Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 14. 3. 2008 13:23

Drbiska
♥------

Výron kotníku

ahoji.. potřebovala bych poradit a znát vaše názory na výrony kotníku..
Jsem aktivní sportovec:styrka: (atletka) a při skoku do výšky jsem si udelala težký vyron kotníku.. už dvakrát jsem na tom samem kotníku mela sadru z duvodu přetržení vazů.. Proito bych potřeboaval pradit.. Čeká mě letní sezona a potřebovala bych trenovat... má někdo z vás tady s tím zkušenosti.. se zatežováním po vyronech  a tak.. jestli ano, bduu ráda za každý příspěvek.. Děkuji moc... Jája:rock:

Není tady

#2 14. 3. 2008 16:18

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Výron kotníku

Jsi aktivní sportovec - atletka - ty nechodíš ke sportovnímu lékaři?? Ten by ti poradil nejlépe.

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 14. 3. 2008 17:06

Drbiska
♥------

asi by poradil lépe, kdyby nejaky byl.... já se jen ptám, kdo tu má nejakou zkušenost s výrony.. nežádám o analýzy..

Není tady

#4 14. 3. 2008 18:19

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem žádnou analýzu neprováděla, jestli tě můj dotaz pobouřil...  když píšeš že budeš ráda za každý příspěvek! Sportovního lékaře který ti nejlépe vyhovuje podle bydliště ostatně lehce najdeš i pouhým zadáním do hledáčku, ono je těžko radit někomu, koho člověk v životě neviděl a neví zhola nic o jeho zdravotním stavu...
Mně to jen přišlo logické - aktivní sportovec se zraněním = ke sportovnímu lékaři, ale netušila jsem že ti to bude vadit.

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 14. 3. 2008 18:22

Drbiska
♥------

ne naopak me to vubec nevadí, ale ja jsme nikdy sportovního lekaře nepotřebovaůla.. a u nás jsou sportovní lekaři jen tak maximálne ti kteří stanoví diagnozy tak maximálne na špatné dýchání, hledala jsem nekoho kdo by mi s tímhle pomohl. ale práve proto tady pomocí internetu hledám , nekoho kdo s tím má třeba podobnou zkušenost..:-)

Není tady

#6 14. 3. 2008 18:33

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

A co zkusit najít nějakého zkušeného rehabilitačního pracovníka nebo maséra? Myslím že asi by to byla velká náhoda, kdyby se tady našel sportovec zrovna se stejným problémem. S výronem určitě ano, ale horší to asi bude s tím sportováním....

Upravil(a) Bety (14. 3. 2008 18:35)

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 14. 3. 2008 19:02

Drbiska
♥------

jjo to je asi pravda, ale přesto dekuju za radu a nazor:-)

Není tady

#8 17. 2. 2009 9:47

Babaru
♥------

Ahoj ....jsem v patym rocniku fyzioterapie a delam diplomku na lecbu po distorzi kotniku.....byla bych rada za kazdyho kdo se mi ozve, jelikoz se tezko hleda vic lidi po distorzi najednou.....nakze sbiram jednoho po druhym. ...jde o to, ze zpracovavam dve skupiny, jedna ktera pocka az se kotnik uzdravi sam a ja jen merim a kontroluju jak regenerace probiha a pak ta druha kterou zalecim pomoci pristroje DiaDens....kdy by se mely urychlit regeneracni procesy....tim, ze uz mi to celkem i hori a snazim se to napsat co nejdriv, byla bych ochotna neco i zaplatit.....jinak diky Bara....mejl barbora.krajsova@entrum.cz

Není tady

#9 17. 2. 2009 9:48

Babaru
♥------

koukam ze mejl se mi odeslal spatne napsany....je to centrum. diky a preju brzky uzdraveni

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí