Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 3. 2008 15:05

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Milenec a kamarád- všechno jsem pokazila.

Amri, něco hezkého ti to určitě dalo, od toho se odpíchni, není třeba vzpomínat a snažit se něco udržet ve stejném stavu, nikdy nic nevydrží beze změny, život jede na plné obrátky dál, hledej si další krásné věci v životě. Není třeba vzpomínat na to že jsi včera stoupala po krásnejch dřevěnejch schodech a dneska jdeš jen po betonovejch, hlavně, že už jsi o pět pater výš.

Upravil(a) poletucha (14. 3. 2008 15:06)

Není tady

#27 14. 3. 2008 15:13

shiden
Host

Dá se také na to dívat tak, že jsi si pěkně užila tělesně i duševně a ono to skončilo. To některé lidi prostě mine. Ty jsi zažila něco navíc než oni, tak nebuď smutná. pussa

#28 14. 3. 2008 15:29

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Nefrit napsal(a):

Mikeši,to je fakt trefa lol
Jessiko... z tý poslední věty jsem trochu na vážkách ...je kamarádka a "kamarádka" wink

ale kamarádka na pokec a všechno, jak to tady líčí Am., by mi fakt vadila, je stále vedle toho "mého" a na to bych žárlila,   
JÁ chci být ta nejlepší kamarádka a všechno ostatní
"kamarádka" , se kterou se chlap jednou vyspal, je jen na sex a zmizí v dějinách ... tak na tu bych nežárlila...
já vím, divný butter

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#29 14. 3. 2008 15:34

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Děkuju ..za názory.Je toho hodně a doufám, že zvládnu reagovat na vás všechny :-).

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#30 14. 3. 2008 15:37

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Amriana napsal(a):

Santala napsal(a):

Zamilovala jsi se do milence - to se stává - nám ženskejm - pitomejm usch

Tak se ještě modli, ať ti na to nepřijde manžel - nebo máš ten výsledek kompletní butter Jako tenkrát já dumbom usch vissla

Myslíš, že jsem zamilovaná ??? Proboha ...to by mi ještě chybělo ...doufám , že se pleteš

No, podle toho co jsi napsala, to na mě tak působí big_smile

V čem je problém s manžou, že vyhledáváš "bokovku" ?

Ptáš se mě v čem je problém s manželem ? Víš, asi bych vůbec nechtěla tvrdit, že za to může manžel ... to je můj boj a jen doufám, že se muž nikdy nic nedozví.Ne kvůli tomu, abych o něco nepřišla já, nebo si něco nepokazila, ale že bych ublížila jemu a on si to nezaslouží.Nic neprovedl ... to já.

Není tady

#31 14. 3. 2008 15:41

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Zatracenej sviňskej život, proč jen si kdejaká pěkná, sympatická holka myslí, že může mít všechno?!
O co by byl ten život lepší, poctivější, kdyby se ženám dalo věřit?!

Ale to je ode mne asi stejně bláhové, jako když pes si myslí, že dohoní svůj ocas...
cool

Pánové, můžem si nohy uběhat, pořádnou a věrnou babu asi nenajdem!
Je to jako v té baladě:

Šla Maria, šla do ráje, kdo ji potkal, pěkně klekl... uklonil se, Zdrávas! řekl...
lol lol lol

Djó, svatá Eližběta má v tom nebi asi hoooóóódně malý pravomoce?!!!

Víš Slávku... život je někdy svině a je spousta lidí, kteří k tomu i pomáhají tím, že se nechovají hezky ...jsou nevěrní například.Víš, neházej všechny holky do jednoho pytle jen kvůli tomu, žes potkal mrchy ...ted třeba mě a ztrácíš iluze ... je spousta úžasných milých bytostí a určo nějakou potkáš.Já jsem s mým mužem od mých 17.A byl můj první...chápeš-li .... a do chvíle než se mi ochomýtl v životě ten druhej i jedinej ...a kdybys mi to řekl před dvěma rokama, že já budu mít v hlavě i někoho jinýho tak Tě pošlu do háje, protože: já přece NIKDY

Není tady

#32 14. 3. 2008 15:42

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Santala napsal(a):

Amriana napsal(a):

Myslíš, že jsem zamilovaná ??? Proboha ...to by mi ještě chybělo ...doufám , že se pleteš

Ptáš se mě v čem je problém s manželem ? Víš, asi bych vůbec nechtěla tvrdit, že za to může manžel ... to je můj boj a jen doufám, že se muž nikdy nic nedozví.Ne kvůli tomu, abych o něco nepřišla já, nebo si něco nepokazila, ale že bych ublížila jemu a on si to nezaslouží.Nic neprovedl ... to já.

To chápu,ale přeci musíš mít nějaký důvod, proč milence máš ? Co ti milenec supluje ? Co ti doma chybí ?
Netvrdím, že manža za něco může.Něco ti chybí, co hledáš u jiného muže - co to je ?

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#33 14. 3. 2008 15:46

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Am,

to je mi moc líto.. Opravdu.
Posílám chlupáčka a snad ta bolest brzy přebolí.

Akorát jsem nepochopil, co myslíš tím "všechno jsem pokazila"...Co jsi jako pokazila? Nerozumím tomu.

Pa a pusu.

Děkuju za chlupáče ať už to znamená cokoli.Myslím, že Tys jedinej zatím poznal, že mě to celý hodně bolí.A co jsem pokazila? Víš, kamarádi a přátelé tu zůstávají pořád ... nemusíš je vidět a psát si s nimi každej den, ale pořád tu jsou, celej život...Milenci odchází...zvlášť když jsou tajní, ilegální.Já si udělala z kámoše milence a vím, že jako milenec jednou odejde.Už teď mi chybí to obyčejný povídání až vyprchá chemie bude chybět celej ...Já nevím, čtu to po sobě, ale nevím jak to říct líp.Možná to chápeš ?

Není tady

#34 14. 3. 2008 15:49

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

já bych se tak netrápila... co se stalo, stejně nezměníš , co bys chtěla, stejně nebudeš moci mít
tak žij a buď ráda, že tě potkalo něco hezkého a hlavně ať se to nikdo nedoví, to by asi bolelo víc lidí a tobě by to vůbec nepomohlo
mmch: mně jako partnerku toho ženatého by vadil víc váš kamarádský vztah, tu bokovku bych skousla... divný, viď

Vůbec to není divný ... ale mě osobně by asi vadilo oboje.Jenže bejt kámoška je ok... legální

Není tady

#35 14. 3. 2008 15:50

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

poletucha napsal(a):

Amri, něco hezkého ti to určitě dalo, od toho se odpíchni, není třeba vzpomínat a snažit se něco udržet ve stejném stavu, nikdy nic nevydrží beze změny, život jede na plné obrátky dál, hledej si další krásné věci v životě. Není třeba vzpomínat na to že jsi včera stoupala po krásnejch dřevěnejch schodech a dneska jdeš jen po betonovejch, hlavně, že už jsi o pět pater výš.

Děkuju...

Není tady

#36 14. 3. 2008 15:52

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Dá se také na to dívat tak, že jsi si pěkně užila tělesně i duševně a ono to skončilo. To některé lidi prostě mine. Ty jsi zažila něco navíc než oni, tak nebuď smutná. pussa

Běžná záležitost, já vím ... ale tak to bolí.On mě chce ...chce mě ve své posteli ... tak holt mě tam má ... nejsem ani trochu hrdá ... měla bych na sobě pracovat...

Není tady

#37 14. 3. 2008 15:53

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Amriana napsal(a):

Santala napsal(a):

To chápu,ale přeci musíš mít nějaký důvod, proč milence máš ? Co ti milenec supluje ? Co ti doma chybí ?
Netvrdím, že manža za něco může.Něco ti chybí, co hledáš u jiného muže - co to je ?

To je právě to, že jsem neplánovala mít milence ... já nevím jak to vysvětlit.Prostě se mi to stalo.Nemohla jsem si pomoct.Ale Ty Tvý otázky jsou fajn ... třeba až na to přijdu, tak nebudu mít žádnej problém....Děkuju.Budu o tom přemýšlet...proč.

Není tady

#38 14. 3. 2008 17:53

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Sakra Slávku, přestaň už všechny ženský hned mít za mrchy, když podvedou.
To že se to stalo tobě a stále si připadáš uražený, dobrý.  Ale nežiješ v pohádce, kde jsou si až do smrti věrni.
Sorry, ale občas mě taky nadneseš ze židle!
Zachvili se tu nebude nikdo moc zeptat na svůj problém.

Podvést manžela a pak ještě fňukat - to není PROBLÉM, to je nestydatost.
Ale nepřekvapuje mne, že kromě odpůrců, má Am i zastánce.
Vrána k vráně sedá...

lol

Ospravedlňovat nevěru a současně se svěřovat, jakého mám hodného partnera  je urážka partnera.
Vlastně do světa křičíš, jakého máš hodného blbce.

Ty nemáš problém, ty nechceš pomoci. Ty chceš odpustek.

A vůbec: je to pokrytecké téma ....  jako ten hnus, co vidím denně v TV...
Od prezidenta dolů všichni jeden ksindl....
dumbom
Nehodlám se cítit blbě kvůli lidem, kteří ospravedlňují nevěru.
Blbě se mají cítit nevěrníci.

A naštvaný jsem:
Schyluje se tu k ohromnému usnesení, že za nevěru vlastně může manžel.
vissla
Jenže na co potom na Babinetu jsou chlapi, že?
K tomuto závěru dojdete, milé dámy, mnohem klidněji i bez nás.
offtopic

Upravil(a) Slavek17 (14. 3. 2008 18:21)

Není tady

#39 14. 3. 2008 18:20

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Slávku, já tu spíš vidím jinýho blbce než manžela Amriany a bohužel ne hodnýho, natož moudrýho.

Amriana: Vinění se ničemu nepomůže. Děláš věci, které ti nedělají dobře, tak to by asi chtělo o nich trochu zapřemýšlet;)

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#40 14. 3. 2008 20:23

jindra
♥♥♥♥---

Slavek17 napsal(a):

Klubko napsal(a):

To že se to stalo tobě a stále si připadáš uražený, dobrý.  Ale nežiješ v pohádce, kde jsou si až do smrti věrni.

Vrána k vráně sedá...

lol

Ospravedlňovat nevěru a současně se svěřovat, jakého mám hodného partnera  je urážka partnera.
Vlastně do světa křičíš, jakého máš hodného blbce.

dumbom

A naštvaný jsem:
vissla
offtopic

Slávku, taky se mi protiví ty věci, co se kolem dějí,ale to co tady plácáš a zobecňuješ, to je úplně mimo dumbom

K ničemu se tady neschyluje a holky tady mužský pohled ohromně vítají !
Která ti tak ublížila, že kolem sebe tak kopeš ???
Všechny nejsou stejný, tak jako všichni mužský nejsou stejný hjarta

Není tady

#41 14. 3. 2008 21:00

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Když jsem napsal, že se tu schyluje k odsouzení manžela?
V tom jsem mimo?
Csss.... (to jistě!)

storstark

Není tady

#42 14. 3. 2008 23:00

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Slávku už jí to odpusť, a jdi dál....   wink  Odpuštění Tě zbaví velké tíhy na duši smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#43 15. 3. 2008 23:22

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky - zajímalo by mě - co Amriana pokazila ?

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#44 16. 3. 2008 13:51

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Vrána k vráně sedá...

lol

Vlastně do světa křičíš, jakého máš hodného blbce

dumbom

A naštvaný jsem:
vissla

offtopic

Ahoj Slávku.Tak jsem přemýšlela, jak reagovat a jestli vůbec...No zjistila jsem, že musím. protože si myslím, že nemáš pravdu.Najdi mi prosím místo, kde jsem ospravedlňovala nevěru ? Kde jsem psala, že mi to přijde v pořádku atd ?A nikdo z holek co na mě reagovaly tady netvrdil, že je nevěra ok, jen se tu řeklo, že se to stává....Dokonce jsem svou situaci ani nenazvala problémem...to Ty ... jen jsem se svěřila s tím, že je mi smutno, že jsem si udělala nepořádek v duši, že jsem neodhadla situaci a připravila se o kámoše...Píšeš, že nechci pomoct ... no zatím mi tu lidi pomohli ..třeba jen tím, že mi popřáli hodně štěstí a že mi řekli : asi ses zamilovala a že řekli:  zkus si z toho vzít to hezký ... od Tebe jsem zatím nic konstruktivního nečetla, žádnou pomoc jsi mi nenabídl napsals pouze, že jsem mrcha a pak jsi začal moralizovat ...
A odpustek ? Od koho proč ? Za co ?Nikdo mi nemá co odpouštět a Ty už vůbec ne.Přijde mi, že ses postavil do role svatýho muže ... všichni jsou ksindl a nad nimi já "svatý Slávek", tedy vezmu kámen a hodím ? Tak to máš ? Tak co s tím hodláš udělat s tím zlým světem ? Postavíš archu jako Noe a ostatní ať spláchne potopa?Já neobhajuju nevěru, ani sebe a netvrdím že je vše ok.Ale právě proto jsem začala psát do tohohle vlákna, abych si udělala v hlavě jasno...A to, že mám hodnýho muže jsem napsala právě proto, abych dala najevo, že vše beru na sebe, čili tu nic nevykřikuju, a už vůbec se k ničemu neschyluje.... Teda víš mám pocit, že seš naštavanej na celej svět, lidi jsou zlí a já byla snadnej terč, na kterým sis to mohl vybít...To není spravedlivý ...Měls mi spíš říct, proč jsou chlapi takoví, že se tváří jako kámoši, ale pak to už nefunguje ? Proč nejde mít oboje a jak se srovnat s tím , žes někomu věřil a ten někdo to má najednou jinak.Nevíš o mě nic ... jen pár písmenek, udělal sis závěr...dobře ...s tím nic nenadělám

A ještě jednu poslední věc.... zjistila jsem, že lze mít v srdci dva chlapy, každýho jinak a oba hluboce ..... a teď vezmi další kámen hoď a promluv o pekle ...znáš tu písničku od Kubišové ? "...slyším volat farizeje? tahle žena v peklo spěje ???" celá ta Tvá reakce .... celý je to takový ...

Upravil(a) Amriana (16. 3. 2008 13:55)

Není tady

#45 16. 3. 2008 14:15

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Tak tedy dobře, Amriano: Vážený světe žen, ber prosím na vědomí, že:
Přátelství mezi pohlednou ženou a pohledným mužem může fungovat jen do té doby, než dojde na sex.

Je sice pěkné, že jsem to napsal, že to tu stojí "černé na bílem", ale komu to pomůže?
Myslím, že naprostá většina žen se o tom musí přesvědčit sama. Prostě musí.
Však to známe: leze leze po železe... stolt
Jenom si holky, tohle prozření pokusem a omylem, prosím, nechejte raději pro sebe.
Opravdu!
Nechce to slyšet ani manže váš vlastní, ani manželé jiných žen...

A jestli mi některá namítne, že mě nikdo nenutil sem lozit a diskutovat... tak asi ne, no... To je taky fakt, přiznávám.

P.S.:
Ale stejně, přiznejte, ona ta nevěra a pak ty následky (výčitky a tak), ona je to stejně nesdělitelná zkušenost, že jo? .... lyssna

Není tady

#46 16. 3. 2008 14:27

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Tak tedy dobře, Amriano: Vážený světe žen, ber prosím na vědomí, že:
Přátelství mezi pohlednou ženou a pohledným mužem může fungovat jen do té doby, než dojde na sex.

Je sice pěkné, že jsem to napsal, že to tu stojí "černé na bílem", ale komu to pomůže?
Myslím, že naprostá většina žen se o tom musí přesvědčit sama. Prostě musí.
Však to známe: leze leze po železe... stolt
Jenom si holky, tohle prozření pokusem a omylem, prosím, nechejte raději pro sebe.
Opravdu!
Nechce to slyšet ani manže váš vlastní, ani manželé jiných žen...

A jestli mi některá namítne, že mě nikdo nenutil sem lozit a diskutovat... tak asi ne, no... To je taky fakt, přiznávám.

P.S.:
Ale stejně, přiznejte, ona ta nevěra a pak ty následky (výčitky a tak), ona je to stejně nesdělitelná zkušenost, že jo? .... lyssna

Tak tu Tvou zvýrazněnou větu Ti podepíšu ... zjistila jsem si to a bolí to a kdybych si mohla znovu vybrat asi bych si chtěla tuhle zkušenost odpustit ... ...ale řekneš mi z úhlu pohledu chlapa proč ? Proč už nedokážete kamarádit s někým, koho máte v posteli ? Proč je to naráz jiný ?

Upravil(a) Amriana (16. 3. 2008 14:29)

Není tady

#47 16. 3. 2008 14:41

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Ahoj Slávku.Tak jsem přemýšlela, jak reagovat a jestli vůbec...No zjistila jsem, že musím. protože si myslím, že nemáš pravdu.

A odpustek ? Od koho proč ? Za co ?Nikdo mi nemá co odpouštět....

A ještě jednu poslední věc.... zjistila jsem, že lze mít v srdci dva chlapy, každýho jinak a oba hluboce....

Ano, lze mít v srdci dva chlapy a každýho z nich milovat láskou velikou, nesobeckou, nádhernou....  - Třeba manžela a syna.
stolt tummenupp

Lze milovat dokonce i několik chlapů: Tátu, bratry, manžela, syny, synovce...
stolt tummenupp

Jo: víš proč se mazaní lupiči, kterým se podařilo uloupit velké miliony, nikomu nechlubí?
Protože by to na ně prasklo...

- - - - - - -
Když už, tak se nechlub, raději buď mazaná a užívej si... (pěkně v tichosti).... cool

Mít čisté svědomí, když jsme něco provedli, prostě nejde.
Jde hledat sympatie jiných, stejně potrefených...  dumbom

Ale svědomí neočistíme, jen je můžeme umlčovat, oblbovat, příp. utápět v alkoholu.... - Stejně ale pochybuji, že úspěšně.

Není tady

#48 16. 3. 2008 14:45

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

... řekneš mi z úhlu pohledu chlapa proč ? Proč už nedokážete kamarádit s někým, koho máte v posteli ? Proč je to naráz jiný ?

Asi proto, že si vás umíme vážit jen do té chvíle,  dokud ve vás vidíme věrné ženy vašich mužů, ne?! - to dá přece rozum... Chjo!
stolt

To je právě to neštěstí a smůla dnešního světa: Tak dlouho se po morálce, věrnosti atd. šlape a plive, až tomu uvěříme !!!

Není tady

#49 16. 3. 2008 14:46

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Amriana napsal(a):

Ahoj Slávku.Tak jsem přemýšlela, jak reagovat a jestli vůbec...No zjistila jsem, že musím. protože si myslím, že nemáš pravdu.

A odpustek ? Od koho proč ? Za co ?Nikdo mi nemá co odpouštět....

A ještě jednu poslední věc.... zjistila jsem, že lze mít v srdci dva chlapy, každýho jinak a oba hluboce....

Ano, lze mít v srdci dva chlapy a každýho z nich milovat láskou velikou, nesobeckou, nádhernou....  - Třeba manžela a syna.
stolt tummenupp

Lze milovat dokonce i několik chlapů: Tátu, bratry, manžela, syny, synovce...
stolt tummenupp

Jo: víš proč se mazaní lupiči, kterým se podařilo uloupit velké miliony, nikomu nechlubí?
Protože by to na ně prasklo...

- - - - - - -
Když už, tak se nechlub, raději buď mazaná a užívej si... (pěkně v tichosti).... cool

Mít čisté svědomí, když jsme něco provedli, prostě nejde.
Jde hledat sympatie jiných, stejně potrefených...  dumbom

big_smile ale prdlajs ... Ty ses nikdy nezamiloval do dvou holek naráz ?A já si právě moc neužívám, jak jsi zajisté pochopil ...

Ale svědomí neočistíme, jen je můžeme umlčovat, oblbovat, příp. utápět v alkoholu.... - Stejně ale pochybuji, že úspěšně.

big_smile taky prdlajs...když už něco provedu ...a teď teda obrazně cokoliv .... tak si musím být vědomá že se k tomu musím nějak postavit ...

Upravil(a) Amriana (16. 3. 2008 14:51)

Není tady

#50 16. 3. 2008 14:48

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Amriana napsal(a):

... řekneš mi z úhlu pohledu chlapa proč ? Proč už nedokážete kamarádit s někým, koho máte v posteli ? Proč je to naráz jiný ?

Asi proto, že si vás umíme vážit jen do té chvíle,  dokud ve vás vidíme věrné ženy vašich mužů, ne?! - to dá přece rozum... Chjo!
stolt

To je právě to neštěstí a smůla dnešního světa: Tak dlouho se po morálce, věrnosti atd. šlape a plive, až tomu uvěříme !!!

Vidíš, konečně něco čím jsi mi pomohl ... konečně třeba chápu, že si mě ten bývalej kamarád teď už nemusí vážit ... a kdybys ještě zasejc neměl ty řeči o špatnosti světa tak bych ti řekla dík ... i tak dík ..tohle je aspoň úhel pohledu, kterýmu rozumím a kterej i jasně sedí na to mý v úvodu, že jsem to kamarádství prostě pokazila .... ach jo

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí