29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahojky,
Klubí tak to ti nezávidím...taky mě to občas chytne. S Fraceskou jsme se setkali sice to bylo v Chotěboři, ale setkali a bylo to fajn. Pokecáme v Černošicích
Peťuli...doufám, že jsi byla úspěšná a vyšlo ti to, myslím ten vyhazov přítele...teda jestli se dá ještě takhle nazvat asi ne co? Držím palečky
Není tady
Pomněnko ... úspěšná .. tak napůl, zeptala jsem se jak je daleko s hledáním náhradního bydlení a jak dlouho to ještě bude trvat, tak říkal, že ještě měsíc a já jako nejzazší termín stanovila dva týdny, takže za dva týdny o víkendu na mě mysli, protože to vypadá, že mu budu muset sbalit, dát věci na chodbu a vyměnit zámek. Tomu jsem se chtěla vyhnout, nemám takové dramatické scény v lásce, ale vypadá to, že jinak to nepůjde. A co ty doma, už to máš vyřešeno, nebo jsi to dala k ledu?
Není tady
Peťuli, musíš dát ultimátum. Když vyprší, tak sbalit a vyměnit fabku. Já vím, kruté. Ale v metru taky hlásí včas "Pozor, dveře se zavírají..."
Není tady
Peťuli,
taky myslím, že ty dveře budeš muset razantně zavřít.
"Ještě měsíc" totiž není žádný termín.
Není tady
Klubko napsal(a):
Peťuli, musíš dát ultimátum. Když vyprší, tak sbalit a vyměnit fabku. Já vím, kruté. Ale v metru taky hlásí včas "Pozor, dveře se zavírají..."
Ještě, že u nás nemáme metro, myslím, že s jeho přístupem by to jisto jistě nepřežil.
Není tady
Tak holky co je s váma?
Právě jsem si prohlížela fotky z Čenošic...nemělo to tam chybu...škoda, že jste nebyly.
Není tady
Ženský jedny, žijete?
Není tady
Jj, doma je prý vody jen trochu, říkal syn do telefonu a auto na parkovišti ty kroupy prý taky přežilo, No a kočičky mi taky neuplavaly, potlučený park snad zvládnu, až dojedu dom. Za posledních pět let jsem už škody v něm přestala počítat....
Není tady
Já naštěstí jen dvě okna v háji, tak dobrý
Není tady
U nás to přešlo v pohodě...jen mám mokro v botách
Není tady
Ahojky holky tak jak si užíváte letních dnů:
Není tady
Holky, já si teda užívám ... Tomu svému jsem nakonec stanovila přesné datum, kdy vyměním zámek, bylo to zhruba v polovině června. Tak dva dny před vypršením přišel, že o všem přemýšlel, jak už chce jiný život (rozumějte ne hospodu a kamarády, ale především rodinu, více stráveného času se mnou atd. atd. ...) Prostě všechno co věděl, že bych byla ráda, kdyby to tak bylo. No hádáte správně ... není mi pomoci ... zase jsem se nechala ukecat. První týden supr, koupil si brusle, jeli jsme na výlet, byl se mnou nakupovat ... Druhý týden přišel jednou opilý a dvakrát lehce v náladě ..., třetí týden už bylo vidět, že je nervózní z toho jak moc je doma, takže si s kamarády vyrazil dvakrát a aby byl i s rodinou, tak mi řekl, že v pátek přijde z práce už ve tři, uklidí, spraví odtok v koupelně .. prostě to co zanedbával ... Zavolal o půl sedmé, že už jede domů a divil se proč jsem naštvaná, že to přece musím brát s rezervou, že mi něco řekne a pak to tak není, vždyť se dohromady nic neděje ... A když jsem byla naštvaná, tak se teda sebral a šel rovnou do hospody. Podle toho jak vypadal při příchodu, tak to rozjel pořádně. No nic - v neděli jsem mu vysvětlila, že žádné neuvážené sliby neberu a že chci, aby se mnou jednal minimálně jako se svými kamarády, těm by totiž tohle neudělal. A ve středu mi říká, že neví kdy přijde, že musí k zákazníkovi. Já v sedm večer zjistila, že potřebuju jednu knížku z kanceláře, tak jsem vzala psa a šli jsme se projít a co nevidím - jeho auto u hospody, tak jsem do ní vešla a on seděl se svou sekretářkou na baru, ona vínko, on pivečko, oba vysmátí jak jelimánci. Tak jsem si ho vyžádala ven a zeptala jsem se ho, jestli náhodou nemá být u zákazníka a on na to, že tam byl ... (takže vlastně nelhal) a nakonec z něho vylezlo, že on tam sedí už od čtyř a ona přiskotačila o půl páté, protože chtěl, aby mu z kanceláře přinesla počítač. A jak jsem tak šla pro tu knížku, tak mi došlo, že už pro mě bude těžké mu cokoliv uvěřit, přišla jsem domů, sbalila mu do tašky nejnutnější věci, dala ji na chodbu a vyměnila zámek. Jednala jsem v afektu a je mi jasné, že jsem mu měla dát přiměřenou dobu, aby si to zařídil, ale taky mi bylo jasné, že by se zase neodstěhoval jako už mnohokrát před tím. Takže jak prázdninuju? Teď už konečně sama.
Není tady
Ahoj Peťuli,
tak to je mi líto, že to nedopadlo podle tvych představ. Ale sama jsi se teď přesvědčila, že by si ho jen pořád musela směrovat kam chceš a to je vysilující na obě strany. Prostě to nemá asi cenu jak si sama správně vycítila a vystěhovala mu ty kufry. Jen teď musíš vytrvat a stát si za svým, nenechat se ukecat. Na to on zase bude spoléhat, že bez něj stejnak nedokážeš žít a on zase získá to svoje pohodlíčko a zázemí. Peťuli vím, že to bude těžké (teda nevím, protože já jsem sama nikdy nebyla...to se mi to kecá, viď), no prostě ti držím palečky. Lepší asi sama a spokojená, než se pořád trápit...ne? A třeba se poštěstí a přijde ten pravej.
Není tady
Ahojky Peťili.
Myslím, že si se rozhodla správně. Sama vidíš, že další šance by asi byly zbytečné. Mohl by ti zase naslibovat hory doly a nakonec nic z toho. myslím, že jsi silná a tu samotu chvíli zvládneš. někdy je lepší být sama než s někým s kým to nemá cenu. A i pro tvého syna to bude určitě nejlepší možnost. A no jasně sama přeci nebudeš máš jeho! A teď začíná léto lásky čas, takže myslím, že to vyžene ven spoustu chlapů a všude budou možnosti na někho narazit. Každopádně gratuluji k tvému rozhodnutí
A přeji ti moc štěstí a krásných letních dní!
Není tady
Ahoj bábovky,
jsem zpět z Ruska, žiju a je mi fajn.
Peťo, jo jo jo Je úplně jedno v jakém afektu jsi jednala. Prosím, nenech se znovu zlomit. Udělala jsi to nejlepší pro sebe a tvého syna. TO je prostě patologický pijan a lhář. On věřil, že ho vezmeš zase zpět. Pokud údělám chybu, na kterou má každý právo, tak se o změnu snažím pak tvale a co nejdele. Ale když se to opakuje 2x, tak se to bude opakovat i po 3tí.
A že bys měla výčitky, že je chudák? Blbost, upozorňovala ´jsi ho dlouho. On tě měl prostě na salámu a ty jsi udělal nakonec krok co nečekal. Teď se bude cítít smutný,nebo uražený? Jeho problém. Ať si je.
Vyděržaj pijoněr.
Není tady
Ahoj Klubí,
jak bylo ? Určitě dobře viď. Humor tě neopustil, a to je dobře.
Není tady
Holky, díky za podporu, já vím, že jsem udělala dobře. Je to zvláštní, vyhodila jsem ho ve středu večer a doteď jsem toho ani minutu nelitovala, nechybí mi, nestýská se mi. Já se prostě k rozchodu musím protrápit. I manželství jsem ukončila až to bylo neúnosné a pak jsem cítila už jen úlevu, žádný smutek nebo lítost. Tak trochu sado maso. Tohle svoje nastavení musím změnit než začnu hledat dál.
Klubko, já tě obdivuju, můj vrchol letošní cestovatelské sezóny bude poznávačka Chorvatsko - Černá Hora (ale zase jedu se synem, takže adrenalin tam jistě bude, jen diametrálně odlišný od toho tvého).
Pomněnko, co tvoje dcera a kineziologie? Pomohlo jí to?
Není tady
Náhodou Černá Hora je hezká. Jenže je tam vedro. Na mne. Vy jedete asi k moři. Ale takové ťapání přes hranice Montenegro x Makedonie je moc hezké)
Bratranec si chválil Černou Horu, více než Chorvatsko. Je tam v menších přístavech levněji i lidé jsou vstřícní. Jo jo, Chorvati holt budou namydlení. Dříve všichni jezdili tam a teď už se snaží i jiné pobaltské státy,tak mají stažený zadeček,aby nepřišli o klinety.
Tak Dobro došli!
Není tady
Peťuli,
s dcerou jsme to měli na půldenní výlet. Místo k Francesce jsme jeli za ní na konferenci záhadologů. Byli to moc prima lidičky, všichni tak vstřícní a milí. Nejen ona jí pomohla (zbavila se opravdu té fobie), ale i léčitel jí určil diagnózu, která se nám potvrdila a teď už se její zdravotní satv opravdu zlepšuje - alergie, bolesti břicha, vyrážka.
Není tady
To je úžasné, já na tyhle metody nikdy moc nevěřila, ale je vidět, že to skutečně pomáhá. Jsem moc ráda, že už se to zlepšuje, je mi totiž jasné, že není nic horšího než když vidíš trápení u svých dětí.
A co dovolená plánuješ něco s manželem nebo bez?
Není tady
Plánujeme, samozřejmě že s manželem. Pojedeme na naší chaloupku do lesa a uděláme si několika denní výlet do Domažlic na slavnosti. Už se moc těším.
Není tady
Téma zavřeno