Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#51 21. 5. 2008 17:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: online-petice proti americkému radaru v Česku

Jeňýk napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Jděte všichni do háje jste směšní

Náčelníku dyk by vás to tady samotnýho potom nebavilo.......... koho byste oslňoval svými postřehy? Bez posluchačů (čtenářů) je to přece nuda. I kdýýýž..... někdo rád poslouchá i sám sebe, že? cool

Pisatel napsal(a):

Tolik "zlosti", trumfů.....

On je tady někdo zlostnej? Přihlašte se......

Pandorraa napsal(a):

Nu a manipulace jako taková taky existuje a existovat bude.

Jojo některý lidi jsou opravdu ochotni uvěřit úplně všemu......... a komukoliv. smile

Přestalo mě to tu bavit vymizel vtip, konverzace a hlavně konstruktivní mysl a ....
Pleteš se zas jsi vedle, já nepotřebuji nikoho oslňovat, kdo to chce jsi jen ty reta a někteří další. Vím co vím, a to předám těm, kdo se sami o informace řeknou a požádají, házet perly sviním mě nebaví a unavuje.
To Vaše naduté ego Vám ale dává zabrat a věř, že ustojí jen málo kdo z Vás. Bude ještě hůř a bude to ještě složitější, než si všichni myslíte. No přeji vám na vaší cestě s egouškem pěkné cestování.

Upravil(a) Pisatel (21. 5. 2008 17:25)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#52 21. 5. 2008 19:42

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Pisatel napsal(a):

Přestalo mě to tu bavit vymizel vtip, konverzace a hlavně konstruktivní mysl a ....
Pleteš se zas jsi vedle, já nepotřebuji nikoho oslňovat, kdo to chce jsi jen ty reta a někteří další. Vím co vím, a to předám těm, kdo se sami o informace řeknou a požádají, házet perly sviním mě nebaví a unavuje.
To Vaše naduté ego Vám ale dává zabrat a věř, že ustojí jen málo kdo z Vás. Bude ještě hůř a bude to ještě složitější, než si všichni myslíte. No přeji vám na vaší cestě s egouškem pěkné cestování.

Jasan, to už jsme tady také měli........... tak zase zejtra. big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#53 8. 6. 2008 9:47

Ra
♥♥♥♥♥--

Vážení přátelé,

chcete-li vyjádřit svůj případný nesouhlas s tím, jakým způsobem vláda rozhoduje o zřízení protiraketového radaru na našem území - bez diskuze, bez zájmu o názor obyvatel země, bez podání fundovaného vysvětlení atd, a pokud máte podobný pocit a máte vůli nebýt pasivním pozorovatelem, přečtěte si následující stránku:http://www.nenasili.cz/cs/1436_bila-vlajka

Nápad je velmi jednoduše realizovatelný a myslím, že má velikou sílu. Vždy nás je moře. Bude krásné, když to bude vidět!!!

hjarta

Není tady

#54 8. 6. 2008 21:24

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

... a od pólu k pólu se bude přelévat oceán rudých (pardon bílých) praporů! lol

http://img76.imageshack.us/img76/1559/godblessamericaplpl6.jpg tongue tongue tongue

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí