27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Právě s přítelem plánujeme miminko a chtěla bych něco začít brát. Femibion má hodně kladných recenzí, tak si asi koupím. Dále prý doporučují kontryhelový čaj a pro chlapy vitamín E a zinek. Myslíte si, e to má nějaký vliv na větí anci na otěhotnění. Pořád iju v představ, e se to podaří napoprvé... a to se větinou neděje.
Není tady
Přidám mou zkuenost. Kdy jsem byla těhotná poprvé, ádné vitamíny jsem nebrala. Snaila jsem se jíst pestře, hodně se hýbat. Prcek se narodil v pořádku, zdravé miminko s normální váhou. Jen moje zuby dostaly během těhotenství a při kojení pěkně zabrat, o jeden jsem přila úplně, k tomu pár dalích kazů. Take kdy jsem teď byla těhotná podruhé, radila jsem se se zubařkou, co s tím, jestli se to dá nějak preventivně řeit. Na její doporučení jsem zvýila příjem vápníku a kombinaci vitamínu D3 a K. Ve na posílení zubů a kostí vůbec. Trochu byl jen oříek vybrat v té záplavě vitamínů ty "pravé". Po konzultaci s dr. a pár pročtených recenzích jsem zvolila Biomin, co je přímo výrobce léčiv a vyrábí mimo jiné i tenhle okruh vitamínů. Co tím chci ale říct, je to, e jsem za celé druhé těhotenství navtívila zubaře jen při nutné preventivní prohlídce a obelo se to bez vrtání A i druhý prcek se narodil jako zdravé miminko.
Není tady
Jsou i jiné dobré vitamíny pro těhotné ? Vude čtu jen o fem......, to jiné dobré vitamíny nejsou? A je potřeba vůbec brát vitamíny, nestačí třeba jen kyselina listová?
Není tady
Tak to bude asi proto, e je hodně známý, ale já beru doplněk stravy který obsahuje i listovku i vitamíny, chce přeci to nejlepí pro své miminko ne? Take určitě vitamíny ber :-)
Není tady
Sestra bere český doplněk stravy superfolin, který listovku obsahuje+potřebné vitamíny.
Není tady