Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 14. 3. 2008 16:35

L_aura
♥♥♥♥♥--

Závislost na sexu?

Jak dlouho vydržíte bez sexu, aniž byste s tím měli nějaké výrazné problémy? Já sex neměla týden (přítel není z mého města a bohužel se jestě týden neuvidíme - jede pryč) a zase zjišuju, že to, jestli mám či nemám sex mi docela nepříjemně zasahuje do běžného života. A nejen tím, že na to pořád musím myslet, ale taky tak nějak podvědomě. I když mám hodně práce, starostí, tak si o to moje tělo říká tak, že jsem protivná, vzteklá, mám pořád strašný hlad, chu na nezdravé, na alkohol a sebelítostivé tendence. Stačí si ale za..., a jsem jak znovuzrozená. Docela mě to, svobodomyslnou Vodnářku, šte, tedy dost štve. Nechci být na něčem či někom závislá!

Není tady

#2 14. 3. 2008 18:00

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Závislost na sexu?

Zkus se pomilovat sama se sebou - jestli se mᚠráda, neměl by to být problém

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 14. 3. 2008 18:33

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura co su vyrazne problemy? Ak to zoberiem tak, ze ako casto potrebujem realny sex (nie masturbaciu) aby mi semeno neliezlo na mozog ... tak asi raz denne - alebo aspon kazdy druhy den.
Takze som vlastne v <> ako baca s drevakmi http://www.kolobok.us/smiles/icq/cray.gif

mashanka masturbacia nieje milovanie wink a masturbacia ... nestaci wink (casto ani 3x denne sad )

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#4 14. 3. 2008 18:38

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

To je teda fakt nespavedlnost, protože já mám taky furt hlad a chu na nezravý, ale zádný š****í mi v tom nepomáhá...  hmm

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 14. 3. 2008 18:53

Salen
♥♥♥♥♥♥-

:-)))))) jsem chtěla napsat totéž co Bety.
Ale jinak s tím problém nemám ani dlouhodobě. Tu akutní fyzickou potřebu zvládnu masturbací. A určitě nemám potřebu jít si s někým za..... jen tak kvůli sexu. Daleko víc mi chybí všechno to kolem - něha, pohlazení, pusa.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#6 14. 3. 2008 19:12

maricka
♥♥♥♥♥--

Lauro...řekla bych, že pokud Ti to takto zasahuje do života, tak je to závislost a něco bych s tím začala dělat. Týden ještě není žádná doba... Já jsem sice od té doby, co jsem začala sexuálně žít, neměla sex nejdéle tři měsíce, ale nemohu říci, že bych se v té "abstinenční" době nějak "třásla" či na ti pořád myslela...Určitě častěji, ale ne zase nějak kor moc často. Spíše mi také chyběla něha, přítel a to ostatní... A to jsem docela náruživá... Ale sex je pro mne spíše intimita než chtíč...

Není tady

#7 14. 3. 2008 20:02

Me
♥♥♥♥♥♥-

Mi taky spíše chybí "to kolem", každopádně hodně na mě působí roční období - třeba teď před pár dny, když bylo takové to jarní počasí, mi připadalo, že se všude kolem vyrojili děsně sexy chlapi (nevím, kde byli celou tu zimu zalezlí big_smile lol) a musela jsem myslet na sex tak 25 hodin denně smile - a ani masturbace nepomáhala hmm Naštěstí se začíná ochlazovat, nerada bych do něčeho "vlítla" jen tak kvůli nezvladatelné sexuální potřebě big_smile

Není tady

#8 14. 3. 2008 20:08

maricka
♥♥♥♥♥--

Me, Ty jsi sama, nebo mᚠmužského? Kdybys byla sama, tak klidně vlítni, ne?

Není tady

#9 14. 3. 2008 20:22

Me
♥♥♥♥♥♥-

No já to mám s těma chlapama takové komplikované big_smile Řadím se do kategorie nezadaných, ale úplně bez sexu nejsem smile Ale nemám ho zase tak často, jak bych si v poslední době představovala big_smile A vlítnout na někoho neznámého a neprověřeného se mi moc nechce, není to můj styl.. hmm

Není tady

#10 14. 3. 2008 20:31

maricka
♥♥♥♥♥--

Tak si najdi mužskýho a bude klid:-))) Já vím, lehko se radí...

Není tady

#11 14. 3. 2008 20:44

jindra
♥♥♥♥---

Když jsem měla partnera, chtěla jsem to denně gloria

Když není,minimalizovalo se to ( nějak samo vissla ) na 2x týdně - se mám ráda sama gloriatongue

Musím,ale přiznat, že poslední můj partner byl naprostá vyjímka mezi všemi mými dosavadními milenci - byl prostě nejlepší...takže, proto ta frekvence big_smile

Další věc je, že mi žádnej jinej není dost dobrej usch

Takže mi z toho všeho vyplývá, že mám vlastně závislost - sexuální na svém ex grater

Upravil(a) jindra (14. 3. 2008 20:44)

Není tady

#12 15. 3. 2008 1:23

evonox
♥♥-----

No nevim Lauro, ja nemel sex uz dobrejch pet let (holt furt nemuzu nejak najit tu pravou grater) a nemam s tim zadny trable. Asi to nejakej problem bude, urcite bych se poradil s psychologem nebo sexuologem. vissla

Není tady

#13 15. 3. 2008 22:00

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem neměla sex asi 5 let (ani sama se sebou) a vůbec mi to nechybí. Jen se někdy stydím, protože to není normální, ale co nadělám?

Není tady

#14 15. 3. 2008 22:08

maricka
♥♥♥♥♥--

Ivano...za to se nestyď..jen prostě..."nejsi na sex"... Říká se tomu neuctivě frigidita, ale pokud si takoví lidé jako Ty najdou podobné partnery, je to fajn wink

Není tady

#15 15. 3. 2008 22:16

merunka
♥♥♥----

Sex je pro mě potřebný minimálně jednou čtrnáct dní,pak příznaky neukojené ženy mám taky.sjuk
Ale  i když mám sex třeba ob den, i tak mívám chutě a s tím si stačím sama.

Není tady

#16 18. 3. 2008 23:18

L_aura
♥♥♥♥♥--

No jak mi tu radíte tu masturbaci, tak ta pomáhá tak na deset minut, no prostě to bez chlapa nejde

Není tady

#17 19. 3. 2008 7:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

No jak mi tu radíte tu masturbaci, tak ta pomáhá tak na deset minut, no prostě to bez chlapa nejde

A bez ženské také ne:) offtopic

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#18 19. 3. 2008 10:26

maricka
♥♥♥♥♥--

Lauro, to víš, že to jde, jen se víc snažit se tomu nepoddávat. Tak si kup vibrátor, vždyt to je to samé jako mužské přirození, pokud Ti jde jen o tělesné pocity. Pokud Ti jde o sex s mužem, o milování, něhu apod., tak to pak není závislost na sexu, ale možná na lásce wink

Já nevím, když prostě nemám muže, tak akutní potřebu nemám když jej mám, potřebu sexu mám vyšší, ale že by mi to nějak zasahovalo do života? Ano, mívala jsem nedávno kvůli tomu úzkosti a nemohla večer spát, zatímco přítel si v klidu oddychoval vedle mne. Ale to jsem spíš měla potřebu se hladit, dotýkat, prožívat intimní chvíle s ním. kdyby mi šlo čistě o zasunutí, to spolehlivě vyřeší vibrátor, kterého však skoro nepoužívám. No, nyní ty úzkosti zmizely, snad proto, že teď zase tu sexuální potřebu nemám takovou, přítel mě prostě už tolik "nerajcuje". Anebo jsem s tím tak nějak dočasně smířená.

Není tady

#19 19. 3. 2008 14:41

balonek
♥♥♥♥---

evonox napsal(a):

No nevim Lauro, ja nemel sex uz dobrejch pet let (holt furt nemuzu nejak najit tu pravou grater) a nemam s tim zadny trable. Asi to nejakej problem bude, urcite bych se poradil s psychologem nebo sexuologem. vissla

Teda zrovna dvakrát sex nepotřebuješ.  tongue Já znám jednoho, který nemohl najít "tu pravou" a je mu nyní 55 let a ...už ji prý asi nenajde.  Tak POZOR ! skurt albert

Není tady

#20 25. 3. 2008 18:38

L_aura
♥♥♥♥♥--

maricka napsal(a):

Lauro, to víš, že to jde, jen se víc snažit se tomu nepoddávat. Tak si kup vibrátor, vždyt to je to samé jako mužské přirození, pokud Ti jde jen o tělesné pocity.

Maricko, ty zas neumis cist, ze?

Není tady

#21 25. 3. 2008 20:10

janica
♥♥♥♥♥♥-

Já vydržím tedy dlouho. Teď to je už asi 6-7 týdnů a pořád se se mnou nic neděje.... Akorát partner chodí významně kolem, ale nikdy sám od sebe nezačne.....tak to možná ještě nějaký týden bude trvat. Tady ale hraje roli má momentální psychická situace dumbom

Před 5.měsíci jsem musela dodržet 6ti nedělí po jednom nechtěném a nepříjemném zákroku a to už mi z toho hrabalo....

Takže u mě je ta doba závislá na hodně dalších faktorech.

Pamatuju si, když jsem jednou byla totálně zamilovaná, nebyla jsem schopná vedle něj jen tak usnout....prostě ne vissla

Není tady

#22 27. 3. 2008 19:46

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

L_aura napsal(a):

Jak dlouho vydržíte bez sexu, aniž byste s tím měli nějaké výrazné problémy? Já sex neměla týden (přítel není z mého města a bohužel se jestě týden neuvidíme - jede pryč) a zase zjišuju, že to, jestli mám či nemám sex mi docela nepříjemně zasahuje do běžného života. A nejen tím, že na to pořád musím myslet, ale taky tak nějak podvědomě. I když mám hodně práce, starostí, tak si o to moje tělo říká tak, že jsem protivná, vzteklá, mám pořád strašný hlad, chu na nezdravé, na alkohol a sebelítostivé tendence. Stačí si ale za..., a jsem jak znovuzrozená. Docela mě to, svobodomyslnou Vodnářku, šte, tedy dost štve. Nechci být na něčem či někom závislá!

Nikdy jsem nic podobneho nezazila , docela zavidim.

Není tady

#23 28. 3. 2008 9:57

Opheliaa
♥♥♥♥---

Ivana*M napsal(a):

L_aura napsal(a):

Nikdy jsem nic podobneho nezazila , docela zavidim.

Tak já jsem nejdýl vydržela bez sexu (to jako od té doby, co jsem začala pohlavně žít) půl roku - bejvalej přítel byl v zahraničí - a pak ještě jednou půl roku, když jsem se s bývalým rozešla a než jsem našla jsoucího smile Optimální frekvence je pro mě třikrát týdně smile, tj. v zásadě obden. Mně to chtění taky vždycky úplně nevyhovuje - nemyslím na nic jinýho než na to, a tak se moc dobře fungovat nedá smile Ten první půlrok bez sexu jsem vydržela úplně v pohodě, měla jsem totiž gynekologický problémy, při kterých jsem fakt na sex neměla ani pomyšlení a dá se říct, že jsem byla ráda, že je bejvalej pryč a nic po mně nechce, protože bych asi úpěla bolestí, spíš než slastí... no a ten druhej půlrok jsem si mocně vypomáhala... ale o samotě ani ty orgasmy nejsou ono, je to velice chudá náhražka, potřebuju prostě toho druhýho, přivonět mu ke kůži, vlasům, objímat ho, hladit, slyšet jeho hlas, nabažit se i očima... ani žádnej vibrátor by to nespravil... milování s živým úžasným chlapem a "sama si to", a už jakkoli, to je totiž tisíc a jedna smile takže to byl docela drsnej půlrok smile

Upravil(a) Opheliaa (28. 3. 2008 9:58)

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#24 28. 3. 2008 10:17

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

5.4. je Den zdraveho sexu ... tak som zvedavy, kto bude sukat za mna http://kolobok.us/smiles/icq/cray.gif

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí