6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Amriana napsal(a):
...Myslí, e teda nemusím, kdy se na to necítím ?
Am, no jasne ze nemusis A uz vobec nie ked sa na to necitis
Není tady
Nemusí nic podle mě. Přestaň se, prosím tě, tak montovat, nech to prostě chvíli vechno leet- běet. Silou tohle netento.. nepořídí. Jestli ti vymázání fotek udělá dobře, tak vyma, jestli ne, nema.
Není tady
shiden napsal(a):
Amriana napsal(a):
shiden napsal(a):
Tak určitě na tom bylo i něco hezkého, co můou časem ty fotografie připomenout.
Určitě ... určitě bylo.Já nechci zapomenout vechno ...jen se bojím, e právě ty vzpomínky na to hezký mi budou nejvíc líto ... nevím jak to vysvětlit.Bojím se, e zapomenu ty oklivý pocity, zbude to hezký a já začnu litovat ... nevím no ... do pr...čic taky ...
S kamarádem se NESPÍ to je jen p.r.ů.s.er. potom ... nic víc ...Ví, e ti i trochu závidím. Já se těím taky na něco hezkýho v budoucnu.
jééé závidí ? nechce si to na chvíli vyměnit ? Já bych si vzala od tohohle prázdniny .... a byla bych Ti neuvěřitelně vděčná teda ..fakt ... nééé já vím, e musím já sama...a těit se na hezký do budoucna...to je asi důleitý ... já se třeba u dnes těím na zítřek ..pojedu poprvé na koni..tak se těo-bojím ... říkala jsem si, e se začnu prostě rozmazlovat ..tohle je první krok nikdy jsem to nezkusila tak co by ne teď ... co sis naplánoval Ty ?
Není tady
Oxi napsal(a):
Amriana napsal(a):
...Myslí, e teda nemusím, kdy se na to necítím ?
Am, no jasne ze nemusis A uz vobec nie ked sa na to necitis
Necítím .. jen jsem myslela, e bych měla ..e musím ..aby ten konec nebyl jen "jako"
Není tady
Nharte napsal(a):
Nemusí nic podle mě. Přestaň se, prosím tě, tak montovat, nech to prostě chvíli vechno leet- běet. Silou tohle netento.. nepořídí. Jestli ti vymázání fotek udělá dobře, tak vyma, jestli ne, nema.
myslí, e na sebe moc tlačím? e jako toho chci po sobě moc naráz ?
A..... Neudělá mi to dobře ...akorát se rozbrečím a dnes jsem brečela u jen třikrát ...
Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 21:04)
Není tady
Amriana napsal(a):
jééé závidí ? nechce si to na chvíli vyměnit ? Já bych si vzala od tohohle prázdniny .... a byla bych Ti neuvěřitelně vděčná teda ..fakt ... nééé já vím, e musím já sama...a těit se na hezký do budoucna...to je asi důleitý ... já se třeba u dnes těím na zítřek ..pojedu poprvé na koni..tak se těo-bojím ... říkala jsem si, e se začnu prostě rozmazlovat ..tohle je první krok nikdy jsem to nezkusila tak co by ne teď ... co sis naplánoval Ty ?
já si dám o víkendu nějaký výlet a pokusím se nemyslet a neřeit svoje přihlouplé problémy.
shiden napsal(a):
Amriana napsal(a):
já si dám o víkendu nějaký výlet a pokusím se nemyslet a neřeit svoje přihlouplé problémy.
Počkéééj problémy se podle mě řeit musí, jinak se nafouknou a člověk má pocit, e nezvládá ...vím o tom něco ...nebo spí myslí neřeit koniny? ..nedůleitý a nepodstatný ? ... výlet ? Na kole ? Má bejt hezky ...doufejme teda
Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 21:09)
Není tady
Amriana napsal(a):
shiden napsal(a):
Amriana napsal(a):
Počkéééj problémy se podle mě řeit musí, jinak se nafouknou a člověk má pocit, e nezvládá ...vím o tom něco ...nebo spí myslí neřeit koniny ..nedůleitý a nepodstatný ... výlet ? Na kole ? Má bejt hezky ...doufejme teda
No u mě spí ty koniny - jako jestli můu být dostatečně zajímavý pro eny a nebo ne
Pěí ... asi Vysočina - tak bych si dal údolí Doubravy.
Amiiiiiiiiiii ,
kdy tě čtu, připadám si tak hrozně neromantická. To mi nedělej! Já na tvým místě bych s tím tvým asi hopsala dalího půl roku ne by mě totálně otrávil svým odstrkováním, a pak bych si to celé odpustila a moná ani nebrečela. Ba ne, dělám si trochu srandu, ale pochop, e teď hned opravdu nic nebude, hezky postupně se uvidí, co se v tobě bude vylupovat. Nech to trochu tomu zítřejímu koňovi a si nezníčí slzný kanály. Mazli, hladi. :*
Není tady
Nharte napsal(a):
Amiiiiiiiiiii ,
kdy tě čtu, připadám si tak hrozně neromantická. To mi nedělej! Já na tvým místě bych s tím tvým asi hopsala dalího půl roku ne by mě totálně otrávil svým odstrkováním, a pak bych si to celé odpustila a moná ani nebrečela. Ba ne, dělám si trochu srandu, ale pochop, e teď hned opravdu nic nebude, hezky postupně se uvidí, co se v tobě bude vylupovat. Nech to trochu tomu zítřejímu koňovi a si nezníčí slzný kanály. Mazli, hladi. :*
Jen si ze mě dělaj psinu počkej ty hádě neromantický .... jo hopsala jo ... chi ....
Jo ... kanály jsou propláchlý jedna báseň ... jak ty v Benátkách jo jo ..ach jo ...
A kůň bude chudák .. já dnes vlezla na váhu ... no prohne se ... mám 6 kg navíc ... někde jsem četla, e si lidi podvědomě tím pekem dělají ochranej val před zlým světem .. no tak holt buduju no ..
Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 21:27)
Není tady
shiden napsal(a):
Amriana napsal(a):
shiden napsal(a):
já si dám o víkendu nějaký výlet a pokusím se nemyslet a neřeit svoje přihlouplé problémy.Počkéééj problémy se podle mě řeit musí, jinak se nafouknou a člověk má pocit, e nezvládá ...vím o tom něco ...nebo spí myslí neřeit koniny ..nedůleitý a nepodstatný ... výlet ? Na kole ? Má bejt hezky ...doufejme teda
No u mě spí ty koniny - jako jestli můu být dostatečně zajímavý pro eny a nebo ne
Pěí ... asi Vysočina - tak bych si dal údolí Doubravy.
Samozřejmě, e můe .... být zajímavý a dostatečně ty se mák ... proč by ne ? Jo pěky ? hmmm já kdy u se mám dřít a dělat něco pro zdraví tak a u toho raději sedím ... kolo je lepčejí .. z kopce nemusí makat ..
Není tady
Am, ja som po rozchode s posledným ex odloila macka, ktorého som od neho dostala, ako aj spoločné fotky. Keď to prebolelo(asi po pol roku), vytiahla som oboje a do mackovho srdiečka na fotky asi raz dám spoločné foto s jeho (exovým) nasledovníkom. Spoločné fotky sú pekné a ja si bez smútku pripomínam pekné chvíle. Mmch, komunikujeme spolu úplne v poriadku, ale neutrálne. Som v podstate rada, e u je ex, teraz vidím, kde bola chyba v programe, a e bola(je) neodstránitežná...
Není tady
Tak hlásím, e fotky jsem nevymazala.Dokonce jsem ani zbaběle neotevřela tu odpověď co mám v majlu.Prostě jsem se podívala, e napsal a ...nepřečetla.Teď tu sedím zvědavá a vlastně se bojím ... no.A ani nevím čeho ... jsem tak zbabělá nebo je to normální? Proč se bojím to číst ?
Není tady
no prohne se ... mám 6 kg navíc ... někde jsem četla, e si lidi podvědomě tím pekem dělají ochranej val před zlým světem .. no tak holt buduju no ..
Na co vechno se nedaj vymluvit dortíky! Ty si debuíruje a jetě stěuje, to je trestuhodné. A moc zas nebul a to otevře, nebo se ti udělají králičí oka a chytí se:).
Není tady
Nharte napsal(a):
no prohne se ... mám 6 kg navíc ... někde jsem četla, e si lidi podvědomě tím pekem dělají ochranej val před zlým světem .. no tak holt buduju no ..
Na co vechno se nedaj vymluvit dortíky! Ty si debuíruje a jetě stěuje, to je trestuhodné. A moc zas nebul a to otevře, nebo se ti udělají králičí oka a chytí se:).
Trestuhodně se nevejdu do těch nových dín .To je to co mě teď nejvíc prudí ...Ale kůň to náááhodou i tak zvládnul akorát jsem asi jedinej jezdec ve střední Evropě co se vyhoupl do sedla tak, e skončil na koni , ale na holým hřbetu ZA sedlem.Ten majitel stáje si mě chtěl vyfotit ..to se jim prej jetě nestalo
Upravil(a) Amriana (16. 4. 2008 21:16)
Není tady
Prostě sis z něj sedla na zadek, i kdy koňský. Já z trápení spí hubnu, to je skoro horí.. Chcíplina muří .
Není tady
Nharte napsal(a):
Prostě sis z něj sedla na zadek, i kdy koňský. Já z trápení spí hubnu, to je skoro horí.. Chcíplina muří .
Já ne ... bohuel se krmím a krmím a krmím ... jak to chro chro ...no níííc prej koule je taky tvar tak co
Není tady
Třeba koule u nohy u tak ideální tvar není!
Není tady
Amriana napsal(a):
Nharte napsal(a):
Na co vechno se nedaj vymluvit dortíky! Ty si debuíruje a jetě stěuje, to je trestuhodné. A moc zas nebul a to otevře, nebo se ti udělají králičí oka a chytí se:).Trestuhodně se nevejdu do těch nových dín .To je to co mě teď nejvíc prudí ...Ale kůň to náááhodou i tak zvládnul akorát jsem asi jedinej jezdec ve střední Evropě co se vyhoupl do sedla tak, e skončil na koni , ale na holým hřbetu ZA sedlem.Ten majitel stáje si mě chtěl vyfotit ..to se jim prej jetě nestalo
To tam ete nemali MŇA. Ale pri mojej tonái a láske k zvieratám to ani nejdem skúa. To by som iadnemu koníkovi nemohla urobi.
Není tady
Nharte napsal(a):
Koule u nohy ztrácí co do tvaru na dokonalosti právě tím řetězem, co je na něj uvázaná k té noze ...e
Není tady
Selima napsal(a):
Amriana napsal(a):
Nharte napsal(a):
Na co vechno se nedaj vymluvit dortíky! Ty si debuíruje a jetě stěuje, to je trestuhodné. A moc zas nebul a to otevře, nebo se ti udělají králičí oka a chytí se:).Trestuhodně se nevejdu do těch nových dín .To je to co mě teď nejvíc prudí ...Ale kůň to náááhodou i tak zvládnul akorát jsem asi jedinej jezdec ve střední Evropě co se vyhoupl do sedla tak, e skončil na koni , ale na holým hřbetu ZA sedlem.Ten majitel stáje si mě chtěl vyfotit ..to se jim prej jetě nestalo
To tam ete nemali MŇA. Ale pri mojej tonái a láske k zvieratám to ani nejdem skúa. To by som iadnemu koníkovi nemohla urobi.
No neboooooj a jen to klidně zkus ...ta radost, e jsi to přeila ve zdraví se ničemu nevyrovná ...A nemysli si první co bylo ..jsem se ujistila, e mě to zvíře unese ..kladla jsem velmi obezřetné dotazy na nosnost koně a prej je to docela hodně i přes 100 kg záleí na tělesné konstituci zvířete ...čili v poho
Není tady
Amriana napsal(a):
Nharte napsal(a):
Koule u nohy ztrácí co do tvaru na dokonalosti právě tím řetězem, co je na něj uvázaná k té noze ...e
Není tady
Holky já bych taky chtěla na koně. Kam na ně jezdíte?
Není tady
Nharte napsal(a):
Holky já bych taky chtěla na koně. Kam na ně jezdíte?
Existují farmy, soukromé které za celkem rozumný poplatek nabízí komerční jízdu na koni s průvodcem i pro lidi jako já co na koni v ivotě neseděli ..Prostě jsem tam zavolala, na určitou hodinu se objednala a měli připravenýho koně i s hodným pánem co mi ukázal základy.Hodina adrenalinu mě stála 250 kč, co není tolik si myslím.Zkus kouknout na net ..
Není tady