1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
PetrHl napsal(a):
nesnáim, kdy se mám s někým dívat na TV třeba na film a kecá do toho. Jetě tak v reklamních přestávkách, to klidně.
Kdy se díváme na film z DVD (nový , který si vybereme), oba koukáme a nekecáme
Kdy se díváme na film z DVD, který oba známe , na oblíbené scény se koukneme a občas pokecáme
Kdy se "díváme" na TV , tak kecáme jenom, kdy se film líbí mně ...
Kdy jsou v TV Noviny, tak nesmím ani nahlas chroupat jablíčko
Není tady
Tiina napsal(a):
Jo, to taky nesnáím, kdy se koukám na film nebo na něco, co mě zajímá a někdo mi do toho kecá. Nebo hůř - klade doplňující otázky k probíhajícímu ději " a proč ten udělal tohle a ten tamto" na zabití :-)
Přesně!
Není tady
a já se divim, proč mi nikdo neodpovídá...
nevidim na televizi a občas mi unikaj souvislosti a oni sobci mi to nechtěj říct
Není tady
Oxi napsal(a):
shiden napsal(a):
To není tak hrozné, se taky můe stát, e najdete na těle pod oblečením dlouhý vlas jiné barvy ne je vae. Si pamatuji jednou jak jsem jeden takový nael zamotaný v chlupech na choulostivém místě asi a po dvou dnech.
Na toto ti poradim jednoduchy recept: Skus pachat hygienu castejsie ako raz za 2 dni
![]()
Tak to samozřejmě dělám, ale kdy on byl tak dobře ukrytý. enský by měly mít povinně jednu barvu vlasů a stejnou délku a nebo být barvoslepé. A nebo pleatý?
Oxi napsal(a):
Na toto ti poradim jednoduchy recept: Skus pachat hygienu castejsie ako raz za 2 dni
![]()
Ale prosím tě a bude platit vodné stočné a teplou vodu..... Pořádnej chlap má smrdět a jeho funágle stát v koutě. kdy příjde povodeň aby stihl utéci . Navíc jsme z cukru tak bych se mohl i rozpustit a ucpad odpad a nastala by havárie a .... Uvauj jednej ekologicky pína do 5 cm hřeje a po 5 cm odpadává sama
Upravil(a) Pisatel (21. 3. 2008 11:13)
Není tady
shiden napsal(a):
Tak to samozřejmě dělám, ale kdy on byl tak dobře ukrytý. enský by měly mít povinně jednu barvu vlasů a stejnou délku a nebo být barvoslepé. A nebo pleatý?
A proč? Ty ochuzuje moje eroticko estetické buňky, ty jeden..., nebylo by lepí aby byla jen jedna ena ve vztahu a pokud jsi mohamedán tak i tři a nemusel bys tohle řeit.
Není tady
Jessika napsal(a):
PetrHl napsal(a):
nesnáim, kdy se mám s někým dívat na TV třeba na film a kecá do toho. Jetě tak v reklamních přestávkách, to klidně.
Kdy se díváme na film z DVD (nový , který si vybereme), oba koukáme a nekecáme
Kdy se díváme na film z DVD, který oba známe , na oblíbené scény se koukneme a občas pokecáme
Kdy se "díváme" na TV , tak kecáme jenom, kdy se film líbí mně ...
Kdy jsou v TV Noviny, tak nesmím ani nahlas chroupat jablíčko
Kdy jde v TV fotbal ( a vzhledem k digi tv jde kdykoliv se mu zachce........) tak nesmím ani dýchat ve stejný místnosti , no nebo abych nepřeháněla, jen kdy je nae liga nebo liga mistrů, někdy můu pokládat stručné dotazy, to spí při reprízách, ale nesmí se zrovna střílet na branku
Není tady