Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 10. 2014 19:58

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Peřiny a polštáře - jaký máte doma materiál?

Přesně. A současným trendem je prý návrat k nim, jakožto k přírodnímu materiálu.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#52 25. 10. 2014 20:30

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Přesně. A současným trendem je prý návrat k nim, jakožto k přírodnímu materiálu.

Tohle tedy patří spíš do asociací, ale pro zpestření musím dodat vzpomínku:

Když jsme se s mou sestrou (někdy v pubertě) pokoušely napěchovat deku peřím (maminka ji prošívala do čtverců), pomáhaly jsme si násadou od smetáku s takovou silou, že se nám podařilo prorazit venkovní stěnu našeho cihlového domu a rázem jsme v bytě měli další větrací okýnko úhledného kruhového tvaru, naštěstí jen malé.

va  smile  lol

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#53 27. 10. 2014 0:03

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Nechala jsem nám udělat nové péřové peřiny - nejsou vůbec těžké a ani mohutné,dnes se už takové nedělají.Jsou z toho nejkvalitnějšího tzv.kvapového peří-lehounké,v zimě hřejí a vl étě pod nima taky spím,v pohodě se to dá. Jedna peřina stálatuším kolem 3600,-,ale opravdu velká spokjenost,investice to byla dobrá.

A polštáře máme ty s tou pamětovou pěnou-dostali jsme je jako dárek k novým kontinentálním postelím a jsou moc prima,jiné už nikdy nechci.

Není tady

#54 27. 10. 2014 10:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Kvapové je prachové? Jestli ano, tak to je opravdu luxus. Babička chovala husy  drala peří a matně si pamatuju, jak vzácné peří to je, jelikož je to jen z určité části těla.
To je fakt dobrá investice.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#55 27. 10. 2014 12:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Judyna napsal(a):

Kvapové je prachové? Jestli ano, tak to je opravdu luxus. Babička chovala husy  drala peří a matně si pamatuju, jak vzácné peří to je, jelikož je to jen z určité části těla.

stolt ,jj, to je spaní tummenupp

Není tady

#56 16. 12. 2014 23:50

8marketa8
♥------

já mám tuhle ložní soupravu http://www.prospanek.cz/klinmam-clinic- … ne-hrejive a spím v ní celoročně a nikdy mi nebývá ani zima ani horko.a když jsou v létě jó tropy tak spím prostě jenom pod prostěradlem,ale jinak mi tahle přikrývka uplně vyhovuje.

Není tady

#57 17. 12. 2014 9:38

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Kvapové peří je prý to nejlepší a nejkvalitnější,takové to bez těch tvrdých částí,bez toho tvrdého prostředku.

Není tady

#58 19. 12. 2014 20:37

domcuska
♥♥♥----

Mě vyhovuje přikrývka s prachovým peřím, jsem poměrně zimomřivá takže když nejsou velký horka tak pod ní spím pořád naštěstí nejsem alergik takže můžu mít péřovou je to taková klasika ale uvažuju že bych koupila nějakou slabou letní na teplý dny, to je nejlepší nějaký to dutý vlákno?

Není tady

#59 7. 1. 2015 15:57

alena.mraz
♥------

Já mám přikrývku Tempur  a je skvělá, krásně měkká a hřejivá.Pokud nejste alergici určitě bych šla do takové.

Upravil(a) Moderátorka (14. 1. 2015 7:55)

Není tady

#60 13. 1. 2015 21:59

Stranska
♥♥-----

ja nemam prikryvku primo pro alergiky ale je z nejaky tech dutych vlakem nebo z ceho a nejak ze by se v ni nemeli usazovat roztoci coz je pro alergiky hodne zasadni,nikdy jsem nemela silnou alergii ale poslední rok se mi to zhorsilo a musim rict ze citim velky rozdil mezi tim kdyz spim doma v tehle perine nebo na private kde mam obycejnou,tam skoro neusnu kvuli ucpanemu nosu a doma to mam vzdy mnohem lepsi

Není tady

#61 16. 2. 2015 18:25

MadlaB
♥------

já sháním takovou  přikrývky která by se dala používat celoročně abych nemusela kupovat dvě protože to mi přijde zbytečný.je toho teď tolik že nedokážu poznat kde mají ty přikrývky opravdu kvalitní…

Není tady

#62 17. 2. 2015 16:36

8marketa8
♥------

koukni na tu o který jsem tu psala já,já pod ním spím celoročně a jsem spokojená,jak jsem psala je jasný že když jsou v létě třicýtky tak spím jenom pod prostěradlem ale to asi každý,ale jinak super,přikrývka je lehká a hřejivá a náplň se nekupí na jednom místě

Není tady

#63 20. 2. 2015 21:56

MadlaB
♥------

a nesplácává se náplň u té přikrývky?já z toho už mám strach protože jsem měla dobu přikrývku kde se ta náplň slepila a měla jsem jí jenom v jedné půlce a už se to nedalo vrátit mohla jsem ji naklepávat jak jsem chtěla

Není tady

#64 21. 2. 2015 22:36

8marketa8
♥------

nene vůbec právěže je pořád jako nová,měla jsem právě dřív takový polštář co se slehl a už se s ním nedalo nic dělat takže vím jak je to protivný,proto si tolik chválím tuhle soupravu protože mi vyhovuje ve všech směrech a pořád je nadýchaná jako když byla nová

Není tady

#65 4. 3. 2015 20:37

MadlaB
♥------

byla jsem si teda v tom prospánku vybrat tu přikrývku a vybrala jsem si k ní rovnou i polštář protože měli zrovna nějakou akci a když už jsem si šla pro přikrývku tak proč nemít rovnou sadu a jsem moc spokojená spí se mi jako v obláčcích,nabídli mi i vůni na polštář,dřív jsem o tom neslyšela ale jak jsem jí zkusila už bez ní ani spát nechodím,je to tak uklidňující,divím se že jsem na to nepřišla dřív,je to tak příjemná vůně že už si ji stříkám i na oblečení...big_smile

Není tady

#66 18. 3. 2015 20:12

marvika
♥♥♥♥♥♥-

Já mám polštáře péřový, deky z dutého vlákna (polštáře z dutého vlákna se mi po vyprání tak nějak zašmodrchaly). Ale pro nemocné mám pořád v peřiňáku duchnu a prošívanou deku z peří.

Není tady

#67 20. 6. 2015 21:45

denissa
♥------

já jsem teď nadšená z anatomickýho polštáře..docela dlouho jsem se k tomu odhodlávala ale teď nechápu jak jsem mohla někdy spát na normálním big_smile

Není tady

#68 22. 6. 2015 14:46

sarajurka
♥------

Všechno v mé postely je z dutého vlákla, jsme velký alergik na peří. Je to smůla, pokaždé, když rezervuju nějaký hotel, musím to hodně zdůraznit, abych se při spaní neudusila big_smile anatomicky polštář jsem také zkoušela, ale mám ráda klasiku smile

Není tady

#69 28. 6. 2015 22:29

Ivanaa
♥♥-----

V létě spím nejradši pod dutým vláknem, v zimě mám zase radši peří…ani nevím jestli víc hřeje ale asi pro ten pocit nebo co prostě to tak mám už několik let

Není tady

#70 29. 6. 2015 8:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Přes 4 roky mám polštář s paměovou pěnou z JYSKU. Je pořád jako nový. Výborně se na něm spí. Jsem maximálně spokojená.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí