Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#76 21. 3. 2008 9:57

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Jak trávíte večery

PetrHl napsal(a):

nesnášim, když se mám s někým dívat na TV třeba na film a kecá do toho. Ještě tak v reklamních přestávkách, to klidně.

Když se díváme na film z DVD (nový , který si vybereme), oba koukáme a nekecáme
Když se díváme na film z DVD, který oba známe , na oblíbené scény se koukneme a občas pokecáme
Když se "díváme" na TV , tak kecáme jenom, když se film líbí mně ...
Když jsou v TV Noviny, tak nesmím ani nahlas chroupat jablíčko smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#77 21. 3. 2008 10:01

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, to taky nesnáším, když se koukám na film nebo na něco, co mě zajímá a někdo mi do toho kecá. Nebo hůř - klade doplňující otázky k probíhajícímu ději " a proč ten udělal tohle a ten tamto" na zabití :-)

Není tady

#78 21. 3. 2008 11:02

Opheliaa
♥♥♥♥---

Tiina napsal(a):

Jo, to taky nesnáším, když se koukám na film nebo na něco, co mě zajímá a někdo mi do toho kecá. Nebo hůř - klade doplňující otázky k probíhajícímu ději " a proč ten udělal tohle a ten tamto" na zabití :-)

Přesně! tummenupp

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#79 21. 3. 2008 11:06

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

a já se divim, proč mi nikdo neodpovídá... lol
nevidim na televizi a občas mi unikaj souvislosti a oni sobci mi to nechtěj říct dumbomlol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#80 21. 3. 2008 11:07

shiden
Host

Oxi napsal(a):

shiden napsal(a):

To není tak hrozné, se taky může stát, že najdete na těle pod oblečením dlouhý vlas jiné barvy než je vaše. Si pamatuji jednou jak jsem jeden takový našel zamotaný v chlupech na choulostivém místě asi až po dvou dnech. big_smile

Na toto ti poradim jednoduchy recept: Skus pachat hygienu castejsie ako raz za 2 dni wink lollollollol

Tak to samozřejmě dělám, ale když on byl tak dobře ukrytý. Ženský by měly mít povinně jednu barvu vlasů a stejnou délku a nebo být barvoslepé. A nebo plešatý? offtopic

#81 21. 3. 2008 11:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Na toto ti poradim jednoduchy recept: Skus pachat hygienu castejsie ako raz za 2 dni wink lollollollol

Ale prosím tě a budeš platit vodné stočné a teplou vodu..... Pořádnej chlap má smrdět a jeho funágle stát v koutě. když příjde povodeň aby stihl utéci smile. Navíc jsme z cukru tak bych se mohl i rozpustit a ucpad odpad a nastala by havárie a .... Uvažuj jednej ekologicky špína do 5 cm hřeje a po 5 cm odpadává sama smile vissla

Upravil(a) Pisatel (21. 3. 2008 11:13)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#82 21. 3. 2008 11:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Tak to samozřejmě dělám, ale když on byl tak dobře ukrytý. Ženský by měly mít povinně jednu barvu vlasů a stejnou délku a nebo být barvoslepé. A nebo plešatý? offtopic

A proč? Ty ochuzuješ moje eroticko estetické buňky, ty jeden...,  nebylo by lepší aby byla jen jedna žena ve vztahu a pokud jsi mohamedán tak i tři a nemusel bys tohle řešit. vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#83 21. 3. 2008 15:09

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jájo pořiď si brýle :-))))

Není tady

#84 21. 3. 2008 21:27

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jessika napsal(a):

PetrHl napsal(a):

nesnášim, když se mám s někým dívat na TV třeba na film a kecá do toho. Ještě tak v reklamních přestávkách, to klidně.

Když se díváme na film z DVD (nový , který si vybereme), oba koukáme a nekecáme
Když se díváme na film z DVD, který oba známe , na oblíbené scény se koukneme a občas pokecáme
Když se "díváme" na TV , tak kecáme jenom, když se film líbí mně ...
Když jsou v TV Noviny, tak nesmím ani nahlas chroupat jablíčko smile

Když jde v TV fotbal ( a vzhledem k digi tv  jde kdykoliv se mu zachce........) tak nesmím ani dýchat ve stejný místnosti big_smile , no nebo abych nepřeháněla, jen když je naše liga nebo liga mistrů, někdy můžu pokládat stručné dotazy, to spíš při reprízách, ale nesmí se zrovna střílet na branku  dumbom

Mája

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí