29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ty.....Santalo...to je prekerka, že!!! mít takovu kamarádku, vedet a NERICT!!!!!
já měla kamarádku a ONA podváděla mažela...a on byl taky dobrý kamarád...když se tak často vyptával, jestli něco nevím...jednou jsem něco natukla...ale on nevidel neslysel....pak to prasklo...a ja byla ta nejhorší že jsem mu to neřekla...a kamrádka si naopak myslela že jsem to byla já kdo jejímu manžleovi vše řekl!!!
no nemám už ani ji ani jeho...ale žádná škoda...protože když šlo tenrkát do tuhého ONA byla schopná ještě házet špínu na mě a potopit mě jen aby ONA z toho vyvázla dobře...a ten JEJI MILENEC-kterého jsem taky znala se na mě pěkně svezl...takže víš-řekneš jsi špatná a nikdo ti neveří...víš-neřekneš jsi špatná že jsi veděla a neřekla!!!
ale řekni NECO TAKOVEHO své kámošce!!! ale dnes pokud bych měla opravdu dobrou kamarádku - lety proveřenou -řekla bych...
Btw. mně taky nikdo neřekl že mě BM podvání - věděli to všichni okolo jen já ne.
nechci aby to vypadalo že si stěžuju - to ne - jen osobní zkušenost...
Není tady
vsichni krome Bety mi tenhdy radili, abych se vykaslala na takove malichernosti, jako jsou prihlouple hry. Diky vam jsem se na to vazne vykaslala.
Ted se mam citit jako naivka, ze jsem to udelala?
Není tady
ne,moment, myslím že to bylo jinak...říkala jsi že hrál....to ano ale se vykašleš na nějaký štourání jak TO bylo...a ne TED tvrdit že nakonec vubec nehrál....trochu si pleteš dojmy a pojmy milá bylinkox
Není tady
adra napsal(a):
Ty.....Santalo...to je prekerka, že!!! mít takovu kamarádku, vedet a NERICT!!!!!
já měla kamarádku a ONA podváděla mažela...a on byl taky dobrý kamarád...když se tak často vyptával, jestli něco nevím...jednou jsem něco natukla...ale on nevidel neslysel....pak to prasklo...a ja byla ta nejhorší že jsem mu to neřekla...a kamrádka si naopak myslela že jsem to byla já kdo jejímu manžleovi vše řekl!!!
no nemám už ani ji ani jeho...ale žádná škoda...protože když šlo tenrkát do tuhého ONA byla schopná ještě házet špínu na mě a potopit mě jen aby ONA z toho vyvázla dobře...a ten JEJI MILENEC-kterého jsem taky znala se na mě pěkně svezl...takže víš-řekneš jsi špatná a nikdo ti neveří...víš-neřekneš jsi špatná že jsi veděla a neřekla!!!
ale řekni NECO TAKOVEHO své kámošce!!! ale dnes pokud bych měla opravdu dobrou kamarádku - lety proveřenou -řekla bych...
Btw. mně taky nikdo neřekl že mě BM podvání - věděli to všichni okolo jen já ne.
nechci aby to vypadalo že si stěžuju - to ne - jen osobní zkušenost...
To mi povídej !
Hlavně, on je takovej manipulátor a komediant a ona mu baští úplně všechno, že jsem z ní na mrtvici
Už jsem jí snad 1000x chtěla říct, jak se věci mají, ale pak jsem se na to vykašlala.
Ale, je mi jasný, že až to jedno praskne, budu stejně ta špatná, že jsem jí to neřekla
Nějak na to,ale nemám.
Našla mu nahou fotku kolegyně z práce a i to jí dokázal "vysvětlit" - tak si umíš představit, co je to za kalibr
Bylinko, neštourej se v blbostech,ale koukni se na to jako celek...
Upravil(a) Santala (19. 3. 2008 14:03)
Není tady
Sal, o tomlhe bysme mohli založit vlákno..."výmluvy a jejich žraní"
já se směju ale ono to není pr*el...vzpomínám jak bývalý manžel krmil mě...a já mu to žrala a žrala...až jsem byla tak nacpaná a prasklo to
a muj milenec...když ho někdy poslouchám na co se vymlouvá doma.....bez komentáře.....
Není tady
Jak poznam, jestli me krmi nebo to byl vazne "jenom" krok vedle?
Casem? Pak bude zklamani nekolikrat horsi?Prijdu na to?Stane se to vubec?Nekdy bych chtela byt vedmou. A kdyz nad tim tak premyslim, tak asi ani ne....
Nemuzu vazne rozdychat ty bachorky kolem, prijde mi to vetsi hnus nez to, co udelal fyzicky........... Navic on svedl dle vseho ji.
Snazim se najit sve hranice...nikdy bych si nemyslela, ze po tomhle budu jeste premyslet, zda zustat.
Není tady
Jej tak tohle znám taky. Spolupracovník od BM (hodně jsme se bavili) svou přítelkyni se kterou má dítě podvádí na každém kroku. Přitom ji ovšem zakazuje chodit kamkoli bez něj (že by podle sebe soudím tebe ). Všichni okolo to ví. A taky se jednou pokusil dostat do postele nejlepší kamarádku od své přítelkyně. Ta jí to řekla a co se stalo.....ze začátku vítr, ale taky jí to hned hezky obkecal. Kamarádka je už bývala a já si pamatuji, jak mi jeho přítelkyně vyprávěla, že jim ta kamarádka záviděla jejich vztah a tak jim to chtěla zničit tímhle výmyslem.
Neměla jsem sílu na to jí říct, že to je ale přece úplně jinak. Kdo nechce slyšet, neslyší
Teď zažívám něco podobného se svým bráškou. Jeho přítelkyně není zrovna "svatá". A já vím bohužel víc než bych chtěla. A co teď s tím? Vím, že je šíleně zamilovaný. Takže co teď. Řeknu to, nebude to chtít slyšet a budu ta špatná že lžu a pletu se do nich. Neřeknu, praskne to a zase budu ta špatná, že jsem mlčela.
Tak teď mlčím a doufám, že to nikdy nepraskne
Není tady
ACH JO........
ja jsem rada, ze to prasklo.......boli to strasne moc, ale aspon vim, s kym ziju. Kazdy muzeme slapnout vedle, bohuzel v mem pripade mi to s tou kasi kolem neprijde jako krok vedle.
Není tady
Nevera jse vsude kolem, bohuzel i ja vim, ze kamaradka podvadi sveho pritele. Ten nastesti neni muj kamarad...
V pripade brasky, kamaradky...... asi neni reseni, vzdycky budeme ty spatne...........
Není tady
bylinkax napsal(a):
Nevera jse vsude kolem, bohuzel i ja vim, ze kamaradka podvadi sveho pritele. Ten nastesti neni muj kamarad...
V pripade brasky, kamaradky...... asi neni reseni, vzdycky budeme ty spatne...........
Bylinko,
přesto, že jsem "furie" jak mi něžně říká máma a opravdu mám za sebou hříchy hodné pekla
věřím, na to, že když se potkají ty správný protějšky, nevěra nemá šanci, místo, prostor..protože o ní není zájem
Já mám prostě dojem, že tenhle chlap k tobě nějak nepasuje
Ber to,ale čistě jako hypotézu na základě pár písmenek na inetrnetu.
Dej si čas, přemýšlej o něm, o vás a hlavně o sobě.
Není kam spěchat - nech ten " šok" doznít a sama budeš cítit kudy dál..
Upravil(a) Santala (20. 3. 2008 12:26)
Není tady
bylinkax napsal(a):
Já mám od jisté doby zásadu :
" do vztahů dalších lidí mi nic není " Jejich život, jejich věc.
Není tady
Santalo, ikdyz na me jako nezna furie obcas pusobis mivas obcas pravdu:)
Vis, ja taky nebyla svata, psala jsem o tom, jestli pamatujes. Nejak me a PRITELE tohle dalo vic dohromady.
Bohuzel jsem necekala ranu tak brzy a ranu z minulosti. O neveru zajem neni, kdyz vsechno klape... jenze ono nic neklape nonstop.
"Já mám prostě dojem, že tenhle chlap k tobě nějak nepasuje " premyslim nad tim.........
Není tady