhaly jsme si násadou od smetáku s takovou silou, e se nám podařilo prorazit venkovní stěnu naeho cihlového domu a rázem jsme v bytě měli dalí větrací okýnko úhledného kruhového tvaru, natěstí jen malé.
Není tady
Nechala jsem nám udělat nové péřové peřiny - nejsou vůbec těké a ani mohutné,dnes se u takové nedělají.Jsou z toho nejkvalitnějího tzv.kvapového peří-lehounké,v zimě hřejí a vl étě pod nima taky spím,v pohodě se to dá. Jedna peřina stálatuím kolem 3600,-,ale opravdu velká spokjenost,investice to byla dobrá.
A poltáře máme ty s tou pamětovou pěnou-dostali jsme je jako dárek k novým kontinentálním postelím a jsou moc prima,jiné u nikdy nechci.
Není tady
Kvapové je prachové? Jestli ano, tak to je opravdu luxus. Babička chovala husy drala peří a matně si pamatuju, jak vzácné peří to je, jeliko je to jen z určité části těla.
To je fakt dobrá investice.
Není tady
Judyna napsal(a):
Kvapové je prachové? Jestli ano, tak to je opravdu luxus. Babička chovala husy drala peří a matně si pamatuju, jak vzácné peří to je, jeliko je to jen z určité části těla.
,jj, to je spaní
Není tady
já mám tuhle loní soupravu http://www.prospanek.cz/klinmam-clinic- … ne-hrejive a spím v ní celoročně a nikdy mi nebývá ani zima ani horko.a kdy jsou v létě jó tropy tak spím prostě jenom pod prostěradlem,ale jinak mi tahle přikrývka uplně vyhovuje.
Není tady
Judyna napsal(a):
Kvapové peří je prý to nejlepí a nejkvalitnějí,takové to bez těch tvrdých částí,bez toho tvrdého prostředku.
Není tady
Mě vyhovuje přikrývka s prachovým peřím, jsem poměrně zimomřivá take kdy nejsou velký horka tak pod ní spím pořád natěstí nejsem alergik take můu mít péřovou je to taková klasika ale uvauju e bych koupila nějakou slabou letní na teplý dny, to je nejlepí nějaký to dutý vlákno?
Není tady
Já mám přikrývku Tempur a je skvělá, krásně měkká a hřejivá.Pokud nejste alergici určitě bych la do takové.
Upravil(a) Moderátorka (14. 1. 2015 7:55)
Není tady
ja nemam prikryvku primo pro alergiky ale je z nejaky tech dutych vlakem nebo z ceho a nejak ze by se v ni nemeli usazovat roztoci coz je pro alergiky hodne zasadni,nikdy jsem nemela silnou alergii ale poslední rok se mi to zhorsilo a musim rict ze citim velky rozdil mezi tim kdyz spim doma v tehle perine nebo na private kde mam obycejnou,tam skoro neusnu kvuli ucpanemu nosu a doma to mam vzdy mnohem lepsi
Není tady
já sháním takovou přikrývky která by se dala pouívat celoročně abych nemusela kupovat dvě protoe to mi přijde zbytečný.je toho teď tolik e nedokáu poznat kde mají ty přikrývky opravdu kvalitní
Není tady
koukni na tu o který jsem tu psala já,já pod ním spím celoročně a jsem spokojená,jak jsem psala je jasný e kdy jsou v létě třicýtky tak spím jenom pod prostěradlem ale to asi kadý,ale jinak super,přikrývka je lehká a hřejivá a náplň se nekupí na jednom místě
Není tady
a nesplácává se náplň u té přikrývky?já z toho u mám strach protoe jsem měla dobu přikrývku kde se ta náplň slepila a měla jsem jí jenom v jedné půlce a u se to nedalo vrátit mohla jsem ji naklepávat jak jsem chtěla
Není tady
nene vůbec právěe je pořád jako nová,měla jsem právě dřív takový poltář co se slehl a u se s ním nedalo nic dělat take vím jak je to protivný,proto si tolik chválím tuhle soupravu protoe mi vyhovuje ve vech směrech a pořád je nadýchaná jako kdy byla nová
Není tady
byla jsem si teda v tom prospánku vybrat tu přikrývku a vybrala jsem si k ní rovnou i poltář protoe měli zrovna nějakou akci a kdy u jsem si la pro přikrývku tak proč nemít rovnou sadu a jsem moc spokojená spí se mi jako v obláčcích,nabídli mi i vůni na poltář,dřív jsem o tom neslyela ale jak jsem jí zkusila u bez ní ani spát nechodím,je to tak uklidňující,divím se e jsem na to nepřila dřív,je to tak příjemná vůně e u si ji stříkám i na oblečení...
Není tady
Já mám poltáře péřový, deky z dutého vlákna (poltáře z dutého vlákna se mi po vyprání tak nějak zamodrchaly). Ale pro nemocné mám pořád v peřiňáku duchnu a proívanou deku z peří.
Není tady
já jsem teď nadená z anatomickýho poltáře..docela dlouho jsem se k tomu odhodlávala ale teď nechápu jak jsem mohla někdy spát na normálním
Není tady
Vechno v mé postely je z dutého vlákla, jsme velký alergik na peří. Je to smůla, pokadé, kdy rezervuju nějaký hotel, musím to hodně zdůraznit, abych se při spaní neudusila anatomicky poltář jsem také zkouela, ale mám ráda klasiku
Není tady
V létě spím nejradi pod dutým vláknem, v zimě mám zase radi peří ani nevím jestli víc hřeje ale asi pro ten pocit nebo co prostě to tak mám u několik let
Není tady
Přes 4 roky mám poltář s paměovou pěnou z JYSKU. Je pořád jako nový. Výborně se na něm spí. Jsem maximálně spokojená.
Není tady