27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,
dneska jsem si chtěla koupit nějaké vitamínky např. GS MAMAVIT , Calibrum apod.., aby miminku nic nechybělo a lékárnice mi doporučila vitamíny, prý je to novinka Elevit Pronatal.....Jde mi o to, e se mi moc nezdá uváděné mnoství vit. A a ne to začnu brát, chtěla bych se zeptat na Vae zkuenosti s tímto přípravkem...Díky moc...
Není tady
Ráčku já bych la do Mamavitu - ten má místo vitamínu A, beta karoten, co je daleko bezpečnějí. A i to sloení vitamínů a minerálů, ve srovnání s jinými značkami se mi zdálo jako jedeb z nejlepích. Brala jsem ho před těhu, v těhu a i teď kdy kojím a jsem spokojená. Moná někdo namítne, e vitamíny ve stravě jsou dostačující, ale moje strava v těhu a teď i při kojení není zrovna moc bohatá na zeleninu a ovoce. Jo a velké dítě se mi po vitamínech nenarodilo (brala jsem je denně).
Není tady
Já u druhý těhu beru mamavit. Taky jsem neměla velké dítě a teď prý bude jetě mení,ne kluci a beru taky denně..... Budu ho brát i při kojení
Není tady
Holky děkuju za tipy Říkala jsem si, e to zatím uívat nebudu a počkám, a do návtevy doktorky co mi na to řekne ! Raději tedy asi koupím Mamavit..
Není tady
Já jsem se na vitamíny ptala v poradně, doktor říkal e "chemické" vitamíny jsou zbytečné, stačí kyselina listová před otěhotněním a v prvních třech měsících těhotenství.. Ani s tím ovocem a zeleninou se to nemusí nijak přehánět.. Prostě stačí jen trochu pestřejí a vyváená strava
Není tady
Tak mě teda vitamíny gyndr. při těhu přímo doporučoval, do toho jsem je měla doporučené i od svého internisty kvůli jódu a mojí patné títné láze a do třetice mi je teď doporučovala moje porodní asistentka při kojení. Já to beru tak, e se tím nic nepokazí........
Není tady
No me prvni tri mesice rekl at beru jen listovku a az od tretiho jsem brala vitaminy a tak obden, ne kazdy den.... a ten ELEVIT je pry taky dobry, nec jsem cetla nekde...
Zalezi i jak mas pestru stravu a tak.. protze pry jodu je v dnesni dobe dost v soli a tak.. takze nedstatek by hrozit nemel, a pak podle krevniho obrazu doktor pozdeji pozna, c chybi, ja brala posledni dva mesice zelezo(hodne zeleza)...
Není tady
řekla bych, e je to hodně individuální - určitě je potřeba listovka a pak pestrá strava - já jsem slyela několik názorů od Dr - někdo doporučuje, někdo spí zakazuje atd... já jsem brala doteď Calibrum Baby Plan a v úterý jsem byla v poradně a Dr mi vitamíny stopla kvůli výsledkům krve prý mám nadbytek eleza atd., tak se mě hned ptala, jaké vitamíny beru a říkala, e to u mě vypadá, e mi bohatě stačí to, co dostanu do těla přirozeně stravou... ale rozhodně tím nic nepokazí - pokud jí normálně, tak je klidně můe brát třeba obden
Není tady
Ráček napsal(a):
Ahoj holky,
dneska jsem si chtěla koupit nějaké vitamínky např. GS MAMAVIT , Calibrum apod.., aby miminku nic nechyběloa lékárnice mi doporučila vitamíny, prý je to novinka Elevit Pronatal.....Jde mi o to, e se mi moc nezdá uváděné mnoství vit. A a ne to začnu brát, chtěla bych se zeptat na Vae zkuenosti s tímto přípravkem...Díky moc...
Tak Elevit jsem brala já. Byla to novinka. Byla jsem moc spokojená. A brala jsem ho celé těhu, ke konci jsem občas zapomněla, take někdy kadý den, někdy obden. Malá měla 3 kg a 48 cm, čím nepodpořila fámu, e se po vitamínech rodí velké těké děti. A brala jsem ho fakt poctivě, a ten poslední ěmsíc jsem sem tam měla výpadek. Je tedy draí ve srovnání s ostatními. Já nejsem a nebyla jsem nikdy schopná a zodpovědná dodret pestrou a vyváenou stravu.
Není tady
NEty: jo to ja taky jedla nezdravy veci, ... clovek na ne holt ma vetsi chut, ale to jsem mela spis az ke konci,.... ze zacatku, bylo leto, tak jsem dlabala ovoce, zeleninku a nevadilo mi to
Není tady
Já brala do třetího měsíce listovku a pak mi doktor doporučil obden brát Gravital, tak se tím řídím . http://www.fitvyziva.cz/cs/vitaminy-a-m … -4619.html
do konce 1. trimestru jsem poctivě kadý den ďobala calibrum babyplan, od 2. trimestru ob den calibrum mami. myslím, e stačí .
Já brala calibrum babyplan a kyselinu listovou jetě ne jsem otěhotněla a pak celý 1. trimestr. Od 2. trimestru beru Calibrum mami...
Upravil(a) Luckka (26. 3. 2008 15:12)
Není tady
Ahoj holky, a co vlasy? nepadají Vám?? já jsem teď v 35.týdnu a mám na hlavě holá místa poradí mi někdo nějaké vitamíny?
Není tady
Doporučuji femibion 800 do 12. týdne
Není tady
Já mohu z vlastní zkuenosti doporučit od ElastiQ Vitamins&minerals s postupným uvolňováním. Pomohly mi i na ranní nevolnosti. Miminko se narodilo s ukázkovou váhou 3,2kg
Není tady
Já jsem brala Femibion 800 asi do 12 týdne
Není tady
mne byl doporučen Femibion kdy jsme začli plánovat mimčo a pak jsem pokračovala Femibion 800 do 12 týdne těhotenství.
Není tady
Ahoj já mám velice dobré zkuenosti s mamavitem, co se týče sloení mi je asi nejsympatičtějí ze vech těhotenských vitamínů
Není tady
Mám nejlepí zkuenost s vitaminy femibion,doporučila mi je doktorka a jsem opravdu spokojena,najde je na femibion.cz
Není tady
Ahoj,já mám dobré zkuenosti s Ogestanem.Brala jsem ho po celou dobu těhotenství a do konce kojení.Kupovala jsem po netu,protoe to vychází levněji.Balení má na celý měsíc.
Není tady
V těhotenství jsem ádné vitamíny nebrala. Ale hodně jsem koukala na to co jím. Kdy jsem byla na poslední kontrole před poordem a dcerka měla odhad váhy 3,7 kg, tak se mě doktor ptal, které vitamíny jsem brala... Tak nevím co je na tom pravdy, ale slyela jsem to vícekrát, e potom se rodí větí děti. Ale nevím.
Není tady
Mě zas doktorka doporučila vitaminy femibion s kyselinou listovou,brala jsem u teda před otěhotněním a volně jsem pak navázala do dalí řady femibionu,jsem s ním velice spokojena
Není tady
kutina napsal(a):
Mě zas doktorka doporučila vitaminy femibion s kyselinou listovou,brala jsem u teda před otěhotněním a volně jsem pak navázala do dalí řady femibionu,jsem s ním velice spokojena
Zajímalo by mě zcela váně, jak se na tobě projevují účinky tohoto doplňku, e jsi tak spokojená.
Není tady
Kdy jsem chodívala jako těhu do poradny, gynekolog mi hlavně doporučoval femibion. Je to komlex vitamínů a látek, který miminko potřebuje. Je draí ne obyč kyselina listová, ale já za to ty peníze dala. Malej mi za to stál.
Není tady