6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slavek17 napsal(a):
Amriana napsal(a):
A moje svědomí ? To mi říká, že jsem celou dobu dělala to, čeho jsem byla právě schopna ... Nevěra není moje životní filozofie a už vůbec si nemyslím, že je v pořádku, co se mi stalo a že jsem si pustila srdce na procházku.Ale stalo se...Tečka.
No vidíš... a já myslím, že nějaký hlas uvnitř, v tobě, vyvolal pochyby a tak jsi to všechno napsala.
Myslím, že hledáš spojence. V Selimě jsi toho spojence našla.
Ve mně nikoli.
Já tě nabádám, abys ten vnitřní hlas neumlčovala. Abys hledala správné otázky a mohla tak nalézat odpovědi.
Dosud je pravdou, že ty otázky nehledáš. Ty si žádáš ujištění.A já jsem zde jediný, kdo ti vše neodkýve.
A to je vše....
Amriano, přeji ti, abys našla to NEJLEPŠÍ řešení. - (Jen si nejsem jistý, zda ho najdeš tady).
Resp: možná je to naopak, možná jsi už to řešení našla a teď hledáš ujištění, zda je to řešení správné.
V tom případě ti mohu přát už jen dostatek síly vydržet a věř, že bude líp!
Ad první zvýrazněná věta... nehledám spojence který by mě pochváli .. už název mýho vlákna o tom mluví ... jen se potřebuju odmilovat a zjistit proč mi ten "cizí" chlap chybí ...
ad 2. ne otázky nehledám ...mám jich spoustu ..hledám tady ODPOVĚDI i tím že čtu jiný vlákna než to svý
ad 3. ujištění v čem ? blbina ... v ničem ...
ad 4. já nemyslím, že by třeba Tercila Nharte Selima a spousta dalších souhlasilo s tím jak to mám já ... a že by mě klepaly po rameni a říkali to je ok jsi báječná ... ne jen se mnou mají to ( co by ses měl podle mě Ty naučit do života - svýho )soucit ..soucit s člověkem kterej nasekal chyby udělal si zmatek v duši a plácá se v tom ...
Jo a za přání dík ...dělám co umím ....
Není tady
Selima napsal(a):
Amriana, Slávek ti želá, aby si našla JEHO najlepšie riešenie, lebo on pozná zaručene najlepšie riešenie na všetko vrátane prírodných katastrof a politických kríz. Ale inak, je to pekné želanie a aj ja ti želám, aby ti táto kríza niečo dala, nejaký prínos, a aby si našla najlepšie riešnie, nech je to čokoľvek (možno v tejto chvíli nikto ani netušíme, ČO to najlepšie riešenie môže byť; naša skúsenosť a obmedzený pohľad na to nestačia).
Selimko ...Slávek je vedle jak ta jedle ... on vidí lidstvo jako bandu zlých červů co kazí jeho krásný svět ...a já jsem prostě jedna z nich ... už to ani neberu osobně ..
A zkušenost ..ano mám .. kdo ví k čemu mi bude jednou dobrá ...
Není tady
Ale no jo... sypu si popel na hlavu... jsem byl opravdu vedle... - Půjdu trochu do sebe.
Jenom: ten svět není můj, je nás všech, všichni tu musíme a asi i chceme žít.
Na svět já si monopol nečiním...
Není tady
Někdy se "proč" prostě nedopátráme a musíme se smířit s tím, že to tak prostě je. A otázky jsou často to jediné, co nám zbývá. Ale to není vůbec málo.
Až to nebudeš potřebovat, pak se odmiluješ...neznásilňuj se.
Není tady
Nharte napsal(a):
Někdy se "proč" prostě nedopátráme a musíme se smířit s tím, že to tak prostě je. A otázky jsou často to jediné, co nám zbývá. Ale to není vůbec málo.
Až to nebudeš potřebovat, pak se odmiluješ...neznásilňuj se.
Ahoj Nharte... mě je naprosto jasný, že to chce čas ...jenže mezi mý špatný vlastnosti patří netrpělivost ..chci aby to přešlo ..teď a hned ...a zatím ..hele opila jsem se včera strašně mě bolí hlava ..dnes ... ale vůbec mi to nepomohlo
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Ale no jo... sypu si popel na hlavu... jsem byl opravdu vedle... - Půjdu trochu do sebe.
Jenom: ten svět není můj, je nás všech, všichni tu musíme a asi i chceme žít.
Na svět já si monopol nečiním...
Ale ja naozaj žijem v trochu inom svete ako ty - nie je čiernobiely, ani mužský, ani ženský, ale je príma; žijú v ňom fajn ľudia aj hyeny - niekedy sa to dokonca stretne v jednom človeku... Preto som opatrná a prijímam veci, zážitky i ľudí bez nejakých súdov.. a hoci sa snažím robiť všetko najlepšie, ako viem, robím chyby, a vďaka tomu ich viem pochopiť aj u druhých. A chápem aj to, že niektoré nešťastia nemajú vinníka, ale skôr príčinu, proste "sa stanú". A najviac nešťastia narobia ľudia, čo sú sami nešťastní... No ale to už ubieham
Upravil(a) Selima (13. 4. 2008 20:10)
Není tady
Ahoj Ami, vždycky je to těžký, když se člověk zamiluje a nevyjde to. Mně to trvá léta než se skutečně odmiluju, tak si to představ:). Ale zase jsem se s tím musela brzko naučit žít. Opíjení nedoporučuju, maximálně připití .
Není tady
Nharte napsal(a):
Ahoj Ami, vždycky je to těžký, když se člověk zamiluje a nevyjde to. Mně to trvá léta než se skutečně odmiluju, tak si to představ:). Ale zase jsem se s tím musela brzko naučit žít. Opíjení nedoporučuju, maximálně připití .
Ale tak opilá jsem byla velmi mírně řekněme ..nicméně byla..... jen ta hlava ...nenaspala jsem toho od čt moc ..tak to asi nesedlo... už jsem se rozhodla .... píšu majl ..nakonec mi to přijde nejlepší řešení...mám první odstavec a pořád to mažu, nechci být trapná chci odejít jako osobnost ... nakonec skončím u prostýho : Nazdar nemám sílu s tebou dál být ...už to vidím ..ach jo ...
Upravil(a) Amriana (13. 4. 2008 19:58)
Není tady
Tak ...jeden klik myší a z vnitřního rozhodnutí je realita...rozchodovej majl zaslán.Hotovo.Tak proč mi není svobodně?Proč se mi neulevilo, když vím, že to takhle dál něšlo ? Proč si pořád jen představuju, že to bylo i hezký ..jenže právě... bylo ...ale jediný co je mi nejvíc líto, že to nikdy nebyl kamarád co jsem potřebovala ...ach jo ...Vlastně jednu dobu byl ... ach jo ...
Není tady
Amriana napsal(a):
Tak ...jeden klik myší a z vnitřního rozhodnutí je realita...rozchodovej majl zaslán.Hotovo.Tak proč mi není svobodně?Proč se mi neulevilo, když vím, že to takhle dál něšlo ? Proč si pořád jen představuju, že to bylo i hezký ..jenže právě... bylo ...ale jediný co je mi nejvíc líto, že to nikdy nebyl kamarád co jsem potřebovala ...ach jo ...Vlastně jednu dobu byl ... ach jo ...
Pretoze mail nezmeni tvoje citenie, nezmeni to, co je v tebe. Bolo by to velmi jednoduche: poslem mail "koncim s tebou" a odoslanim mam v sebe vsetko vysporiadane a skutocne s tym clovekom skoncim nielen navonok ale i vo svojom vnutri ...
Není tady
Protože mozek nemá tlačítko Reset, Delete nebo Enter....
Není tady
Oxi napsal(a):
Amriana napsal(a):
Pretoze mail nezmeni tvoje citenie, nezmeni to, co je v tebe. Bolo by to velmi jednoduche: poslem mail "koncim s tebou" a odoslanim mam v sebe vsetko vysporiadane a skutocne s tym clovekom skoncim nielen navonok ale i vo svojom vnutri ...
Víš rozumově to mám zdůvodněný zleva zprava ... opravdu...i díky lidem tady ...ale ty city ... VÍM že nebyla není jiná možnost ... a stejně ...
Není tady
Amriana napsal(a):
Oxi napsal(a):
Amriana napsal(a):
Víš rozumově to mám zdůvodněný zleva zprava ... opravdu...i díky lidem tady ...ale ty city ... VÍM že nebyla není jiná možnost ... a stejně ...
Neboj, cas to vsetko spravi Len sa teraz snaz robit nieco, vdaka comu sa budes usmievat.
Není tady
Ahoj Amri, dobry dobry... rozhodnuti chvalyhodne. Jen az si to s nim budes chtit (nebo on bude chtit) vysvetlovat u kaficka nebo po sms nebo na prochazce, tak nejdriv asi 3x nakopni bosou nohou nejaky ostry tvrdy predmet. To ja jen tak, ze nekdy je treba nejaky rozhodnuti potvrdit, a myslim, ze je lepsi potvrdit kratce tvrde (nakopnuti) nez rozpatlavat dlouze mekce (vysvetlovani).
Není tady
qwassa napsal(a):
Ahoj Amri, dobry dobry... rozhodnuti chvalyhodne. Jen az si to s nim budes chtit (nebo on bude chtit) vysvetlovat u kaficka nebo po sms nebo na prochazce, tak nejdriv asi 3x nakopni bosou nohou nejaky ostry tvrdy predmet. To ja jen tak, ze nekdy je treba nejaky rozhodnuti potvrdit, a myslim, ze je lepsi potvrdit kratce tvrde (nakopnuti) nez rozpatlavat dlouze mekce (vysvetlovani).
no neboj ... já jsem palice, že když už tak už ...s plnou parádou ...číslo na mobil mám od včerejška nový...takže to nebude o tom odolat jemu, ale sobě...a setkat se na kafíčko ... 150 km je 150 km ...to se vlastně nemusíme setkat vůbec nikdy už ...čili je to jen o mě ..abych se z toho nezbláznila já ...Dnes večer plánuju akci ...mazání fotek co mám od něj v majlu ...to si taky užiju ...ach jo ... ani nevím jestli na to budu mít sílu .Snad jo.... doufám.
Není tady
Oxi napsal(a):
Amriana napsal(a):
Oxi napsal(a):
Pretoze mail nezmeni tvoje citenie, nezmeni to, co je v tebe. Bolo by to velmi jednoduche: poslem mail "koncim s tebou" a odoslanim mam v sebe vsetko vysporiadane a skutocne s tym clovekom skoncim nielen navonok ale i vo svojom vnutri ...Víš rozumově to mám zdůvodněný zleva zprava ... opravdu...i díky lidem tady ...ale ty city ... VÍM že nebyla není jiná možnost ... a stejně ...
Neboj, cas to vsetko spravi Len sa teraz snaz robit nieco, vdaka comu sa budes usmievat.
Děkuju ... já vím, že máš pravdu ... musím si najít hodně práce, abych neměla čas přemýšlet nad blbinama... zatím furt uklízím a uklízím a uklízím ....ale nefunguje to ...
Není tady
Amriana napsal(a):
..Dnes večer plánuju akci ...mazání fotek co mám od něj v majlu ...to si taky užiju ...ach jo ... ani nevím jestli na to budu mít sílu .Snad jo.... doufám.
Boze ty si pako
Není tady
Amriana napsal(a):
Děkuju ... já vím, že máš pravdu ... musím si najít hodně práce, abych neměla čas přemýšlet nad blbinama... zatím furt uklízím a uklízím a uklízím ....ale nefunguje to ...
No ... uklid nieje velmi vesela cinnost
Praca - zabava - ludia - kopec ludi - koncerty - sport - nieco, co ta fyzicky odrovna - kamaratky -
Není tady
Oxi napsal(a):
Amriana napsal(a):
..Dnes večer plánuju akci ...mazání fotek co mám od něj v majlu ...to si taky užiju ...ach jo ... ani nevím jestli na to budu mít sílu .Snad jo.... doufám.
Boze ty si pako
a prooooč ? Hele já to vidím realisticky ...znám se ...půl roku to vydržím pak juknu do majlu na fotky a zase mě to hodí zpátky ...ale jinak pako asi jsem ....vlastně nééé asi určitě ...
Upravil(a) Amriana (15. 4. 2008 12:05)
Není tady
Ziadne fotky okrem skaredych si nezasluzia mazat. Ale jasne, zmaz to vsetko (Vies ze na fotkach vobec nezalezi? Nemusis mat ziadnu fotku, staci vôňa, zvuk ... cokolvek, aby ta to "hodilo s5" ... zalezi na tom, co mas tam, "kde sidlia city")
Není tady
Jéé, nehrab se teď ve fotkách a nic nemaž. Časem se ráda podíváš a teď tě to jenom rozhodí. Třbe v důchodu! Oxi má pravdu...
Upravil(a) Nharte (15. 4. 2008 20:00)
Není tady
Nharte napsal(a):
Jéé, nehrab se teď ve fotkách a nic nemaž. Časem se ráda podíváš a teď tě to jenom rozhodí. Třbe v důchodu! Oxi má pravdu...
Jenže já měla pocit, že ...prostě to musím udělat celý...z jedný vody na čisto, a bych dokázala hlavně sama sobě, že to myslím vážně ... bála jsem se ..bojím se, že když si ty fotky nechám bude to jako bych pořád ještě doufala v minulost ... myslíš, že to tak není ?Ale je fakt, že jsem s tím měla celý odpolko problém ..jak to dokážu a docela jsem si vyčítala, že je mi z toho pocitu, že večer musím zle ...Myslíš, že teda nemusím, když se na to necítím ?
Není tady
Tak určitě na tom bylo i něco hezkého, co můžou časem ty fotografie připomenout.
shiden napsal(a):
Tak určitě na tom bylo i něco hezkého, co můžou časem ty fotografie připomenout.
Určitě ... určitě bylo.Já nechci zapomenout všechno ...jen se bojím, že právě ty vzpomínky na to hezký mi budou nejvíc líto ... nevím jak to vysvětlit.Bojím se, že zapomenu ty ošklivý pocity, zbude to hezký a já začnu litovat ... nevím no ... do pr...čic taky ...
S kamarádem se NESPÍ to je jen p.r.ů.s.er. potom ... nic víc ...
Není tady
Amriana napsal(a):
shiden napsal(a):
Určitě ... určitě bylo.Já nechci zapomenout všechno ...jen se bojím, že právě ty vzpomínky na to hezký mi budou nejvíc líto ... nevím jak to vysvětlit.Bojím se, že zapomenu ty ošklivý pocity, zbude to hezký a já začnu litovat ... nevím no ... do pr...čic taky ...
S kamarádem se NESPÍ to je jen p.r.ů.s.er. potom ... nic víc ...
Víš, že ti i trochu závidím. Já se těším taky na něco hezkýho v budoucnu.