|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Už nějaký ten měsíc se snažíme o druhého prcka a tento měsíc jsem pociťovala konečně nějaké změny, kterých jsem si nikdy dřív před MS nevšimla.
Dnes je středa, MS má přijít v pátek a dnes mi klesla BT, né úplně pod linii, ale drží se na hranici linie.
Myslíte, že se z toho mohu ještě vyhrabat a může to skončit dobře????
Nebo už jsou mé naděje zbytečné a MS přijde!!???
Měl někdo takovou zkušenost,že i přes snižování BT to nakonec dopadlo dobře???
Vím, že jakmile klesá teplota, klesá i progesteron a tím pádem i se začne vylučovat děložní sliznice (ms)
Achjo a od tohoto měsíce jsem si už dost slibovala.

Není tady
Není tady
Pavli, bohužel u mě to bylo tak, že jsem měla vysokou teplotu i 3 den MS, až potom mi klesala, takže já opravdu učebnicový příklad nejsem. Někde jsem ale četla, že teplota klesá i při zahnizďování, ale opravdu nevím, co je na tom pravdy. Je fakt, že pokud jsem si všímala a měla zaručené příznaky těhu, tak jsem těhotná nebyla......až jsem to dá se říct "zazdila" tak se teprve podařilo.....

Není tady