29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
mam jednu takovou prihodu.
Prijde me zajimava tak Vam ji napisu a taky by me zajimalo neco s cim me muzete snad poradit.
Neni to tak dlouho co jsem prijela domu a u dveri sedi cerna kocicka.Normalne se tvarila jakoby tam bydlela odjakziva. Kdyz jsem otvirala dvere supajdila si to dovnitr.
No ja jsem ji zase vzala a vyprovodila ven.Dlouho tam jeste vyckavala.Druhy den prisla zase a tak porad znovu a znovu. Chodila kolem domu a cucela pres balkonovy dvere dovnitr. Rikala jsem si -tak ta nikomu asi nepatri a tak jsem ji dala neco k jidlu.Hltala jak o zivot.
Muj partner i ja mame kocky moc radi,jenze stale cestujem a za rok se stehujem jinam.Navic partner ma silnou alergii,(kasle az se dusi a na oci nevidi) a tak si tu kocicku proste nemuzem nechat.Jednoho kocourka uz vlastne mam i nemam, zije ted u rodicu protoze tam je spokojeny.
Co mam teda podle Vas delat?
Navic to neni vsechno,vyvrcholilo to tak, ze dnes sedely za dverma dve kocicky-uplny dvojcata k nerozeznani.Nemohla jsem uverit tomu co vidim. Dnes uz ani nevim ktera z nich byla vlastne ta prvni.
Delaj tohle kocky kdyz hledaj strechu nad hlavou?Nebo jim staci ze dostanou nazrat a jdou si po svem? Tuhle kocici psychologii neznam.
Co mam podle Vas delat?
Není tady
Hirondel, já úplně hledím. Nic podobnýho jsem nikde neslyšela. Vím že to funguje nějak tak, že pokud dáš kočičce jídlo jednou většinou se vrací a čeká že dostane zase další a další porci. Raz dva si zvyknou chodit na jídlo někam kde jim ho dají. A to i kočky které domov mají. K nám takhle docházel kocour co patřil jedné paní asi o dvě ulice dál. Tam dostal normálně nažrat a u nás ještě nášup Prostě si na to zvykl, přišel nažral se nechal se pohladit a zase šel po svým. Ale že by nám někdy nějaká číča kterou jsme nakrmili přivedla další den kamaráda to se nikdy nestalo. Vážně ti neumím poradit co máš dělat. Píšeš že tvůj přítel je silný alergik takže si je nechat nemůžeš ale je možné že třeba domov mají a u vás se jim prostě líbí. Záleží jak vypadají ale toulavky jsou většinou poznat, bývají vyhublejší a mají horší srst a tak.
Není tady
Yvetta,mozna ze mas pravdu a opravdu nekomu patri.Protoze obe vypadaji moc hezky.Leskly husty kozich.Dobre ziveny.
Tata me radil kdyz se objevila poprve, ze ji nemam hned davat zrat,ze si zase pujde po svem.Pak jsem ale po par dnech neodolala a dala a pak prisla i ta druha.Ja vlastne ani nevim jestli se tu do vcerejsiho dne ochomejtala porad ta sama nebo pokazde jina.Proste jen proto ze vcera prisly spolu, tak me doslo ze existuji dve a ze jsou jak dvojcata(mam problem je rozeznat).
Opravdu nevim co je to za podivnou situaci a co s tim.
Dnes opet jedna z nich sedela u dveri kdyz jsme vychazeli z domu a opet si to mirila dovnitr.Jakoby nechtela jen zradlo ale domov. Nuti me to premyslet.
Ulevilo by se me, zjistit ze neci jsou. Protoze jestli ne a neuci se chodit, zvyknout si na dlabanec a pak, jednoho dne koukat na to jak tu sedi a my je opoustime. Ta predstava me uz ted drazdi.
Diky moc Yvetta.
Není tady
Tak to je neuvěřitelná náhoda, třeba to jsou oni. Byl by to happyend na obou stranách,vlastně na třech stranách když počítam i ty čičinky. Držím všechny palce
Není tady
Pajajo,bohuzel to neni mozny.Kez by bylo. Diky.
Není tady
To Macíček, bohužel hezčí fotku nemám ?D
Není tady
Koukám, že se nám Annie s nástupem "zimy" začíná pěkně zakulacovat a má nádhernou huňatou srst. Tu bude potřebovat v našem vytopeném panelákovém bytě
Není tady
my jsme si pořídili nedávno malou kočičku. Dvouletý syn ji pojmenoval Mňauka. Je úžasně čistotná naučená na záchůdek a je strašně společenská.
Manžel sice na ní furt něco vidí, ale paradoxně si ji každý večer hřeje na břiše a škrabká ji za ouškem. Ona za ním jde strašně ráda.
Vždycky jsem si přála Britskou kočku, ale stojí dost peněz a manžel by mi to asi neschválil. Tak jsem si pořídila aspoň Mňauku za 200.- Má polobritké oba rodiče a na srsti jde trošku poznat, že to není klasická srst. Jinak jako Britka nevypadá. Ale mě to neva, jsem ráda, že jim mám.
Upravil(a) 5ka (29. 11. 2008 17:46)
Není tady
díky, máš pravdu - podmanila si nás všechny!!!
Není tady
.
Upravil(a) ffly (1. 12. 2008 16:04)
5ka, nedělej závěry... , počkej, až povyroste, pak uvidíš, jak moc je na britku podobná...
A na chlapský řeči se nedá dát! Múj "dědek" byl na psy, když si mě začal namlouvat a zjistil, že mám doma kocoura, tak v zájmu dobrejch vztahů, se mě snažil dojmout tím, jak si krásně s kocourem rozumí...
Dopadlo to tak, že po roce k němu kocou přišel, plácl jej tlapkou, děda nastavil ruku a kocour se svalil na záda a "koukali" spolu na TV.
Vždycky děda řekl: "Počkej, až já tě jednou nechytnu!" Kocour umřel, když mu bylo osmnáct let a nikdy ho děda nezapoměl "chytit"...
Dneska máme čtyři "holomky" a děda, kdyby některý nepřišel domů, bude první, co se po ztracenci bude shánět... Loni jsme byli u jednoho známého na statku, na dvoře sedělo kotě a kdo si myslíte, že u něj byl první? Kdo hádá, že děd, vyhrál!
Kotě mělo něco s očkem a děd dával majiteli hned odborné rady, "kadytady"... No a to neměl, prej, nikdy kočky rád!
Není tady
Ahoj Hellgo, to moc ráda slyším
Moje mamka se totálně zbláznila do našeho kocoura a tak si taky pořizuje kočičku, v pátek pro ni jedeme. Zádrhel je v tom, že táta nechce do bytu žádné zvíře. Zpočátku nechtěl o kočce ani slyšet. Nastalo několik týdnů "jemné masáže", protože jsem opravdu nechtěla, aby si máma kočku pořídila přes jeho protesty.
Teď, po dvou měsících, už táta cídil kuchyň za sporákem (aby se kočička neušpinila) a připravil šplhadlo. Beru to jako úspěch a doufám, že to dělal kvůli kočce a ne kvůli mámě. Moc si přeju, aby měl kočku rád a doufám v to, že nakonec bude číča "jeho" a budou spolu vrnět po večerech u telky Dám vědět
Jinak si Hellgo neumím vůbec představit, až náš píďa jednou odejde a doufám, že s námi bude taky do krásných 18ti jako ten váš
Není tady
Fidorko, nebuj nic! Táta si číču nejen oblíbí, ale přísahám, na holej pupík, že se stane jeho favoritkou!
Ony totiž ty "potvůrky", přesně odhadnou, kdo by v rodině mohl činit potíže a dokáží jej velice rychle a účinně "zpacifikovat"...
A jak jsem psala, chlapi si číča otočí kolem drápku, docela jednoduše,,, Přesně ví, co jí prospěje a podle toho se chová... Zlý jazyk, by to mohl přirovnat k ženě, ale opak je pravdou... Jenom rozumný tvor, jde cestou nejmenšího odporu!
Není tady
Dneska jsem s ním mluvila po telefonu a ptala se ho jak se těší a smál se a odevzdaně říkal, že jo
Jojo ona až přijde a ducne do něj hlavinkou a schoulí se k němu, tak roztaje jako nanuk
my už jsme to konstatovaly s mamkou, že nakonec budou s číčou nerozlučná dvojka, budou spolu spát a pomalu jíst z jedný misky a ještě skončí u dvou koček, aby to mámě nebylo líto
Není tady
a to můj manžel ještě neví, že na jaro plánuju ještě jednu
Není tady