Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 16. 3. 2008 20:15

yazooo
♥♥-----

Protikvasinková dieta

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s protikvasinkovou dietou. Já s kvasinkami zápasím několik let neúspěšně, vyuzkoušeno spousty přípravků, používám přípravky Lactacyd, Tantum rosa, vařím Lapacho....mno ale taky se dosti cpu čokoládou a při surfování jsem zjsitila, že kvasinky mi navíc můžou i způsobovat vysoký krevní tlak, kterým trpím podobně dlouho jako kvasinkami a že dieta je jediná cesta, která mě čeká a snad i může pomoci.  Vyzkoušela jsem dva gynekology, nikdy s nabídkou diety nepřišli, výtoky jsou podle nich normálka a mě už to pěkně štve...Děkuji za ohlasy

Není tady

#2 17. 3. 2008 15:21

holka
♥♥♥♥---

Re: Protikvasinková dieta

Já se s nimi trápila víc jak rok. Protikvasinkovou dietu jsme si taky našla sama, doktor mi o ní nic neřekl. Pak jsem si nadávala že jsem s ní nezačala dřív. Ale dodržovala jsem jí do puntíku, opravdu žádná vyjímečná čokoláda, vážně jsem ji dodržela a po 3 týdnech jsem se zbavila nejhoršího a navíc jsem zjistila jak je mi skvěle, jako by mě něco nabilo energií. Pila jsem k tomu minimálně každý druhý den kefír (obyč. bez příchutě) a taky Lapacho.  Rozhodně se do ní pusť hned.
A PS: můj doktor mi sice neporadil dietu, ale rozhodně mi netvrdil, že výtoky nebo kvasinky jsou normální, to snad je jasný každýmu i bez toho aby byl doktor.. Naopak mi vždycky připomene jestli si dělám výplachy (Tantum Rosa) a používám krém (Jenamazol).

Není tady

#3 18. 3. 2008 10:15

yazooo
♥♥-----

No četla jsem na netu, na gynekologických stránkách, že malé množství výtoku je normální, avšak to, co je u mě, rozhodně malé není. No ale co mi řekl můj první gynekolog, od kterého jsem prchla poté, co mi tvrdil, že výtok, který jsem měla, je proto, že jsem byla panna....usch

Včera jsem byla u svého současného gyn. a dostalo se mi odpovědi: "K protikvasinkové dietě Vám coby gynekolog nemohu nic říct..."butter Zas mi dal nějaký krém a vzal kultivaci. Do diety jdu samozřejmě i bez jeho požehnání, s čokoládou a bílým pečivem je šlus. Už delší dobu jím Lactobacyly 5 miliard. Kefíry piju dost často, ale zřejmě to chce taky vynechat ty sladké což?

Není tady

#4 18. 3. 2008 23:06

Astra
♥♥♥♥♥--

Při protikvasinkové dietě se musí ABSOLUTNĚ vynechat cukr, ovoce, bílé pečivo, houby, kvasnice, plísňové sýry. Je toho hodně co podporuje růst kvasinek, nejlepší si zajít do knihkupectví a koupit si o tom knihu, nabídka je rozmanitá a jsou tam i recepty.

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#5 20. 3. 2008 11:00

yazooo
♥♥-----

Já se s výtoky potýkám snad již od rané puberty (teď je mi 23), mívala jsem svědění, které ustalo, pak slabé výtoky, které jsem léčila čípky, které mi gyn. pomalu dával jen na vlastní vyžádání, neb mi tvrdil, že pokud svědění nemám, pak je to v pořádku a malé množství je normální. Změnila jsem gyn., ten mi na kultivaci nic nenašel a jen tak pro formu mi doporučoval Tea tree vaginální gel, výplachy tantum rosa - ty na určitou dobu pomohly, ale ejhle, pak pomáhaly tak na půl dne, pak vše odznova, používala jsem to dál.

K výtokům se přidalo i svědění, tak šup na kultivaci a heuréka - kvasinky všude a je jich spousta. Dostala jsem antimykotickou tabletku pro sebe i pro partnera + vag.krém, bez úspěchu, zase nanavo a zase a zase - momentálně mi dalzase jiný vag.krém Dafnegin.

Už z toho vcelku šílím, hledám informace jak z toho ven, štve mě, že mě gyn.neinformoval o protikvasinkové dietě, nebo alespoň neřekl, jak to strava hrozně ovlivňuje. Navíc mě děsí, jestli třeba nemám chlamydie, vzhledem k tomu, jak snadno se to přenáší... To jsem je klidně mohla chytit jako malá v bazénu a vzhledem k tomu, že mi na to nedělal nikdo testy, tak ty potvory v mém těle vesele bují několik let?? Mno chci navštívit laborku, kde mi ty testy udělají... Omlouvám se za tak dlouhý příspěvěk, ale zoufalost mě jímá... grater

Není tady

#6 20. 3. 2008 23:38

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem svého času taky dost trpěla svěděním (ale ne výtoky). Bylo to hlavně po antibiotikách a nebo v období kolem menzes. Bohužel mně čípky a masti po čase nepomáhaly. Co ale mně ale konkrétně pomohlo, tak v době svědění pokud možno úplně vynechat sladkosti a pít kopřivový čaj. Takto jsem to dělala vždy při potížích a teď už mám zhruba 2 roky pokoj. Než jsem na toto přišla, zkoušela jsem protikvasinkovou dietu podle čínské medicíny. Vydržela jsem jen týden, ale je fakt, že potíže, které jsem zrovna při léčbě antibiotiky měla, velice rychle ustoupily. Ta dieta je ale dost tvrdá. Bohužel ten papír, podle kterého sem se stravovala, už nemám, ale pokud si trochu pamatuji, tak žádné sladkosti, mléčné výrobky, uzeniny, nic kynutého, žádné ovoce, zelenina jen nějaká, brambory myslím taky omezeně a taky bylo povoleno myslím jen rybí maso. Mohly se oříšky a kvůli možnému deficitu železa v době diety ještě tmavá sezamová semínka a kokos.
Mně naštěstí stačí to krátkodobé omezení sladkostí a kopřivový čaj. Gynekoložka mi to "posvětila".

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#7 29. 4. 2008 15:42

saloniki
♥------

pokud máš strach z chlmydií, zajdi si radši udělat testy na venerologii do Apolinářské, prý je tam bezkonkurenčně nejlepší laboratoř, také jsem měla podezření a můj známý sám venerolog ze Slovenska mi to doporučil...sice se na mě dívali skr prsty, jako že co to po nich chci, že kvasinky neléčí, že bych měla jít někam jinam, takže doporučuji na ně rovnou vybalit tu Chlamydii. Taky musím říct, že mi pomohlo výrazně, že jsem přestala brát antikoncepci, asi po 10ti letech užívání a ač nad tím lékař stále kroutí hlavou, že to není možné, je faktem to, že mi od výraznějších problémů s kvasinkami pomohl až tento krok na základě selského rozumu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí