1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jak dlouho vydríte bez sexu, ani byste s tím měli nějaké výrazné problémy? Já sex neměla týden (přítel není z mého města a bohuel se jestě týden neuvidíme - jede pryč) a zase zjiuju, e to, jestli mám či nemám sex mi docela nepříjemně zasahuje do běného ivota. A nejen tím, e na to pořád musím myslet, ale taky tak nějak podvědomě. I kdy mám hodně práce, starostí, tak si o to moje tělo říká tak, e jsem protivná, vzteklá, mám pořád straný hlad, chu na nezdravé, na alkohol a sebelítostivé tendence. Stačí si ale za..., a jsem jak znovuzrozená. Docela mě to, svobodomyslnou Vodnářku, te, tedy dost tve. Nechci být na něčem či někom závislá!
Není tady
Zkus se pomilovat sama se sebou - jestli se má ráda, neměl by to být problém
Není tady
L_aura co su vyrazne problemy? Ak to zoberiem tak, ze ako casto potrebujem realny sex (nie masturbaciu) aby mi semeno neliezlo na mozog ... tak asi raz denne - alebo aspon kazdy druhy den.
Takze som vlastne v <> ako baca s drevakmi
mashanka masturbacia nieje milovanie a masturbacia ... nestaci
(casto ani 3x denne
)
Není tady
To je teda fakt nespavedlnost, protoe já mám taky furt hlad a chu na nezravý, ale zádný ****í mi v tom nepomáhá...
Není tady
:-)))))) jsem chtěla napsat toté co Bety.
Ale jinak s tím problém nemám ani dlouhodobě. Tu akutní fyzickou potřebu zvládnu masturbací. A určitě nemám potřebu jít si s někým za..... jen tak kvůli sexu. Daleko víc mi chybí vechno to kolem - něha, pohlazení, pusa.
Není tady
Lauro...řekla bych, e pokud Ti to takto zasahuje do ivota, tak je to závislost a něco bych s tím začala dělat. Týden jetě není ádná doba... Já jsem sice od té doby, co jsem začala sexuálně ít, neměla sex nejdéle tři měsíce, ale nemohu říci, e bych se v té "abstinenční" době nějak "třásla" či na ti pořád myslela...Určitě častěji, ale ne zase nějak kor moc často. Spíe mi také chyběla něha, přítel a to ostatní... A to jsem docela náruivá... Ale sex je pro mne spíe intimita ne chtíč...
Není tady
Mi taky spíe chybí "to kolem", kadopádně hodně na mě působí roční období - třeba teď před pár dny, kdy bylo takové to jarní počasí, mi připadalo, e se vude kolem vyrojili děsně sexy chlapi (nevím, kde byli celou tu zimu zalezlí
) a musela jsem myslet na sex tak 25 hodin denně
- a ani masturbace nepomáhala
Natěstí se začíná ochlazovat, nerada bych do něčeho "vlítla" jen tak kvůli nezvladatelné sexuální potřebě
Není tady
Me, Ty jsi sama, nebo má muského? Kdybys byla sama, tak klidně vlítni, ne?
Není tady
No já to mám s těma chlapama takové komplikované Řadím se do kategorie nezadaných, ale úplně bez sexu nejsem
Ale nemám ho zase tak často, jak bych si v poslední době představovala
A vlítnout na někoho neznámého a neprověřeného se mi moc nechce, není to můj styl..
Není tady
Tak si najdi muskýho a bude klid:-))) Já vím, lehko se radí...
Není tady
Kdy jsem měla partnera, chtěla jsem to denně
Kdy není,minimalizovalo se to ( nějak samo ) na 2x týdně - se mám ráda sama
Musím,ale přiznat, e poslední můj partner byl naprostá vyjímka mezi vemi mými dosavadními milenci - byl prostě nejlepí...take, proto ta frekvence
Dalí věc je, e mi ádnej jinej není dost dobrej
Take mi z toho veho vyplývá, e mám vlastně závislost - sexuální na svém ex
Upravil(a) jindra (14. 3. 2008 20:44)
Není tady
No nevim Lauro, ja nemel sex uz dobrejch pet let (holt furt nemuzu nejak najit tu pravou ) a nemam s tim zadny trable. Asi to nejakej problem bude, urcite bych se poradil s psychologem nebo sexuologem.
Není tady
Já jsem neměla sex asi 5 let (ani sama se sebou) a vůbec mi to nechybí. Jen se někdy stydím, protoe to není normální, ale co nadělám?
Není tady
Ivano...za to se nestyď..jen prostě..."nejsi na sex"... Říká se tomu neuctivě frigidita, ale pokud si takoví lidé jako Ty najdou podobné partnery, je to fajn
Není tady
Sex je pro mě potřebný minimálně jednou čtrnáct dní,pak příznaky neukojené eny mám taky.
Ale i kdy mám sex třeba ob den, i tak mívám chutě a s tím si stačím sama.
Není tady
No jak mi tu radíte tu masturbaci, tak ta pomáhá tak na deset minut, no prostě to bez chlapa nejde
Není tady
L_aura napsal(a):
No jak mi tu radíte tu masturbaci, tak ta pomáhá tak na deset minut, no prostě to bez chlapa nejde
A bez enské také ne:)
Není tady
Lauro, to ví, e to jde, jen se víc snait se tomu nepoddávat. Tak si kup vibrátor, vdyt to je to samé jako muské přirození, pokud Ti jde jen o tělesné pocity. Pokud Ti jde o sex s muem, o milování, něhu apod., tak to pak není závislost na sexu, ale moná na lásce
Já nevím, kdy prostě nemám mue, tak akutní potřebu nemám kdy jej mám, potřebu sexu mám vyí, ale e by mi to nějak zasahovalo do ivota? Ano, mívala jsem nedávno kvůli tomu úzkosti a nemohla večer spát, zatímco přítel si v klidu oddychoval vedle mne. Ale to jsem spí měla potřebu se hladit, dotýkat, proívat intimní chvíle s ním. kdyby mi lo čistě o zasunutí, to spolehlivě vyřeí vibrátor, kterého vak skoro nepouívám. No, nyní ty úzkosti zmizely, snad proto, e teď zase tu sexuální potřebu nemám takovou, přítel mě prostě u tolik "nerajcuje". Anebo jsem s tím tak nějak dočasně smířená.
Není tady
evonox napsal(a):
No nevim Lauro, ja nemel sex uz dobrejch pet let (holt furt nemuzu nejak najit tu pravou
) a nemam s tim zadny trable. Asi to nejakej problem bude, urcite bych se poradil s psychologem nebo sexuologem.
Teda zrovna dvakrát sex nepotřebuje. Já znám jednoho, který nemohl najít "tu pravou" a je mu nyní 55 let a ...u ji prý asi nenajde. Tak POZOR !
Není tady
maricka napsal(a):
Lauro, to ví, e to jde, jen se víc snait se tomu nepoddávat. Tak si kup vibrátor, vdyt to je to samé jako muské přirození, pokud Ti jde jen o tělesné pocity.
Maricko, ty zas neumis cist, ze?
Není tady
Já vydrím tedy dlouho. Teď to je u asi 6-7 týdnů a pořád se se mnou nic neděje.... Akorát partner chodí významně kolem, ale nikdy sám od sebe nezačne.....tak to moná jetě nějaký týden bude trvat. Tady ale hraje roli má momentální psychická situace
Před 5.měsíci jsem musela dodret 6ti nedělí po jednom nechtěném a nepříjemném zákroku a to u mi z toho hrabalo....
Take u mě je ta doba závislá na hodně dalích faktorech.
Pamatuju si, kdy jsem jednou byla totálně zamilovaná, nebyla jsem schopná vedle něj jen tak usnout....prostě ne
Není tady
L_aura napsal(a):
Jak dlouho vydríte bez sexu, ani byste s tím měli nějaké výrazné problémy? Já sex neměla týden (přítel není z mého města a bohuel se jestě týden neuvidíme - jede pryč) a zase zjiuju, e to, jestli mám či nemám sex mi docela nepříjemně zasahuje do běného ivota. A nejen tím, e na to pořád musím myslet, ale taky tak nějak podvědomě. I kdy mám hodně práce, starostí, tak si o to moje tělo říká tak, e jsem protivná, vzteklá, mám pořád straný hlad, chu na nezdravé, na alkohol a sebelítostivé tendence. Stačí si ale za..., a jsem jak znovuzrozená. Docela mě to, svobodomyslnou Vodnářku, te, tedy dost tve. Nechci být na něčem či někom závislá!
Nikdy jsem nic podobneho nezazila , docela zavidim.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
L_aura napsal(a):
Nikdy jsem nic podobneho nezazila , docela zavidim.
Tak já jsem nejdýl vydrela bez sexu (to jako od té doby, co jsem začala pohlavně ít) půl roku - bejvalej přítel byl v zahraničí - a pak jetě jednou půl roku, kdy jsem se s bývalým rozela a ne jsem nala jsoucího Optimální frekvence je pro mě třikrát týdně
, tj. v zásadě obden. Mně to chtění taky vdycky úplně nevyhovuje - nemyslím na nic jinýho ne na to, a tak se moc dobře fungovat nedá
Ten první půlrok bez sexu jsem vydrela úplně v pohodě, měla jsem toti gynekologický problémy, při kterých jsem fakt na sex neměla ani pomylení a dá se říct, e jsem byla ráda, e je bejvalej pryč a nic po mně nechce, protoe bych asi úpěla bolestí, spí ne slastí... no a ten druhej půlrok jsem si mocně vypomáhala... ale o samotě ani ty orgasmy nejsou ono, je to velice chudá náhraka, potřebuju prostě toho druhýho, přivonět mu ke kůi, vlasům, objímat ho, hladit, slyet jeho hlas, nabait se i očima... ani ádnej vibrátor by to nespravil... milování s ivým úasným chlapem a "sama si to", a u jakkoli, to je toti tisíc a jedna
take to byl docela drsnej půlrok
Upravil(a) Opheliaa (28. 3. 2008 9:58)
Není tady
5.4. je Den zdraveho sexu ... tak som zvedavy, kto bude sukat za mna
Není tady