|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jj, vždyť říkám, že to je jen bych. Nevím jak to máte. Já sem nechala vyhnít vztah dvakrát a to byly takové tříměsiční záležitosti, kdy jsem se nezamilovala a oni jo. A celkem toho lituju, cítím to u sebe jako srabský a neslušný. Na druhou stranu někdy to určitě neva a je spíš prospěšný.

Není tady
nharte prave proto ze si se nezamilovala ti pripada ze to netrva dlouho, ale kdyz je clovek zamilovanej a stejne vi ze to musi utnout, tak pak to dlouho trva a boli to..
Není tady
konstance napsal(a):
nharte prave proto ze si se nezamilovala ti pripada ze to netrva dlouho, ale kdyz je clovek zamilovanej a stejne vi ze to musi utnout, tak pak to dlouho trva a boli to..
Ale já se vyjadřovala k něčemu jinému- k ukončování vztahu. Ne k zamilovanosti, či nezamilovanosti a jak moc dlouho to bolí. V dlouhodém vztahu si vyhnívačku z mojí strany už vůbec moc neumím představit. Zamilovanost bez úcty a přátelství by měla přejít rychle, pokud to není extra fyzická a psychická závislost, či pocit- už to nikdy nezažiju uáá.

Není tady
To se právě ukáže ..co to z mé strany bylo ..jestli jen iluze, jen zalíbení, jen závislost nebo zamilování .... to nevím ... jen se mi ted špatně dýchá, cítím strašnej tlak na prsou při každým nádechu ..nečekala bych že to bude mít i fyzickou odezvu ...opravdu nečekala..
Není tady
A třeba se i bojím že přicházím o ten pocit vyjímečnosti, kterej jsem určitě aspoň v pár chvilkách měla ..nicméně to bylo opravdu jen několik chvilek a ted je prázdno...a aby se to nepletlo tak ještě vyhořela pračka, takže místo novýho mobilu budu kupovat pračku čili to nový číslo, co jsem mu nechtěla dát prostě nebude ...ach jo ... proč já ? 
Není tady
Amriana napsal(a):
To se právě ukáže ..co to z mé strany bylo ..jestli jen iluze, jen zalíbení, jen závislost nebo zamilování .... to nevím ... jen se mi ted špatně dýchá, cítím strašnej tlak na prsou při každým nádechu ..nečekala bych že to bude mít i fyzickou odezvu ...opravdu nečekala..
Jéjej, tak to je asi celkem silný, ať je to, co je to.. já tyhle pocity mívala akorát když jsme nebyla rozhodnutá, po té ne.. 

Není tady
Tak si zajdi jenom vyměnit číslo k operátorovi, ať se nemáš na co vymlouvat
.

Není tady
Kup si mobil a pračku na splátky.... obojí je potřebné a pračka-naše kamarádka, že , holky ? ...A BEZ MOBILU TO TAKY NEJDE ! TO ZVLÁDNEŠ !
Není tady
Nharte napsal(a):
Amriana napsal(a):
Jéjej, tak to je asi celkem silný, ať je to, co je to.. já tyhle pocity mívala akorát když jsme nebyla rozhodnutá, po té ne..
Já měla nejdřív takový bolavý prázdno...vydrželo mi to celý odpoledne od chvíle kdy jsem si řekla dost konec...ted večer to ale sedlo...staženej krk a hrudní páteř nevím jak to popsat ...v křeči ... a takovej ten pocit kdy se ti chce brečet ale prostě se to nespustí ... Ještě že jsem sama doma ...
Není tady
Nharte napsal(a):
Tak si zajdi jenom vyměnit číslo k operátorovi, ať se nemáš na co vymlouvat
.
Ano to už jsem si zjistila že to jde ..to se neboj ..jen ted dumám jak to vysvětlit okolí...víš novej mobil byl fajn alibi pro nový číslo, ale jak zdůvodním, že si měním číslo u starýho ? He ?? 
Není tady
Tě baví ten adrenalín, potvoro... jenom doufám, že máš nejen rozumného, ale i citově chrabrého muže, který tě opravdu miluje.. Chlapi nejsou slepí a když jo, tak o to víc podvědomě ne.

Není tady
Mikulenka napsal(a):
Kup si mobil a pračku na splátky.... obojí je potřebné a pračka-naše kamarádka, že , holky ? ...A BEZ MOBILU TO TAKY NEJDE ! TO ZVLÁDNEŠ !
Vidíš ...bezva nápad ..pračku zacvakám na tu mám i hotově ... na mobil už ne, ale vezmu ho na splátky ...bezva dík 
Není tady
Nharte napsal(a):
Tě baví ten adrenalín, potvoro... jenom doufám, že máš nejen rozumného, ale i citově chrabrého muže, který tě opravdu miluje.. Chlapi nejsou slepí a když jo, tak o to víc podvědomě ne.
mluvíš jak kníííha nicméně ti nerozumím ani zblo cože to chlap má a nemá ???
Není tady
Zalez si do vany a sprchuj se horkou vodou, to by se mohl spustit pláč a uleví se ti :*.
Njnj, co třeba ztráta simky?

Není tady
Nharte napsal(a):
Zalez si do vany a sprchuj se horkou vodou, to by se mohl spustit pláč a uleví se ti :*.
Vezmu si ho na splátky .. v poho ..mám asi vymatláno že mě to nenapadlo dřív ... 
Není tady
Jdu do vany ted hned ... zatím ahojík ..ještě se tu ometu ... ted se mi nechce bejt sama...
Není tady
To máš teď jedno.. Myslela jsem na tvýho muže, ale to je teď od věci. 
Upravil(a) Nharte (11. 4. 2008 20:23)

Není tady

Amriana napsal(a):
Ano přesně jako u mě ...nechci bejt zamilovaná a trápit se pro někoho kdo to má jinak ...kdo mi na jednu stranu říká jak je se mnou rád a jak udělá vše abychom byli spolu a na druhou stranu a jedním dechem mi "vysvětlí" že s MILENKOU nehodlá nic řešit... to mu za to nestojí .... takže než tohle tak končím ... Jer to tu ... věděla jsem že to udělám jen to bylo o tom rozhodnutí ..tak proč na sebe nejsem pyšná a proč to tak moc bolí ? Jak dlouho trvá tohle brečící období ? Kámoška mi říká, že rozchod bolí stejnou dobu jako trval vztah...je to pravda? Pokud jo tak 2 roky to se pose... fakt.
U mňa to našťastie neplatí celkom tak, ale hlavne to závisí od toho, či je rozchod skôr z rozumu, alebo či vyprchajú city. Ten druhý prípad je lešpí a bezbolestnejší, samozrejme. Tuná to bol ten prvý prípad a mňa to s.vi.n.sky bolelo a nejaký čas trvalo, kým som sa z toho spamätala. Síce som mala asi za pol roka nejaký vzťah, ale obaja sme ho od začiatku brali ako záplatu... Taký rok povedzme trvalo, než som ho prestala stretávať náhodou-nenáhodou, snívať o ňom a strhávať sa pri zvonení telefónu.
Není tady

Slavek17 napsal(a):
Amriana napsal(a):
Ano přesně jako u mě ...nechci bejt zamilovaná a trápit se pro někoho kdo to má jinak ...kdo mi na jednu stranu říká jak je se mnou rád a jak udělá vše abychom byli spolu a na druhou stranu a jedním dechem mi "vysvětlí" že s MILENKOU nehodlá nic řešit... to mu za to nestojí .... takže než tohle tak končím ... Jer to tu ... věděla jsem že to udělám jen to bylo o tom rozhodnutí ..tak proč na sebe nejsem pyšná a proč to tak moc bolí ? Jak dlouho trvá tohle brečící období ? Kámoška mi říká, že rozchod bolí stejnou dobu jako trval vztah...je to pravda? Pokud jo tak 2 roky to se pose... fakt.
Hele, paní učitelko, nepřipadá vám, že byste měla být (jako učitelka) poněkud silnější osobnost?
Doba, kdy se na pajdák chodilo, když člověk nevěděl kam, už nejspíš dávno minula.
Post kantora si dnes vyžaduje tvrdé jedince....
To čo sem pletieš za voloviny? Čo má osobnosť čo spoločné s voľbou povolania??? Pozri sa na politikov, ty samozvaný mentor.
Není tady
Paní učitelka si zde veřejně propírá své citové trable s milostnou avantýrou... ale strefovat se budem do těch, kterým to vadí ?!
Morální kredit politiků je žumpa sama, to už ví i ty děti. Ale tady se shazuje i učitelka..... 
Mně se to nelíbí.
To je vše.
Není tady

Pani učiteľka na seba prezradila, že učiteľka je... Ty si svoje povolanie neprezradil(aspoň som to tu nenašla), ale inak si toho na seba nabonzoval dosť. Mmch, ak vieš skutočne čítať, mohol si zistiť, že pani učiteľka prišla o dieťa. Chcem vidieť teba, aký by si bol frajer, keby si o ne (alebo o jedno) prišiel. Ktovie, čo by si vyvádzal ty... ty silný charakter, ktorý nevie odlišovať prípadné (pre mňa s.p.o.r.né) previnenie jednej ženy a chŕli oheň a síru na všetky ženy.
A ak sa tu niekto "zhadzuje", tak žena, nie učiteľka. Alebo si myslíš, že učitelia nie sú ľudia? Čo robia v súkromí, je len a len ich vec. A mne sa zasa len nepáči, čo ty píšeš, to je celé.
Mmch, smiem sa psýtať, aké povolanie má taký neochvejný charakter, ako si ty? Ty radšej ostaneš v anonymite, čo? Ty silná osobnosť! 
Upravil(a) Selima (12. 4. 2008 9:15)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Paní učitelka si zde veřejně propírá své citové trable s milostnou avantýrou... ale strefovat se budem do těch, kterým to vadí ?!
Morální kredit politiků je žumpa sama, to už ví i ty děti. Ale tady se shazuje i učitelka.....
Mně se to nelíbí.
To je vše.
Učitelka se provinila tím, že měla v srdci místo pro dva chlapy naráz ...tak to jo ... zastřel mě ...jen do mě ... ležím stejně na zemi tak nemáš tolik práce trefíš se snadno ... nemám sílu se hájit a ani zájem, , prosila jsem moralisty tvýho typu jestli by mě mohli pro ted vynechat ... no ... třeba se shazuju ..tak holt jen do mě ... posluž si.
A navíc pokud Ti to opravdu vadí a je proti srsti a máš s tím morální problém ....proč prostě moje vlákno nevynecháš ? Není nic jednoduššího...
Psals, že máš skvělou partnerku ted ...tak proč pořád tak šílíš? Měl bys být nad věcí a za vodou ...
Upravil(a) Amriana (12. 4. 2008 11:08)
Není tady
Nharte napsal(a):
Tak jsem se včera sprchovala 2 hodiny ... voda byla horká, pláč hořkej ... pak jsem padla do postele bylo mi, jako by mě do ní někdo zamáčkl, nedokázala jsem ani zvednout ruku nohu ..nic.ráno jsem se vzbudila s tím, že tu ruku nohu zase nezdvihnu, ale donutila jsem se... jela jsem si pro malýho k babičce...celou cestu štěbetal...a mě bylo líp... je dobrý, že musím fungovat ....
Není tady
Není mojí povinností na sebe prozrazovat víc, než je nezbytně nutné. Co budu chtít napsat, napíšu.
A nenechám se vyprovokovat od někoho, kdo moje příspěvky kritizuje, ať jsou jakékoli.
Pokud zde někdo vyjde na světlo s čímkoli ze svého soukromí, musí počítat i s příspěvky, které se mu nemusí líbit.
Pokud budeme všichni lhostejní k blbinám, co vyvádí jiní lidé, tak to s námi půjde s kopce, ne?
Podívejte se třeba na případ nizozemského studenta, který dal na net video, které ho zachycovalo, jak vytahuje
penis před světoznámou indickou svatyní, Tádž Mahalem..... 
Mohl jeho ředitel případ ignorovat? - Neudělal to. - Naopak: studenta vyloučil a tím dal jasně najevo, že svoboda
projevu má své meze.
Co by asi následovalo, kdyby toho studentíka všichni plácali po ramenou, jaký je to borec?
Raději ani nechci domýšlet.....
Jsou zdi vašeho domu počmárané sprejerskými výtvory? - Líbí se vám to? - Chtěli byste to změnit?
Jsou okna vozů MHD, kterými jezdíte do práce, poškrábány chuligánskými výtvory? - Líbí se vám to?
Lze všechno přecházet bez povšimnutí? - Jaký pak bude náš život, když nás budou obklopovat projevy lidské blbosti
všude, kam se jen podíváme? ...... Svoboda projevu má přece své meze... !
Já bych řekl, že život v blátě, v marastu, ve špíně a čmáranicích nikoho nemůže těšit. Zato ho může trvale deprimovat.
Já osobně sice nechápu, jak může někomu přinášet radost, když něco kazí, ničí.
To že to nechápu ale není důvodem, abych to svým mlčením schvaloval.
Jsem proti nevěře.
A tak opakuji: Amriano, jestli si chceš něco začínat s jiným mužem, pak se naférovku s manželem rozejdi.
V tomto prohlášení nevidím žádný oheň a žádnou síru (ta je spíš obsažena v partnerské nevěře, nebo ne?).
Kdo ti mohl nakukat, že nevěra může tvé dušičce přinést úlevu?
? ? ?
Upravil(a) Slavek17 (12. 4. 2008 19:59)
Není tady
Nevím, zda existuje Bůh. Zato vidím, že lidé kolem nás se chovají, jakoby existoval ďábel-pokušitel a miliardy
jeho čiperných rohatých pomocníků.
A viděl jsem už mockrát, jak provinilce dříve či později stravuje jejich černé svědomí.
A nejen stravuje. Doslova je připravuje o rozum. Prožívat muka svého svědomí se dá přirovnat snad
jen k abstinenčním příznakům narkomana, kterému chybí jeho dávka.
Pečovat o to své čisté svědomí se jednoduše vyplatí.
A litovat svých provinění MÁ smysl. - Jen to nás totiž může přivést zpátky do života.
K živým, radujícím se, vyrovnaným, šťastným.
Není tady