6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Romča napsal(a):
My máme celý rok péřové peřiny i poltáře.
Taky tak.
Není tady
A kdy jsou čistě povlečené a vyvětrané tak bájo.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
My máme celý rok péřové peřiny i poltáře.
Taky tak.
Není tady
Judita napsal(a):
Ten ná "líňák" stál patnáct stovek, v prodejně zdravého spaní. Byl něčím navoněný, ale to natěstí po týdnu vyprchalo Je o tázka, jak bude vypadat za rok či za dva, zatím nadení.
tak ja ho mam rok a je porad jako novy.
Jaké máte zkuenosti s lůkovinami z ovčí vlny? Slyela jsem, e je to nejzdravějí spaní, pro alergiky...
Není tady
Ito, zeptej se nicku Petr100, to je profík přes ovčí vlnu.
Není tady
Zkuenosti s ovčí vlnou mám rozporuplné. Spí se pod tím báječně, nejlépe nahý. Problém byl s čitěním. Má se to prát v prostředku s lanolinem, ale vhledem k váze takové namočené přikrývky jsem to nechala vyprat čistírně a oni mi je zničili. Byl to docela drahý pás.
Není tady
U kamarádky na návtěvě jsem spala ve značce JIVR. Rozepla jsem si povlak...abych viděla, v čem se tak báječně spalo...mají ve Zdravém spaní.
Není tady
na zimu máme klasiku, péřové a jsou krásně teploučké a na léto duté vlákno - doporučuju koupit poltář vyplněný kuličkami, válečky se slehnou
Není tady
Jé já vám tak závidím ty péřové poláře, ale musela jsem je zruit kvůli alergii:grater: Jinak jsme dávali peřiny čistit do firmy na čitění peří a v pohodě.
Jinak já mám polář s kuličkama, spoustu jsem ji musela odendat, aby se mi dobře spalo. Deky mám z dutého vlákna a jednou za čas vyperu a v pohodě.
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj,
chci koupit novou sadu peřin a poltářů. Docela nám vyhovují péřové proívané, ale máme i nějaké s dutým vláknem, no, jsou dost slabý. Chci standardní velikost, aby to lo dobře prát atd. Jaké máte zkuenosti?
Dík předem...
dobrý den
My sme koupili před dvěna roky 2ks poltář a 2ks peřřina z ovčího rouna a velice spokojen.zabalené a v pořádku. a při obědnávce sme se telefonicky domluvili na poltářích( pán tam dává vloku z kuliček,aby se neslehli). Nevěřil sem tomu ale po druhém roce bez měnění na léto -zima super. Jo stálo to 3000kč. Lada
Není tady
Veru tak my máme celá rodina peřiny a poltáře z dutého vlákna a jsme moc spokojeni. Jsou lehké a teploučké. Ted sem je koupila i pro mimíska.
Jsou ale dva druhy, ZIMNÍ a LETNÍ....ta letní peřina je slabí, ale taky teploučká .... mohu doporučit
Není tady
Poltáře z dutého vlákna sice vypadají jako nové hezky,ale po několika týdnech se v nich utvoří chuchvalce,nedá se na tom spát.A to i ztěch kuličkových.Vrátila jsem se k péřovým.
Není tady
Máte někdo zkuenosti s prikryvkami z ovčí vlnu? nasla jsem neco treba tady: reklama Shánim i pro deti , pry jsou teple, chci to do rodinnneho domu.
Upravil(a) mala.popelka (14. 6. 2011 21:06)
Není tady
Já je mám, ale pouívám je jen v létě. V zimě je mi pod nimi zima, jeliko tak nepřilnou jako přikrývka z peří. Já jsem poměrně zimomřivá, ale dělá to tak i syn, který zimomřivý není.
Není tady
Zkuste kouknout na tyto články http://www.utulnydum.cz/serial/Zdrave-spani
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj,
chci koupit novou sadu peřin a poltářů. Docela nám vyhovují péřové proívané, ale máme i nějaké s dutým vláknem, no, jsou dost slabý. Chci standardní velikost, aby to lo dobře prát atd. Jaké máte zkuenosti?
Dík předem...
Zdravím, já mám naprosto výborné zkuenosti s peřinami a poltáři od spol. http://posteleostrava.cz/ Kde jsem nakoupila a vyhovují mi a doposud.
Není tady
Pokud by chtel nekdo kontakt na opravdkouvou kartarku tady je nepovolená reklama, spam Vse co mi rekla se splnilo i do me minulosti se presne trefila,dela vyklady i po emailu, pro mne je to napdrirozena zena,nebod jeji vestba se jiz plni. Nevahejte a neutracejte za podvodniky,tohle je opravdova kartarka.
Upravil(a) tina (19. 5. 2013 10:50)
Není tady
My máme středně hřejivé přikrývky s nějakými vlákny do tvaru omegy nebo tak nějak a je to dobré i kvůli roztočům, a jsou moc fajn, spíme v nich celý rok a nikdy mi není zima ani moc teplo máme je z prospanek.cz, kupovali jsme je v akci nevím jak to tam mají teď
Není tady
My jsme dlouho spali v péřovkách a v létě kdy bylo hodně teplo tak jenom pod prostěradlem, potom se ale příteli rozběhla alergie take péřovky museli pryč, take jsme kupovali peřiny a poltáře pro alergiky a spíme v nich celý rok, nechápu e jsme si je nepořídili dřív, je to mnohem příjemnějí ne pod tou těkou péřovkou
Není tady
Kdysi jsem měla péřovku, ale to u je dost dávno. Za prvé jsem alergik, take to nebylo nic moc a za druhé je těká. U léta máme vichni duté vlákno, nikterak přehnané, ádné speciální. Obyčejné, ale jsou super. Nevím, proč někdo psal, e je pod nimi zima. My pod nimi spíme celoročně, i ná malý syn a nikdo si na zimu tedy nestěuje.
Není tady
Doma mám péřovky - ale pouze na zimu. V létě pouívám buď obyč.deku anebo duté vlákno.
Není tady
Máme péřovky a nemůu si je vynachválit. Jsem extrémně zimomřivá, spím v teplém pyamu. Alergik nejsem. To, e jsou péřovky těké, mi vůbec nevadí, naopak je mi ten pocit příjemný. V dece s dutým vláknem jsem párkrát spala a nezahřála jsem se dostatečně. V péřovce spím i v létě, ale já, jak jsem u psala, jsem hodně zimomřivá.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Máme péřovky a nemůu si je vynachválit. Jsem extrémně zimomřivá, spím v teplém pyamu. Alergik nejsem. To, e jsou péřovky těké, mi vůbec nevadí, naopak je mi ten pocit příjemný. V dece s dutým vláknem jsem párkrát spala a nezahřála jsem se dostatečně. V péřovce spím i v létě, ale já, jak jsem u psala, jsem hodně zimomřivá.
souhlasím, péřovky jsou k nezaplacení.
Není tady