Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 15. 3. 2008 22:27

merunka
♥♥♥----

Re: Proč ty vzpomínky bolí?

Slavek17 napsal(a):

Jestli je pravdou, že jste se rozešli po vzájemné dohodě, pak bys, Merunko, pocity lítosti mít neměla.
Jestliže je přesto máš, pak to asi znamená, že ten tvůj přítel není tvým skutečným novým milovaným
plnohodnotným partnerem, ale jen náplastí na tu ztrátu...

Což nemá být nějaká kritika někoho, nýbrž jen konstatování stavu tvé dušičky.
Ještě se s tím asi nevyrovnala. Nejspíš jste to trošku uspěchali.
stolt

Tak se tím tak netrap.
Je to normální.

Přítele jsem si našla ještě v manželství,byl to následek nespokojenosti v manželství,takže si nemyslím,že by byl jen náplastí.Je to báječný člověk a jsem šastná,že jsem ho potkala.Jsem prostě romantik a věřila něčemu co nikdy nebylo tak jak jsem to viděla.Jako slepá po operaci očí,vše vidím jinak.

Není tady

#27 15. 3. 2008 23:53

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"To co mě bolí,že se datuje tolik let zpět,kdy já žila"zřejmě" v klamné iluzi skvělého manželství."

Merunkooo, holka zlatá, vždy Ty sis na tu otázku sama odpověděla: bolí Tě to proto, že jsi sice schopná pochopit, že lidi se rozcházejí, když to mezi povahami neklape, ale vadí Ti (a to naprosto chápu), že to, co k tomu rozchodu dvou povah vedlo, nebylo FÉR - tedy milenka. (Což nikdy není, když se do rozhodování o opuštění partnerského svazku přimotá třetí osoba).
Drž se, přece bys nesmutnila pro někoho, kdo Tě neměl rád. Takový člověk si to nezaslouží. Není toho hoden. Děti jsou Tvoje sluníčka a časem přibude i fajn partner.

Není tady

#28 16. 3. 2008 0:11

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Merunko, pokud se rozvádíte po vzájemné dohodě a oba jste chtěli, tak je přeci uplně k ničemu rýpat v minulosti. Tys s tou dohodou ale vnitřně nesouhlasila, že? Pokud ano a byla bys zamilovaná do nového přítele, vubec bys to neřešila. To co řešíš je pouze tvé podezření, s manželem se rozvádíš, proto ho už nevidíš v tak růžových barvách jako když to klapalo

merunka napsal(a):

Před několika lety spolu pracovali a taky se mi doneslo,že s ní asi něco měl.

toto může být jen pomluva. Starej se raději o svůj nový vztah a nerýpej se v minulosti, nikomu tím nepomůžeš, ale já vím, ono se to lehce říká... neutralhmmusch každý druhý rozvedený si tím asi musí projít hmm

Není tady

#29 16. 3. 2008 0:33

Mikulenka
♥♥♥♥♥--

merunka napsal(a):

[hrošánku díky,ty jsi jak mé druhé já.S tebou bych si i v realu rozuměla.

"Václave, proč nejsi moje žena ...??? "   /ma samote u lesa.../

Není tady

#30 16. 3. 2008 16:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som asi na hlavu padnutá, ale: Ty si si našla priateža ešte za manželstva, rozviedli ste sas (kvôli nesúladu alebo tak, povedzme) a zožieraš sa kvôli tomu, že AJ ON niekoho mal??? Sorry, ale ja to nechápem, možno mám zlé informácie, možno si ich zle skladám dokopy, ale ja stále nevidím, o čo viac klamal tvoj muž ako ty - odhliadnuc od toho, že ani u teba asi tá ilúzia nebola 100%, keď si si kvôli nespokojnosti v manželstve našla priateža... Hlava mi to neberie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 16. 3. 2008 16:32

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Merunkooo, holka zlatá, vždy Ty sis na tu otázku sama odpověděla: bolí Tě to proto, že jsi sice schopná pochopit, že lidi se rozcházejí, když to mezi povahami neklape, ale vadí Ti (a to naprosto chápu), že to, co k tomu rozchodu dvou povah vedlo, nebylo FÉR - tedy milenka. (Což nikdy není, když se do rozhodování o opuštění partnerského svazku přimotá třetí osoba).
Drž se, přece bys nesmutnila pro někoho, kdo Tě neměl rád. Takový člověk si to nezaslouží. Není toho hoden. Děti jsou Tvoje sluníčka a časem přibude i fajn partner.

Tak tohle mi mozek nebere: Ona jako partnerka nevěrníka nemá být smutná, protože jí nevěrník nebyl hoden.
A on, její nevěrník, má snad být veselý, že se do jejich svazku zapletla třetí (čtvrtá) osoba?
Vždy tohle není trojúhelník nýbrž čtyřúhelník...

Tercilo, co tě vede k tomu, že měříš dvojím metrem?
roll

Není tady

#32 16. 3. 2008 16:33

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Mozek nebo hlava, zdá se, že jsme na tom podobně, viď Sel?

Není tady

#33 16. 3. 2008 16:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Až je mi to divné, ale - áno, musím ti da zapravdu... No je možné, že proste nemáme informácie o načasovaní alebo o priebehu manželstva alebo tak - proste mozaika je neúplná. Neviem, možno by to potom dostalo logiku; zatiaž mi tu chýba.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 16. 3. 2008 16:49

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

merunko jestli ti to pomůže já žila v nevědomosti 6 let a to i vdobě kdy manžel si založil druhou rodinu a měl už i dítě,on jen přestoupil z vlaku do vlaku a já stojím zatím sama na nástupišti a tlemím a nevěřím,že se to stalo právě mě,jsem sama a ty mᚠpřítele tak bud ráda a pěstuj vᚠvztah aby se to už neopakovalo,pa parpussa

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#35 16. 3. 2008 16:57

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

merunka napsal(a):

Ahoj všem.Rozvádím se po devítiletém manželství,mám dvě děti,mám řítele kterého mám moc ráda.Ale teď k věci,co mě to trápí.Rozvádím se v klidu a děti jsou v pohodě,můj mž se odstěhoval kamsi.. ale na děti mi platí a bere si je.A právě dnes mi děti řekli,že tam s tátou bydlí dvě holky a mluvily o jedný holčičce a její mámě.Bylo by mi to vcelku jedno,než mi došlo že je znám.Před několika lety spolu pracovali a taky se mi doneslo,že s ní asi něco měl.To co mě bolí,že se datuje tolik let zpět,kdy já žila"zřejmě" v klamné iluzi skvělého manželství.Prostě mě to vzalo a vehnalo slzy do očí.Proč to bolí,já tomu nerozumím.kapitulation

Merunko, pripadne mi, ze na podvedome urovni se chces uzirat. Napadlo te treba, ze sis neco vykonstruovala a ze to tak vubec nemuselo byt?

Není tady

#36 16. 3. 2008 16:58

merunka
♥♥♥----

Asi to opravdu musí vyznívat divně.S přítelem jsem asi třičtvrtě roku.A doba ze které mě ty vzpomínky zaboleli jsou asi čtyři roky zpět.Měli jsme půlroční holčičku a já byla šastná,můj muž začal podnikat a začal být věčně pryč a to věčně nepřeháním.Volno si nanás udělal tak jedno až dvě odpoledna v týdnu,z práce chodil až ráno každý den,žádný volný celý víkend,dovolaná jeden týden v roce,kterou jsem zařídila já.A já to všechno brala,že se snaží pracuje,vydělává.Nestěžovala sem si(teda aspoň zpočátku),byla jsem ráda když byl doma a to jsem mu dávala najevo,ty nečasté chvíle kdy jsme byly spolu jsem zpříjemňovala jak jsem jen mohla.Chtěla jsem aby se domu vracel rád a chtěl být doma víc.kapitulation Ale on už měl zájmy někde jinde,což jsem se dozvěděla až teďdumbom Najít si někoho,když to neklape je pochopitelné a velmi jednoduché,ale když je vše vpořádku???To je to co zabolelo.

Není tady

#37 16. 3. 2008 17:01

merunka
♥♥♥----

lakina napsal(a):

merunko jestli ti to pomůže já žila v nevědomosti 6 let a to i vdobě kdy manžel si založil druhou rodinu a měl už i dítě,on jen přestoupil z vlaku do vlaku a já stojím zatím sama na nástupišti a tlemím a nevěřím,že se to stalo právě mě,jsem sama a ty mᚠpřítele tak bud ráda a pěstuj vᚠvztah aby se to už neopakovalo,pa parpussa

To doufám,že už se to nebude opakovat.

Není tady

#38 16. 3. 2008 17:03

merunka
♥♥♥----

Dnes už je mi o mnoho líp a to jen díky vám všem kteří jste mě vyslechli a nechal vypsat.Moc děkuju:godlike:godlikegodlike

Není tady

#39 16. 3. 2008 17:07

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

merunka napsal(a):

Dnes už je mi o mnoho líp a to jen díky vám všem kteří jste mě vyslechli a nechal vypsat.Moc děkuju:godlike:godlikegodlike

od toho tu sme,že všichni? kdo to vymyslel a založil líbám ruce i nohy......   godlikegodlikegodlike

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#40 17. 3. 2008 20:05

merunka
♥♥♥----

Ahoj všem.Dnes mi přišel mail a mě u něj zahřálo u srdce.
Smiř se sminulostí,žij přítomností a sni o budoucnosti.stolt

Není tady

#41 17. 3. 2008 20:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Slávek: "Tak tohle mi mozek nebere: Ona jako partnerka nevěrníka nemá být smutná, protože jí nevěrník nebyl hoden.
A on, její nevěrník, má snad být veselý, že se do jejich svazku zapletla třetí (čtvrtá) osoba?
Vždy tohle není trojúhelník nýbrž čtyřúhelník...
Tercilo, co tě vede k tomu, že měříš dvojím metrem?"

Jejda Slávku, teď jsem mimo mísu, va že bych nečetla všechno? Možné to je, všechno nečtu, omlouvám se - případně mi dovysvětli, prosím.

Není tady

#42 17. 3. 2008 20:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

merunka napsal(a):

Přítele jsem si našla ještě v manželství,byl to následek nespokojenosti v manželství,takže si nemyslím,že by byl jen náplastí.Je to báječný člověk a jsem šastná,že jsem ho potkala.Jsem prostě romantik a věřila něčemu co nikdy nebylo tak jak jsem to viděla.Jako slepá po operaci očí,vše vidím jinak.

Brita

Není tady

#43 17. 3. 2008 20:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

... nebo je to ta Merunka, která tu kdysi někde psala, že se jí manželství nevyvedlo a vesele se schází s ženatým otcem dvou dětí? Když mě už se ty příběhy pletou...... usch va
Áááách jo, když já bych tak moc chtěla, aby byl úplně každý v pohodičce..... grater

Není tady

#44 17. 3. 2008 21:05

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

merunka napsal(a):

dumbom: Najít si někoho,když to neklape je pochopitelné a velmi jednoduché,ale když je vše vpořádku???To je to co zabolelo.

[/b]

Tak zase dalsi zena, ktera zije v nadherne iluzi. Dal si uzivej tvou viru, ze ve vasem manzelstvi bylo vse v poradku.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí