27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoji.. potřebovala bych poradit a znát vae názory na výrony kotníku..
Jsem aktivní sportovec:styrka: (atletka) a při skoku do výky jsem si udelala teký vyron kotníku.. u dvakrát jsem na tom samem kotníku mela sadru z duvodu přetrení vazů.. Proito bych potřeboaval pradit.. Čeká mě letní sezona a potřebovala bych trenovat... má někdo z vás tady s tím zkuenosti.. se zateováním po vyronech a tak.. jestli ano, bduu ráda za kadý příspěvek.. Děkuji moc... Jája:rock:
Není tady
Jsi aktivní sportovec - atletka - ty nechodí ke sportovnímu lékaři?? Ten by ti poradil nejlépe.
Není tady
asi by poradil lépe, kdyby nejaky byl.... já se jen ptám, kdo tu má nejakou zkuenost s výrony.. neádám o analýzy..
Není tady
Já jsem ádnou analýzu neprováděla, jestli tě můj dotaz pobouřil... kdy píe e bude ráda za kadý příspěvek! Sportovního lékaře který ti nejlépe vyhovuje podle bydlitě ostatně lehce najde i pouhým zadáním do hledáčku, ono je těko radit někomu, koho člověk v ivotě neviděl a neví zhola nic o jeho zdravotním stavu...
Mně to jen přilo logické - aktivní sportovec se zraněním = ke sportovnímu lékaři, ale netuila jsem e ti to bude vadit.
Není tady
ne naopak me to vubec nevadí, ale ja jsme nikdy sportovního lekaře nepotřebovaůla.. a u nás jsou sportovní lekaři jen tak maximálne ti kteří stanoví diagnozy tak maximálne na patné dýchání, hledala jsem nekoho kdo by mi s tímhle pomohl. ale práve proto tady pomocí internetu hledám , nekoho kdo s tím má třeba podobnou zkuenost..:-)
Není tady
A co zkusit najít nějakého zkueného rehabilitačního pracovníka nebo maséra? Myslím e asi by to byla velká náhoda, kdyby se tady nael sportovec zrovna se stejným problémem. S výronem určitě ano, ale horí to asi bude s tím sportováním....
Upravil(a) Bety (14. 3. 2008 18:35)
Není tady
jjo to je asi pravda, ale přesto dekuju za radu a nazor:-)
Není tady
Ahoj ....jsem v patym rocniku fyzioterapie a delam diplomku na lecbu po distorzi kotniku.....byla bych rada za kazdyho kdo se mi ozve, jelikoz se tezko hleda vic lidi po distorzi najednou.....nakze sbiram jednoho po druhym. ...jde o to, ze zpracovavam dve skupiny, jedna ktera pocka az se kotnik uzdravi sam a ja jen merim a kontroluju jak regenerace probiha a pak ta druha kterou zalecim pomoci pristroje DiaDens....kdy by se mely urychlit regeneracni procesy....tim, ze uz mi to celkem i hori a snazim se to napsat co nejdriv, byla bych ochotna neco i zaplatit.....jinak diky Bara....mejl barbora.krajsova@entrum.cz
Není tady
koukam ze mejl se mi odeslal spatne napsany....je to centrum. diky a preju brzky uzdraveni
Není tady