1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Jděte vichni do háje jste smění
Náčelníku dyk by vás to tady samotnýho potom nebavilo.......... koho byste oslňoval svými postřehy? Bez posluchačů (čtenářů) je to přece nuda. I kdýýý..... někdo rád poslouchá i sám sebe, e?
Pisatel napsal(a):
Tolik "zlosti", trumfů.....
On je tady někdo zlostnej? Přihlate se......
Pandorraa napsal(a):
Nu a manipulace jako taková taky existuje a existovat bude.
Jojo některý lidi jsou opravdu ochotni uvěřit úplně vemu......... a komukoliv.
Přestalo mě to tu bavit vymizel vtip, konverzace a hlavně konstruktivní mysl a ....
Plete se zas jsi vedle, já nepotřebuji nikoho oslňovat, kdo to chce jsi jen ty a někteří dalí. Vím co vím, a to předám těm, kdo se sami o informace řeknou a poádají, házet perly sviním mě nebaví a unavuje.
To Vae naduté ego Vám ale dává zabrat a věř, e ustojí jen málo kdo z Vás. Bude jetě hůř a bude to jetě sloitějí, ne si vichni myslíte. No přeji vám na vaí cestě s egoukem pěkné cestování.
Upravil(a) Pisatel (21. 5. 2008 17:25)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Přestalo mě to tu bavit vymizel vtip, konverzace a hlavně konstruktivní mysl a ....
Plete se zas jsi vedle, já nepotřebuji nikoho oslňovat, kdo to chce jsi jen tya někteří dalí. Vím co vím, a to předám těm, kdo se sami o informace řeknou a poádají, házet perly sviním mě nebaví a unavuje.
To Vae naduté ego Vám ale dává zabrat a věř, e ustojí jen málo kdo z Vás. Bude jetě hůř a bude to jetě sloitějí, ne si vichni myslíte. No přeji vám na vaí cestě s egoukem pěkné cestování.
Jasan, to u jsme tady také měli........... tak zase zejtra.
Není tady
Váení přátelé,
chcete-li vyjádřit svůj případný nesouhlas s tím, jakým způsobem vláda rozhoduje o zřízení protiraketového radaru na naem území - bez diskuze, bez zájmu o názor obyvatel země, bez podání fundovaného vysvětlení atd, a pokud máte podobný pocit a máte vůli nebýt pasivním pozorovatelem, přečtěte si následující stránku:http://www.nenasili.cz/cs/1436_bila-vlajka
Nápad je velmi jednodue realizovatelný a myslím, e má velikou sílu. Vdy nás je moře. Bude krásné, kdy to bude vidět!!!
Není tady
... a od pólu k pólu se bude přelévat oceán rudých (pardon bílých) praporů!
Není tady