29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Chci vyměnit plynový sporák za elektrický, ale nějak se nemohu rozhodnout. Váhám mezi klasickou keramickou deskou a indukční. V mém okolí s ní nemá nikdo žádné zkušenosti, tak prosím, poraďte. Děkuji.
Není tady
Indukcni je rychlejsi ,sporivejsi a nepali!Ale je pravda ze je take ze vsech nejdrazzsi,no ale ja bych se pro priste take rozhodla jiz pro ten indukcni.
Není tady
Když si nejseš jistá, tak si kup kombinaci, nemusíš měnit všechno nádobí a budeš si vařit na tom, co ti bude zrovna vyhovovat....
Já prvně zvažovala taky kombinaci,a le postupně jsem si začla pořizovat nádobí vhodné i na indukci, dokonce i pánve /a to byl velký oříšek, aby nestály 2000,--/ a tudíž už mi nebrání nic si pořídit plnou indukci... Kolegové v práci si dva pořídili indukci a jsou náramně spokojení, rychlý, levný a pohodlný vaření... Elektrika je jinak strašně pomalá a kdo byl zvyklý na plyn, ten u elektriky trpí....
Není tady
Já vhodné nádobí na indukční sporák mám, ale neumím si představit rozdíl ve vaření. Jsem sice flexibilní a každý stereotyp dokážu bez problémů změnit, ale změna ve způsobu vaření mě dost zaskočila. Myslím si, že na indukčním sporáku to bude všechno jinak, proto váhám. Jednoduše - potřebovala bych, aby mi někdo řekl, jaké rozdíly jsou ve způsobu vaření, případně, na co si mám dát pozor a čeho se vyvarovat.
aja, Macex -děkuji
Není tady
Stránky: 1