29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Romča napsal(a):
My máme celý rok péřové peřiny i polštáře.
Taky tak.
Není tady
A když jsou čistě povlečené a vyvětrané tak bájo.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
My máme celý rok péřové peřiny i polštáře.
Taky tak.
Není tady
Judita napsal(a):
Ten náš "líňák" stál patnáct stovek, v prodejně zdravého spaní. Byl něčím navoněný, ale to naštěstí po týdnu vyprchalo
Je o tázka, jak bude vypadat za rok či za dva, zatím nadšení.
tak ja ho mam rok a je porad jako novy.
Jaké máte zkušenosti s lůžkovinami z ovčí vlny? Slyšela jsem, že je to nejzdravější spaní, pro alergiky...
Není tady
Ito, zeptej se nicku Petr100, to je profík přes ovčí vlnu.
Není tady
Zkušenosti s ovčí vlnou mám rozporuplné. Spí se pod tím báječně, nejlépe nahý. Problém byl s čištěním. Má se to prát v prostředku s lanolinem, ale vhledem k váze takové namočené přikrývky jsem to nechala vyprat čistírně a oni mi je zničili. Byl to docela drahý špás.
Není tady
U kamarádky na návštěvě jsem spala ve značce JIVR. Rozepla jsem si povlak...abych viděla, v čem se tak báječně spalo...mají ve Zdravém spaní.
Není tady
na zimu máme klasiku, péřové a jsou krásně teploučké a na léto duté vlákno - doporučuju koupit polštář vyplněný kuličkami, válečky se slehnou
Není tady
Jé já vám tak závidím ty péřové polšťáře, ale musela jsem je zrušit kvůli alergii:grater: Jinak jsme dávali peřiny čistit do firmy na čištění peří a v pohodě.
Jinak já mám polšťář s kuličkama, spoustu jsem ji musela odendat, aby se mi dobře spalo. Deky mám z dutého vlákna a jednou za čas vyperu a v pohodě.
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj,
chci koupit novou sadu peřin a polštářů. Docela nám vyhovují péřové prošívané, ale máme i nějaké s dutým vláknem, no, jsou dost slabý. Chci standardní velikost, aby to šlo dobře prát atd. Jaké máte zkušenosti?
Dík předem...
dobrý den
My sme koupili před dvěna roky 2ks polštář a 2ks peřřina z ovčího rouna a velice spokojen.zabalené a v pořádku. a při obědnávce sme se telefonicky domluvili na polštářích( pán tam dává vložku z kuliček,aby se neslehli). Nevěřil sem tomu ale po druhém roce bez měnění na léto -zima super. Jo stálo to 3000kč. Lada
Není tady
Veru tak my máme celá rodina peřiny a polštáře z dutého vlákna a jsme moc spokojeni. Jsou lehké a teploučké. Ted sem je koupila i pro mimíska.
Jsou ale dva druhy, ZIMNÍ a LETNÍ....ta letní peřina je slabší, ale taky teploučká .... mohu doporučit
Není tady
Polštáře z dutého vlákna sice vypadají jako nové hezky,ale po několika týdnech se v nich utvoří chuchvalce,nedá se na tom spát.A to i ztěch kuličkových.Vrátila jsem se k péřovým.
Není tady
Máte někdo zkušenosti s prikryvkami z ovčí vlnu? nasla jsem neco treba tady: reklama Shánim i pro deti , pry jsou teple, chci to do rodinnneho domu.
Upravil(a) mala.popelka (14. 6. 2011 21:06)
Není tady
Já je mám, ale používám je jen v létě. V zimě je mi pod nimi zima, jelikož tak nepřilnou jako přikrývka z peří. Já jsem poměrně zimomřivá, ale dělá to tak i syn, který zimomřivý není.
Není tady
Zkuste kouknout na tyto články http://www.utulnydum.cz/serial/Zdrave-spani
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj,
chci koupit novou sadu peřin a polštářů. Docela nám vyhovují péřové prošívané, ale máme i nějaké s dutým vláknem, no, jsou dost slabý. Chci standardní velikost, aby to šlo dobře prát atd. Jaké máte zkušenosti?
Dík předem...
Zdravím, já mám naprosto výborné zkušenosti s peřinami a polštáři od spol. http://posteleostrava.cz/ Kde jsem nakoupila a vyhovují mi až doposud.
Není tady
Pokud by chtel nekdo kontakt na opravdkouvou kartarku tady je nepovolená reklama, spam Vse co mi rekla se splnilo i do me minulosti se presne trefila,dela vyklady i po emailu, pro mne je to napdrirozena zena,nebod jeji vestba se jiz plni. Nevahejte a neutracejte za podvodniky,tohle je opravdova kartarka.
Upravil(a) tina (19. 5. 2013 10:50)
Není tady
My máme středně hřejivé přikrývky s nějakými vlákny do tvaru omegy nebo tak nějak a je to dobré i kvůli roztočům, a jsou moc fajn, spíme v nich celý rok a nikdy mi není zima ani moc teplo máme je z prospanek.cz, kupovali jsme je v akci nevím jak to tam mají teď
Není tady
My jsme dlouho spali v péřovkách a v létě když bylo hodně teplo tak jenom pod prostěradlem, potom se ale příteli rozběhla alergie takže péřovky museli pryč, takže jsme kupovali peřiny a polštáře pro alergiky a spíme v nich celý rok, nechápu že jsme si je nepořídili dřív, je to mnohem příjemnější než pod tou těžkou péřovkou
Není tady
Kdysi jsem měla péřovku, ale to už je dost dávno. Za prvé jsem alergik, takže to nebylo nic moc a za druhé je těžká. Už léta máme všichni duté vlákno, nikterak přehnané, žádné speciální. Obyčejné, ale jsou super. Nevím, proč někdo psal, že je pod nimi zima. My pod nimi spíme celoročně, i náš malý syn a nikdo si na zimu tedy nestěžuje.
Není tady
Doma mám péřovky - ale pouze na zimu. V létě používám buď obyč.deku anebo duté vlákno.
Není tady
Máme péřovky a nemůžu si je vynachválit. Jsem extrémně zimomřivá, spím v teplém pyžamu. Alergik nejsem. To, že jsou péřovky těžké, mi vůbec nevadí, naopak je mi ten pocit příjemný. V dece s dutým vláknem jsem párkrát spala a nezahřála jsem se dostatečně. V péřovce spím i v létě, ale já, jak jsem už psala, jsem hodně zimomřivá.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Máme péřovky a nemůžu si je vynachválit. Jsem extrémně zimomřivá, spím v teplém pyžamu. Alergik nejsem. To, že jsou péřovky těžké, mi vůbec nevadí, naopak je mi ten pocit příjemný. V dece s dutým vláknem jsem párkrát spala a nezahřála jsem se dostatečně. V péřovce spím i v létě, ale já, jak jsem už psala, jsem hodně zimomřivá.
souhlasím, péřovky jsou k nezaplacení.
Není tady