1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Slavek17 napsal(a):
Jestli je pravdou, e jste se rozeli po vzájemné dohodě, pak bys, Merunko, pocity lítosti mít neměla.
Jestlie je přesto má, pak to asi znamená, e ten tvůj přítel není tvým skutečným novým milovaným
plnohodnotným partnerem, ale jen náplastí na tu ztrátu...
Co nemá být nějaká kritika někoho, nýbr jen konstatování stavu tvé duičky.
Jetě se s tím asi nevyrovnala. Nejspí jste to troku uspěchali.
Tak se tím tak netrap.
Je to normální.
Přítele jsem si nala jetě v manelství,byl to následek nespokojenosti v manelství,take si nemyslím,e by byl jen náplastí.Je to báječný člověk a jsem astná,e jsem ho potkala.Jsem prostě romantik a věřila něčemu co nikdy nebylo tak jak jsem to viděla.Jako slepá po operaci očí,ve vidím jinak.
Není tady
"To co mě bolí,e se datuje tolik let zpět,kdy já ila"zřejmě" v klamné iluzi skvělého manelství."
Merunkooo, holka zlatá, vdy Ty sis na tu otázku sama odpověděla: bolí Tě to proto, e jsi sice schopná pochopit, e lidi se rozcházejí, kdy to mezi povahami neklape, ale vadí Ti (a to naprosto chápu), e to, co k tomu rozchodu dvou povah vedlo, nebylo FÉR - tedy milenka. (Co nikdy není, kdy se do rozhodování o oputění partnerského svazku přimotá třetí osoba).
Dr se, přece bys nesmutnila pro někoho, kdo Tě neměl rád. Takový člověk si to nezaslouí. Není toho hoden. Děti jsou Tvoje sluníčka a časem přibude i fajn partner.
Není tady
Merunko, pokud se rozvádíte po vzájemné dohodě a oba jste chtěli, tak je přeci uplně k ničemu rýpat v minulosti. Tys s tou dohodou ale vnitřně nesouhlasila, e? Pokud ano a byla bys zamilovaná do nového přítele, vubec bys to neřeila. To co řeí je pouze tvé podezření, s manelem se rozvádí, proto ho u nevidí v tak růových barvách jako kdy to klapalo
merunka napsal(a):
Před několika lety spolu pracovali a taky se mi doneslo,e s ní asi něco měl.
toto můe být jen pomluva. Starej se raději o svůj nový vztah a nerýpej se v minulosti, nikomu tím nepomůe, ale já vím, ono se to lehce říká... kadý druhý rozvedený si tím asi musí projít
Není tady
merunka napsal(a):
[hroánku díky,ty jsi jak mé druhé já.S tebou bych si i v realu rozuměla.
"Václave, proč nejsi moje ena ...??? " /ma samote u lesa.../
Není tady
Ja som asi na hlavu padnutá, ale: Ty si si nala priateža ete za manelstva, rozviedli ste sas (kvôli nesúladu alebo tak, povedzme) a zoiera sa kvôli tomu, e AJ ON niekoho mal??? Sorry, ale ja to nechápem, mono mám zlé informácie, mono si ich zle skladám dokopy, ale ja stále nevidím, o čo viac klamal tvoj mu ako ty - odhliadnuc od toho, e ani u teba asi tá ilúzia nebola 100%, keď si si kvôli nespokojnosti v manelstve nala priateža... Hlava mi to neberie.
Není tady
Tercila napsal(a):
Merunkooo, holka zlatá, vdy Ty sis na tu otázku sama odpověděla: bolí Tě to proto, e jsi sice schopná pochopit, e lidi se rozcházejí, kdy to mezi povahami neklape, ale vadí Ti (a to naprosto chápu), e to, co k tomu rozchodu dvou povah vedlo, nebylo FÉR - tedy milenka. (Co nikdy není, kdy se do rozhodování o oputění partnerského svazku přimotá třetí osoba).
Dr se, přece bys nesmutnila pro někoho, kdo Tě neměl rád. Takový člověk si to nezaslouí. Není toho hoden. Děti jsou Tvoje sluníčka a časem přibude i fajn partner.
Tak tohle mi mozek nebere: Ona jako partnerka nevěrníka nemá být smutná, protoe jí nevěrník nebyl hoden.
A on, její nevěrník, má snad být veselý, e se do jejich svazku zapletla třetí (čtvrtá) osoba?
Vdy tohle není trojúhelník nýbr čtyřúhelník...
Tercilo, co tě vede k tomu, e měří dvojím metrem?
Není tady
Mozek nebo hlava, zdá se, e jsme na tom podobně, viď Sel?
Není tady
A je mi to divné, ale - áno, musím ti da zapravdu... No je moné, e proste nemáme informácie o načasovaní alebo o priebehu manelstva alebo tak - proste mozaika je neúplná. Neviem, mono by to potom dostalo logiku; zatiaž mi tu chýba.
Není tady
merunko jestli ti to pomůe já ila v nevědomosti 6 let a to i vdobě kdy manel si zaloil druhou rodinu a měl u i dítě,on jen přestoupil z vlaku do vlaku a já stojím zatím sama na nástupiti a tlemím a nevěřím,e se to stalo právě mě,jsem sama a ty má přítele tak bud ráda a pěstuj vá vztah aby se to u neopakovalo,pa
Není tady
merunka napsal(a):
Ahoj vem.Rozvádím se po devítiletém manelství,mám dvě děti,mám řítele kterého mám moc ráda.Ale teď k věci,co mě to trápí.Rozvádím se v klidu a děti jsou v pohodě,můj m se odstěhoval kamsi.. ale na děti mi platí a bere si je.A právě dnes mi děti řekli,e tam s tátou bydlí dvě holky a mluvily o jedný holčičce a její mámě.Bylo by mi to vcelku jedno,ne mi dolo e je znám.Před několika lety spolu pracovali a taky se mi doneslo,e s ní asi něco měl.To co mě bolí,e se datuje tolik let zpět,kdy já ila"zřejmě" v klamné iluzi skvělého manelství.Prostě mě to vzalo a vehnalo slzy do očí.Proč to bolí,já tomu nerozumím.
Merunko, pripadne mi, ze na podvedome urovni se chces uzirat. Napadlo te treba, ze sis neco vykonstruovala a ze to tak vubec nemuselo byt?
Není tady
Asi to opravdu musí vyznívat divně.S přítelem jsem asi třičtvrtě roku.A doba ze které mě ty vzpomínky zaboleli jsou asi čtyři roky zpět.Měli jsme půlroční holčičku a já byla astná,můj mu začal podnikat a začal být věčně pryč a to věčně nepřeháním.Volno si nanás udělal tak jedno a dvě odpoledna v týdnu,z práce chodil a ráno kadý den,ádný volný celý víkend,dovolaná jeden týden v roce,kterou jsem zařídila já.A já to vechno brala,e se snaí pracuje,vydělává.Nestěovala sem si(teda aspoň zpočátku),byla jsem ráda kdy byl doma a to jsem mu dávala najevo,ty nečasté chvíle kdy jsme byly spolu jsem zpříjemňovala jak jsem jen mohla.Chtěla jsem aby se domu vracel rád a chtěl být doma víc. Ale on u měl zájmy někde jinde,co jsem se dozvěděla a teď
Najít si někoho,kdy to neklape je pochopitelné a velmi jednoduché,ale kdy je ve vpořádku???To je to co zabolelo.
Není tady
lakina napsal(a):
merunko jestli ti to pomůe já ila v nevědomosti 6 let a to i vdobě kdy manel si zaloil druhou rodinu a měl u i dítě,on jen přestoupil z vlaku do vlaku a já stojím zatím sama na nástupiti a tlemím a nevěřím,e se to stalo právě mě,jsem sama a ty má přítele tak bud ráda a pěstuj vá vztah aby se to u neopakovalo,pa
To doufám,e u se to nebude opakovat.
Není tady
Dnes u je mi o mnoho líp a to jen díky vám vem kteří jste mě vyslechli a nechal vypsat.Moc děkuju:godlike:
Není tady
merunka napsal(a):
Dnes u je mi o mnoho líp a to jen díky vám vem kteří jste mě vyslechli a nechal vypsat.Moc děkuju:godlike:
od toho tu sme,e vichni? kdo to vymyslel a zaloil líbám ruce i nohy......
Není tady
Ahoj vem.Dnes mi přiel mail a mě u něj zahřálo u srdce.
Smiř se sminulostí,ij přítomností a sni o budoucnosti.
Není tady
Slávek: "Tak tohle mi mozek nebere: Ona jako partnerka nevěrníka nemá být smutná, protoe jí nevěrník nebyl hoden.
A on, její nevěrník, má snad být veselý, e se do jejich svazku zapletla třetí (čtvrtá) osoba?
Vdy tohle není trojúhelník nýbr čtyřúhelník...
Tercilo, co tě vede k tomu, e měří dvojím metrem?"
Jejda Slávku, teď jsem mimo mísu, e bych nečetla vechno? Moné to je, vechno nečtu, omlouvám se - případně mi dovysvětli, prosím.
Není tady
merunka napsal(a):
Přítele jsem si nala jetě v manelství,byl to následek nespokojenosti v manelství,take si nemyslím,e by byl jen náplastí.Je to báječný člověk a jsem astná,e jsem ho potkala.Jsem prostě romantik a věřila něčemu co nikdy nebylo tak jak jsem to viděla.Jako slepá po operaci očí,ve vidím jinak.
Není tady
... nebo je to ta Merunka, která tu kdysi někde psala, e se jí manelství nevyvedlo a vesele se schází s enatým otcem dvou dětí? Kdy mě u se ty příběhy pletou......
Áááách jo, kdy já bych tak moc chtěla, aby byl úplně kadý v pohodičce.....
Není tady
merunka napsal(a):
dumbom: Najít si někoho,kdy to neklape je pochopitelné a velmi jednoduché,ale kdy je ve vpořádku???To je to co zabolelo.
[/b]
Tak zase dalsi zena, ktera zije v nadherne iluzi. Dal si uzivej tvou viru, ze ve vasem manzelstvi bylo vse v poradku.
Není tady