Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 3. 2008 12:12

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Milenec a kamarád- všechno jsem pokazila.

Ahoj všem,Tak jsem se rozhodla, že musím napsat něco co mě bolí trápí.Je mi smutno.Už dva roky mi je smutno, protože jsem něco pokazila.Udělala jsem si v duši strašnej nepořádek.Třeba když si přečtu pár jiných názorů na věc, jiný úhly pohledu, tak se vyznám sama v sobě.Třeba to jen potřebuju napsat srovnat si hlavu.Je tak těžký začít...
Prostě ...měla jsem kamaráda...dobrýho...stejný smysl pro humor,stejná muzika, názory...povídali jsme si o všem možným, o našich problémech v práci, o rodinách, o sportu...o všem...a pak to prostě zajiskřilo...banální story,vím.A já si myslela, že můžu mít oboje skvělýho kamaráda s kterým spím, nebo milence kterej zůstane kamarád...Jenže .... se všechno změnilo, najednou mě nepotřebuje tak intenzívně(citát), nechce si povídat ...nemá čas na obyčejný věci.Tím myslím ... píše mi: chci Tě a myslí sex ...píšu mu chci Tě a myslím to napojení, ten humor, tu dobrou náladu ...Vím, že víc než sex už on ode mě nechce a mě to bolí, mrzí, je mi to líto ...buď ho budu mít ve svým životě v posteli(pouze) nebo vůbec...A mě chybí ...kamarád ...a přemýšlím ... proč ho chci ve svým životě...jsem vdaná mám hodnýho muže ....a stejně mi chybí blízkost toho druhýho chlapa ... Všechno jsem pokazila ... mohla jsem to jiskření utnout ... mohla jsem to ukočírovat ...ale on tak hezky voní ... a já fakt věřila,že můžu mít oboje ...

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#2 14. 3. 2008 12:19

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: Milenec a kamarád- všechno jsem pokazila.

Amriana napsal(a):

Ahoj všem,Tak jsem se rozhodla, že musím napsat něco co mě bolí trápí.Je mi smutno.Už dva roky mi je smutno, protože jsem něco pokazila.Udělala jsem si v duši strašnej nepořádek.Třeba když si přečtu pár jiných názorů na věc, jiný úhly pohledu, tak se vyznám sama v sobě.Třeba to jen potřebuju napsat srovnat si hlavu.Je tak těžký začít...
Prostě ...měla jsem kamaráda...dobrýho...stejný smysl pro humor,stejná muzika, názory...povídali jsme si o všem možným, o našich problémech v práci, o rodinách, o sportu...o všem...a pak to prostě zajiskřilo...banální story,vím.A já si myslela, že můžu mít oboje skvělýho kamaráda s kterým spím, nebo milence kterej zůstane kamarád...Jenže .... se všechno změnilo, najednou mě nepotřebuje tak intenzívně(citát), nechce si povídat ...nemá čas na obyčejný věci.Tím myslím ... píše mi: chci Tě a myslí sex ...píšu mu chci Tě a myslím to napojení, ten humor, tu dobrou náladu ...Vím, že víc než sex už on ode mě nechce a mě to bolí, mrzí, je mi to líto ...buď ho budu mít ve svým životě v posteli(pouze) nebo vůbec...A mě chybí ...kamarád ...a přemýšlím ... proč ho chci ve svým životě...jsem vdaná mám hodnýho muže ....a stejně mi chybí blízkost toho druhýho chlapa ... Všechno jsem pokazila ... mohla jsem to jiskření utnout ... mohla jsem to ukočírovat ...ale on tak hezky voní ... a já fakt věřila,že můžu mít oboje ...

Kolik pak ti je Amri ? Já udělala stejnou blbost - ale už je to dávno..

Obojí mít fakt nemůžeš...

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#3 14. 3. 2008 12:30

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Kolik mi je ?To je na tom to pikantní, víš ? Že bych už měla bejt otrlá a světaznalá žena ...Je mi 35 a jsem dospělá, jenže s tímhle jsem prostě nepočítala ... no

Není tady

#4 14. 3. 2008 12:34

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Kolik mi je ?To je na tom to pikantní, víš ? Že bych už měla bejt otrlá a světaznalá žena ...Je mi 35 a jsem dospělá, jenže s tímhle jsem prostě nepočítala ... no

Zamilovala jsi se do milence - to se stává - nám ženskejm - pitomejm usch

Tak se ještě modli, ať ti na to nepřijde manžel - nebo máš ten výsledek kompletní butter Jako tenkrát já dumbom usch vissla

Není tady

#5 14. 3. 2008 12:34

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Kdejaká mrcha si myslí, že má právo na štěstí.... va dumbom
Sorry, ale já se neudržel....
kapitulation

Vlastně jsem chtěl říct: Mohla jsi být šťastná - teď je z tebe už jen ta mrcha!
lol

Není tady

#6 14. 3. 2008 12:40

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Amriana napsal(a):

Kdejaká mrcha si myslí, že má právo na štěstí.... va dumbom
Sorry, ale já se neudržel....
kapitulation

Vlastně jsem chtěl říct: Mohla jsi být šťastná - teď je z tebe už jen ta mrcha!

lol

Ty mi teda dáváš, ale víš, co? Není den, abych si to neuvědomila, že jsem ...mrcha ...už dva roky se dívám do zrcadla s tímhle pocitem ....a stejně ... mi chybí ....prostě můj hřích je neskromnost ...chtěla jsem mít všechno ...

Není tady

#7 14. 3. 2008 12:41

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Amriana napsal(a):

Tak se ještě modli, ať ti na to nepřijde manžel - nebo máš ten výsledek kompletní butter Jako tenkrát já dumbom usch vissla

Myslíš, že jsem zamilovaná ??? Proboha ...to by mi ještě chybělo ...doufám , že se pleteš

Není tady

#8 14. 3. 2008 12:46

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Zatracenej sviňskej život, proč jen si kdejaká pěkná, sympatická holka myslí, že může mít všechno?!
O co by byl ten život lepší, poctivější, kdyby se ženám dalo věřit?!

Ale to je ode mne asi stejně bláhové, jako když pes si myslí, že dohoní svůj ocas...
cool

Pánové, můžem si nohy uběhat, pořádnou a věrnou babu asi nenajdem!
Je to jako v té baladě:

Šla Maria, šla do ráje, kdo ji potkal, pěkně klekl... uklonil se, Zdrávas! řekl...
lol lol lol

Djó, svatá Eližběta má v tom nebi asi hoooóóódně malý pravomoce?!!!

Není tady

#9 14. 3. 2008 12:47

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Santala napsal(a):

Amriana napsal(a):

Myslíš, že jsem zamilovaná ??? Proboha ...to by mi ještě chybělo ...doufám , že se pleteš

No, podle toho co jsi napsala, to na mě tak působí big_smile

V čem je problém s manžou, že vyhledáváš "bokovku" ?

Není tady

#10 14. 3. 2008 12:50

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

Zatracenej sviňskej život, proč jen si kdejaká pěkná, sympatická holka myslí, že může mít všechno?!
O co by byl ten život lepší, poctivější, kdyby se ženám dalo věřit?!

Prosim, nehazej vsechny zensky do jednoho pytle....

O co by byl ten zivot lepsi, poctivejsi, kdyby chlapi vedeli, co chteji!

Není tady

#11 14. 3. 2008 13:07

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

venuše napsal(a):

Prosim, nehazej vsechny zensky do jednoho pytle....
O co by byl ten zivot lepsi, poctivejsi, kdyby chlapi vedeli, co chteji!

Ale to víš, že ne... To bylo jen takové povzdechnutí nad zmařenými nadějemi a tužbami,
povzdechnutí, proč tohle potká tolik lidí, chlapů i ženských...

Zajímavé je, že obvykle podvádí jen jeden(-a) a ten druhý(-á) ve vztahu je věrný(-á).

Asi je to proto, aby na světě byla pořád dostatečná koncentrace výskytu trápení.
Bez trápení by to prostě na tom světě asi nešlo..... big_smile gloria

Není tady

#12 14. 3. 2008 13:09

Me
♥♥♥♥♥♥-

Já znám spíše páry, kde se podváděli oba, a pak se to navzájem dozvěděli a byl klid tongue

Není tady

#13 14. 3. 2008 13:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Zajímavé je, že obvykle podvádí jen jeden(-a) a ten druhý(-á) ve vztahu je věrný(-á).

To je proto, aby byla rovnováha a svět se nenakláněl k jedné straně, víš.
Napadlo tě někdy, že nevěra nemusí být příčina, ale důsledek trápení?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#14 14. 3. 2008 13:18

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Am,

to je mi moc líto.. Opravdu.
Posílám chlupáčka a snad ta bolest brzy přebolí.

Akorát jsem nepochopil, co myslíš tím "všechno jsem pokazila"...Co jsi jako pokazila? Nerozumím tomu.

Pa a pusu.

Není tady

#15 14. 3. 2008 13:20

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hele, Slávku, nesuď - abys nebyl souzenej lol já zase znám spoustu roupatejch chlapů-nevěrníků, ale to je tady už dosti omleté téma big_smile
No a co, tak se vdaná ženská zamilovala bokem, tak nač zbytečně na tomto vlákně mentorovat a lkát, že je svět špatnej roll ..

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#16 14. 3. 2008 13:20

shiden
Host

Slavek17 napsal(a):

Pánové, můžem si nohy uběhat, pořádnou a věrnou babu asi nenajdem!

Jo jo, je to bída s ženami na tom světě. My muži jsem téměř všichni svatí (hlavně já) a ony se nám takhle odvděčí! lol

#17 14. 3. 2008 13:34

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Ne ,nejsi mrcha.Jsi jen ženská,který doma nefunguje to co má a proto hledá ,to co ji chybí jinde.Nic víc a nic míň.Ber to tak.A ber i to ,že i když partnerovi řekneš nebo i přiblížíš problém a on na sobě nepracuje....není se čemu divit.A když zrovna natrefíš na druhou polovici ,která je zadaná,tak Ty nesvaluj vinu na sebe....i on má mít svědomí.Jen se má vše dělat s noblesou,jestli se to tak dá říct.

Není tady

#18 14. 3. 2008 13:36

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Am,

to je mi moc líto.. Opravdu.
Posílám chlupáčka a snad ta bolest brzy přebolí.

Akorát jsem nepochopil, co myslíš tím "všechno jsem pokazila"...Co jsi jako pokazila? Nerozumím tomu.

Pa a pusu.

Myslím, že Am si jen nechce přiznat, že ten pocit, že všechno pokazila, je ve skutečnosti
zasloužený trest za její nevěru...
A to netuší, že může být i hůř...
To ji ještě ani možná přítel-milenec k sexování nenutí vyděračskou pohrůžkou, že pokud mu nebude
po vůli, tak to práskne manžovi....

lol big_smile godlike stolt

Není tady

#19 14. 3. 2008 13:40

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Sakra Slávku, přestaň už všechny ženský hned mít za mrchy, když podvedou.
To že se to stalo tobě a stále si připadáš uražený, dobrý.  Ale nežiješ v pohádce, kde jsou si až do smrti věrni.
Sorry, ale občas mě taky nadneseš ze židle!
Zachvili se tu nebude nikdo moc zeptat na svůj problém.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#20 14. 3. 2008 13:52

shiden
Host

Mám jednu drobnou otázku, kdyby byla Amriane ženatý muž a řešil zde milenku – kamarádku? Byl by to či nebyl mršák?

#21 14. 3. 2008 13:54

Nefrit
♥♥♥♥♥--

jo.jo...to naše ego dělá divy lol

Není tady

#22 14. 3. 2008 13:56

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

já bych se tak netrápila... co se stalo, stejně nezměníš , co bys chtěla, stejně nebudeš moci mít
tak žij a buď ráda, že tě potkalo něco hezkého a hlavně ať se to nikdo nedoví, to by asi bolelo víc lidí a tobě by to vůbec nepomohlo
mmch: mně jako partnerku toho ženatého by vadil víc váš kamarádský vztah, tu bokovku bych skousla... divný, viď

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#23 14. 3. 2008 13:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Mám jednu drobnou otázku, kdyby byla Amriane ženatý muž a řešil zde milenku – kamarádku? Byl by to či nebyl mršák?

Ženatej chlap by byl rád, že kromě doma si občas může vrznout i jinde a nic by tu neřešil big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#24 14. 3. 2008 14:06

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Mikeši,to je fakt trefa lol
Jessiko... z tý poslední věty jsem trochu na vážkách ...je kamarádka a "kamarádka" wink

Není tady

#25 14. 3. 2008 14:57

qwassa
♥♥♥----

Ahoj Amri... a já moc nevím, co se Ti stalo :-) Měla jsi kluka, zamilovanost vyprchala, a je to. U něj vyprchala dřív, no. Třeba. A proč Tě to trápí už 2 roky? A jinak mi to fakt trochu připomnělo tu pani manželku od toho pana rybáře, co ulovil zlatou rybku :-))) Ale nic ve zlym, pls.

Pracuj na vlastním kameni.. jiné jen obdivuj.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí