29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zkusím to... Děkuji za reakce a rady...
Není tady
Yazoo, a co kdyby jsi mu při orálním sexu neposunovala ruce, ale hlasem plným touhy a vzrušení řekla co vlastně chceš. Např. že máš ráda při tom, když se Tě dotýká na vnitřní straně stehen....atd.. To by musel být ignorant, kdyby fakt nezabral a řekl COOOO.
Není tady
annemarie napsal(a):
Yazoo, a co kdyby jsi mu při orálním sexu neposunovala ruce, ale hlasem plným touhy a vzrušení řekla co vlastně chceš.
Přesně tak, trochu spontánnosti, děvčata
Vzrušené zašeptání "Kousek doleva, miláčku" je rozhodně lepší než třeba "Jak mě to zas lížeš, ty dřevo"
Není tady
no jo, Mikeši, když já si pletu strany...
(třeba i při řízení, proto jsem se vdala, abych poznala levou podle snubáku
)
u nás se taky posouvají ruce, šeptá - a semtam mám povídavou - jako semtam v posteli, jinak pusu nezavřu - a to vymýšlím erotické pohádky s jasným poselstvím
Není tady
Som si predstavila navigáciu ako "5 cm smerom k skrini, t.j. doľava, drahý, a 3 cm k môjmu bruchu , t.j. nahor"!
Není tady
já to sděluji orálně :-)
Není tady
...ve správný okamžik mu to zašeptám do ucha
Upravil(a) Santala (17. 3. 2008 15:40)
Není tady
maricka napsal(a):
Hmm..zřejmě pan urážlivý... Ale snad mu stačí vysvětlit, že nikdo se v sexu nenarodil dokonalý a že sexuální touhy se liší člověk od člověka...
kdyby jen člověk od člověka, minimálně u sebe pozoruju, že se to občas mění a to co je jindy příjemný tentokrát radši vynechám a naopak.
Není tady
Bety napsal(a):
Co kdybys mu zrovna rozepsala podrobný itinerář?
yazzo...mám pocit, že reagujete oba stejně nasr*ně (pardooon) - to musí bejt v postýlce slast
Upravil(a) choysia (19. 3. 2008 15:31)
Není tady
Víš, ne každý partner je v posteli ten pravý. Někoho stačí naťuknout, jinému to troubit opakovaně a dalšího nezbyde, než vyměnit. S někým se o jistých věcech prostě mluvit nedá a další tak překypuje nápady, že si říkáš, s tím minulým to byl zabitej čas...A pokud ten současný nereaguje na jasné výzvy /jsou i v jeho zájmu/ koleduje si o výměnu!
Není tady
Santala napsal(a):
A co při orálním sexu?
potvurkapodivna napsal(a):
Santala napsal(a):
A co při orálním sexu?
Zašeptá pár slov do "mikrofonu"
Není tady
Santala napsal(a):
A co při orálním sexu?
A co SMSka? či MMSka? Nestačí a nebo ještě jinak co mu to sdělit prostředictvím obecního rozhlasu
Není tady
...a keby si mu ruku podrzala a viedla ho, tiez by sa urazil?
Není tady
Tak potěšující zpráva hlavně pro mne a snad i pro všechny přítomné škarohlídy Tuhle jsme byli oba příjemně konverzačně naladěni, sdělili si vzájemně své tužby a následně je uskutečnili. A výsledek - nádhera, nádhera, nádhera!
Není tady
yazooo napsal(a):
Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti se sdělováním tipů, rad či tužeb směrem k partnerovi? Je mi jasné, že je třeba sdělovat šetrně, nevyčítavě... Je třeba kritizovat a současně chválit...Jak ale z toho ven, když je těch tužeb a kritik povícero ale nechceme partnera znechutit a v sexuálním životě pokračovat? Kritizovat 1x za měsíc? Po malých dávkách, ale soustavně?
No proste to reknu preci Není nic snazsiho:)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Santala napsal(a):
A co při orálním sexu?
Zašeptá pár slov do "mikrofonu"
Není tady