Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#451 15. 4. 2008 20:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Milenec a kamarád- všechno jsem pokazila.

Amriana napsal(a):

...Myslíš, že teda nemusím, když se na to necítím ?

Am, no jasne ze nemusis pussa A uz vobec nie ked sa na to necitis sad

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#452 15. 4. 2008 20:52

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Nemusíš nic podle mě. smile Přestaň se, prosím tě, tak montovat, nech to prostě chvíli všechno ležet- běžet. Silou tohle netento.. nepořídíš. wink Jestli ti vymázání fotek udělá dobře, tak vymaž, jestli ne, nemaž.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#453 15. 4. 2008 20:59

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Amriana napsal(a):

shiden napsal(a):

Tak určitě na tom bylo i něco hezkého, co můžou časem ty fotografie připomenout.

Určitě ... určitě bylo.Já nechci zapomenout všechno ...jen se bojím, že právě ty vzpomínky na to hezký mi budou nejvíc líto ... nevím jak to vysvětlit.Bojím se, že zapomenu ty ošklivý pocity, zbude to hezký a já začnu litovat ... nevím no ... do pr...čic taky ... dumbom
S kamarádem se NESPÍ to je jen p.r.ů.s.er. potom ... nic víc ... sjuk

Víš, že ti i trochu závidím. Já se těším taky na něco hezkýho v budoucnu. hjarta

jééé závidíš ? nechceš si to na chvíli vyměnit ? Já bych si vzala od tohohle prázdniny  tillfreds ....  a byla bych Ti neuvěřitelně vděčná teda ..fakt ... nééé já vím, že musím já sama...a těšit se na hezký do budoucna...to je asi důležitý ... já se třeba už dnes těším na zítřek ..pojedu poprvé na koni..tak se těšo-bojím ... říkala jsem si, že se začnu prostě rozmazlovat ..tohle je první krok nikdy jsem to nezkusila tak co by ne teď ... co sis naplánoval Ty ?

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#454 15. 4. 2008 21:00

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Amriana napsal(a):

...Myslíš, že teda nemusím, když se na to necítím ?

Am, no jasne ze nemusis pussa A uz vobec nie ked sa na to necitis sad

Necítím .. jen jsem myslela, že bych měla ..že musím ..aby ten konec nebyl jen "jako"

Není tady

#455 15. 4. 2008 21:01

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

Nemusíš nic podle mě. smile Přestaň se, prosím tě, tak montovat, nech to prostě chvíli všechno ležet- běžet. Silou tohle netento.. nepořídíš. wink Jestli ti vymázání fotek udělá dobře, tak vymaž, jestli ne, nemaž.

myslíš, že na sebe moc tlačím? Že jako toho chci po sobě moc naráz ?
A..... Neudělá mi to dobře ...akorát se rozbrečím a dnes jsem brečela už jen třikrát ...

Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 21:04)

Není tady

#456 15. 4. 2008 21:05

shiden
Host

Amriana napsal(a):

jééé závidíš ? nechceš si to na chvíli vyměnit ? Já bych si vzala od tohohle prázdniny  tillfreds ....  a byla bych Ti neuvěřitelně vděčná teda ..fakt ... nééé já vím, že musím já sama...a těšit se na hezký do budoucna...to je asi důležitý ... já se třeba už dnes těším na zítřek ..pojedu poprvé na koni..tak se těšo-bojím ... říkala jsem si, že se začnu prostě rozmazlovat ..tohle je první krok nikdy jsem to nezkusila tak co by ne teď ... co sis naplánoval Ty ?

já si dám o víkendu nějaký výlet a pokusím se nemyslet a neřešit svoje přihlouplé problémy. dumbom

#457 15. 4. 2008 21:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Amriana napsal(a):

já si dám o víkendu nějaký výlet a pokusím se nemyslet a neřešit svoje přihlouplé problémy. dumbom

Počkéééj problémy se podle mě řešit musí, jinak se nafouknou a člověk má pocit, že nezvládá ...vím o tom něco ...nebo spíš myslíš neřešit koniny?  ..nedůležitý a nepodstatný ? ... výlet ? Na kole ? Má bejt hezky ...doufejme teda

Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 21:09)

Není tady

#458 15. 4. 2008 21:12

shiden
Host

Amriana napsal(a):

shiden napsal(a):

Amriana napsal(a):

Počkéééj problémy se podle mě řešit musí, jinak se nafouknou a člověk má pocit, že nezvládá ...vím o tom něco ...nebo spíš myslíš neřešit koniny ..nedůležitý a nepodstatný ... výlet ? Na kole ? Má bejt hezky ...doufejme teda

No u mě spíš ty koniny - jako jestli můžu být dostatečně zajímavý pro ženy a nebo ne big_smile
Pěší ... asi Vysočina - tak bych si dal údolí Doubravy.

#459 15. 4. 2008 21:14

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Amiiiiiiiiiii big_smile,
když tě čtu, připadám si tak hrozně neromantická. To mi nedělej!smile Já na tvým místě bych s tím tvým asi hopsala dalšího půl roku než by mě totálně otrávil svým odstrkováním, a pak bych si to celé odpustila a možná ani nebrečela. Ba ne, dělám si trochu srandu, ale pochop, že teď hned opravdu nic nebude, hezky postupně se uvidí, co se v tobě bude vylupovat. Nech to trochu tomu zítřejšímu koňovi a si nezníčíš slzný kanály. Mazli, hladi. :*

Není tady

#460 15. 4. 2008 21:22

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

Amiiiiiiiiiii big_smile,
když tě čtu, připadám si tak hrozně neromantická. To mi nedělej!smile Já na tvým místě bych s tím tvým asi hopsala dalšího půl roku než by mě totálně otrávil svým odstrkováním, a pak bych si to celé odpustila a možná ani nebrečela. Ba ne, dělám si trochu srandu, ale pochop, že teď hned opravdu nic nebude, hezky postupně se uvidí, co se v tobě bude vylupovat. Nech to trochu tomu zítřejšímu koňovi a si nezníčíš slzný kanály. Mazli, hladi. :*

Jen si ze mě dělaj psinu  lol počkej ty hádě neromantický .... jo hopsala jo ... chi .... vissla
Jo ... kanály jsou propláchlý jedna báseň ... jak ty v Benátkách jo jo ..ach jo ...
A kůň bude chudák .. já dnes vlezla na váhu usch... no prohne se ... mám 6 kg navíc ... někde jsem četla, že si lidi podvědomě tím špekem dělají ochranej val před zlým světem .. no tak holt buduju no .. usch

Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 21:27)

Není tady

#461 15. 4. 2008 21:24

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Amriana napsal(a):

shiden napsal(a):

Počkéééj problémy se podle mě řešit musí, jinak se nafouknou a člověk má pocit, že nezvládá ...vím o tom něco ...nebo spíš myslíš neřešit koniny ..nedůležitý a nepodstatný ... výlet ? Na kole ? Má bejt hezky ...doufejme teda

No u mě spíš ty koniny - jako jestli můžu být dostatečně zajímavý pro ženy a nebo ne big_smile
Pěší ... asi Vysočina - tak bych si dal údolí Doubravy.

Samozřejmě, že můžeš .... být zajímavý a dostatečně lol ty seš mák ... proč by ne ? Jo pěšky ? hmm hmmm já když už se mám dřít a dělat něco pro zdraví tak a u toho raději sedím ... kolo je lepčejší .. z kopce nemusíš makat .. tongue

Není tady

#462 16. 4. 2008 18:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Am, ja som po rozchode s posledným ex odložila macka, ktorého som od neho dostala, ako aj spoločné fotky. Keď to prebolelo(asi po pol roku), vytiahla som oboje a do mackovho srdiečka na fotky asi raz dám spoločné foto s jeho (exovým) nasledovníkom. Spoločné fotky sú pekné a ja si bez smútku pripomínam pekné chvíle. Mmch, komunikujeme spolu úplne v poriadku, ale neutrálne. Som v podstate rada, že už je ex, teraz vidím, kde bola chyba v programe, a že bola(je) neodstránitežná...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#463 16. 4. 2008 20:45

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Tak hlásím, že fotky jsem nevymazala.Dokonce jsem ani zbaběle neotevřela tu odpověď co mám v majlu.Prostě jsem se podívala, že napsal a ...nepřečetla.Teď tu sedím zvědavá a vlastně se bojím ... no.A ani nevím čeho ... jsem tak zbabělá nebo je to normální? Proč se bojím to číst ?

Není tady

#464 16. 4. 2008 20:59

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

no prohne se ... mám 6 kg navíc ... někde jsem četla, že si lidi podvědomě tím špekem dělají ochranej val před zlým světem .. no tak holt buduju no ..

Na co všechno se nedaj vymluvit dortíky!smile Ty si debužíruješ a ještě stěžuješ, to je trestuhodné. A moc zas nebul až to otevřeš, nebo se ti udělají králičí oka a chytíš se:).

Není tady

#465 16. 4. 2008 21:12

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

no prohne se ... mám 6 kg navíc ... někde jsem četla, že si lidi podvědomě tím špekem dělají ochranej val před zlým světem .. no tak holt buduju no ..

Na co všechno se nedaj vymluvit dortíky!smile Ty si debužíruješ a ještě stěžuješ, to je trestuhodné. A moc zas nebul až to otevřeš, nebo se ti udělají králičí oka a chytíš se:).

Trestuhodně se nevejdu do těch nových džín grater.To je to co mě teď nejvíc prudí ...Ale kůň to náááhodou i tak zvládnul akorát jsem asi jedinej jezdec ve střední Evropě co se vyhoupl do sedla tak, že skončil na koni , ale na holým hřbetu ZA sedlem.Ten majitel stáje si mě chtěl vyfotit ..to se jim prej ještě nestalo lol

Upravil(a) Amriana (16. 4. 2008 21:16)

Není tady

#466 16. 4. 2008 21:23

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

smile Prostě sis z něj sedla na zadek, i když koňský. Já z trápení spíš hubnu, to je skoro horší.. Chcíplina muří smile.

Není tady

#467 16. 4. 2008 21:27

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

smile Prostě sis z něj sedla na zadek, i když koňský. Já z trápení spíš hubnu, to je skoro horší.. Chcíplina muří smile.

Já ne ... bohužel se krmím a krmím a krmím ... jak to chro chro ...no níííc prej koule je taky tvar tak co cool hmm

Není tady

#468 17. 4. 2008 18:19

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

smile Třeba koule u nohy už tak ideální tvar není!

Není tady

#469 17. 4. 2008 19:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Amriana napsal(a):

Nharte napsal(a):

Trestuhodně se nevejdu do těch nových džín grater.To je to co mě teď nejvíc prudí ...Ale kůň to náááhodou i tak zvládnul akorát jsem asi jedinej jezdec ve střední Evropě co se vyhoupl do sedla tak, že skončil na koni , ale na holým hřbetu ZA sedlem.Ten majitel stáje si mě chtěl vyfotit ..to se jim prej ještě nestalo lol

To tam ešte nemali MŇA. Ale pri mojej tonáži a láske k zvieratám to ani nejdem skúša. To by som žiadnemu koníkovi nemohla urobi.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#470 17. 4. 2008 19:37

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

Koule u nohy ztrácí co do tvaru na dokonalosti právě tím řetězem, co je na něj uvázaná k té noze ...že big_smile

Není tady

#471 17. 4. 2008 19:45

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Amriana napsal(a):

Nharte napsal(a):

To tam ešte nemali MŇA. Ale pri mojej tonáži a láske k zvieratám to ani nejdem skúša. To by som žiadnemu koníkovi nemohla urobi.

No neboooooj a jen to klidně zkus ...ta radost, že jsi to přežila ve zdraví se ničemu nevyrovná lol ...A nemysli si první co bylo ..jsem se ujistila, že mě to zvíře unese ..kladla jsem velmi obezřetné dotazy na nosnost koně a prej je to docela hodně i přes 100 kg záleží na tělesné konstituci zvířete ...čili v poho vissla

Není tady

#472 17. 4. 2008 19:48

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Nharte napsal(a):

Koule u nohy ztrácí co do tvaru na dokonalosti právě tím řetězem, co je na něj uvázaná k té noze ...že big_smile

godlike

Není tady

#473 17. 4. 2008 19:48

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Holky já bych taky chtěla na koně. Kam na ně jezdíte?

Není tady

#474 17. 4. 2008 19:55

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

Holky já bych taky chtěla na koně. Kam na ně jezdíte?

Existují farmy, soukromé které za celkem rozumný poplatek nabízí komerční jízdu na koni s průvodcem i pro lidi jako já co na koni v životě neseděli ..Prostě jsem tam zavolala, na určitou hodinu se objednala a měli připravenýho koně i s hodným pánem co mi ukázal základy.Hodina adrenalinu mě stála 250 kč, což není tolik si myslím.Zkus kouknout na net ..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí